• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimla sorunlar

O atınca ben hep yalvardim çok sevdiğimi söyledim hata idi bu belki ama ilk sevdigim di hayatım boyunca nisanlim olmuştu. Bitmedi daha ailem kararı bana bıraktı karşı taraf çabala gerçek seviyorsan bir hata da sevdiğini bırakma diyor
ama burada bir hata yok ki.. bence onlarcası var. sana ve ailene saygısı yok, sana her istediğini sinirle, bağırarak kaba bir şekilde yaptırmaya çalışıyor, senin istekelrini zerre önemsemiyor.. :(

Annene ettiği laf çok saygısızca. Bitir bir an önce. Böyle biriyle olmaz. Kendine eş aradığını düşünmüyorum, kukla arıyor galiba.

herhangi bir gün düğün olur maddi durumları elvermiyordur pazartesi daha uygundur fiyatlar pazartesi salı vs yapılabilir.
evet kız tarafı belki gitmez ama mesela biz nişanlıyken herşeye eşimle ikimiz koşturduk ailelere fikirlerini sorduk ama her yere biz girdik çıktık bi yerde kız evi de girdi işin içine.
ama bütün bunlar her iki tarafın da rızasıyla arzusuyla olur.. anlşaşırsın konuşursun şu gün uygun dersin sen ne dersin diye fikir sorarsın ortak karar alır uygularsın. burda adam herşeyi kendi isteğine uygun yapmaya çalışıyor yapıyor da..
bi de son cümlen de sonuna kadar haklısın.. o ne demek yaa şimdiden annesine bağırmış.. ilerde neler neler yapmaz ki :KK43:
Pazartesiyi gıcıklık olsun diye söylediğini düşünüyorum.

Bende aileleri karıştırmadım hatta eşimi bile :) ama gönülleri olsun diye fikir alkşverişinde bulundum.

Gerçekten seven nişanlısının istediğini yapar yapmaya çalışır bu konuda.
Yazın haftasonu yapamazda baharda yapar gibi gibi

Yapmak isteyen yapar ama burda üstünlük savaşı var.

Düğün yeri ve gunünde bunları yaşıyanlar evde eşyada neler yaşarlar düşünemiyorum.

Merhaba sevgili arkadaşlar. Büyük bir sorunum var yardiminiza ihtiyacım var. Ben bir senelik ilişkim sonucu çok severek nisanlandim geçen eylül ayında fakat sorunlarimiz var söyle ki sinirlendigi zaman üç kez yüzugunu al git dedi cçok seviyorum ya alttan aldım yalvardim bitmemesi için neyse bu zamana kadar geldik. Sonra ben dugunu pazar olsun dedim nisanlim pazartesi dedi ben kabul etmeyince senin isteklerin bitmez anlaysiz dedi neyse pazartediyi de kabul ettim sonra nisanlim düğün salonu tutmaya gideceğiz deyince bende babama baba sende bakmaya gitsen dedim dışarı çıkınca bana hasta misin sen kız tarafı gider mi düğün salonu bakmaya dedi. Ailem önünde tartıştık sonra annem korktu bizim durumdan nisanlima kızım yüksek lisans ini bitirince düğünü olsun dedi o da önümüzdeki sene bitiyor vay bunu diyen senmisin yüksek ses tonu ile anneme annesi Gil önünde bizim kararimiza kimse karışamaz sen beni bbaştan istemedin ileride evim de sorun olunca senden bilirim dedi ben piyon değilim dedi. Annem tek kötü söz etmedi hatta hiç bir şey demedi o gidince gözleri doldu. Ona sorunca da cevap hakkımı kullandım dedi saygı sınırını asmadim dedi. Sizden fikir istiyorum çok ta seviyorum ama korkumda var lütfen akıl verin çaresiz kaldım
Seni ve aileni insan yerine koymayan biri için nasıl hala çok seviyorum diyorsun?
Artık kendin seçeceksin. Ya ayrılıp belli bir süre aşk acısından üzülüceksin, ya da bir ömür boyu insan yerine konulmadığına...

