nisanlimla sorunlar

Her suçu kendimden bildim ozurller Diledim sirf bitmesin diye ama bu son damla oldu artık

Merhaba sevgili arkadaşlar. Büyük bir sorunum var yardiminiza ihtiyacım var. Ben bir senelik ilişkim sonucu çok severek nisanlandim geçen eylül ayında fakat sorunlarimiz var söyle ki sinirlendigi zaman üç kez yüzugunu al git dedi cçok seviyorum ya alttan aldım yalvardim bitmemesi için neyse bu zamana kadar geldik. Sonra ben dugunu pazar olsun dedim nisanlim pazartesi dedi ben kabul etmeyince senin isteklerin bitmez anlaysiz dedi neyse pazartediyi de kabul ettim sonra nisanlim düğün salonu tutmaya gideceğiz deyince bende babama baba sende bakmaya gitsen dedim dışarı çıkınca bana hasta misin sen kız tarafı gider mi düğün salonu bakmaya dedi. Ailem önünde tartıştık sonra annem korktu bizim durumdan nisanlima kızım yüksek lisans ini bitirince düğünü olsun dedi o da önümüzdeki sene bitiyor vay bunu diyen senmisin yüksek ses tonu ile anneme annesi Gil önünde bizim kararimiza kimse karışamaz sen beni bbaştan istemedin ileride evim de sorun olunca senden bilirim dedi ben piyon değilim dedi. Annem tek kötü söz etmedi hatta hiç bir şey demedi o gidince gözleri doldu. Ona sorunca da cevap hakkımı kullandım dedi saygı sınırını asmadim dedi. Sizden fikir istiyorum çok ta seviyorum ama korkumda var lütfen akıl verin çaresiz kaldım

Benim annem öldü. Eğer yaşasaydı anneme ÇEMKİRİP de gözlerini dolduran, genzzini yakan adamın cenazesine gitmezdim. Yeterince açıktır inşallah. Terbiyesiz çok sinirlendim var ya ona. Neden bağırıp çağırmadın arkadaşım, anneni neden ezdirdin??

Nisanlim benim anneme öyle bir ifade kullanacak ben de ikilemde kalicam devam etsem mi etmeden mi diye. Aninda bitiririm orda. Yüzüğü de atarim.
Atmam ben bizzat eline tutuştururum LAZIM OLUR diye. Tövbe estağfurullah. Kusura bakmayın ya annesine olanı okuyunca sinirim tepeme geldi.

Arkadaşım sende ne evlatmışsın annene üzülmedin mi?

bu ask var ya bir yere kadar insanin hayattaki en zayif noktasi ailesi hic bisey onlardan onemli daha degerli degil ben kendimden pay biceyim ben ailemsiz hic birsey dusunemiyorum her guzel animda onlarda olsun istiyorum ben dusunemiyorum esim aileme cephe alsin inanin benim icin cok mutsuzluk verici bir durum olurdu cok sukur ki boyle bi problemim yok. Sanada iyi dusun tasin derim daha evlenmeden senin ailen soyle boyle problemi ciktiysa ben ilerisini hic sagikli gormuyorum senin icin ki anladigim kadariyla ailen pek karisan bi aile degil gibi gozukuyo senin annenin yerinde baskasi olsa ne bicim konusuyosun der benim size verecek kizim yok der vesselam.

Benim beş senelik eşim bu kadar küçük bi lafta yüksek sesle anneme bunları diyecek heralde koyardım kapı önüne net. Siz gelmiş hala burda soruyorsunuz bi kere de bir kız söylesin şu ben çok adam bulurum da anne ni tanedir lafını ya. Herkes sırt çevirir anne çevirmez. Ana gibi yar olmaz. Adam karanlıkta tavşana araba ışığı tutar gibi vermiş size sinyalleri evlenmeden önce. Annenizle arasının nasıl olacağını belirtmiş. Hala çok seviyorum bık bık yapmayın ama neyini seviyorsunuz. Adam her dediğimi yap piyon ol diyo sonra ben piyon değilim diye böğürüyo. Lahana turşusu. Çok absürd bi durum

ilk başta ben olsam höt höt noluyo sana ya anneme nasıl sesini yükseltirsin sen der tavrımı koyardım kimse benim aileme bu şekilde bağıramaz bu zamana kadar beni büyüten onlar tabi ki söz hakları fikirleri olacak ilk önce orada dursun.ayrıca evlendiktan sonra kimse degişmz değişir deme o yüzde iyi düşün karar ver aynı ev için yaşayacaksın onunla senin fikirlerine de saygısı olmazsa nasıl huzur bekliyorsun ?

Yalvarmana gerek yok..
Gidene yol ver ki , gelene yol açılsın..
Nişanlıları evliliğe hazırlık..
Bu adamla ömür geçer diyor musun?
Kendin iyice düşün derim cnm ..

