Olay yanlış ihbarmis rıza bababence nısanlısı aradı onunla konusuyor hadı kızlar dagılalım olay yok burda
Son kalan antepfistigini yedi diye tartismak var, tokat atti diye tartismak var.
Hangisi?
Asmi erdin bacım :))Son kalan antepfistigini yedi diye tartismak var, tokat atti diye tartismak var.
Hangisi?
affedicem ama affetikten sonra nasıl davranacağımı bilmiyorum soğuk davranimmi 2 3 gün boyunca ne yapim ? hemen gülmek istemiyorum ona
Affedeceğinive güleceğini bilen birine nasıl yardım edeceğiz
bence küsemedi bile baksanıza
Çoktan gülmeye başlamış bile olabilir bir anlık küstüğünü sandı galiba
Şimdi doğru mu anladık, affedeceksin, ne kadar süre gülmesem diye soruyorsun, öyle mi?nişanlımla tartıştık sürekli bir tartışma içerisindeyiz çok pişman özürler felan diliyor bu tartışmamız çok ağır oldu çok ağır ve seviyorum affedicem ama affetikten sonra nasıl davranacağımı bilmiyorum soğuk davranimmi 2 3 gün boyunca ne yapim ? hemen gülmek istemiyorum ona
allah canını almasın kız antepfıstgı nerden geldı aklına
Şimdi doğru mu anladık, affedeceksin, ne kadar süre gülmesem diye soruyorsun, öyle mi?
O zaman ben 2 gün gülme hiç diyorum, aman kendini iyi tut sakın gülme, iki gün içinde bir kez bile gülersen her şey mahvolur, hiç kıymetin kalmaz. @WOLFROGun dediği gibi ister son antep fıstığı kavgası olsun ister tokat, hiç fark etmez, 2 gün hiç gülmemeyi başarırsan göreceksin bütün sorunlarınız çözülecek. Kesin bilgi
Isvecli bilimadamlarinin yaptigi arastirmaya gore tartismadan sonra ortalama 48 saat, 25 dakika, 53 saniye kadar gulunmediginde ideal iliskiye sahip olunuyormus ve omur boyu mutlu bir sekilde yasiyorlarmis.
Kesin bilgi, yayalim...
Ben eksik bilgimle kızcağızın başını yakacaktım neredeyse deseneçok sağol, yoksa 48 saat dayanıp 25 dakika 53 saniye için yanacaktı konu sahibinin ilişkisi
Evlenince devam eder zaten. Affet canim affet. Sonunu dusunen kahraman olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?