• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla tartıştık

Canim neden sana karsi bi elestri yapmisim gibi cevapliyosun ?
Ben sadece fikrimi soyledim hasa asla kucuk gormem kimseyi sana ayirt edemeyecek duzeyde degilsin demedim :26:

acaba şu sıralar sana söyleyemediği iş ile alakalı ciddi sorunu olabilirmi? belkide ailevi? ki varsa dahi neden seninle paylaşmıyor bu da ayrı bir konu....
belkide senin o yemeğe gelen iş arkadaşlarını sevmediğini bildiği için gergin bir ortam olmasın diye söylemek istememiştir.

dur canım anlatım sana ,,,ben dün akşam kaynanamgile gidecektim. hazırlandım nişanlımı aradaım, beni alması için ama o bana dediki benim akşam iş yemeğim var, yarın gelirsin dedi. bende tamam dedim..yarın ben onlara gitimm.yemekti falan derken görümcem dediki ,dün akşam neden gelmedin ,misafirlerde vardı dedi,bende dün nişanlımın iş yemeği varmı oyuzden gelemedim dedimm,oda şaşkın yüz ifadesi gösterince,bende şüphelendim,(bu arada misafirleri nişanlımın iş camiasından iki kişi karı koca yani ve bende bunları sevmiyorum)görümcemin ağzını aradaım dün akşamla ilgili oda bana döküldü tabi ve nişanlım ewdeymiş..sonra nişanlım beni ewe bırakırken ona dedimki,iş yemeği ewdemiydi,dedim.bana yalan söyledin dedim oda üste çıkmaya çalıştı ve bastı gittiii....anlatabildimmi şekerimm ben ilk defa yeni katıldım yanlışlık olabilir tatlımm

Anlatamadın şekerim.
Ama seni anladım,elinden bu kadarı geliyor .
İlk defa buraya katılanlara has bir lükslük değil bu ayrıca=)
Neyse gerginlik olmasın,nişanlının niçin böyle bir yalan söylemeye ihtiyaç duyduğunu sakince sorsaydın keşke.
Çünkü etki hep tepkiyi doğurur.
Etkiden rahatsız olduğu an,savunmaya geçiyor.

Üzülecek tek mesele nişanlının sana yalan söylemesi.
Aksi takdirde büyütülecek bir mevzu yok.
Senin onları sevmediğini bildiğin için,nişanlında sohpetlerini seviyorsa o kişilerle sohpet etmek için böyle bir yalan söylemiş.
Tekrar tekrar aynı sahneleri yaşamak istemiyorsan hesap sormadan bu konuyu gerçekten halletmeye çalış.
Ona,uğradığın hayal kırıklığının onu nasıl üzdüğünü göster.

Son düzenleyen: Moderatör:
olabilirrr bende bi yanadan öle düşündümm ama nebilim işin içine yalana girince içime bi kuşku düştü...
acaba şu sıralar sana söyleyemediği iş ile alakalı ciddi sorunu olabilirmi? belkide ailevi? ki varsa dahi neden seninle paylaşmıyor bu da ayrı bir konu....
belkide senin o yemeğe gelen iş arkadaşlarını sevmediğini bildiği için gergin bir ortam olmasın diye söylemek istememiştir.

sağol canım ama ölemi dersin hayal kırıklığı içindeyim ya aramassaa beniii:(
Canim tepki gosterdigimiz yok sadece fikirlerimizi soyluyoruz.
Sana ifade ettim ilk sayfada,uzgun olmani gerektiren bisey yok diye..
Sana mutluluklar dilerim kuracagin yuvanda.. Allah utandirmasin..

walla tatlım kımse durdukyere yalan soylemez dıye dusunuyorum.. nısanlın cok sıkısmıs olmalı sana boyle bır yalan soylerken.. ama sen neden yalan soyledıgını sordugunda cekıp gıtmesı tıpık erkek davranısı... ve o cekıp gıtmesı cok onur kırıcı.. bılemedım walla ne desem ılıskınız hakkında..

demekki bazı erkekelerin bazı davranışları aynııı.ewet gitiii kendini savunamadı bana kaçmak kolay geldi ona çünkü ilk defa böle bişe oldu ...

dün gece msj atımmm dayanamadım beni böle üzüp kırmasına.dokunaklı atttım baya,tlfonumu kapattımm,sabah ewi aramış sabah annem söyledi ama ben açmıcam tlfonumu gerçekten hatasını anlayıp,kendi bana gelene kadar bi tlfonla çözülmez dimi.

mesaj atmasaydın keske o hatasının farkına varsaydı da arasaydı
bazı arkadaslar demıskı gelen mısafırlerı sevmedıgınız ıcın sıze yalan soylemıstır ,
buda olabılır ama bu kadar basıt bır neden den dolayı neden yalan soylesınkı bana cok sacma geldı
sana deseydı bunlar gelecek dıye sen yıne gıtmezdın o aksam ne olacakkı yanı
telefonunu ac canım ararsada konus ıcındekılerı soyle
duygu somurusu yapmnasına da ızın verme

Derdini yazarak anlatamıyorsan,günlük hayatta nasıl ifade ediyosun kendini merak ediyorum.

