nişanlımla tartıştık çok kötü lütfen akıl verin

Şimdi doğru mu anladık, affedeceksin, ne kadar süre gülmesem diye soruyorsun, öyle mi?

O zaman ben 2 gün gülme hiç diyorum, aman kendini iyi tut sakın gülme, iki gün içinde bir kez bile gülersen her şey mahvolur, hiç kıymetin kalmaz. @WOLFROGun dediği gibi ister son antep fıstığı kavgası olsun ister tokat, hiç fark etmez, 2 gün hiç gülmemeyi başarırsan göreceksin bütün sorunlarınız çözülecek. Kesin bilgi

allah canını almasın kız antepfıstgı nerden geldı aklına

Antepfistigi onemli. Hele bir de yarisi zaten aciksa...

Isvecli bilimadamlarinin yaptigi arastirmaya gore tartismadan sonra ortalama 48 saat, 25 dakika, 53 saniye kadar gulunmediginde ideal iliskiye sahip olunuyormus ve omur boyu mutlu bir sekilde yasiyorlarmis.

Kesin bilgi, yayalim...

Isvecli bilimadamlarinin yaptigi arastirmaya gore tartismadan sonra ortalama 48 saat, 25 dakika, 53 saniye kadar gulunmediginde ideal iliskiye sahip olunuyormus ve omur boyu mutlu bir sekilde yasiyorlarmis.

Kesin bilgi, yayalim...

Ben eksik bilgimle kızcağızın başını yakacaktım neredeyse desene çok sağol, yoksa 48 saat dayanıp 25 dakika 53 saniye için yanacaktı konu sahibinin ilişkisi

Evlenince devam eder zaten. Affet canim affet. Sonunu dusunen kahraman olamaz.

Kahkaha attımmm

Sevgili konu sahibesi, hem affedip hem surat asmaya triplere devam etmek hiç olgun bi davranış olmadığı gibi bir de üstüne komik. Tamam affettim ama 3-5 gün daha suratım yerlerde gezicem tavrı. Ya affedin güzel güzel, yada yok hemen yüzüne gülmek istemiyorum diyorsanızda ''affettim'' demek için biraz daha bekleyin. Hem affedip hem surat asmak vallahi komik, ben olsam çok dalga geçerdim ooo kafalar bonzai kızda heralde diye.

Işte sonra Türk kızları ota boka trip atar diyen adamlara kızıyoruz. Al ışte affediyor mantığı bunu kabulleniyo ama egosu 'trip at' diye haykıriyor. Çünkü o o kadar gurursuz mu canım !! Çok kompleksliyiz çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…