• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimla sorunlar

bu ne terbiyesizlik yahu. sen annenle bu sekilde konusmasina nasil izin verirsin. sen annenin gururunu bu sekilde senin yaninda kirmasina nasil izin verirsin. annen cok hanimefendiymis baska anne olsa kizina neler soyler hakli olarak. koca bulursun ana bulunmaz. ama bu adam sana evliligin boyunca dunyayi zindan eder arkasindan da senin ailen annen bizim huzurumuzu bozuyor der. hatta bu eslerini olduren psikopatlar eslerinin anne babalarini da olduruyor huzurumuzu bozuyor diye evlenince ailenle gorusturmez hic mi bunlari okumuyosun bu adam hem terbiyesiz kustah hem de psikopat ben bu kadar agir kolay kolay konusmam bilesin kac kac kac sonra sukredersin seni sevdigi falan da yok kole goruyor saygi sifir. bak sunu da soyleyim evlenip eziyet goruncevgidecegin yer simdi hakaret ettirdigin annenin yani. ustelik sadece kendi degil onlarinda basini belaya sokarsin aklini basina al bacim. benim istegimden cikma mutlu oluruz ne demek sen robotmusun istekleri anana gitme olursa kabul edecekmisin mesela. kadinlar once ay seviyorum o mutlu olsun ne isters yapayim der sonra kendi istekleri oldugunu fark eder isteklerinin onemsenmesinin aslinda kendine duyulan sevgiyle orantili oldugunu fark eder bunlari da dusun

Nisanlanmadan önce çok iyiydik melek gibiydi gözüm kapalı guvendim ona. Son zamanlarda iyice anneme gitmiyrsun gelmiyorsun diye kavgalar başladı aramızda sinsi sin den tutun bir sürü laf duydum halbuki annesi ole seve seve yasayacaktim aynı evde benim agzimdan annen sevmiyorum diye bir şey çıkmadı sevdim de saygida küsür etmedim neyi eksik ettim bilmiyorum ki

Pes diyorum. Sizin annenizi azarlıyor, birde sizinle kavga ediyor kendi annesine gidip gelmeniz konusunda. Ve siz bunlar olurken, annesiyle öle seve yaşardım diyorsunuz. Doğru bu adam yaptıklarınızı çok haketmiş ya, birde ailesiyle yaşamanız kalmış.

Babam E="JASMINIUM, post: 38495202, member: 525275"]bi rsoru sormuştum, baban ne tepki verdi olayları duyunca? bi de annen nişanlını istemedi mi, nişanlın neden annene sen zaten baştan istemiyordun gibi bir laf etti
Babam karar senin başım üzerinde yerin var ama ilerisi karanlık kızım dedi. Annem ben yüksek lisans yaptığım için o bitince isterdim erken buluyrdu yani nisanlandiktan sonra ise sevdi onu çok sevdi benden gizli arayıp halini hatrini sorardi bizim bir sorunumuz olsa ona kiyanaz sen suclusun derdi annesi için ise annesine saygida küsür etme diye sık sık öğüt ederdi yani bizi ayırmak isteyen biti değildi ama su anda karşı benim icib[/QUOTE]
o zaman kusura bakma ve üzülme bu adam seni zerre sevmiyor.. yol yakınken ayrıl seni seven sana ve ailene değer veren biri elbet karşına çıkacaktır.

ayni ev diyor birde ne kusur ettim diyor hala belayi yalvar yakar cagiriyo kafayi yiyecem artik takip etmiyorum anladigim kadariyla ailende senin gibi fazla saf ve pasif yoksa engel olurlardi sana
bu konu beni de çok sinirlendirdi
kızlar bu kadar aptal aşığı oynamamalı
ailenin pasifliği de ayrıca sorun
adamın karısına ve kızına herifin biri hakaret ediyor, karar senin diyor
bu olgunluk falan değil, düpedüz saçmalık ve sorumluluktan kaçma
otur oturduğun yere, ölüyorum desen artık seni o adamla evlendirmem diyemiyor baba
ben okuyup okuyup şaşıyorum yahu

ayni ev diyor birde ne kusur ettim diyor hala belayi yalvar yakar cagiriyo kafayi yiyecem artik takip etmiyorum anladigim kadariyla ailende senin gibi fazla saf ve pasif yoksa engel olurlardi sana

Önceden bu olaylar olmadan önce ever oturacaktm ailem de istemiyor artık

UOTE="balaca, post: 38495974, member: 625226"]bu konu beni de çok sinirlendirdi
otur oturduğun yere, ölüyorum desen artık seni o adamla evlendirmem diyemiyor baba
ben okuyup okuyup şaşıyorum yahu[/QUOTE]
ben aileme ettiği hakaretler söylemedim onlar ilişkimiz in bu boyutunu bilmiyorlar ki

Ne kadar alttan alırsan erkeğin gözünde o kadar küçülürsün.
Senin iyi niyetini anlamaz kaldı ki birebir ilişkinizi geçtim ailene bile saygısı olmayan bir adam.
Rest çeksen arkasına bakmadan gidecek olan adam yarın çocuğun olduğu zamanları düşün.
Allah yardımcın olsun.

UOTE="balaca, post: 38495974, member: 625226"]bu konu beni de çok sinirlendirdi
ben okuyup okuyup şaşıyorum yahu
ben aileme ettiği hakaretler söylemedim onlar ilişkimiz in bu boyutunu bilmiyorlar ki[/QUOTE]
annen duymuş işte, doğrudan kendisine terbiyesizce davranılmış
ben artık bu konuya cevap yazmayacağım
yüksek lisans yapan, eğitimli bir kız böyle davranıyorsa, okumamış etmemiş, ailesinde ezik davranılmış kızcağızlar neler yapmaz diyorum
allah sana akıl fikir versin de, hayatını karartma
sevgiler

valla ona orada öyle bir kafa atarım ki görür cevap hakkını terbiyesiz.. siz bunun peşinde koşmaya devam ettikçe mabadını zor indirirsiniz yere hadsizin..

