nisanlimla sorunlar

sunu diyebilirim.
su an onsuz yapabilirmiyim diye dusunuyorsunya?
ilerde bu adam sana su cumleyi kurturacak: keske eve hic gelmese, biraz huzur bulurum.
Bu adamin gidsati bunu gosteriyor

Anlamıyorum; aşık olunca, birini sevince basiretimiz mi baglaniyor, gozumuz mu kor oluyor nedir?
nisanlinizin annenize ve size olan davranisi cok cirkin ve hic normal degil. Ama daha da anormali sizin boyle bi adamla evlilik dusunebilmeniz..

Inanin hala olayın şokunu atlatamadim tamam aramızda sorunlar olurdu ama böyle bu boyutta davranacagi aklıma gelmezdi ama zaten herseyin bittiğini oda farkında ki memlekete gidince herseyin verdiğmde anlayacaktir

sunu diyebilirim.
su an onsuz yapabilirmiyim diye dusunuyorsunya?
ilerde bu adam sana su cumleyi kurturacak: keske eve hic gelmese, biraz huzur bulurum.
Bu adamin gidsati bunu gosteriyor

Ben ilk başta sevgili iken annesi ile oturnsyi severek kabul ettim annedir diye ama karşısında farklı muammele gördüm. O gün anneme yüksek sesle konuşunca annesi tek kelime etmedi ondan sonra annesine güvenim gitti benim annem olsaben ne iolursa olsun öyle konyssam burnumdan getirirdi ki annem hep annesine saygılı ol diyen insandı

Sadece annen değil sana karşı da çok büyük hataları var, okumuş eğitimli bir kızsın niye böyle bir despotun elinde oyuncak olacaksın? Seviyor olabilirsin, ümit ediyor olabilirsin ama inan bana evlendikten sonra çok daha kötüleşecek durum ve sevgin de bitecek. 6 ayı bulmaz şiddetli kavgaların olması.

Aklını başına al, evlenip boşanmak bu ülkede maalesef ki hala kolay değil ve bakış açıları çirkin insanların, kaldı ki büyük bir travma yaşayacaksın ve şu anki durumunda çok daha kötü hissedeceksin. İyisi mi bu yola hiç girmeden bitir ve kendi yoluna bak, eğitimini tamamla ve kendine uygun birini bul.

Sadece annen değil sana karşı da çok büyük hataları var, okumuş eğitimli bir kızsın niye böyle bir despotun elinde oyuncak olacaksın? Seviyor olabilirsin, ümit ediyor olabilirsin ama inan bana evlendikten sonra çok daha kötüleşecek durum ve sevgin de bitecek. 6 ayı bulmaz şiddetli kavgaların olması.

Aklını başına al, evlenip boşanmak bu ülkede maalesef ki hala kolay değil ve bakış açıları çirkin insanların, kaldı ki büyük bir travma yaşayacaksın ve şu anki durumunda çok daha kötü hissedeceksin. İyisi mi bu yola hiç girmeden bitir ve kendi yoluna bak, eğitimini tamamla ve kendine uygun birini bul.

Aradaki eğitim farkı mi bu anlaşmazlık onu da bilmiyorum o lise mezunu ama yemin ederim ben hiç sorun etmedim hic goxume gorunmedi nasilsa ekmeginj kaxaniyir diye. diyenlere de bunu takmiyrm dedim inşallah hayırlısı olsun herkes için çok sağolun

Hersey bi kenara, beraber yasamayi kabul etmen en en en buyuk hata.
Nedenmi?
tm varsayalimki cok iyisin kayinvalidenle.
Hergun hergun burnunun dibinde olman senin lehine degil alehine isler.
Senin su durumunu hic saymiyorum bile.
Sen hic duydunmu evli bi kadindan: iyiki kayinvalidemin evine yerlesip beraber yasamisiz?
Ben hic duymadim.
Cunku ev ev ustune olmaz. Iyiyken kotu oluyor hepsi.

Annemde bi kaynana ve hep sunu der.
Gelinimle birak ayni evde oturmayi, evi bile mumkunse bana yakin olmasin.
Evi benim kapima baksa ben ister istemez her kapidan cikisinda : yinemi gezmeye gidiyor? Nereye gidiyor?
gibi dusuncelere kapilicam der.
O yuzden. Ne kadr uzak o kadr iyi.

Hersey bi kenara, bunu kabul etmen en en en buyuk hata.
Nedenmi?
tm varsayalimki cok iyisin kayinvalidenle.
Hergun hergun burnunun dibinde olman senin lehine degil alehine isler.
Senin su durumunu hic saymiyorum bile.
Sen hic duydunmu evli bi kadindan: iyiki kayinvalidemin evine yerlesip beraber yasamisiz?
Ben hic duymadim.
Cunku ev ev ustune olmaz. Iyiyken kotu oluyor hepsi.

