Derdini yazarak anlatamıyorsan,günlük hayatta nasıl ifade ediyosun kendini merak ediyorum.
Konuşurken hiç duraklamazmısın mesela.(yazarken virgün kullanmayı dene)
Cümleyi yükleme yüklemezmisin.(yazarken nokta koymayı dene)
O zaman bende konunu okurken yarım bırakmaz,seni daha iyi anlar,daha sağlıklı yorum yapardım.
Şimdi bana sinirden ancak bu kadar yazıyorum tepkisini gösterebilme ihtimalini baz alarak söylüyorum;
Ben kendimi zorlasam böyle yazamam,yani istesemde yazamam.
Yazarken karşımdaki beni anlamıyorsa,ve ben bunu biliyorsam,konuyu kendi kendime buraya yazmamında hiç bir anlamı yok değilmi=/
Lütfen biraz okuyacaklarıda düşününün artık=/
Ek olarak yazıyorum,
Sadece imla hataları değil,anlatım bozukluğu,yanlış ifadeler,cümlenin başı sonu farklı...Anlarmıyım diye birkez daha okudum,
Ama gerildim resmen
iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın,lütfen. sizin yazınızda da bolca imla hatası var. nokta ya da virgülü her yere boş boş serpiştireceğimize hiç imlasız yazarız daha sağlıklı olur değil mi?
konu sahibi hanımefendi,nişanlınız size yalan söylemiş,yalanını da yüzüne vurunca üste çıkmaya çalışmış konuşup halledersiniz inşallah.bir ilişkinin temeli aslında saygıdır saygı da güven gerektirir.çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadığım için iyi biliyorum.düzelmesini temenni ediyorum.