bu ne terbiyesizlik yahu. sen annenle bu sekilde konusmasina nasil izin verirsin. sen annenin gururunu bu sekilde senin yaninda kirmasina nasil izin verirsin. annen cok hanimefendiymis baska anne olsa kizina neler soyler hakli olarak. koca bulursun ana bulunmaz. ama bu adam sana evliligin boyunca dunyayi zindan eder arkasindan da senin ailen annen bizim huzurumuzu bozuyor der. hatta bu eslerini olduren psikopatlar eslerinin anne babalarini da olduruyor huzurumuzu bozuyor diye evlenince ailenle gorusturmez hic mi bunlari okumuyosun bu adam hem terbiyesiz kustah hem de psikopat ben bu kadar agir kolay kolay konusmam bilesin kac kac kac sonra sukredersin seni sevdigi falan da yok kole goruyor saygi sifir. bak sunu da soyleyim evlenip eziyet goruncevgidecegin yer simdi hakaret ettirdigin annenin yani. ustelik sadece kendi degil onlarinda basini belaya sokarsin aklini basina al bacim. benim istegimden cikma mutlu oluruz ne demek sen robotmusun istekleri anana gitme olursa kabul edecekmisin mesela. kadinlar once ay seviyorum o mutlu olsun ne isters yapayim der sonra kendi istekleri oldugunu fark eder isteklerinin onemsenmesinin aslinda kendine duyulan sevgiyle orantili oldugunu fark eder bunlari da dusun