• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimla sorunlar

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Merhaba sevgili arkadaşlar. Büyük bir sorunum var yardiminiza ihtiyacım var. Ben bir senelik ilişkim sonucu çok severek nisanlandim geçen eylül ayında fakat sorunlarimiz var söyle ki sinirlendigi zaman üç kez yüzugunu al git dedi cçok seviyorum ya alttan aldım yalvardim bitmemesi için neyse bu zamana kadar geldik. Sonra ben dugunu pazar olsun dedim nisanlim pazartesi dedi ben kabul etmeyince senin isteklerin bitmez anlaysiz dedi neyse pazartediyi de kabul ettim sonra nisanlim düğün salonu tutmaya gideceğiz deyince bende babama baba sende bakmaya gitsen dedim dışarı çıkınca bana hasta misin sen kız tarafı gider mi düğün salonu bakmaya dedi. Ailem önünde tartıştık sonra annem korktu bizim durumdan nisanlima kızım yüksek lisans ini bitirince düğünü olsun dedi o da önümüzdeki sene bitiyor vay bunu diyen senmisin yüksek ses tonu ile anneme annesi Gil önünde bizim kararimiza kimse karışamaz sen beni bbaştan istemedin ileride evim de sorun olunca senden bilirim dedi ben piyon değilim dedi. Annem tek kötü söz etmedi hatta hiç bir şey demedi o gidince gözleri doldu. Ona sorunca da cevap hakkımı kullandım dedi saygı sınırını asmadim dedi. Sizden fikir istiyorum çok ta seviyorum ama korkumda var lütfen akıl verin çaresiz kaldım

başlamdan bitir bence şimdiden söz hakkın yok baksana ne olursa olsun fikirlerini ailenin önünde yüksek sesle söyleyen daha cok problemde kavga cıkarır senin değil sizin ailenin söz hakkı yok onun yanında balık baştan kokar bak forumda hep bu tür sebebten ayrılamayanlar var okursan bence iyi düşün ne kadar seversen sev saygı olmadımı bitiyor

OTE="findik kurdum, post: 38492268, member: 646560"]başlamdan bitir bence şimdiden söz hakkın yok baksana ne olursa olsun fikirlerini ailenin önünde yüksek sesle söyleyen daha cok problemde kavga cıkarır senin değil sizin ailenin söz hakkı yok onun yanında balık baştan kokar bak forumda hep bu tür sebebten ayrılamayanlar var okursan bence iyi düşün ne kadar seversen sev saygı olmadımı bitiyor[/QUOTE]

Cevabınız için çok teşekkür ederim ama acıcçekmekten çok korkuyorum gerçek sevdim onu nasıl unuturum bilmiyorum ailem de Üzgün ama sastim kaldım vallaha

OTE="findik kurdum, post: 38492268, member: 646560"]başlamdan bitir bence şimdiden söz hakkın yok baksana ne olursa olsun fikirlerini ailenin önünde yüksek sesle söyleyen daha cok problemde kavga cıkarır senin değil sizin ailenin söz hakkı yok onun yanında balık baştan kokar bak forumda hep bu tür sebebten ayrılamayanlar var okursan bence iyi düşün ne kadar seversen sev saygı olmadımı bitiyor

Cevabınız için çok teşekkür ederim ama acıcçekmekten çok korkuyorum gerçek sevdim onu nasıl unuturum bilmiyorum ailem de Üzgün ama sastim kaldım vallaha[/QUOTE]
ileride daha fazla acı çekersin düşünsene evlisin bir problem var ve babana anana kalkıp bagırıyor üstüne sana ya onlar yada ben diyor arada çocuk var seçimi eşinden yana yapsan aileni kırıcan ailen desen yuvanı yıkıcan sürekli ezilecen şimdi en azından sevginin acısını çekicen öbür türlü ailenin yüzüne nasıl bakacan çocuğum babasızmı kalsın diyicen hiç karar veremiycen

OTE="findik kurdum, post: 38492268, member: 646560"]başlamdan bitir bence şimdiden söz hakkın yok baksana ne olursa olsun fikirlerini ailenin önünde yüksek sesle söyleyen daha cok problemde kavga cıkarır senin değil sizin ailenin söz hakkı yok onun yanında balık baştan kokar bak forumda hep bu tür sebebten ayrılamayanlar var okursan bence iyi düşün ne kadar seversen sev saygı olmadımı bitiyor

