bizim çok keyifli geçti ev baktık eşya baktık eşim benden daha hevesliydi ben boşver olmasa da olur derdim o olmaz olacak derdi.
her zaman benim isteklerim ön plandaydı bir gün sende sürekli birşey istiyorsun demdi ki hala öyledi sağolsun.değer vermiyor sana belli ki.sende sana değer verildiğini hissetmiyorsun muhtemelen.geç değil hiç birşey için hayatını mahvetme
2011'de bu tarz bir konu açmıştım. Aynen sana yazılanları arkadaşlar bana da yazmışlardı. Çok doğru söylüyor herkes, kesinlikle dinle. Nerdeyse 4 sene oldu. 4 senedir de hayatıma kimseyi sokmadım. Çok çok mutluyum. Huzurlu bir yalnızlık, böyle tarz adamlarla evlenmekten iyidir. O hep beni terk ettikçe gurursuzca yalvarırdım felan... En son yüzük atıltıktan sonra eehh dedim kaale bile almadım. 7 ay sonra köpekler gibi yalvarmaya başladı. Ben defol git dedikçe "bu sen misin?" diyordu. İnanamyordu onu istemeyeceğime. Nasıl poposunu kaldırmışsam, canı isteyince geri döndüğünde koşulsuz kabul edeceğimi sanmıştı. Benim durumuma üzülmene hiç gerek yok. Gayet de hayatım tıkırında.Yüksek lisans yapıyormuşsun. Ben kariyer yapmaya devam ediyorum, bence sen de böyle saçma sapan insanları bırak. Gururlu, kendine güvenen, kariyerli bir kadın ol. Burada bir tane olumlu mesaj atan olmamış. Dinle bu kadar insanı.Mutlu musun şimdi Canim üzüldüm ama senin için Hayır olan olmuş inşallah
Nişanlılık döneminde ufak tefek tartışmalar olur ve bu genellikle evlilik hazırlıkları ile ilgilidir ama önemli olan saygıyı yitirmemektir. Gerizekalı demek hakarettir. Söylenmemesi gerekir. Ailelere karşılıklı saygı esastır. Bunlar aşılmaması gereken sınırlardır.
Onun dışında bir gelecek kuruyorsun. Onun hayali ile kıpır kıpır olur insanın içi. Planlar yapılır. İşte düğün böyle olsun, balayı şöyle, evimiz böyle olsun. Şöyle vakit geçiririz evlenince, her güne seninle uyanırım, her gece kollarımda uyursun hayalleri olur.
2011'de bu tarz bir konu açmıştım. Aynen sana yazılanları arkadaşlar bana da yazmışlardı. Çok doğru söylüyor herkes, kesinlikle dinle. Nerdeyse 4 sene oldu. 4 senedir de hayatıma kimseyi sokmadım. Çok çok mutluyum. Huzurlu bir yalnızlık, böyle tarz adamlarla evlenmekten iyidir. O hep beni terk ettikçe gurursuzca yalvarırdım felan... En son yüzük atıltıktan sonra eehh dedim kaale bile almadım. 7 ay sonra köpekler gibi yalvarmaya başladı. Ben defol git dedikçe "bu sen misin?" diyordu. İnanamyordu onu istemeyeceğime. Nasıl poposunu kaldırmışsam, canı isteyince geri döndüğünde koşulsuz kabul edeceğimi sanmıştı. Benim durumuma üzülmene hiç gerek yok. Gayet de hayatım tıkırında.Yüksek lisans yapıyormuşsun. Ben kariyer yapmaya devam ediyorum, bence sen de böyle saçma sapan insanları bırak. Gururlu, kendine güvenen, kariyerli bir kadın ol. Burada bir tane olumlu mesaj atan olmamış. Dinle bu kadar insanı.
2011'de bu tarz bir konu açmıştım. Aynen sana yazılanları arkadaşlar bana da yazmışlardı. Çok doğru söylüyor herkes, kesinlikle dinle. Nerdeyse 4 sene oldu. 4 senedir de hayatıma kimseyi sokmadım. Çok çok mutluyum. Huzurlu bir yalnızlık, böyle tarz adamlarla evlenmekten iyidir. O hep beni terk ettikçe gurursuzca yalvarırdım felan... En son yüzük atıltıktan sonra eehh dedim kaale bile almadım. 7 ay sonra köpekler gibi yalvarmaya başladı. Ben defol git dedikçe "bu sen misin?" diyordu. İnanamyordu onu istemeyeceğime. Nasıl poposunu kaldırmışsam, canı isteyince geri döndüğünde koşulsuz kabul edeceğimi sanmıştı. Benim durumuma üzülmene hiç gerek yok. Gayet de hayatım tıkırında.Yüksek lisans yapıyormuşsun. Ben kariyer yapmaya devam ediyorum, bence sen de böyle saçma sapan insanları bırak. Gururlu, kendine güvenen, kariyerli bir kadın ol. Burada bir tane olumlu mesaj atan olmamış. Dinle bu kadar insanı.
