Nisanlinim asiri tepkisi

Melissst

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
5
0
1
32
Merhaba kizlar. Nisanliyim temmuzda dugunum olacak Insallah. Bugun bulusduk. Benim bir kuzenim var nisanlimla da aralari iyi onceden tanisiyorlar. Bugun nisanlimin whats appina girdim merak iste. Hani whats appa girince son mesaj gorunuyor ya. Kuzenim 2ne de kirginim yazmis. Bende dayanamadim baktim benle annemi yazmis kirginim diye. Arada bir mesele olmusdu o yuzden oldugunu dusundum. Nisanlim hall olur diye cevap atmis. Teline baktigimi anladi bunun hakkinda ona bir sey soyleme dedi. Aklima takildi ne oluyor neden kirgin diye. Eve gelince kuzenime yazdim. H.nin haberi yok mesajinizi gordum neden kirginsin ben sene ne yaptimki diye mesaj atdim. Kuzenim hemen nisanlimi aramis sen niye ortaligi karistiyorsun falan diye. Oda beni aradi. Sen benim telefonu neden karistiyorsun ben sana soyleme demistim. Ama bunu kotu niyetle yapmamistim sadece sebebini ogrenmek istedim. Nisanlim sen bir daha telefonuma dokunma. Sana son defa soyluyorum diye basladi sert konusmaya. Bende sinirlendim telefonu kapadim. Yaninda olunca birsey demiyo kuzenim 2 laf etdi diye beni azarliyor. Bende artik baska kiz bulursun yazdim. Oda kimseyi ilgilendirmez kimi istersem bulurum beni istemeyenede yalvarmam yazmis. Tamam telefonunu karistirdim dogru deyil ama oda asiri tepki gostermedi mi sizce? Zaten bu sozlerden sonra bir daha telefonuna dokunmam. Ama cok kalbimi kirdi sozleri ne yapmam gerek sizce. Bekleyeyim mi yoksa arayayim mi? Ne yapacagimi sasirdim.

Yok ya bizi tanistiran kuzenim. Yasida buyuk bizden. Hep onada banada mesaj atar.

kuzenın kız mı ? galıba kız... nerden bu samımıyet ne kadar ıyı olursa olsun kırgın oldugunu gelıp sana da saoyleyebılr tamam sende nısanlını zor durumda bırakmıssın ama kuzenın sana darılmıs ve senın bundan haberın yok sormak da haklısın ama keske boyle degıl de bır kac gun sonra bana soguksun dıye kuzenının agzını arasaydın... nısanlının tepkısı bana gore normal kızgın cunku... nden baska kz bulursun dıyosun ahh bız bayanlar hemen trıp hemen gıt baska kız bul demelr ....

Yok ya bizi tanistiran kuzenim. Yasida buyuk bizden. Hep onada banada mesaj atar.
tamam tanıştırmış olabilir ama aranızdaki ciddiyete göre biraz da uzaklaşmalıydı. her ne kadar sizi o tanıştırmış da olsa kuzen aileden biri ama nişanlın dışarıdan. ben olsam ailedeki herhangi bir şeyi açık etmede art niyet ararım . nişanlının seni korumaması apayrı sinir bozucu zaten. "o benim nişanlım telefonuma bakabilir " diye savunabilirdi seni.

Kuzenine ne oluyor da seni ve anneni kırgınım bıbı bıdı diye nişanlına anlatıyor, dertleşmek için ne alaka? Önceden tanışıyor da olsalar, senle bi kırgınlık yaşandıysa, o kuzenin gelsin bunu sana söylesin, ne saçma bi davranış.

Kaldı ki senin davranış da saçma, tamam hadi görmüşsün bu muhabbeti nişanlının telefonunda, niçin atlayıp da nişanlını arada bırakıyorsun? Her şeyin bi yolu yordamı var, haklıyken haksız duruma düşürmüşsün kendini.

Üstelik nişanlın da "Bi kırgınlığın varsa, bunu kuzeninle konuşmalısın" diyebilmeliydi o kuzene ve konuyu uzatmadan size paslayabilmeliydi vaktinde. Yönsüz bir davranış nişanlınınki de.

Neresinden tutsak elimizde kalan bir konu.
Durumu yönetebilseymişsin, nişanlını da kuzenini de paylama hakkın olurmuş da, kaybetmişsin işte.
Durduk yere büyümüş, karışmış...

Siz evleneceksiniz. Evleneceğiniz kişi Sakın söyleme dediği halde söylemeniz çocukça.

Yuh benim kuzenim nişanlıma mesaj atacak beni kotuleyecek dertlesecek ben sorunca kötü olucam.Nisanliniz da resmen üste çıkmış telefonu kurcaladiniz diye güya siz haksizsiniz ne var kuzeninizden mesaj geldiğini görünce bakmışsınız. Sakın arama başkasını bulurmus o bulursa siz de bulursunuz. Kuzeyini de uyuzun teki bence hemen yetiştirmiş sizi , kuzeniniz kız değil mi?

Adam sonuna kadar hakli.
Tl karistiriyorsun.
Buda yetmezmis gibi oradan okudugunu kuzenine aktarip ortalik karistirip ustune nisanlini gevsek agizli durumuna dusuruyorsun
adam sitem edince baskasini bulursun diyorsun.
Bence gercekten baskasini bulsun.
Insanlar hata yapar ama yaptigi hatanin farkina varir sen hala kendini hakli saniyorsun...

Bir kere kuzenle nişanlının dertleşmesi nedir yahu?
Sen konuyu sorunca hemen nişanlına çemkirip niye söyledin diye hesap sorması da ne oluyor?
Sizi tanıştırmış olabilir ama bu kadar samimi olmamalıydı devamında.
Ben pek normal bulmadım.
Ayrıca nişanlılık evlilikten bir tık öncesidir ne o öyle ergenler gibi git başkasını bul tamam bulurum demeler.
Bence olgunlaşmadan evlenmeyin.

Canım tepkisi fazla olan bence nisanlin değil sensin .
Hemen bütün köprüleri yakip yikmissin.
Kuzenine direk mesaj atıp sormak yerine agzini arayabilirdin.mesela "ya bi soğuk davranıyosun Noldu" falan gibi .
Gerçi hoca verir talkımı kendi yutar salkımı demişler. Bende senin yaptığını yapıp kuzenime direk sorardım . ama nisanlima aynı tepkiyi vermezdim .

Ayrica kuzeninle aranda bir sorun olmus konunda da belirtmissin o konu neydi mesela? Sana neden kirilmis olabilir?

bi an anlayamadım nişanlının kuzeni mi senin mi diye
akrabalar arasıındaki mevzular bizde öyle başkalarına söylenmez kendi aralrında halledilir
ne ayıp etmiş o kuzen
ayrıca sen de nişanlını çok zor duruma sokmuşsun..haklı kızmakta

Telefonunu karıştırarak yanlış yapmışsınız
Üstelik dayanamayıp kuzeninize de yazmışsınız
Aklıbaşında insanın yapmayacağı şeyler
Belki çok toysunuz. Bunun gibi örnekler size ders olacak .belki acı dersler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…