Sana evlendikten sonra olacakları yazı yorum.
Ondan habersiz bir yere gidemezsin.
Sevdiğin yemek onun istediği olur.
Her şey onun istediği gibi olur.
Hatta senin yatağında başka kadınla yatar sen salonda uyursun.
Bırakıp gidemezsin. İstediğinde sever istediğinde döver.
Annene babana tüm ailene hakaret eder , küfür eder.
Senin hiçbir hakkın yoktur.
Onun ailesini el üstünde tutacaksın, gerekirse onları memnun etmek için uyumayacaksın.
Çocuğunu bile eşin izin verince seveceksin.
Üzülürsün ama seviyorsun kahrını çekeceksin. Kendinden taviz de vereceksin.

SEVMEK HER İSTEDİĞİNİ KABUL ETMEK DEĞİLDİR
UNUTMA TAVİZ TAVİZİ DOĞURUR.
HER ZAMAN DAHA FAZLASINI İSTEYECEKTİR.

NOT : O SENİ SEVMİYOR SADECE İSTEDİKLERİNİ YAPTIRABİLDİĞİ İÇİN SENLE

Çok fazla taviz vermiş ve kendini çok ezdirmişsin Canım.
Ttasızlık çıkmasın diye hepimizin sustuğı zamanlar vardır ama senin yaşadıkların fazla. ve ailenede sirayet etmiş.Tüm hayatını bir eziyete dönüşmesindense başında bırak

ya anlamıyorum sizi.
bu kadar mı kör gözünüz.

nişanlının öfke kontrolü yok. evlenince seni eşek sudan gelene kadar döveceği besbelli..

ne diye katlanıyorsunuz.

hele ki senin en değerli varlığına bağırması çok ilginç

siz sevmiyorsunuz böyle sevgi olamaz bağlı değilsiniz resmen bağımlısınız ki yalvarmışsınız flan.
şimdi naz yapma zamanın. bu zamanda yüzüğü atan evlenince seni atar kapıya.

bak ben evliyim ve bir bebeğim var. eşim anneme bağırsa annemi ağlatsa gösteririm ona gününü. aynı şekilde ben onun annesini ağlatsam o da bana desin istediğini..

Gorumcem ise bizi suçluyor annen syagina cagiriyir diyor kavga cijarnaj istiyor niyeti o diyor benim annemfil olgun alttan almış benim kocamda böyle birşey olsa bağırır gider dedi abla dedim annem kötü bir şey demedi okul bitene kadar bekleyin dedi dedim onlara göre sadece onlar hakli

Pazartesiyi gıcıklık olsun diye söylediğini düşünüyorum.

Bende aileleri karıştırmadım hatta eşimi bile :) ama gönülleri olsun diye fikir alkşverişinde bulundum.

Gerçekten seven nişanlısının istediğini yapar yapmaya çalışır bu konuda.
Yazın haftasonu yapamazda baharda yapar gibi gibi

Yapmak isteyen yapar ama burda üstünlük savaşı var.

Düğün yeri ve gunünde bunları yaşıyanlar evde eşyada neler yaşarlar düşünemiyorum.
aynen öyle... sonuçta her iki taraf için de önemli bir gün her iki tarafında istekleri göz önünde bulundurulmalı ortak kararlar alınmalı vs.. ama dediğin gibi üstünlük taslamaya çalışan bir erkek tarafı var, evi eşyayı vs geçtim hadi bunlar bi kerelik olacak şeyler belkii!!! unutulacak yarın öbür gün.. ama aynı evin içine girince ne olacak? hele hele aileye saygısızlık şimdiden varken yarın öbür gün anneni istemiyorum gelmesin demeye başladığında neler olacak..

O ne ya kendi dediklerini yaptırmak için yuzugu al git bilmem ne
Ne saçma adam bu.bidaha dusun derim omur vereceksın bu evliliğe yazık etme kendine.yarın hıc yapmayı ıstemıcen şeyleri diretecek yapmam deyınce babanın evine git dicek bukadar basit. Tekrar duşun arkadaşım

sen ipleri çoktan eline vermişsin..bence evlenince dahada beter olacak..iyi düşün..hayatını mahvetme..