Bende bir yandan sizin dediginiz gibi düşünüyorum bir yandan onsuz yapabilir miyim diyorum

Bende bir yandan sizin dediginiz gibi düşünüyorum bir yandan onsuz yapabilir miyim diyorum
şu an onsuz yapamazsın gibi gelir ama sıkıntılar başlayınca ben ne yaptım olu emin ol bende aynı problemler üstüne başlasım evliliğime ve 6 senedir hala aileme bana saygısı yok ortada çocuk var yapacak bişeyde yok bildiğim için söylüorum ben onu köpek gibi severken şimdi köpek gibi kaçmaya çabalıorum

findik kurdum, post: 38492400, member: 646560"]Cevabınız için çok teşekkür ederim ama acıcçekmekten çok korkuyorum gerçek sevdim onu nasıl unuturum bilmiyorum ailem de Üzgün ama sastim kaldım vallaha[/QUOTE]
ileride daha fazla acı çekersin düşünsene evlisin bir problem var ve babana anana kalkıp bagırıyor üstüne sana ya onlar yada ben diyor arada çocuk var seçimi eşinden yana yapsan aileni kırıcan ailen desen yuvanı yıkıcan sürekli ezilecen şimdi en azından sevginin acısını çekicen öbür türlü ailenin yüzüne nasıl bakacan çocuğum babasızmı kalsın diyicen hiç karar veremiycen[/QUOTE]
Haklisin çok. Bir yandan düzelir mi ki diyorum ama söyle bir şey var benim istegimden çıkma mutlu oluruz diyor. Bir de ne olsa beni suçluyor sonra bende hataliyim diyor ne zor durum Allah kimseye yasatmasin.

Merhaba sevgili arkadaşlar. Büyük bir sorunum var yardiminiza ihtiyacım var. Ben bir senelik ilişkim sonucu çok severek nisanlandim geçen eylül ayında fakat sorunlarimiz var söyle ki sinirlendigi zaman üç kez yüzugunu al git dedi cçok seviyorum ya alttan aldım yalvardim bitmemesi için neyse bu zamana kadar geldik. Sonra ben dugunu pazar olsun dedim nisanlim pazartesi dedi ben kabul etmeyince senin isteklerin bitmez anlaysiz dedi neyse pazartediyi de kabul ettim sonra nisanlim düğün salonu tutmaya gideceğiz deyince bende babama baba sende bakmaya gitsen dedim dışarı çıkınca bana hasta misin sen kız tarafı gider mi düğün salonu bakmaya dedi. Ailem önünde tartıştık sonra annem korktu bizim durumdan nisanlima kızım yüksek lisans ini bitirince düğünü olsun dedi o da önümüzdeki sene bitiyor vay bunu diyen senmisin yüksek ses tonu ile anneme annesi Gil önünde bizim kararimiza kimse karışamaz sen beni bbaştan istemedin ileride evim de sorun olunca senden bilirim dedi ben piyon değilim dedi. Annem tek kötü söz etmedi hatta hiç bir şey demedi o gidince gözleri doldu. Ona sorunca da cevap hakkımı kullandım dedi saygı sınırını asmadim dedi. Sizden fikir istiyorum çok ta seviyorum ama korkumda var lütfen akıl verin çaresiz kaldım

Bu adamla gerçekten mutlu olabileceğini düşünüyor musun ?

şu an onsuz yapamazsın gibi gelir ama sıkıntılar başlayınca ben ne yaptım olu emin ol bende aynı problemler üstüne başlasım evliliğime ve 6 senedir hala aileme bana saygısı yok ortada çocuk var yapacak bişeyde yok bildiğim için söylüorum ben onu köpek gibi severken şimdi köpek gibi kaçmaya çabalıorum
Allah hepimize yardim etsin annemde ailemde şu an çok huzursuz korkuları var ilerisi için. Inan hiç bir şey talep etmedik onu üzecek birsey ailem yapmadı üzerine titrediler resmen

nişanlılık evrelerinde genelde erkekler kendini belli eder. yüzüğü atıp sürekli size yol gösteren biri evlendikten sonrada aynını yapar. çok rastladık kk'da. iyi düşünmelisin çünkü daha nişanlıyken bile senin dediklerini önemsemeyen hatta kırıcı olan biri evlendikten sonra düşünemiyorum bile. iyi düşün karar ver

