- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamıyorum; aşık olunca, birini sevince basiretimiz mi baglaniyor, gozumuz mu kor oluyor nedir?
nisanlinizin annenize ve size olan davranisi cok cirkin ve hic normal degil. Ama daha da anormali sizin boyle bi adamla evlilik dusunebilmeniz..
sunu diyebilirim.
su an onsuz yapabilirmiyim diye dusunuyorsunya?
ilerde bu adam sana su cumleyi kurturacak: keske eve hic gelmese, biraz huzur bulurum.
Bu adamin gidsati bunu gosteriyor
Sadece annen değil sana karşı da çok büyük hataları var, okumuş eğitimli bir kızsın niye böyle bir despotun elinde oyuncak olacaksın? Seviyor olabilirsin, ümit ediyor olabilirsin ama inan bana evlendikten sonra çok daha kötüleşecek durum ve sevgin de bitecek. 6 ayı bulmaz şiddetli kavgaların olması.
Aklını başına al, evlenip boşanmak bu ülkede maalesef ki hala kolay değil ve bakış açıları çirkin insanların, kaldı ki büyük bir travma yaşayacaksın ve şu anki durumunda çok daha kötü hissedeceksin. İyisi mi bu yola hiç girmeden bitir ve kendi yoluna bak, eğitimini tamamla ve kendine uygun birini bul.
Hersey bi kenara, bunu kabul etmen en en en buyuk hata.
Nedenmi?
tm varsayalimki cok iyisin kayinvalidenle.
Hergun hergun burnunun dibinde olman senin lehine degil alehine isler.
Senin su durumunu hic saymiyorum bile.
Sen hic duydunmu evli bi kadindan: iyiki kayinvalidemin evine yerlesip beraber yasamisiz?
Ben hic duymadim.
Cunku ev ev ustune olmaz. Iyiyken kotu oluyor hepsi.
Annemde bi kaynana ve hep sunu der.
Gelinimle birak ayni evde oturmayi, evi bile mumkunse bana yakin olmasin.
Evi benim kapima baksa ben ister istemez her kapidan cikisinda : yinemi gezmeye gidiyor? Nereye gidiyor?
gibi dusuncelere kapilicam der.
O yuzden. Ne kadr uzak o kadr iyi.
Haklısınız ama annedir Tektir diye sevdiğim için Kabuk ettim ama nisanlim malesef benim iyi niyetim i böyle mükafat verdi
ilk mesajindan direk burya atladim, gidisat nasil su an canim?
su an berabermisiniz hala? ayrildinmi yoksa?
Günde kaç tane konu okuyoruz bu kadar genç ve egitimliyken neden ezileceksin ki annen baban seni bin bir emekle büyütsün okutsun sonra hayirsizin birine versin, ask acısı 1gun, 2gun ,3gun cekersin Unutursun hayatına öyle düzgün bir insan cikarki o zaman kendine soylettigin cevaplar için bile pişman olursun neden cevap vermedim diye, hayatında 1 SANS in varken iyi degerlendir.Yoksa hayatin boyunca dönüşü olmayan bir yola girip kendinize eziyet etmeyin hayatı ...Düşünsene omur gecireceksin canım cicim zamanları geçince hic mi kendi kararlarını veremeyeceksin kuklamisin sen hep onun dediklerini yapacaksin afedersin ama adam resmen köle ariyo kendine hem saygısız hem terbiyesiz hemde bencil . Arkadaşım hem sen hem ailen bu kadar değersiz misiniz ????? Ayrilin gitsin...
Konuşmuyoruz sadece bir iki kez mesaj attı sevsen seviyorum dersin af edin dersin diye. Ku o bittiğini his etti ve ben memleket e döner dönmez bitecek bu iş çünkü altınları ve hediyeler i vereceğim canım
Yorumları okudum yanlışım varsa da düzelt lütfen. Sen yüksek lisans yapıyorsun,o lise mezunu? Evlenince kv ile birlikte yaşayacaksınız öyle mi?est. Gucenmedim evdt beni de uzen o lafi hakim olmadi kendisine cevap hakkiydu ama da
Yorumları okudum yanlışım varsa da düzelt lütfen. Sen yüksek lisans yapıyorsun,o lise mezunu? Evlenince kv ile birlikte yaşayacaksınız öyle mi?
Canım elbette senin bileceğin ama anlattıklarına dayanarak söylüyorum bitirmelisin yoksa evlendikten sonra bir yılı doldurmadan boşanır baba evine dönersin demedi deme baksana hiç söz hakkın yok ve onunda çenesi kuvvetli onun evet dediğine hiçbirzaman hayır demek gibi bir lüksün olmayacak yoksa hemen vay efendim şöyle vay efendim böyle der durur sende hemen kabul edersin sen suçluymuşsun baskısı yapıyor bakar mısın ve işi de iyi biliyor demedi deme karar senin allah yardımcın olsunMerhaba sevgili arkadaşlar. Büyük bir sorunum var yardiminiza ihtiyacım var. Ben bir senelik ilişkim sonucu çok severek nisanlandim geçen eylül ayında fakat sorunlarimiz var söyle ki sinirlendigi zaman üç kez yüzugunu al git dedi cçok seviyorum ya alttan aldım yalvardim bitmemesi için neyse bu zamana kadar geldik. Sonra ben dugunu pazar olsun dedim nisanlim pazartesi dedi ben kabul etmeyince senin isteklerin bitmez anlaysiz dedi neyse pazartediyi de kabul ettim sonra nisanlim düğün salonu tutmaya gideceğiz deyince bende babama baba sende bakmaya gitsen dedim dışarı çıkınca bana hasta misin sen kız tarafı gider mi düğün salonu bakmaya dedi. Ailem önünde tartıştık sonra annem korktu bizim durumdan nisanlima kızım yüksek lisans ini bitirince düğünü olsun dedi o da önümüzdeki sene bitiyor vay bunu diyen senmisin yüksek ses tonu ile anneme annesi Gil önünde bizim kararimiza kimse karışamaz sen beni bbaştan istemedin ileride evim de sorun olunca senden bilirim dedi ben piyon değilim dedi. Annem tek kötü söz etmedi hatta hiç bir şey demedi o gidince gözleri doldu. Ona sorunca da cevap hakkımı kullandım dedi saygı sınırını asmadim dedi. Sizden fikir istiyorum çok ta seviyorum ama korkumda var lütfen akıl verin çaresiz kaldım
Kendini d biraz ezik görüyo sanki herdefasında sana sen zaten beni istemedin gibi cümleler kurduğuna göreAynen öyle canım