Nişanlımn verdiği cevap . . !

yok artık .. ya muhtemelen benm ailem gelir ama onun kızkardesı de gelir.. Özel esyalarımı iç çamaşırlarmı fln buyuk bavula koyup şifreleme koyacağım.. üzerine not duserim açılmasın diye.. zaten su ceyız alma kısmna ayarım erkek tarafı gelıyo kızın ceyızını alıyo eve goturuyo fln arkadas ben götururum ceyızımı ben götureyım kendm yerleştireyım tamam sonra gelin görmeye.. ya da söyleyeyım özel olan esyalarımı abim arabayla götursun ben ugrasamam onlarla işimz var yemınle . . söylerım ben muhtemelen dayanamam..

Böyle insanlarla uğraşmak çok zor, birşey desen kötü demesen saf salak diye kendi isteklerini yaptırmaya çalışır
Dedim Ya en nefret ettiğim insan tipi
Bu yüzden yurtdışına gideceğim

allah allah ne tuhaf insanlar var şu hayatta.
biz kendimizi yırtarız kocamız savunsun diye insanlar neleri takıyor kafaya.

Buradaki tek sorun: senin eşyan alınırken niye sen yoksun da görümcenle enişten var?

Taşımayın artık sürü sepet insanları alışverişe. Siz götürünce elbette inox leke tutar da der her konuda fikir de beyan eder.

Biz herşeyi kendimiz aldık. Ağzını açana da BİZ BÖYLE KARAR VERDİK dedik herkes sustu

@orkide53 ve yan çarı HayatBen

Bu konuyu da sözleşmeye yazıp bizi salmaya ne dersiniz?

Nisanliniz sizi sizin kendinizi korudugunuzdan daha çok koruyo

boşver zaten sen ağzınla kuş tutsan da her dediklerine okey desen de en ufak şeyi zaten senden bilecek Bu işler böyle.. Nişanlın glz cevaplar vermiş bırak öyle vermeye devam etsin.. Bu sizin gelecekteki ev hayatınıza da kimseyi karıştırmayacağı anlamına geliyor ve bence buna sevinmelisin Şimdiden mutluluklar

Nişanınıza dört elle sarılın. Ne güzel dert bu :))

kimseyi taşımadık.. para kızkardesındeydı herseyımızı kendmz aldık zatn kımseyi sepet canta gibi almadık yanımıza kızkardesı kredi çekti parayı alınca gittiler.

Hayır anlamadım neyi dert ediyorsunuz ne güzel işte nişanlınız size gerek kalmadan söylenecek şeyi söylüyor mutlu olun bence.kardesler birbirini bilir yani sizden bilmez merak etmeyin demek ki bu tarz muhabbeti var nişanınızın kız kardeşiyle.

O da ayağını denk alsın. İyi yada kötü sizin seçiminiz. Şimdiden bu kadar karışan ilerde neler yapmaz. Nişanlınız önünü kesmiş iyi yapmış.

O da ayağını denk alsın. İyi yada kötü sizin seçiminiz. Şimdiden bu kadar karışan ilerde neler yapmaz. Nişanlınız önünü kesmiş iyi yapmış.
bi dahakine karışırsa ben böle begendım diyeceğim.. Daha önce de dedim anlamamış demekki.. ben böle begendm öyle istiyorum en guzel cvp..

nişanlın bak kardeşimi böyle bozdum mu diyor.
kork bu adamdan kaç yıllık kardeşine sana yaranmak için had bildiren sana neler yapmaz.

beyaz esyayı kızkardesı kredi çekti para ondaydı o yuzden gidildi..

ahaha hem parayı kızkardeşi sayesinde alıyosunuz hem lafı ağzına tıkıyosunuz, iyiymiş.
para alırken kardeş kardeş, yorum bildirirken sen kimsin ya?
ben nişanlının yerinde olsam param kadar konuşurdum.

geri ödeyeceğiz nişanlma banka o kadar limitli vermediği için kızkardesı çekti zayen çekeceklermiş altın alacaklarmış. beyaz esya ve koltuk takımnn parasını geri ödeyeceğiz kızkardesıne kredi taksıtlerını . nikahta takılan paraların bir kısmını da vereceğiz.

sonuçta muhtaç olmuş musunuz olmamış mısınız?
gerisi hiiiç.
para aldığın kişiye karşı dilin kısa olur unutma, görgu kuralı gibi birşeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…