Gorumcem ise bizi suçluyor annen syagina cagiriyir diyor kavga cijarnaj istiyor niyeti o diyor benim annemfil olgun alttan almış benim kocamda böyle birşey olsa bağırır gider dedi abla dedim annem kötü bir şey demedi okul bitene kadar bekleyin dedi dedim onlara göre sadece onlar hakli
offfff canım daha şimdiden başlamış bunlar. nolur aç gözünü yapma etme.. bekara karı boşamak kolay derler ama dua et daha nişanlısınız da erkenden görmüşsün nasıl bir aileye düştüğünü.. sadece nişanlında da değil ailecek var sıkıntı.. evlenince çok çekersin çok üzülürsün.. bırak sevme bu adamı, sevilesi tek bi yanı yok. varsa söyle..

aynen öyle... sonuçta her iki taraf için de önemli bir gün her iki tarafında istekleri göz önünde bulundurulmalı ortak kararlar alınmalı vs.. ama dediğin gibi üstünlük taslamaya çalışan bir erkek tarafı var, evi eşyayı vs geçtim hadi bunlar bi kerelik olacak şeyler belkii!!! unutulacak yarın öbür gün.. ama aynı evin içine girince ne olacak? hele hele aileye saygısızlık şimdiden varken yarın öbür gün anneni istemiyorum gelmesin demeye başladığında neler olacak..

Korkarımki düğünde bile istemez annesini.

Her nişanlılıkta istemdışıda olsa üstünlük savaşı olur ama böylesi değil.

Kadın alttan almalı keza erkek daha çok çünkü kadın cam gibi hassas bi varlık asla unutmaz.

Aynı evin içinde köle gibi görür.

Ilerde ailene gitmeyceksin, ailen gelmeycek, bans uydun uydun uymadin kapi orada, SEN hicsin, Ben herseyim vsvs gibi hastalikli tavirlara maruz kalmayi goze aliyorsan evlen canim

Korkarımki düğünde bile istemez annesini.

Her nişanlılıkta istemdışıda olsa üstünlük savaşı olur ama böylesi değil.

Kadın alttan almalı keza erkek daha çok çünkü kadın cam gibi hassas bi varlık asla unutmaz.

Aynı evin içinde köle gibi görür.
ne düğününde ister, ne de yarın evlendiğinde evinde..
konu sahibi o kadar çok taviz vermiş ki..
bi arkadaş yazmış. yarın öbür gün evlendiğinde onun sevdiği yemek senin sevdiğin olur vs. diye.. ne kadar doğru..

Merhaba sevgili arkadaşlar. Büyük bir sorunum var yardiminiza ihtiyacım var. Ben bir senelik ilişkim sonucu çok severek nisanlandim geçen eylül ayında fakat sorunlarimiz var söyle ki sinirlendigi zaman üç kez yüzugunu al git dedi cçok seviyorum ya alttan aldım yalvardim bitmemesi için neyse bu zamana kadar geldik. Sonra ben dugunu pazar olsun dedim nisanlim pazartesi dedi ben kabul etmeyince senin isteklerin bitmez anlaysiz dedi neyse pazartediyi de kabul ettim sonra nisanlim düğün salonu tutmaya gideceğiz deyince bende babama baba sende bakmaya gitsen dedim dışarı çıkınca bana hasta misin sen kız tarafı gider mi düğün salonu bakmaya dedi. Ailem önünde tartıştık sonra annem korktu bizim durumdan nisanlima kızım yüksek lisans ini bitirince düğünü olsun dedi o da önümüzdeki sene bitiyor vay bunu diyen senmisin yüksek ses tonu ile anneme annesi Gil önünde bizim kararimiza kimse karışamaz sen beni bbaştan istemedin ileride evim de sorun olunca senden bilirim dedi ben piyon değilim dedi. Annem tek kötü söz etmedi hatta hiç bir şey demedi o gidince gözleri doldu. Ona sorunca da cevap hakkımı kullandım dedi saygı sınırını asmadim dedi. Sizden fikir istiyorum çok ta seviyorum ama korkumda var lütfen akıl verin çaresiz kaldım

Damat adayı herkesi haklamış. Daha şimdiden herkesin üzerine baskı kurmuş. Bu adamla ömür mü geçer. Ver bakalım yüzüğü eline gitsin kendi kendine evlensin pazartesi günü. Bu ne kapris canım. Senden ayrılmaması için yalvardığın adam seni gerçekten seviyorsa zaten bırakmaz. Ama ondan ayrılamayacağını adı gibi bildiği için kendi borusunu öttürüyor.

Nisanlin cok ama cok saygisiz biri. Burcu ne acaba nisanlinin?

Back
X