Annenize bu kadar saygısız davranmış birini içiniz nasıl alıyor bilmiyorum. Yapmayın cidden çok üzüldüm onlar adına. Benim evladım bana bu muameleyi layık görse içim parçalanırdı. Yazık.

Arkadaşın da dediği gibi aileniz bu muameleye layık mı
Aileme edilen hakaretlerden onların haberi yok demişsiniz velev ki yok
sen nasıl müsaade edersin böyle bir şeye, sizin için değersiz mi aileniz
nasıl ailene hakaret eden biriyle hayat kurma çabasında olursun, hala seviyorum dersin
koca bulursun da aile ? ı ııhh

şanslısınız içindeki canavarı görmüşsünüz
bundan sonrası için yapılacak şey belli

Ben zaten bitirmeyi kafaya koydum. Yurudukce bu iş kötüye gidiyor

Lütfen kizlar bu kadar arabesk olmayin! Ne demek ya "ben seviyorum, onun acisi ile nasil yasarim?" Hangi saçma sapan muzigi dinliyorsaniz birakin, gözlerinizi açin ve gerçek dünyaya katilin.

1. Bu genç yasta daha 1 yillik iliskiden sonra nisanlanmak daima yalnistir.

2. Biraz kendini önemse, kendini gelistir. Üni'ye git, özgüvenin olsun. Hayat öyle arabesk dizilerdeki asklardan ibaret degildir. Gez, toz, çesitli insanlar ile arkadasliklar kur, ufkun genislensin.

3. Hiç bir zaman ne kendini, ne aileni ezdirme. Asla birine beraber olmak için yalvarma. Öyle yaparak kim bilir iliski biraz daha sürer fakat aciz, özgüvensiz ve muhtaç gibi görünürsün karsindakine.

4. Bu adamdan derhal ayril. Sorun sadece senin tavrin degil, asil sorun onun tavri ve onunki hiç degismeyecek.

5. Ilerde tekrar evlenmeyi düsünüyorsan, önce kendi ekmegini eline al ve istedigin günde, istedigin sekilde dügün yap. Salonuda nisanlin ile beraber seç. Cok saçma bir durum aslinda. Evlenen genç çift ama salonu ayarlayan anne, baba.

Bacım bişey diyeceğim ama lütfen alinma..
Sen bir yanlışa girmissin bellide bu yanlışta kalmak için niye bu kadar cirpiniyorsun Allah askina..sadece nisanlisin ya evli bile degilsin insanlar oyle bunaliyorki bazen evliyken hatta hamileyken bile ayriliyor.. Sen daha onun bu isteklerine rağmen kahrinimi cekiyorsun.. cok pisman olursun ilerde cook.. evlenip o nikaha girdiginde hele bide cocuk olursa o zaman isin icinden cikamazsin..bi tavsiye uyup uymamak sana kalmış.Ben evliyim ve 2.5 aylik hamileyim ama sahsen benim esim anneme saygisizlik yapsa bole bu durumda ayrilirim birak nisanli olmayi ..

sen onun annesine aynı şeyleri diyip yapsaydın? emin ol kıyamet kopardı. birdaha asla annene karşı saygısızlık yapmasına izin verme. kim ki o sinirlendim ya En Büyük KK

Merhaba sevgili arkadaşlar. Büyük bir sorunum var yardiminiza ihtiyacım var. Ben bir senelik ilişkim sonucu çok severek nisanlandim geçen eylül ayında fakat sorunlarimiz var söyle ki sinirlendigi zaman üç kez yüzugunu al git dedi cçok seviyorum ya alttan aldım yalvardim bitmemesi için neyse bu zamana kadar geldik. Sonra ben dugunu pazar olsun dedim nisanlim pazartesi dedi ben kabul etmeyince senin isteklerin bitmez anlaysiz dedi neyse pazartediyi de kabul ettim sonra nisanlim düğün salonu tutmaya gideceğiz deyince bende babama baba sende bakmaya gitsen dedim dışarı çıkınca bana hasta misin sen kız tarafı gider mi düğün salonu bakmaya dedi. Ailem önünde tartıştık sonra annem korktu bizim durumdan nisanlima kızım yüksek lisans ini bitirince düğünü olsun dedi o da önümüzdeki sene bitiyor vay bunu diyen senmisin yüksek ses tonu ile anneme annesi Gil önünde bizim kararimiza kimse karışamaz sen beni bbaştan istemedin ileride evim de sorun olunca senden bilirim dedi ben piyon değilim dedi. Annem tek kötü söz etmedi hatta hiç bir şey demedi o gidince gözleri doldu. Ona sorunca da cevap hakkımı kullandım dedi saygı sınırını asmadim dedi. Sizden fikir istiyorum çok ta seviyorum ama korkumda var lütfen akıl verin çaresiz kaldım
durumunuza çok üzüldüm öncelikle. aile ve eş arasında kalmak zor bir durum ama şöyle düşün ileride neler yapmaz bu adam.. yeri gelir ailenle görüştürmez dayanabilecek misin. yaptığı büyük saygısızlık sonuçta.. iyi düşün ayrılırsan 3-5 gün ağlarsın. evlilik adamı değiştirir ya daha kötüleri olursa hergün üzülürsün. allah yardımcın olsun

Back
X