Konuşurken hiç duraklamazmısın mesela.(yazarken virgün kullanmayı dene)
Cümleyi yükleme yüklemezmisin.(yazarken nokta koymayı dene)

O zaman bende konunu okurken yarım bırakmaz,seni daha iyi anlar,daha sağlıklı yorum yapardım.
Şimdi bana sinirden ancak bu kadar yazıyorum tepkisini gösterebilme ihtimalini baz alarak söylüyorum;
Ben kendimi zorlasam böyle yazamam,yani istesemde yazamam.
Yazarken karşımdaki beni anlamıyorsa,ve ben bunu biliyorsam,konuyu kendi kendime buraya yazmamında hiç bir anlamı yok değilmi=/
Lütfen biraz okuyacaklarıda düşününün artık=/

Ek olarak yazıyorum,
Sadece imla hataları değil,anlatım bozukluğu,yanlış ifadeler,cümlenin başı sonu farklı...Anlarmıyım diye birkez daha okudum,
Ama gerildim resmen.:/

Birkaç defa daha bu şekilde yorum yaptığınızı gördüm o yüzden yazayım dedim... hep imla hatasından bahsetmişsiniz, konu sahiplerinin imla kurallarına uymadığını yazmışsınız. Oysa siz de çok basit imla hataları yapıyorsunuz hem de sürekli... Mesela bağlaç olan "de"yi hep birleşik yazıyorsunuz, soru edatı "mı"yı ayırmıyorsunuz... İnsanlara laf söylemeden önce kendimize bakmamız gerek değil mi?... Konu sahibininin sorununa gelince... Nişanlınıza kırgınlığınızı belli edin ama bağırıp çağırmayın... Gözünüz onun üzerinde olsun, hareketlerine ve sözlerine biraz daha temkinli yaklaşın. Sürekli size yalan söylüyor mu kontrol edin, derim.

Gerçekten her konuda imla hatalarını sorgulayan üyelerin çoğalması sinirlerimi bozmaya başladı.
Sadece ve sadece bunu söyleyip konuyu terk ediyorlar..
Konuyu okumakta zorlandığını yazsa kişi herneyse de edebiyat dersi veriliyor bu hiç hoş değil.
Konuyu cevaplamak zorunda değiliz. Kimse burada gönüllü terapi vermek için bulunmuyor.
Herkes ya derdini anlatmaya ya da vakit geçirip kafa dağıtmak için bulunuyor.

Bir konuyu okuyamayıp karşı tarafı azarlamak çok yersiz.
Bizim msj.ımızdan mahrum kalırsa konu sahibi çok çaresiz kalmaz.
Ya kötü içerik butonuna basılmalı ya anladığımız kadarıyla cevaplanmalı ya da konudan çıkılmalı..
Biri dur desin bu yorumlara.
....

nlgm, nişanlınızın yaptığı çok yanlış katılıyorum gerekçeside olmaz yalanın fakat onu buna zorlayan nedenler mi vardı acaba ?
Daha önce o adamla sorun yaşadınız mı ? Ya da bulunduğu ortamda nişanlınızı zor durumda mı bıraktınız ?

Bu konuda tekrar sakin bir şekilde konuşmalısınız.
Suçlamadan duygularınızı anlatın.
En önemlisi ince sorularla kafasındaki düşünceyi anlamaya çalışmalısınız.

Derdini yazarak anlatamıyorsan,günlük hayatta nasıl ifade ediyosun kendini merak ediyorum.

O zaman bende konunu okurken yarım bırakmaz,seni daha iyi anlar,daha sağlıklı yorum yapardım.
Şimdi bana sinirden ancak bu kadar yazıyorum tepkisini gösterebilme ihtimalini baz alarak söylüyorum;
Yazarken karşımdaki beni anlamıyorsa,ve ben bunu biliyorsam,konuyu kendi kendime buraya yazmamında hiç bir anlamı yok değilmi=/

Ek olarak yazıyorum,
Sadece imla hataları değil,anlatım bozukluğu,yanlış ifadeler,cümlenin başı sonu farklı...Anlarmıyım diye birkez daha okudum,
Ama gerildim resmen.:/

Bağlaç olan 'de' ayrı yazılır.Bunu dışlında noktasız virgülsüz paragrafsız yazıma ben de karşıyım.Yazmak, kendi kendine konuşabilmektir.Kendinle konuşurken ne söylediğine dikkat etmezsen, başkalarıyla konuşurken de kimse seni dinlemez.
Ayrıca evet,şu sadece imla noktalama kuralları nedeniyle nara atıp sonra köşeye çekilenlere ifrit oluyorum ben de.

