Nişanlımla sinema

Etkilenmesin arkadaşım. Hoşlanmadığın ortamda sana yaklaşmasın..

Üstelik koklaşmak isteyen adam ağız bakımını da yapıversin bi zahmet..

7 yıllık kocam dişlerini fırçalayıp gargara yapmadan gelmez yanıma.. diğer türlüsünü düşünemiyorum iğrençççç ıyyy..

Üstelik de açıkça söylemişsiniz utanmadan hala yaklaşmış.. bu bakımsız adamla bi ömür geçicek mi iyice düşünün derim. Şu an çok önemli gibi gelmese de inanılmaz önemli bu mevzu. Hem şimdiden böyleyse sonrasını hiç düşünemiyorum..

Ağzı mı kokuyor öpmekten tiksindiğin insanla bir önür geçirebileceğine emin misin peki???
Öpmekten tiksinmiyorum diş fırçasını unutmuş ve bişey olmaz diye almamış soğan falan tarzı seylerde yiyince doğal olarak öyle oldu kendi bakımına dikkat eder

Karakter meselesi size tersse terstir bu durumda nişanlın haklı yapsaydın diyemeyiz.ayrıca ağız bakımına dikkat etsin bi zahmet

Vur , kır, parçala :) önce naneli cikletini çiğnesin ama kokar sonra :)

Nişanlı evli olupta sinemada yakınlaşmak isteyen başka adam var mı diyede merak ettiğim için sordum
Erkekler ister anacım fantazi dünyaları çok geniş zaarların :) ama bu onları haklı yapmaz tabiki istemiyorsan gayet doğal bazı kadınlarında içinde bi yaramazlık vardır erkeklerinde.bazıları için tamamen özeldir evdeyken bile cama perdeye dikkat eder aman görünmesin diye böyle bişey yani.herkes bir degilki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…