Sormak istiyorum sana suan:
SENCE, yani tam sence( cunku olumlu olumsuz etki yaratabiliyor kk ,helede su aralar kafan karisiksa).
Sence ,senin gozunde nisanlin nasil birisi?
Bunu sormamin sebebi su, bende ayni dertleri yasadim ve farkettimki derdimi basklarina anlatirken kendimde bazi seylerin farkina vardim. Mesela bildigim ama kabullenmedigim seylerin. Mesela farkina vardimki ask benim gozumu kor etmis.
Aman bacım yolun başındaymışsın. Memlekete gitmeyi bekleme kısmını anlamadım ama bekleme hemen bitiriver geleceğini, kariyerini, gençliğini yakma.Aynen öyle canım
Canım elbette senin bileceğin ama anlattıklarına dayanarak söylüyorum bitirmelisin yoksa evlendikten sonra bir yılı doldurmadan boşanır baba evine dönersin demedi deme baksana hiç söz hakkın yok ve onunda çenesi kuvvetli onun evet dediğine hiçbirzaman hayır demek gibi bir lüksün olmayacak yoksa hemen vay efendim şöyle vay efendim böyle der durur sende hemen kabul edersin sen suçluymuşsun baskısı yapıyor bakar mısın ve işi de iyi biliyor demedi deme karar senin allah yardımcın olsun
Aman bacım yolun başındaymışsın. Memlekete gitmeyi bekleme kısmını anlamadım ama bekleme hemen bitiriver geleceğini, kariyerini, gençliğini yakma.
Ofkesii ni sinirkendigi zaman kim olursa olsun kırıcı oluyor kaç kez agladigimi bilirim. Sadece onun düşüncesi olmalı bana sorar ama yine de nisanlimin istediği olur du. Bir de son zamanlarda ben ne dersem yanlış yorumlardi. Onun dışında özel gün olunca elinden geleni yapan biriydi ama sadece ben olmalıyım ailem girince hoşuna gitmiyor du ben yeni fark ediyorum
Elle tutacağı m yani kalmadı he
Var lan var diyeydin. Ben sana kalmadim elimi sallasam ellisi diyeydin.
Senin gibi bencil senin gibi... diye baslayaydin.
otursun bakalim sonra asaga.
Korkarım yarın birgün evlendikten sonra sana dostta ayarlıyor der bu adam! Hiç birşey için geç değil, kararını ona göre ver..Boşanmaktansa nişan atmak daha evla.. Keşkelik bir durumun yok şuan, tek kelime cennetinide, cehenneminide sen çiziceksin..
Yazıklar olsun diyebildim benim annem öyle bir insan mı dedim.. çokkizginim maf etti kendi dili eliyle alttan alma ise yok
Senin durumun bana benziyor.
Bende aynisini yasadim, ve bende maalesef aileme rest cektim.
Sonunda ogrendimki eski sevgili eski nisanli diye bi cumle varmista eski aile diye bi cumle yokmus.
Ailen hep yanindadir.
Bundan dolayi mutluyum. Ama kopek gibi pismanim.
uzgunum.. ailemi hice saydim.
Ama su an atlattim, 1 sene gecti o yasananlarin ardindan.
Inşallah ki bende atlaririm sanki dünya yıkılıp başıma kalmış artık evlenmek düşünmüyorum zaten de ama bastigim yeri bilmiyorum Üzgünüm bunlar için olmadı o erkek belki kolay atlstir da benim hepsni sindirmsm uzun zaman alacak keşke insanlar ilk günkü kadar masum kalsa ama olmuyor. Ilgisi nde falan hiç bir sorun yoktu tam di ama konu aile olunca orada sanki hiçe saydı istemez lik oldu o da benim vazgecmemi sağladı
Eğitim ve karakter farkı ama eğitim deyince lise mezunu olup olmaması değil mevzu, ailede ne gördüyse öyle oldu.Aradaki eğitim farkı mi bu anlaşmazlık onu da bilmiyorum o lise mezunu ama yemin ederim ben hiç sorun etmedim hic goxume gorunmedi nasilsa ekmeginj kaxaniyir diye. diyenlere de bunu takmiyrm dedim inşallah hayırlısı olsun herkes için çok sağolun
ileride daha fazla acı çekersin düşünsene evlisin bir problem var ve babana anana kalkıp bagırıyor üstüne sana ya onlar yada ben diyor arada çocuk var seçimi eşinden yana yapsan aileni kırıcan ailen desen yuvanı yıkıcan sürekli ezilecen şimdi en azından sevginin acısını çekicen öbür türlü ailenin yüzüne nasıl bakacan çocuğum babasızmı kalsın diyicen hiç karar veremiycen[/QUOTE]findik kurdum, post: 38492400, member: 646560"]Cevabınız için çok teşekkür ederim ama acıcçekmekten çok korkuyorum gerçek sevdim onu nasıl unuturum bilmiyorum ailem de Üzgün ama sastim kaldım vallaha
zor gelir illa ki ama bosanmaktan zor degil.. nisanliyken gercek yuzunu gordugu halde evlenip, 1yil sonra ayrilan biriyim.. lutfen 'duzelir, olsun ne yapayim' deme..Hepinize çok teşekkür ediyorum çok iyisiniz. Öncelikle şunu diyim ilk kez sevmiştim ben nisanlanan kadar herşey çok güzeldi dedigm gibi. Ama sonradan değişti kaç kez bitirmek istedi sıkıyorsun gibi sorunlar oldu benim hatam çok bağlanmak koru körüne her ne olursa beni suçlu görüyor bu üzüyor annesi ise diyor ki oğlum düzgünce dedi bende sana aynısını yapsam sende öyle yapardın dedi. Bende dedim ki ben yapmadım. Çok kırgınlık duyuyorum yiprandim hasta oldum dobra olduğunu sanıyor ama saygı başka şey öyle olmaz. Ben o sesini yukseltip konuşunca dondum kaldım çekti gitti zaten sinirle saatler sonra hayırdır niye yazmiyon diye mesaj atıyor. CÇok zor en baştan o biraktiginda bitsetdi keşke ayrılık kararı en doğrusu zaten şu durumda çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?