Annemde bi kaynana ve hep sunu der.
Gelinimle birak ayni evde oturmayi, evi bile mumkunse bana yakin olmasin.
Evi benim kapima baksa ben ister istemez her kapidan cikisinda : yinemi gezmeye gidiyor? Nereye gidiyor?
gibi dusuncelere kapilicam der.
O yuzden. Ne kadr uzak o kadr iyi.

Haklısınız ama annedir Tektir diye sevdiğim için Kabuk ettim ama nisanlim malesef benim iyi niyetim i böyle mükafat verdi

Haklısınız ama annedir Tektir diye sevdiğim için Kabuk ettim ama nisanlim malesef benim iyi niyetim i böyle mükafat verdi

ilk mesajindan direk burya atladim, gidisat nasil su an canim?
su an berabermisiniz hala? ayrildinmi yoksa?

Günde kaç tane konu okuyoruz bu kadar genç ve egitimliyken neden ezileceksin ki annen baban seni bin bir emekle büyütsün okutsun sonra hayirsizin birine versin, ask acısı 1gun, 2gun ,3gun cekersin Unutursun hayatına öyle düzgün bir insan cikarki o zaman kendine soylettigin cevaplar için bile pişman olursun neden cevap vermedim diye, hayatında 1 SANS in varken iyi degerlendir.Yoksa hayatin boyunca dönüşü olmayan bir yola girip kendinize eziyet etmeyin hayatı ...Düşünsene omur gecireceksin canım cicim zamanları geçince hic mi kendi kararlarını veremeyeceksin kuklamisin sen hep onun dediklerini yapacaksin afedersin ama adam resmen köle ariyo kendine hem saygısız hem terbiyesiz hemde bencil . Arkadaşım hem sen hem ailen bu kadar değersiz misiniz ????? Ayrilin gitsin...

ilk mesajindan direk burya atladim, gidisat nasil su an canim?
su an berabermisiniz hala? ayrildinmi yoksa?

Konuşmuyoruz sadece bir iki kez mesaj attı sevsen seviyorum dersin af edin dersin diye. Ku o bittiğini his etti ve ben memleket e döner dönmez bitecek bu iş çünkü altınları ve hediyeler i vereceğim canım

Günde kaç tane konu okuyoruz bu kadar genç ve egitimliyken neden ezileceksin ki annen baban seni bin bir emekle büyütsün okutsun sonra hayirsizin birine versin, ask acısı 1gun, 2gun ,3gun cekersin Unutursun hayatına öyle düzgün bir insan cikarki o zaman kendine soylettigin cevaplar için bile pişman olursun neden cevap vermedim diye, hayatında 1 SANS in varken iyi degerlendir.Yoksa hayatin boyunca dönüşü olmayan bir yola girip kendinize eziyet etmeyin hayatı ...Düşünsene omur gecireceksin canım cicim zamanları geçince hic mi kendi kararlarını veremeyeceksin kuklamisin sen hep onun dediklerini yapacaksin afedersin ama adam resmen köle ariyo kendine hem saygısız hem terbiyesiz hemde bencil . Arkadaşım hem sen hem ailen bu kadar değersiz misiniz ????? Ayrilin gitsin...

Çok haklısınız onun gözünde tek suçlu benim zaten onun davranışları için. Hepiniz çokssağolun yorumlarınız çok önemli

Aman Allah'ım! :KK57:Annene sen diye hitap ediyor? Kendis ailesinin yanında çıkışıyor? İlerde evimde sorun olursa senden bilirim diyor? Sana davranışlarını geçtim ama bu ne edepsizlik! Ki sana söz hakkı vermiyor, düşüncelerine değer vermiyor, kararlarına saygı duymuyor yani canım.. Aşk acısı evet çooook zordur ama kimse ölmez aşk acısından korkma. Tamam cevap hakkı var ama resmen üslupsuzmuş yani. Annen yine susmuş yazık üzülmüş kalmış. Benim annem olsa aşk acısı falan demez beni kolumdan çektiği gibi alırdı yanına valla. Anneee acı çekiyooomm deyince de başlatma acına der iki tane ağzıma vururdu :KK53: Belki sert çıktım nolur bana gücenmeyin ama çok sinirlendim.

