nisanlimla sorunlar

Benim öyle değil işte senin isteklerin on planda lafı geçmedi ben öyle istuyrn lafı geçti ki ben onu zora sokacak bir şey istemedim pazar olsun dedim ısrar edince elimden gelen bu kızım istemiyorsan ayrıldedi ben hhemen saçmalama deyip kapattigiki bilirim

Mutlu musun şimdi Canim üzüldüm ama senin için Hayır olan olmuş inşallah
2011'de bu tarz bir konu açmıştım. Aynen sana yazılanları arkadaşlar bana da yazmışlardı. Çok doğru söylüyor herkes, kesinlikle dinle. Nerdeyse 4 sene oldu. 4 senedir de hayatıma kimseyi sokmadım. Çok çok mutluyum. Huzurlu bir yalnızlık, böyle tarz adamlarla evlenmekten iyidir. O hep beni terk ettikçe gurursuzca yalvarırdım felan... En son yüzük atıltıktan sonra eehh dedim kaale bile almadım. 7 ay sonra köpekler gibi yalvarmaya başladı. Ben defol git dedikçe "bu sen misin?" diyordu. İnanamyordu onu istemeyeceğime. Nasıl poposunu kaldırmışsam, canı isteyince geri döndüğünde koşulsuz kabul edeceğimi sanmıştı. Benim durumuma üzülmene hiç gerek yok. Gayet de hayatım tıkırında.Yüksek lisans yapıyormuşsun. Ben kariyer yapmaya devam ediyorum, bence sen de böyle saçma sapan insanları bırak. Gururlu, kendine güvenen, kariyerli bir kadın ol. Burada bir tane olumlu mesaj atan olmamış. Dinle bu kadar insanı.

Bizde öyle olmuyordu hatta bana sende istek yok heyecan yok sadece bende var derdi. Başta hareketlerini görünce istediğim şey önemli olmayınca baskı olunca insan mutluyum diydmiyr malesef biraz olsun senin de fikrin önemli lafını duysam ailemi biraz olsun istediğini his etsem zaten mutlu olduğumu his ederdim. Bir kez sinirlendi yine aile konuydu bana ben kimsenin ailesine evlat olamam demişti Susup kalmıştım

Bende böyle bir deneyim den sonra aklım i başıma aldım hasta oldum içime ata ata dengesiz mutsuz biri oldum önceden bu ben değildim biz anlasaniyrz benim ak dediğime kara diyor çok sağol güzel arkadaşım yorum için

benim nişanlılık dönemimde de kavgalar yaşıyorduk ama ailelerin birbiriyle değilde bizle isteklerini bildirmelerinden dolayıydı , eşim asla kalbimi kırmadı aileme bişey demedi ikimizde çok strese girdik o yüzden sarıyorduk birbirimize ama herkesi ve herşeyi beraber aştık, tabiki bi aileyi tanımaya çalışıyosun masraf altına giriyosun onlar sıkıyor ama senin nişanlında saygı yok canım , sen hep alttan aldığın ve aşırı sevdiğin için bi tarafıyla konuşuyor heralde annene saygısızlık etmesi büyük bi sorun bu karakter meselesi. sen çok aşık olduğun için belki de daha başka bir sürü şeyi göremiyorsun , sana saygı duymayan ailene saygı duymayan biriyle mutlu olamazsın bence, bi arkadaşımın nişanlısı da maddi konularda çok sıkı davranmıştı nişanlılık döneminde şimdi evliler ve çalışıyor ikiside kıza hiç bişey aldırmıyormuş maddi hiçbir söz hakkı yokmuş maaşını alıyomuş elinden kız çok pişmanmış daha 1 yıllık bile evli değiller kız mutsuz ve pişman nişanlılık döneminde belli ediyor herkes kendini iş bunu görebilmek

ayrıca karşı tarafın sen bitirme çabala demelerine de sinir oldum oğullarına saygılı ol demeleri lazım, onlarda anlamışlar tabi senin çok sevdiğini bunu kullanıyorlar herşeyi ucuza getirecekler oğulları her zaman söz sahibi olacak bunun farkındalar , yedirme aileni ve kendini çok ezerler sonra

işte o anda tamam hadi bay diyiverecektin bi kendine gelecekti.ama dediğim gibi insanlar asla değişmiyor lütfen iyi düşün yakma kendini.ben bile bile evlendim boşandım bir sürü üzüntü sinir harbi oldu.sen yapma bunu lütfen.

annene babana sor onların dediklerini iyi dinle.

oha yaa! bu çocuk seni evlenince evire çevire döver sonra kapının önüne koyar. nasıl görmüyosun ya gerçi haklısın gözünü kör etmiş seninde Allah aşkına körü körüne bağlanma ayrıl gitisn unutma sende saygıyı ve mutlu olmayo hak ediyosun. senin fikirlerine saygı duymayan bırı sana asla saygı duymaz mutluda edemez...