Bana anlatır mısınız normal nisanlilkk dönemi nasıldır en tatlı zamanlar denir ya bizimki hep kavga oldu ikimiz arası hakaretkeiji söylemiyorum bile ama ona göre gerizekalı demek hakaret değil ama bana göre hakaret falan
Benim öyle değil işte senin isteklerin on planda lafı geçmedi ben öyle istuyrn lafı geçti ki ben onu zora sokacak bir şey istemedim pazar olsun dedim ısrar edince elimden gelen bu kızım istemiyorsan ayrıldedi ben hhemen saçmalama deyip kapattigiki bilirim
Merhaba sevgili arkadaşlar. Büyük bir sorunum var yardiminiza ihtiyacım var. Ben bir senelik ilişkim sonucu çok severek nisanlandim geçen eylül ayında fakat sorunlarimiz var söyle ki sinirlendigi zaman üç kez yüzugunu al git dedi cçok seviyorum ya alttan aldım yalvardim bitmemesi için neyse bu zamana kadar geldik. Sonra ben dugunu pazar olsun dedim nisanlim pazartesi dedi ben kabul etmeyince senin isteklerin bitmez anlaysiz dedi neyse pazartediyi de kabul ettim sonra nisanlim düğün salonu tutmaya gideceğiz deyince bende babama baba sende bakmaya gitsen dedim dışarı çıkınca bana hasta misin sen kız tarafı gider mi düğün salonu bakmaya dedi. Ailem önünde tartıştık sonra annem korktu bizim durumdan nisanlima kızım yüksek lisans ini bitirince düğünü olsun dedi o da önümüzdeki sene bitiyor vay bunu diyen senmisin yüksek ses tonu ile anneme annesi Gil önünde bizim kararimiza kimse karışamaz sen beni bbaştan istemedin ileride evim de sorun olunca senden bilirim dedi ben piyon değilim dedi. Annem tek kötü söz etmedi hatta hiç bir şey demedi o gidince gözleri doldu. Ona sorunca da cevap hakkımı kullandım dedi saygı sınırını asmadim dedi. Sizden fikir istiyorum çok ta seviyorum ama korkumda var lütfen akıl verin çaresiz kaldım
kuzum, hepsini yasadim ve sana bu adamin karakterini ciltlerle kitap halinde yazarim; aa nerden taniyosun dersin..Canim arkadaşlarım mesajlarınızı tel tek okudum dediğim gibi lise mezunu olmasi hiç umrumda değildi sevmiştim ama sonra her şeyi benden bilmesi sen böyle yaptın da ben bu tepki verdim demesi ailem yazıkhhiç bir şeye karisnadigi halde herseyde aileni ortaya jatuyrsun o evden gelin olarak çıkmak istemiyorsun zatej demesi her şey ya diyorum ki bugüne kadar hep kendimi suçladı m bu son olayda annemin ne suçu vardıhhareketlerini gördü korktu okumaz orada diye okulu bitince olsun dei vay efendim kralı da olsa kimse emrivski konusamaz mis. Inşallah benden bin kat iyisini bulur mutlu olur
evlendikten sonra 'nisanliyken belliydi, ne yaptim ben' dersin, Allah korusun.. ben dedim..Bu konuyu acnaktaki amacım cevremde herkes bir şey söyledi siz tanimadiginiz için objektif olur sizden deneyimlerinixdeb fikir almak amacım onun arkasından konuşup kotulemek değil zamanında beni en çok mutlu eden insandı saygım sonsuz ama işte bunun karşılığını alamadım yani saygı görmemek hep kucumsemesi ama dayanamıyorum artık
Mahsuru yoksa jang bolum.mezunisin nisamlinin meslek filan ne
ilk 8 sayfa yorumu okudum diğerlerini okuyamadım
nişanlına karşı tepkilerin ne kadar naif hala
ama onun ailesinin yapmadığı terbiyesizlik kalmamış
sizin hiç bir düşünceniz isteğiniz olamaz bu evlilikte hala bunu bile bile düğün yapmaya gidiyorsun
nedir bu tepkisizlik basiretiniz mi bağlandı
tamamda karşı taraf seni ve aileni kırıyor o ne olacakBen hiç kirmadim ki canım arkadaşların da dediği gibi belki de sadece ben sevdim kötü laf etmek yakışmaz bir zamanlar her şeyim do çünkü canım
Evlenirseniz bile bile lades demis olursunuz.Ben hiç kirmadim ki canım arkadaşların da dediği gibi belki de sadece ben sevdim kötü laf etmek yakışmaz bir zamanlar her şeyim do çünkü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?