nisanlimla sorunlar

Ofkesii ni sinirkendigi zaman kim olursa olsun kırıcı oluyor kaç kez agladigimi bilirim. Sadece onun düşüncesi olmalı bana sorar ama yine de nisanlimin istediği olur du. Bir de son zamanlarda ben ne dersem yanlış yorumlardi. Onun dışında özel gün olunca elinden geleni yapan biriydi ama sadece ben olmalıyım ailem girince hoşuna gitmiyor du ben yeni fark ediyorum

En kötüsü bu canım sana sinirlendim yaptım demesi üzerimde bir vicdan bırakıyor ben onu da üzmek istemem ama devam ederse hersey e yazk olacak zaten güzelim

Aman bacım yolun başındaymışsın. Memlekete gitmeyi bekleme kısmını anlamadım ama bekleme hemen bitiriver geleceğini, kariyerini, gençliğini yakma.

Ben öyle şeylere hiç tskilmadim canım inan ki hiç bir şey gözüm gormemisti anne sözü dinlenmeliymis yanlış yaptım

bak ne guzel, kendine soyleyemedigin seyler yavas yavas kaleme dokuldukce sende farkina variyorsun.
Sana tavsiyem. Tum bu aklindan gecen ama kabul etmedigin seyleri bi kagida dok. Ve ona affetmeyi dusundukce o yazilari oku. Cok faydasi oluyor. Boylece hic bi zman unutmuyosun.

Sahsi olmazsa sormak istiyorum. Ozel gunlerde bi yakinlasma olurmuydu? gercek hayatta olsun,sosyal agdan olsun?
Cunku ozel gunlere ozenmeleri onlara o gunun ozel geldiginden degildir o vakit.
Senin, o gunun serefine ozel seyler yapmak istedigin icin onlarda bi kibarlik olusuyor. Gelire bakiyor onlar yani.

Bir de zoruma giden o tartışma olduğu günün akşamındahhatasını kabul etmeyip annenin seni vermeyi düşündüğü birisi vardır lafı oldu. Elle tutacağı m yani kalmadı he

Var lan var diyeydin. Ben sana kalmadim elimi sallasam ellisi diyeydin.
Senin gibi bencil senin gibi... diye baslayaydin.

otursun bakalim sonra asaga.

Elle tutacağı m yani kalmadı he

Korkarım yarın birgün evlendikten sonra sana dostta ayarlıyor der bu adam! Hiç birşey için geç değil, kararını ona göre ver..Boşanmaktansa nişan atmak daha evla.. Keşkelik bir durumun yok şuan, tek kelime cennetinide, cehenneminide sen çiziceksin..

Var lan var diyeydin. Ben sana kalmadim elimi sallasam ellisi diyeydin.
Senin gibi bencil senin gibi... diye baslayaydin.

otursun bakalim sonra asaga.

Yazıklar olsun diyebildim benim annem öyle bir insan mı dedim.. çokkizginim maf etti kendi dili eliyle alttan alma ise yok

Çok kiskancti bende kıskanır dim. Üç Aylık nişanlı iken böyle ise zaten Hayır görmüyorum bu işte arti k elimden geleni kendimi ezerek yaptım ama artık gerek yok

Yazıklar olsun diyebildim benim annem öyle bir insan mı dedim.. çokkizginim maf etti kendi dili eliyle alttan alma ise yok

Senin durumun bana benziyor.
Bende aynisini yasadim, ve bende maalesef aileme rest cektim.
Sonunda ogrendimki eski sevgili eski nisanli diye bi cumle varmista eski aile diye bi cumle yokmus.
Ailen hep yanindadir.
Bundan dolayi mutluyum. Ama kopek gibi pismanim.
uzgunum.. ailemi hice saydim.

Ama su an atlattim, 1 sene gecti o yasananlarin ardindan.

Inşallah ki bende atlaririm sanki dünya yıkılıp başıma kalmış artık evlenmek düşünmüyorum zaten de ama bastigim yeri bilmiyorum Üzgünüm bunlar için olmadı o erkek belki kolay atlstir da benim hepsni sindirmsm uzun zaman alacak keşke insanlar ilk günkü kadar masum kalsa ama olmuyor. Ilgisi nde falan hiç bir sorun yoktu tam di ama konu aile olunca orada sanki hiçe saydı istemez lik oldu o da benim vazgecmemi sağladı

Su an oldu bende hala evlilik dusunmuyorum. bi ara tanismak amacli haber yollamislar birileri.
ilgilenmedim, sadece guldum gectim.
Evlilige inancim var aslinda, ama erkeklere yok.
Su an tek derdim okulum ve okuldan sonra isim olsun istiyorum.