Bu konuyu acnaktaki amacım cevremde herkes bir şey söyledi siz tanimadiginiz için objektif olur sizden deneyimlerinixdeb fikir almak amacım onun arkasından konuşup kotulemek değil zamanında beni en çok mutlu eden insandı saygım sonsuz ama işte bunun karşılığını alamadım yani saygı görmemek hep kucumsemesi ama dayanamıyorum artık

Bnce sen ani bi cikis yapda o bi kndine gelsn bsylerin farkina varsin be seni getcekten seviyorsa gelir gonlunu alir ve ona.hep onun gbi degilde.hep.gidebilirmissin gibo hissettr ayrica uzgunumki.ilerde.daha buyuk.sornlarnz olur egtm farki filan baska.sekilde ckyr karsina bazi seyler.eski tirk.filmlernde kalmos betcekten uzulursun dikkat et

kuzum, hepsini yasadim ve sana bu adamin karakterini ciltlerle kitap halinde yazarim; aa nerden taniyosun dersin..
daha neler uretir bu bencil kompleksli takintili herif.. kendini her daim suclu hissede hissede en sonunda sen de cildirirsin.. Rabbine guven, ve korkma sakin, ayrilman buyuk bi basar olur emin ol.. o kim ki, kim olup da sana boyle davraniyo.. sen sustugun icin hep cesareti artmis.. kendini bsy saniyo.. bazen cildiririm, nasil sustum buna, neden kendimi suclu gordum orda, nasil kendimi ezdirdim diye.. sen yapma.. ne olur.. yasamamis olsam bu kadar cok yorum siralamazdim

evlendikten sonra 'nisanliyken belliydi, ne yaptim ben' dersin, Allah korusun.. ben dedim..

Şimdi seviyorsun ileride bu böyle davranmaya devam ederse sevgin kalır mi sanıyorsun..o zaman evlendim hata ettim diyeceksin.Arkadaşim,sağlıklı bir ilişki değil bu.Hele ki alttan alan hep sensin,en kötüsü bu.
Ömür mu geçer böyle..kendi iyiliğin için yol yakınken dön.

ilk 8 sayfa yorumu okudum diğerlerini okuyamadım
nişanlına karşı tepkilerin ne kadar naif hala
ama onun ailesinin yapmadığı terbiyesizlik kalmamış
sizin hiç bir düşünceniz isteğiniz olamaz bu evlilikte hala bunu bile bile düğün yapmaya gidiyorsun
nedir bu tepkisizlik basiretiniz mi bağlandı

Ben hiç kirmadim ki canım arkadaşların da dediği gibi belki de sadece ben sevdim kötü laf etmek yakışmaz bir zamanlar her şeyim do çünkü canım

Ben hiç kirmadim ki canım arkadaşların da dediği gibi belki de sadece ben sevdim kötü laf etmek yakışmaz bir zamanlar her şeyim do çünkü canım
Evlenirseniz bile bile lades demis olursunuz.
Sonra buraya gelip cok mutsuzum hamileyim esim bana deger vermiyor diye konu acarsiniz.
Annenize bagiran biriyle hala nasil devam edebiliyorsunuz anlamadim.
Ilk sevdiginden ayrilan insan siz degilsiniz.

Bende benzer sorunlarla nisanlimdan ayrıldım gercekten o karari vermek zor cok iyi anliyorum seni. Düğüne 1 ay kala salonlar tutulup düğün alisverisine baslamisken seninkine benzer sorunlar yaşadık ailem karari bana birakmisti her sekilde yanimda olduklarini soylediler ama mantigim bi türlü aileme yapilan saygisizliklari ve bana soz hakki taninmamasini kabul edemedi nisani attim cok diller döktü hersey senin istedigin gibi olucak seni birdaha uzmucem vs vs. Dayanamadim barıştım ama düğünü ertelemek sartiyla kendimize biraz zaman taniyalim dedim ama baktim ki zaman hicbirseye care olmuyor huylu huyundan vazgecmiyor değişen hicbirsey olmadi ailesi ayni vurdumduymaz kendisi ayni agresif insan... bitmesi en mantiklisiydi duygularimi kenara biraktim ve bitirdim nerdeyse 1 sene olucak cok üzüldüm yiprandim ama inan gecti bana ve aileme yapilan haksizliklari düşündüm hep. Simdi nasilsin dersen cok iyiyim Allah a şükürler olsun iyi ki evlenmemisim diyorum. Mutsuz bir evliligin ve mutsuz cocuklarin olsun istemiyosan yolun basinda vazgecmelisin. Yada düğünü ertelemeye calis. Ama suan su durumda evlilik hayatinin hatasi olabilir... Allah yardimcin olsun.

Bence dugun pazar olsun diyor ailem deyin konustuk tekrar deyin bakalim tepkisi ne olacak ayril derse firsattan istifade bitirin gitsin hic zor olmaz sizden günah gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…