Annemin dinlemedim ben annem kızım acele etme okulun bitsin dedi anlasabilir misiniz arada eğitim farlı var dedi hiç bir şey gözüm görmedi çok seviyorum ya o anda içimde bir huzursuzluk vardı ama bunu da ailemden ayrılma hissine yorumustum ben hiç bir şeyi gözüm görmedi ne mal mülk ne başka şey ama şimdi koskoca keşke içindeyim

Evlenince aileni atmayı kabul ediyorsan devam et. Benim yazından çıkarımım bu yönde korkarım ki. Nişanlın aşırı saygısız, hadsiz, seviyesiz ve bencil bir kişilik.. Yüksek lisansını yapan aklı başında, ayakları üzerinde durabilen birisin nasıl böyle söz hakkının olmadığı bir ilişikiye devam edebiliyorsun, nasıl karakterinden ödün verebiliyorsun anlayamıyorum.. Benim aileme en ufak bir kötü imada bulunacak he?!! Düşüncesi bile titreme sebebi!

Konuşmuyoruz sadece bir iki kez mesaj attı sevsen seviyorum dersin af edin dersin diye. Ku o bittiğini his etti ve ben memleket e döner dönmez bitecek bu iş çünkü altınları ve hediyeler i vereceğim canım

Sormak istiyorum sana suan:
SENCE, yani tam sence( cunku olumlu olumsuz etki yaratabiliyor kk ,helede su aralar kafan karisiksa).
Sence ,senin gozunde nisanlin nasil birisi?
Bunu sormamin sebebi su, bende ayni dertleri yasadim ve farkettimki derdimi basklarina anlatirken kendimde bazi seylerin farkina vardim. Mesela bildigim ama kabullenmedigim seylerin. Mesela farkina vardimki ask benim gozumu kor etmis.

Kendis ailesinin yanında çıkışıyor? İlerde evimde sorun olursa senden bilirim diyor? Sana davranışlarını geçtim ama bu ne edepsizlik! Ki sana söz hakkı vermiyor, düşüncelerine değer vermiyor, kararlarına saygı duymuyor yani canım.. Aşk acısı evet çooook zordur ama kimse ölmez aşk acısından korkma. Tamam cevap hakkı var ama resmen üslupsuzmuş yani. Annen yine susmuş yazık üzülmüş kalmış. Benim annem olsa aşk acısı falan demez beni kolumdan çektiği gibi alırdı yanına valla. Anneee acı çekiyooomm deyince de başlatma acına der iki tane ağzıma vururdu :KK53: Belki sert çıktım nolur bana gücenmeyin ama çok sinirlendim.[/QUOTE]

est. Gucenmedim evdt beni de uzen o lafiydi zaten

Merhaba sevgili arkadaşlar. Büyük bir sorunum var yardiminiza ihtiyacım var. Ben bir senelik ilişkim sonucu çok severek nisanlandim geçen eylül ayında fakat sorunlarimiz var söyle ki sinirlendigi zaman üç kez yüzugunu al git dedi cçok seviyorum ya alttan aldım yalvardim bitmemesi için neyse bu zamana kadar geldik. Sonra ben dugunu pazar olsun dedim nisanlim pazartesi dedi ben kabul etmeyince senin isteklerin bitmez anlaysiz dedi neyse pazartediyi de kabul ettim sonra nisanlim düğün salonu tutmaya gideceğiz deyince bende babama baba sende bakmaya gitsen dedim dışarı çıkınca bana hasta misin sen kız tarafı gider mi düğün salonu bakmaya dedi. Ailem önünde tartıştık sonra annem korktu bizim durumdan nisanlima kızım yüksek lisans ini bitirince düğünü olsun dedi o da önümüzdeki sene bitiyor vay bunu diyen senmisin yüksek ses tonu ile anneme annesi Gil önünde bizim kararimiza kimse karışamaz sen beni bbaştan istemedin ileride evim de sorun olunca senden bilirim dedi ben piyon değilim dedi. Annem tek kötü söz etmedi hatta hiç bir şey demedi o gidince gözleri doldu. Ona sorunca da cevap hakkımı kullandım dedi saygı sınırını asmadim dedi. Sizden fikir istiyorum çok ta seviyorum ama korkumda var lütfen akıl verin çaresiz kaldım
Canım elbette senin bileceğin ama anlattıklarına dayanarak söylüyorum bitirmelisin yoksa evlendikten sonra bir yılı doldurmadan boşanır baba evine dönersin demedi deme baksana hiç söz hakkın yok ve onunda çenesi kuvvetli onun evet dediğine hiçbirzaman hayır demek gibi bir lüksün olmayacak yoksa hemen vay efendim şöyle vay efendim böyle der durur sende hemen kabul edersin sen suçluymuşsun baskısı yapıyor bakar mısın ve işi de iyi biliyor demedi deme karar senin allah yardımcın olsun

Back
X