nisanlimla sorunlar

Canım hakkında hayırlısı olsun bence en doğru kararı veriyorsun ayrılarak.etrafımda nişanlılık döneminde ailesi ile nişanlısı arasında kalıp ve seviyorum herşeyine katlanırım diyerek nişanlısını seçen kişiler tanıyorum. Birisi evlendiği ilk yıl geri geldi baba evine.hamileydi çocuk için barıştı sonra yine çocuğuyla gelmek zorunda kaldı baba evine.bir diğeride 17 yıl olmasına rağmen keşke nişanlılıkta bitseydi diyor.kendine yazık etme daha çok sever sevilirsin.bu acılar geçmez gibi gelir ama bi bakarsın ki rüzgar misaliymişti dersin

Canim ailem o zorlanmasin diye tek bir şey ustenexlerdi bize geldiğinde kıymetinibilirlerdi. Bir sorun olursa bana kizarlardi yani eevlat gibi gördüler ama olaylar buraya kadar geldi. Daha bugün aradığında inanin değişen bir şey yoktu artık sinirlendim yazıklar olsun diye yüzüne kapattım ben bu zamana kadar boşuna yıpranmış hasta etmişim kendimi

çok samimi bir arkadaşımın yaşadıklarının aynısı tıpatıp... Bravo diyorum ne kadar güzel vermişsiniz bu kararı.
Bende şu an o kadar çok pişmanım ki nişanlı iken keşke bitirseydim diye.Hep ben hep ailem alttan aldık. Bazen kendimi okyanusta tek başına kürek çekerek içinde bulunduğum kayığı bir yerelre götürüyor gibi hissediyordum çünkü tüm yük sanki bende idi..
Afff sonuç olarak iki ay evli kaldıktan sonra boşanma kararı aldık demem o ki üzülmekten ağlamaktan hatta yalnız kalmaktan hiçbirşeyden korkma daha uzun vadeli mutsuzluktansa baştan peşinen mutsuz ol gün gelecek yorulacaksın dinlenmek için kenara çekildiğinde ise senden kötü kimse olmayacak her acı gelip geçiyor. Zaman hiç unutulmaz hiç geçmez dediğimiz acıları derinlere hapsedebiliyor belki zaman zaman sızlıyor ama acı ilk andaki gibi olmuyor. Bir karar alıp ardından da asla pişman olma yolunda daha nice güzellikler seni bekliyor olacak umudunu kaydetme çünkü o senin ışığın olacak allah hayır kapılarını açsın sana inşallah iyi geceler...

Canim yorumun için Sağol Allah yardimci n olsun senin de ki hakkında en hayırlısı olsun. Ben de hep alttan aldım aileme Bello etmeden yeri geldi hakaretuni yeri geldi bitsin demesini hep bir bahane ye sigunip beni sucladiginds hep alttan aldım noldu değişen bir şey yok aradığında yine gayet rahat beni kızdırdı yazıklar olsun diye yüzüne kapattım biz birlikte bir hafta bile duramsyix keşke diyorum kocaman

Daha yeni aradı konuştuk bana fedakâr olmadığımı söyledi ben ise fedakar olmasaydim kaç kez biraktiginda devam etmek için cabalamazdim dedim. Gelmeseydin kızım dedi bana. Yazıklar olsun diye suratına kapattım ben boşa caba harcamisim boşa

Ayrılık kararı almakla ne kadar doğru birşey yaptığınızın umuyorum ki farkındasınızdır. Zira böyle arsız, vefasız,şeref yoksunu bir insanla ömür geçmez, geçemez.. Çok mutlu oldum bu kararı almanıza, aşk acısı geçer ama onur gurur ve şereften yoksun yaşamak çok daha acıdır.Birlikte olsaydınız bu acıyla yaşıycaktınız.. Siz aşk acısına tabi olun belli bir zaman, geçecek..

Ayrılık kararı almakla ne kadar doğru birşey yaptığınızın umuyorum ki farkındasınızdır. Zira böyle arsız, vefasız,şeref yoksunu bir insanla ömür geçmez, geçemez.. Çok mutlu oldum bu kararı almanıza, aşk acısı geçer ama onur gurur ve şereften yoksun yaşamak çok daha acıdır.Birlikte olsaydınız bu acıyla yaşıycaktınız.. Siz aşk acısına tabi olun belli bir zaman, geçecek..