Eğitim ve karakter farkı ama eğitim deyince lise mezunu olup olmaması değil mevzu, ailede ne gördüyse öyle oldu.

Hayırlısı olsun, umarım doğru kararı verirsin.

findik kurdum, post: 38492400, member: 646560"]Cevabınız için çok teşekkür ederim ama acıcçekmekten çok korkuyorum gerçek sevdim onu nasıl unuturum bilmiyorum ailem de Üzgün ama sastim kaldım vallaha
ileride daha fazla acı çekersin düşünsene evlisin bir problem var ve babana anana kalkıp bagırıyor üstüne sana ya onlar yada ben diyor arada çocuk var seçimi eşinden yana yapsan aileni kırıcan ailen desen yuvanı yıkıcan sürekli ezilecen şimdi en azından sevginin acısını çekicen öbür türlü ailenin yüzüne nasıl bakacan çocuğum babasızmı kalsın diyicen hiç karar veremiycen[/QUOTE]
Haklisin çok. Bir yandan düzelir mi ki diyorum ama söyle bir şey var benim istegimden çıkma mutlu oluruz diyor. Bir de ne olsa beni suçluyor sonra bende hataliyim diyor ne zor durum Allah kimseye yasatmasin.[/QUOTE]
Bak canim bnm kuzenimde senin gbi sorunlar uasadi soylenenleri donlemedi ve 4 ay evli kaldi smd tamamen bosandi nue korkuyosun enazinda gozunu korkit o nedem hic korkmadan sana git diyebiliyor bnce alismis herseferinde ole yapip sana herseyi kabul ettirmeyi sindirmeye calisiyo seni ilerde daha farkli seyler olcak ve bu adam daha buyl sornlar cikarcak sevdgn adam evet zor... ama bnce bunlari ailenle paylas ve fikirlerini al sen sevdgn icin daha basla.seyleride gormeyblrsn yazk etme kendine bn cok uzgunum kuznm cok zor gunler gecrdi nisanliykn hep kavga bn bi kc kre bsyler ima etmk istedm o bnm.kiskandgmi dusundu o bnm cnmm bn cani uansin istememistim ama adim.nisandan ayrldimi olsun dedi ama suan malesef dul (( ve btn zor zamaninda yaninda bn vardm o yuzdn dkkat et ailenden uardm al icine atma bsyler zor olr ama uzun olmaz diger turlu butun hauatn mahvolur ... dikkatli ol herseye boyhn egme ve herne olrsa olsun annene s.dden bole.bi saygisizlik yapan adam.olerde siddetde uygular yani saygisiz ve terbiyesz demkki karaktero biusa degsmesi zor birz

zor gelir illa ki ama bosanmaktan zor degil.. nisanliyken gercek yuzunu gordugu halde evlenip, 1yil sonra ayrilan biriyim.. lutfen 'duzelir, olsun ne yapayim' deme..

surekli seni suclamasi, dayatmalari, bencilligi, saygisizlik ve cirkefligi.. bu sebeplerden bosandim DEGİSMEZ!
sevgin de zamanla buz keser..
kendine yazik etme rica ederim..
yasadiklarinin aynini yasadim, iyi anliyorum, dugun sonrasi daha kotu oldu, ki bizim nisanliyken seninki kadar belli de degildi, ona ragmen neler ettiler.. seninki simdiden boyleyse..
kompleks akiyo pacasindan, bu bile tek basina yeterli ayrilik icin..

Cnm 2 aylik evliyim esim romantik degil ama aileme ve bana karsi sonsuz saygili harika bi insan insanligi saygisi dortdorluk nisanliykende romantikligi yoktu ama ilgilenir bazen keske daha romantik biri ile evlensem dedigim oldu bende cok sevdm sen bu adamla evlenirsen bile bile lades dersin % 100 degismez nisanliyken boyleyse evlenince dahada rahat davraniyo erkekler simdi yuzuk cikaran evlenince bosanalm der demedi deme ne ailene ne sana saygisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…