Konuya gelince.Büyük ihtimalle gelen misafirleri sevmemenden kaynaklı bir sorun var.Nişanlın bu yüzden yalan söylemiş ve gelmeni istememiş olabilir.Bazen sevdiklerimizin etrafındaki insanları sevemeyebiliyoruz.Ama saygı ölçüsünde aynı ortamı paylaşmak gerekli diye düşünüyorum.Nişanlınıza,onlarla aynı ortamda bulunmaktan rahatsız olmadığınızı mutlaka belirtin.

Son düzenleme:
insanları sevin sevmeyin siz yalanınızı yakaladığınızda zeytinyağ oluyorsa korkun

ewet arkadaşlar, gerçekten şu imla kurallarına takılan, beni sinir eden arkadaşa,karşı yaptığınız yorumlar için,teşekkürler. kızlar bugün nişanlım geldi,en son gece dokunaklı,ciddi,bi msj atmıştım ve tlfonumu kapatmıştım,bana ulaşamayınca bugün yanıma geldi.napıcamı şaşırdım ona karşı öfkeliydim,bana direk sarıldı.ben onu ittim tabi,açıklama yapmasını söyledim,meğerse,güya,o akşam onların geleceğinden haberi yokmuş.gerçekten iş görüşmesine gitmiş.ama erken gelmiş,oturmuşlar falan.sonra benden özür diledi,afetmiyorum,sen beni çok kırdın dedim,nasıl güvenim,sana dedim...ne yapsa beğenirsiniz,,diz çöktü özürdiledi eşşeklik yaptım dedii:)affetim bende napım..konuştuk biraz,ama nebilim bana inandırıcı gelmedi anlattığı hikaye ,,yinede tedbiri elden bırakmamak lazım....anladımki,gerçekten,nişanlılık dewresi,yuva kurmak gerçektren insanı çok yoruyo,erkeklermi yoran acaba.....

ewet o adamla ,daha önce,sohbetleimizde biraz hazır cvb konuşmuştum,napım ,çok havalı kendini beğenmişin teki,bende oda birbirizmizden pek,haz etmeyiz,ama neyazıkki,nişanlımın işi nedeniyle,o adamla,görüşmesi gerekio,bide karısıyla,çok burnunu sokular,nişanlımla benim ilişkime.
Gerçekten her konuda imla hatalarını sorgulayan üyelerin çoğalması sinirlerimi bozmaya başladı.
Sadece ve sadece bunu söyleyip konuyu terk ediyorlar..
Konuyu okumakta zorlandığını yazsa kişi herneyse de edebiyat dersi veriliyor bu hiç hoş değil.
Konuyu cevaplamak zorunda değiliz. Kimse burada gönüllü terapi vermek için bulunmuyor.
Herkes ya derdini anlatmaya ya da vakit geçirip kafa dağıtmak için bulunuyor.

Bir konuyu okuyamayıp karşı tarafı azarlamak çok yersiz.
Bizim msj.ımızdan mahrum kalırsa konu sahibi çok çaresiz kalmaz.
Ya kötü içerik butonuna basılmalı ya anladığımız kadarıyla cevaplanmalı ya da konudan çıkılmalı..
Biri dur desin bu yorumlara.
....

nlgm, nişanlınızın yaptığı çok yanlış katılıyorum gerekçeside olmaz yalanın fakat onu buna zorlayan nedenler mi vardı acaba ?
Daha önce o adamla sorun yaşadınız mı ? Ya da bulunduğu ortamda nişanlınızı zor durumda mı bıraktınız ?

Bu konuda tekrar sakin bir şekilde konuşmalısınız.
Suçlamadan duygularınızı anlatın.
En önemlisi ince sorularla kafasındaki düşünceyi anlamaya çalışmalısınız.

Ek olarak yazıyorum,
Ama gerildim resmen

iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın,lütfen. sizin yazınızda da bolca imla hatası var. nokta ya da virgülü her yere boş boş serpiştireceğimize hiç imlasız yazarız daha sağlıklı olur değil mi?

konu sahibi hanımefendi,nişanlınız size yalan söylemiş,yalanını da yüzüne vurunca üste çıkmaya çalışmış konuşup halledersiniz inşallah.bir ilişkinin temeli aslında saygıdır saygı da güven gerektirir.çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadığım için iyi biliyorum.düzelmesini temenni ediyorum.

Back
X