Biraz olsun alttan alır seven insan ben ona kardesib annemin bizi ayırıp başkasıyla evlendirmeyi düşündüğünü söylüyor doğru mu dedim bana sanane benim düşüncem den bir yerlerin kalkmış kardeşime söyledim sana mesaj atmasin çok simarttilar seni dedi ben tek kötü söz etmedim yaziklar olsun dedim kapattım koca bir aptalnisim ben

Okurken sinir oluyorum ben burda sen nasıl muhattap oluyorsun bu tarz insanları.Bu kadar değersiz kimse olamaz, hak etmiyorsun bence bunları sen.O kendine layık elinde oynatacağı bir kukla bulsun..Sen bu zamana kadar aşkından sustun ama artık aşkında yetmediği yerlerin olduğunu gördün..Bırak sil at asla taviz verme..Nasıl bir erkek ki bu bu tarz cümleler kurabiliyor sana. Asla taviz verme asla..

Okurken sinir oluyorum ben burda sen nasıl muhattap oluyorsun bu tarz insanları.Bu kadar değersiz kimse olamaz, hak etmiyorsun bence bunları sen.O kendine layık elinde oynatacağı bir kukla bulsun..Sen bu zamana kadar aşkından sustun ama artık aşkında yetmediği yerlerin olduğunu gördün..Bırak sil at asla taviz verme..Nasıl bir erkek ki bu bu tarz cümleler kurabiliyor sana. Asla taviz verme asla..

Sinirlerim yıpranmış artık yaptığı benle bütün tartışmaları benden bildi resmen fark etmeden köle olmuşum ben öncedenyyalvardm ya şimdi bana istediği gibi konuşuyor ben hak ettim bunları arkadaşım

Sen sadece sevdin, tutkuydu belki ondan gözün kördü ama şimdi uyandın ve farkındasın..Asıl farkına varmak önemli olan, vardıktan sonra aynı hatayı yapmamak..Bugün senin miladın. O yüzüğü parmağından çıkardığın gün ruhun özgür, bunu yapabiliceğine inanmasada sen bu defa doğru olanı yapıcaksın, en azından ben öyle düşünüyorum..

Sen sadece sevdin, tutkuydu belki ondan gözün kördü ama şimdi uyandın ve farkındasın..Asıl farkına varmak önemli olan, vardıktan sonra aynı hatayı yapmamak..Bugün senin miladın. O yüzüğü parmağından çıkardığın gün ruhun özgür, bunu yapabiliceğine inanmasada sen bu defa doğru olanı yapıcaksın, en azından ben öyle düşünüyorum..

Inanki bugüne kadar ne olduysa tamam stres yapıyor alttan al dedim kendi kendime ama onun korkutan hareketler oldu sinirlensin kim olduğu fark etmez ikikez yyaşadım bunu dışarıda gerizekalı gibi hakaretler ediyordu tamam bak herkes var sus lütfen diyordum buna rağmen ben fedakarsiz oluyorum. Çok doğru karar bu böyle evli iken yazık değil mi ikimiz e de ızdırap olacak.

sen hala o da mutlu olsun kimse boyle olsun istemezdi derken bu kadar cirkeflesiyo ya insallah kopek gibi pisman olacak o zamanda ayni boyle dik dur lutfen ve bil ki sen ne yaparsan yap degerini bilmezdi. senin sucun var diye degil deger bilmez kiymet bilmez biri oldugu icin

Aynen bu şekilde bir aile kurmanız çok riskli helede çocuk sahibi olmanız ve böyle bir atmosferde o çocuğun yetişmesi! Hayatın boyunca aldığın en doğru karar olduğunu düşünüyorum..

insan bazen sadece kendi sevgisine odaklanıyor ve sanıyorki sevgisi herşeyi tüm olumsuzlukları bile ezer geçer. Ama karşıdaki insan bu hissiyattan yoksun olunca o sevgi ağır bir yük oluyor sende...
Kendini asla değersiz hissetme sadece kıymetini bilmeyene düşmüş gönlün ama yolunu değiştirdin arkadaşım kendimede diyorum şu hayat sadece bir kereye mahsus yaşanıyor neden değmeyen birine heba edesinki bundan sonra bırak ne yaparsa yapsın ama unutma BALIK BAŞTAN KOKAR. Koktuğu ile kalsın bundan sonra yoluna çıkmasına sana engel olmasına asla izin verme sen güçlüsün değerlisin inan kendine herşey geçecek geçiyor neler neler yaşıyor insan dediğin.
Kendine zaman tanı dinlen eğlen pranga vurma kendine.Bundan sonra herşey eskisinden çok daha iyi olsun inşallah...

senin kadar uyumli biriyle gecinemeyen kimseyle gecinemez Allah sana hayirli guzel kapilar acsin dengin olan biriyle evlenirsin insallah

