- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.970
- 298
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Siz zihinsel olarak kaçsınız ?
Bir filmde siz cekeydiniz orda. Adı da " Amerikan Güreşi" olurdu.
Öpmekten tiksinmiyorum diş fırçasını unutmuş ve bişey olmaz diye almamış soğan falan tarzı seylerde yiyince doğal olarak öyle oldu kendi bakımına dikkat ederAğzı mı kokuyoröpmekten tiksindiğin insanla bir önür geçirebileceğine emin misin peki???
Pek sanmıyorumSizin ulaşmanız için 40 firin ekmek yemeniz gereken yaştayım.
Öpmekten tiksinmiyorum diş fırçasını unutmuş ve bişey olmaz diye almamış soğan falan tarzı seylerde yiyince doğal olarak öyle oldu kendi bakımına dikkat eder
Nişanlı evli olupta sinemada yakınlaşmak isteyen başka adam var mı diyede merak ettiğim için sordumKarakter meselesi size tersse terstir bu durumda nişanlın haklı yapsaydın diyemeyiz.ayrıca ağız bakımına dikkat etsin bi zahmet
Parasından dolayı almadığını düşünüyorum bişey olmaz diyip önemsemedi sanırımKaç para ay bir dış fırçası
Hiç olmadı bir olips yiyeymiş qweqwe
Soru normal olmayınca, cevapta normal olmuyor efenim
Neden öyle dediniz kiYiyişiyorlardı...Şu laftan sonra yorum falan yok
Vur , kır, parçala :) önce naneli cikletini çiğnesin ama kokar sonra :)Bugünkü 2.yazım ..nişanlımla sinemaya gttik çok sıkıcı filmdi ve etrafımızda çok yiyişen çift vardı hatta ahh yapan bi kız ...nişanlımda sen niye hiç böyle değilsin dddi uzattı elini bana bende küçük bi öpüştüm ama geri çekildim dişini fırçalamadıgı için ..o da öpüşmeyi bile istemiyorsun senle nasıl olucaz bilmiyorum dddi Bnde seninle herzaman öpüşmek isterimde ağzın kokuyor napıyım ben böyle öpüşürken şekerli tatlı Sakız'lar çiğnesen falan dedim neyse kapattık konuyu ...sonra filmde yine yakınlaşmaya çalıştı izin vermedim biz ergenmiyiz dedim çok istiyorsan gideriz otele dedim onada bozuldu ...beni görmek için yurtdışından geldi sürekli bozmama üzüldüm sonrasında ....sizce sinemada yakınlaşmalınıydım
Ne güzel sizede denişik konu oldu buKonularıda hep denişik kendi gibibidahakine otele gidin sizde ahlamayın kız gibi
Öpmekten tiksinmiyorum diş fırçasını unutmuş ve bişey olmaz diye almamış soğan falan tarzı seylerde yiyince doğal olarak öyle oldu kendi bakımına dikkat eder
Erkekler ister anacım fantazi dünyaları çok geniş zaarların :) ama bu onları haklı yapmaz tabiki istemiyorsan gayet doğal bazı kadınlarında içinde bi yaramazlık vardır erkeklerinde.bazıları için tamamen özeldir evdeyken bile cama perdeye dikkat eder aman görünmesin diye böyle bişey yani.herkes bir degilkiNişanlı evli olupta sinemada yakınlaşmak isteyen başka adam var mı diyede merak ettiğim için sordum
küçük bi öpüştüm ama geri çekildim dişini fırçalamadıgı için
ağzın kokuyor napıyım ben böyle öpüşürken şekerli tatlı Sakız'lar çiğnesen falan dedim
çok istiyorsan gideriz otele dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?