Allah hepimize yardim etsin annemde ailemde şu an çok huzursuz korkuları var ilerisi için. Inan hiç bir şey talep etmedik onu üzecek birsey ailem yapmadı üzerine titrediler resmen
afedersin bi tarafları kalkmış o zman bunlar benim her dediğimi yapar die biraz önemsemeyin kendi istedikleriniz üstüne yoğunlaşın zaten yüzünü gösterir

nişanlılık evrelerinde genelde erkekler kendini belli eder. yüzüğü atıp sürekli size yol gösteren biri evlendikten sonrada aynını yapar. çok rastladık kk'da. iyi düşünmelisin çünkü daha nişanlıyken bile senin dediklerini önemsemeyen hatta kırıcı olan biri evlendikten sonra düşünemiyorum bile. iyi düşün karar ver

O atınca ben hep yalvardim çok sevdiğimi söyledim hata idi bu belki ama ilk sevdigim di hayatım boyunca nisanlim olmuştu. Bitmedi daha ailem kararı bana bıraktı karşı taraf çabala gerçek seviyorsan bir hata da sevdiğini bırakma diyor

afedersin bi tarafları kalkmış o zman bunlar benim her dediğimi yapar die biraz önemsemeyin kendi istedikleriniz üstüne yoğunlaşın zaten yüzünü gösterir

Çok zor dönem benim daha dün bir fikirde kendi istediğimi söyleyince sen benim yanımda değilsin bile kaismaya hakkın yok dedi kapat ceneni gibi laflar etti

Aklım öyle çok karışık ki çıkmaza girdum resmen korkuyorum da hadi mutsuz olursak diye

Bazı şeyler nasıl başlarsa öyle devam eder ..
Evlenince düzelecek mi zannediyorsun, daha kötü olacak ..
Daha şimdiden ailene saygısızlık yapan evlendikten sonra evden de kovar, görüştürmezde ..
Yol yakınken uzak dur canım sorun bir insan nişanlın, onu düzelticem diye ömürünü tüketme ..

O atınca ben hep yalvardim çok sevdiğimi söyledim hata idi bu belki ama ilk sevdigim di hayatım boyunca nisanlim olmuştu. Bitmedi daha ailem kararı bana bıraktı karşı taraf çabala gerçek seviyorsan bir hata da sevdiğini bırakma diyor

bence cesaretini toplamalısın duygularınla karar vermemeye çalış. aslında mantığın neyin doğru olduğunu sana söylüyor. ya da nişanlılık evreni uzatmalısın karşı tarafa asla ezik durmamalısın. haddini bilmeliler yani

boş ver ne uğraşcn onlar da seni istiorsa oğullarına git kızın ailesine ayıp ettin özür dile gönüllerini al desinler

Nişanlılık bunun için değil mi zaten, evleneceğin adamı tanımak için. Adam kendini gayet iyi tanıtıyor, gözlerini kapatma.
Tamam onu seviyorsun da, kendini, aileni sevmiyor musun? Gayette saygısız, evlendikten sonra da emin ol daha beter olacak. Keşke dememek için bir fırsatın var.

OTE="elifbursa86, post: 38492707, member: 578239"]bence cesaretini toplamalısın duygularınla karar vermemeye çalış. aslında mantığın neyin doğru olduğunu sana söylüyor. ya da nişanlılık evreni uzatmalısın karşı tarafa asla ezik durmamalısın. haddini bilmeliler yani[/QUOTE]
Cok haklısınız çok

Nişanlılık bunun için değil mi zaten, evleneceğin adamı tanımak için. Adam kendini gayet iyi tanıtıyor, gözlerini kapatma.
Tamam onu seviyorsun da, kendini, aileni sevmiyor musun? Gayette saygısız, evlendikten sonra da emin ol daha beter olacak. Keşke dememek için bir fırsatın var.

Çok doğru kalbim sadece engel oldu

Back
X