Bence sen bu işi evlenmeden önce tekrar düşün. Bu adamın sana ve ailene evlenmeden saygısı yok. Seviyosun diye sakın kendini ezdirme. Yaşım çok büyük değil ama tecrübelerimden şunu söylemek isterim - hiçbir aşk sonsuza kadar sürmez. Evliliklerin uzun sürmesi için olmazsa olmaz saygıdır. Onun ise şimdide saygısızlıkları başlamış. Aşk uğruna olsa dahi hiçbir zaman kendini ezdirme. Kimse senden önemli değil...

insan bazen sadece kendi sevgisine odaklanıyor ve sanıyorki sevgisi herşeyi tüm olumsuzlukları bile ezer geçer. Ama karşıdaki insan bu hissiyattan yoksun olunca o sevgi ağır bir yük oluyor sende...
Kendini asla değersiz hissetme sadece kıymetini bilmeyene düşmüş gönlün ama yolunu değiştirdin arkadaşım kendimede diyorum şu hayat sadece bir kereye mahsus yaşanıyor neden değmeyen birine heba edesinki bundan sonra bırak ne yaparsa yapsın ama unutma BALIK BAŞTAN KOKAR. Koktuğu ile kalsın bundan sonra yoluna çıkmasına sana engel olmasına asla izin verme sen güçlüsün değerlisin inan kendine herşey geçecek geçiyor neler neler yaşıyor insan dediğin.
Kendine zaman tanı dinlen eğlen pranga vurma kendine.Bundan sonra herşey eskisinden çok daha iyi olsun inşallah...

Allah razi olsun arkadaşım bütün güzel dileklerin Bim katı cunlemize sana inşallah. Koktu balık baştan hasta oldum hasta susayim susayim diye diye şiddetli baş ağrıları somurtuk yüzüm oldu tadım yoktu tamam seviyordum ama rahatsız eden şeyler vardı derken her şey ortaya çıktı keşke kötü olmasaydı ne mal ne mülk tu saygı sevgi sadakat ti huzur du huzur en çok istediğim o mükemmel ben idamlik tim suçları hep bana yıktı ama olsun bilerek ne laf ettim nede kalbini kırdım. Sırf o gelecek diye heyecandan pasta Börek yapardım begenmezdi ama olsun gönlü olsun du. Inşallah çok mutlu olsun anlasabildugi biri olsun inşallah. Çok sağol canım arkadaşım

senin kadar uyumli biriyle gecinemeyen kimseyle gecinemez Allah sana hayirli guzel kapilar acsin dengin olan biriyle evlenirsin insallah

Kalbin güzel öyle görüyorsun elbette hatalarim olmuştur benim de bütün suç onda demem ama ben hiç saygısızlık hakaret terk etme yapmadım kiyamadim en başta kısmet değilmiş. Inşallah senin de Rabbim gönlünce versin inşallah uzulecek hayırsız insanlarla karşılaşma arkadaşım

Bence sen bu işi evlenmeden önce tekrar düşün. Bu adamın sana ve ailene evlenmeden saygısı yok. Seviyosun diye sakın kendini ezdirme. Yaşım çok büyük değil ama tecrübelerimden şunu söylemek isterim - hiçbir aşk sonsuza kadar sürmez. Evliliklerin uzun sürmesi için olmazsa olmaz saygıdır. Onun ise şimdide saygısızlıkları başlamış. Aşk uğruna olsa dahi hiçbir zaman kendini ezdirme. Kimse senden önemli değil...

Canim arkadaşım sağolasın değerli yorumun için bitti bizim için herşey yürümez o güç o sabır o güven uçtu yok bambaşka biri karşımdaki halbuki bir senelik ikiskimizde böyle değildi ne değişti neden oldu bunlar çözemedim ama Allah herkesin yolunu açık güzel eylesin

Canim arkadaşım sağolasın değerli yorumun için bitti bizim için herşey yürümez o güç o sabır o güven uçtu yok bambaşka biri karşımdaki halbuki bir senelik ikiskimizde böyle değildi ne değişti neden oldu bunlar çözemedim ama Allah herkesin yolunu açık güzel eylesin
Doğruyu söylemek gerekirse sevindim senin adına. Allah senin değerini bilen birini çıkartır karşına inşallah. Bu sözü hiç unutmam rahmetli büyükannem demişti kızım bu dünyada kendini ezdireni ezerler acımadan, o yüzden hep güçlü ol. Unutma hiç kimse senden daha üstün veya önemli değil hiçbir zaman...