Inanin o kadar zor günler deyim ki bastigim yeri bilmiyorum evet olacak olan ayrılık. Ama bir sene sonraseverek nisan yyapıyorsun hayal kuruyrsun hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bir de böyle olaylar oluyor bitiyor Allah zor da olan herkese yardım etsin

Ona sorunca da cevap hakkımı kullandım dedi saygı sınırını asmadim dedi.

saygı sınırlarınız farklı,
aynı evin içindeyken bunu cok daha acı bir sekilde kavrayacaksınız.
yolun başındayken dönün bence.

ustelik siz ne isterseniz, anlayışsız oluyorsunuz. fakat o direttigi seylerde haklı oluyor. bu nasıl iş anlamadım...

saygı sınırlarınız farklı,
aynı evin içindeyken bunu cok daha acı bir sekilde kavrayacaksınız.
yolun başındayken dönün bence.

ustelik siz ne isterseniz, anlayışsız oluyorsunuz. fakat o direttigi seylerde haklı oluyor. bu nasıl iş anlamadım...

Bütün suç bende aslında bana her gidebilirsin dediğinde yalvardigim için o nasılsa beni bırakmaz diye rahat hareket etti. Elbet benim hatalrim oldu ilk zamanlar çok sıktı m falan ama saygıyı asmadim hiç bilerek kalp kirmadim kendimden odun verdim

Bütün suç bende aslında bana her gidebilirsin dediğinde yalvardigim için o nasılsa beni bırakmaz diye rahat hareket etti. Elbet benim hatalrim oldu ilk zamanlar çok sıktı m falan ama saygıyı asmadim hiç bilerek kalp kirmadim kendimden odun verdim

şu yazdıgınızdaki tek hata onu sıkıp sıkmamanız degil.
gidebilirsin diyene had bildirmeme de bir hatadır bence. siz bunu da aşıp yalvarma boyutuna gecmissiniz.

saygılı ve kendinize denk biriyle ilişki yurutebilirsiniz.
olmayanı zorlamanın sonuclarını zaten yasayarak gormussunuz.

Canim arkadasim, bu cocugu mutlaka ama mutlaka terk etmelisin. O kadar sanslisin ki nisanliyken cok buyuk hatalar yaparak kendini belli etmis. Bu adam sana evliligi zindan eder. Annene karsi bu kadar saygisiz bir adamla evlenmeyi kendine yedirme lutfen.

şu yazdıgınızdaki tek hata onu sıkıp sıkmamanız degil.
gidebilirsin diyene had bildirmeme de bir hatadır bence. siz bunu da aşıp yalvarma boyutuna gecmissiniz.

çok değer vermiştim bunu çok His ettirdim üzerine titremistim bana kizdigunda yarım saat sonra sinirlendim Kıyamam ben sana demesiyke hep tamam dedim uzatmadim kaç kere bitsin dedi ağladım yalvatdim ama dedim ya tek benim yalvarmam ile yürümüyor çünkü aileme karşı kötü oldu durum o ne kadar Özür dilerim gidip dese de kırılan şey eskisi gibi olmuyor. Çok sağolun

Canim arkadasim, bu cocugu mutlaka ama mutlaka terk etmelisin. O kadar sanslisin ki nisanliyken cok buyuk hatalar yaparak kendini belli etmis. Bu adam sana evliligi zindan eder. Annene karsi bu kadar saygisiz bir adamla evlenmeyi kendine yedirme lutfen.

Cok sagol arkadadim yorumun icin. Onlara göre sevdiğini hataları ile sahip çıkıp sevmeliymisim bana değil anneme en büyük hata yaptı. Incindi annem. Suclamaya gelince yalnız bırakıp yanında değilmiş im çıkıp sevdiğimi soyleyemiyor musjm olayı basit sanıyorlar

çok değer vermiştim bunu çok His ettirdim üzerine titremistim bana kizdigunda yarım saat sonra sinirlendim Kıyamam ben sana demesiyke hep tamam dedim uzatmadim kaç kere bitsin dedi ağladım yalvatdim ama dedim ya tek benim yalvarmam ile yürümüyor çünkü aileme karşı kötü oldu durum o ne kadar Özür dilerim gidip dese de kırılan şey eskisi gibi olmuyor. Çok sağolun

rica ederim,
tum bu yazdıklarınız bile ne kadar zorladıgınızı gosteriyor.
bazı seyler ancak uzucu tecrubeler ile anlasılıyor maalesef.

kendinize zaman verin, iyi ki kurtulmusum cok mutluyum dediginiz gunler de gelecek elbet...

Anlamıyorum; aşık olunca, birini sevince basiretimiz mi baglaniyor, gozumuz mu kor oluyor nedir?
nisanlinizin annenize ve size olan davranisi cok cirkin ve hic normal degil. Ama daha da anormali sizin boyle bi adamla evlilik dusunebilmeniz..

rica ederim,
tum bu yazdıklarınız bile ne kadar zorladıgınızı gosteriyor.
bazı seyler ancak uzucu tecrubeler ile anlasılıyor maalesef.

kendinize zaman verin, iyi ki kurtulmusum cok mutluyum dediginiz gunler de gelecek elbet...

keşke böyle sevip te bu olaylar olmasaydı keşke nisanlanmasaydim çok zor bir durum ben neler hayal ederken böyle yıkılması.

Back
X