gerçekten böyle cevap verecek bi adam bulmuşsun sevin,kıymetini bil.Nisanlinin ağzına sağlık. Kıymetini bil adamın. Benim eşim de çok güzel susturur insanları, hayranim bu huyuna valla
üzüldüm açıkçası çünkü ben ona bşy dememiştim.. Sonra uzatmadım bendeAğzına sağlık nişanlının.
candır o herkese güzellkle cvp verir..Nisanlinin ağzına sağlık. Kıymetini bil adamın. Benim eşim de çok güzel susturur insanları, hayranim bu huyuna valla
yoo şikayetçi değilimde öyle terslemesine üzüldüm o da demekki sürekli olumsuz seyler söylemesine ayar olmus belli ki..Söylemese niye söylemedi, söylese benden bilecek napsın bu adamlar. Ne güzel işte. Size dert değil bu. Görümceniz dert etsin.
yoo bişiy demeyin yada demek için demeyin en azından.. o an bende olsaydım cvp verirdim.. kötu olayım yada olmayayım .. zaten gereken cvbı bazn veriyorum..Eeee? Ne diyelim nişanlınız mükemmel siz de çok iyi bir yengesiniz mi?
Karşınızdaki kim olursa olsun sınırı aştığında cevap verilir o kadar yani.
Kinaye yapmışsanız kendiniz laf söyleyin görümcenize korkmayın kötü olmazsınız. Yok gerçekten ciddi yazdıysanız da sizin söylemeniz gerekeni nişanlınız söylemiş işte. Ama o bir söyler iki söyler. Nasıl olsa evden alışıktır kardeşi takmaz. Önemli olan sizin söyledikleriniz olacaktır.
üzüldüm açıkçası çünkü ben ona bşy dememiştim.. Sonra uzatmadım bende
evet frenlemeye calıstım sonra bosver orkıde sus dedimNişanlınızın tavırlarını frenlemeye çalışmayın bırakın kardeşinin ağzının payını versin.
Bizimle dalga geçiyor muhtemelen. Buraya, nişanlısına gelinlik modelini kimseye söylememesi için yemin ettirdiği ama hala güvenmediği ile ilgili konu açmıştı kendisi. E adamda sözünde durmuş ama yaranamamış yinede. İnsan ancak bu kadar çelişebilir kendisiyle.Eeee? Ne diyelim nişanlınız mükemmel siz de çok iyi bir yengesiniz mi?
Karşınızdaki kim olursa olsun sınırı aştığında cevap verilir o kadar yani.
Kinaye yapmışsanız kendiniz laf söyleyin görümcenize korkmayın kötü olmazsınız. Yok gerçekten ciddi yazdıysanız da sizin söylemeniz gerekeni nişanlınız söylemiş işte. Ama o bir söyler iki söyler. Nasıl olsa evden alışıktır kardeşi takmaz. Önemli olan sizin söyledikleriniz olacaktır.
E daha ne istiyorsun ki, şükret iştecandır o herkese güzellkle cvp verir..
sorun yok dert yok sadece üzüldüm onu yazdım .. İstediğim bu değildi ayrıcasorun nedir yani? dert ettigin husus ne? istedigin olmus iste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?