Merhaba sevgili arkadaşlar. Büyük bir sorunum var yardiminiza ihtiyacım var. Ben bir senelik ilişkim sonucu çok severek nisanlandim geçen eylül ayında fakat sorunlarimiz var söyle ki sinirlendigi zaman üç kez yüzugunu al git dedi cçok seviyorum ya alttan aldım yalvardim bitmemesi için neyse bu zamana kadar geldik. Sonra ben dugunu pazar olsun dedim nisanlim pazartesi dedi ben kabul etmeyince senin isteklerin bitmez anlaysiz dedi neyse pazartediyi de kabul ettim sonra nisanlim düğün salonu tutmaya gideceğiz deyince bende babama baba sende bakmaya gitsen dedim dışarı çıkınca bana hasta misin sen kız tarafı gider mi düğün salonu bakmaya dedi. Ailem önünde tartıştık sonra annem korktu bizim durumdan nisanlima kızım yüksek lisans ini bitirince düğünü olsun dedi o da önümüzdeki sene bitiyor vay bunu diyen senmisin yüksek ses tonu ile anneme annesi Gil önünde bizim kararimiza kimse karışamaz sen beni bbaştan istemedin ileride evim de sorun olunca senden bilirim dedi ben piyon değilim dedi. Annem tek kötü söz etmedi hatta hiç bir şey demedi o gidince gözleri doldu. Ona sorunca da cevap hakkımı kullandım dedi saygı sınırını asmadim dedi. Sizden fikir istiyorum çok ta seviyorum ama korkumda var lütfen akıl verin çaresiz kaldım

gerisini pek okumadım ama ayrılmışsın galiba. iyi etmişsin eğer öyleyse. çok sevmek,aşk en fazla, evliliğin ilk bir kaç yılına tekabül eder. sonra eğer karşı taraf hak ediyorsa devam eder; yoksa söner ve pişmanlıklar, kendini kurtarma çabaları alır yerini. uzak olsan da, mantalite değişmediği sürece eşin hayatını zindan eder, karşı taraftan bir telefonla bile huzurunu bozarlar.

ben hiiiç yanaşma, hızlı hızlı tıpışla derim, onlar da kendilerine göre birini bulsunlar. hatta eli maşalı olsun. deli deliyi görünce sopasını saklar misali yola gelirler , o da belki.çünkü genelde tahakkümlerini sürdürmek için sessiz sedasız tipleri seçer bilinçli olarak böyleleri.

Merhaba sevgili arkadaşlar. Büyük bir sorunum var yardiminiza ihtiyacım var. Ben bir senelik ilişkim sonucu çok severek nisanlandim geçen eylül ayında fakat sorunlarimiz var söyle ki sinirlendigi zaman üç kez yüzugunu al git dedi cçok seviyorum ya alttan aldım yalvardim bitmemesi için neyse bu zamana kadar geldik. Sonra ben dugunu pazar olsun dedim nisanlim pazartesi dedi ben kabul etmeyince senin isteklerin bitmez anlaysiz dedi neyse pazartediyi de kabul ettim sonra nisanlim düğün salonu tutmaya gideceğiz deyince bende babama baba sende bakmaya gitsen dedim dışarı çıkınca bana hasta misin sen kız tarafı gider mi düğün salonu bakmaya dedi. Ailem önünde tartıştık sonra annem korktu bizim durumdan nisanlima kızım yüksek lisans ini bitirince düğünü olsun dedi o da önümüzdeki sene bitiyor vay bunu diyen senmisin yüksek ses tonu ile anneme annesi Gil önünde bizim kararimiza kimse karışamaz sen beni bbaştan istemedin ileride evim de sorun olunca senden bilirim dedi ben piyon değilim dedi. Annem tek kötü söz etmedi hatta hiç bir şey demedi o gidince gözleri doldu. Ona sorunca da cevap hakkımı kullandım dedi saygı sınırını asmadim dedi. Sizden fikir istiyorum çok ta seviyorum ama korkumda var lütfen akıl verin çaresiz kaldım

Ailenizin yanında sizi onure etmek yerine, küçük düşürüyor. Çok çirkin ve itici davranışlar. Fikirsiz...
Devamli bi baskın olma çabası var.
Siz aynı sevgi dilinden konuşmuyorsunuz. Ayrılık kararı almissiniz. Sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Bu saygizla bir ömür nasıl geçer.

cok saygisiz birine benziyor. Annenize soylediklerine bakin. Ne sizi ne ailenizi saymiyor. Mutlu olacaksan evlen...

Back
X