- 19 Haziran 2025
- 1.337
- 2.519
- 48
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Romantik yavaş sevişmenin yeri ayrı diğerinin ayrı. O an hissettiğin duygu acı değil çok daha ötesiHiç cinsel yaşantım olmayınca izlediklerimden ürküyorum ve neden bu acıyı? çekiyorlar diye sorguluyorum. Galiba bundan gerçekten zevk alıyorlar. Misyoner, kadın üstte ve doggy şimdilik standart olsun da gerisini sonra düşünürüz.
Yavaş ve sakin sex daha makul geliyor, bir de çok konu açıyor kadınlar orgazma ulaşmak lazım. Sert sex, adrenalin tutkunlarına bi şey diyemeyeceğim. Çünkü hiç tecrübem yok.Romantik yavaş sevişmenin yeri ayrı diğerinin ayrı. O an hissettiğin duygu acı değil çok daha ötesiMesela ben de adrenalin tutkunlarını hiç anlamam ne gerek var yani şimdi buna derim dsdhs
EtmaaBu konudan nasıl cıkabilirim? Az kaldı ex partnerime yazıcam cünkü.
Son güncellmesini okurken bütün hücrelerim harekete gecti zor duruyom su an
Bu konudan nasıl cıkabilirim? Az kaldı ex partnerime yazıcam cünkü.
Korkma , endişe etme , nişanlın seni rahatlatır yavaş yavaş ön sevişmeyi uzatarak, öpüşüp koklaşıp tam kıvamına gelince zevkten uçacaksın. Akrep Burcu olan eniştemiz gerekeni yapar senin için. Yeterki açık iletişim kurun, ne istiyorsan ve ne hissediyorsan o an söyle mutlaka.Hiç cinsel yaşantım olmayınca izlediklerimden ürküyorum ve neden bu acıyı? çekiyorlar diye sorguluyorum. Galiba bundan gerçekten zevk alıyorlar. Misyoner, kadın üstte ve doggy şimdilik standart olsun da gerisini sonra düşünürüz.
Dayanmaya calısıyorumm kaksskkekhayırrrr o telefonu elinden bırak lütfen sjddkdkfkh
Exten hayır gelmez ,nextlere, ilerdeki maçlara bakalım biz.Dayanmaya calısıyorumm kaksskkek
Güzelim ben isimi görür gecerim napım hayrını cardını curdunu sonra bi kenara iterim skskskskskskskExten hayır gelmez ,nextlere, ilerdeki maçlara bakalım biz.Denenmişi tekrar denemek bize göre değil
Açık ve net iletişim kurmaya çalışıcam, bi şeyleri bilmeden, konuşmadan, görmeden dalmıycam evliliğe. Süre az ama halledebilirim. Çok sağ olun.Korkma , endişe etme , nişanlın seni rahatlatır yavaş yavaş ön sevişmeyi uzatarak, öpüşüp koklaşıp tam kıvamına gelince zevkten uçacaksın. Akrep Burcu olan eniştemiz gerekeni yapar senin için. Yeterki açık iletişim kurun, ne istiyorsan ve ne hissediyorsan o an söyle mutlaka.
Ahaha baslik afrodizyak etkili resmenBu konudan nasıl cıkabilirim? Az kaldı ex partnerime yazıcam cünkü.
Ilk seferlerde orgazm bekleme. Olursa cok guzel ama olmazsa da niye olmuyor diye odaklanma cunku daha neyin sana zevk vereceğini bilmiyorsun(uz). Zamanla, iliskiniz rayina oturdukca o da olur.Yavaş ve sakin sex daha makul geliyor, bir de çok konu açıyor kadınlar orgazma ulaşmak lazım. Sert sex, adrenalin tutkunlarına bi şey diyemeyeceğim. Çünkü hiç tecrübem yok.
İlk gece beklentilerimi düşürdüm. Ona da anlayışlıyım, kalkmayabilir, erken boşalabilir. Orgazm da anladığım kadarıyla süreçte öğrenilen, yaşanan bir şeymiş. Cinsel hayatımız başlasın bakalım, masturbasyon zevki bile aınamayabilirmiş ilk ilişkilerde. Bunların farkındayım. Çok sağ ol.Ilk seferlerde orgazm bekleme. Olursa cok guzel ama olmazsa da niye olmuyor diye odaklanma cunku daha neyin sana zevk vereceğini bilmiyorsun(uz). Zamanla, iliskiniz rayina oturdukca o da olur.
O şuan ponçik bir kedi gibi mıyışmıştır zegs sonrası. Birkaç gün idare eder onu galibaLyanna Mormont bu gece zegs yok mu? Sevişmiyomuyuz?
Öyle de olsa insan arkadaşını kırmaz dsdhs. Ben de istiyorum ondan, acaba içilebilir bişey mi bu? Hayır içip adamın yanında pırtlatmanın daha etkili olacağını düşünüyorum, tüm ortama yayılması açısından, oda parfümü gibiO şuan ponçik bir kedi gibi mıyışmıştır zegs sonrası. Birkaç gün idare eder onu galibayarın Aycan arkadaşına afrodizyak kürünü bir sorsun bana yazsın da ben de karşıma çıkan ilk beyaz atlı prensi nikahıma alicam
Canım inan ki bazı erkekler nişanlıyken başka evlendikten sonra başka oluyorlar. Nişanlıyken sürekli öper dokunur tenha yerlere götüreyim seni derdiMerhaba.
Görücü usulü ile eş adayı ilişkili konularım vardı. 1,5 - 2 aydır birisi ile yaklaşık 10 kez diyelim görüştük ve birbirimizi uygun bulduk; yakın arkadaşlarımın tavsiyelerini de buradaki konularımda da verilen tavsiyeleri de dikkate aldım. İçimiz birbirimize ısındı, bir evlilik götürebileceğimizi düşündük ve aileler arasında söz - nişan yüzükleri taktık. Nişan yapmadan Kasım ayı başında düğün yapmaya karar verdik. Daha yeni yeni el ele tutuşuyoruz, yandan birbirimize dokunuyoruz. Kadınlar kulübü konularında da çok görüyorum, cinsel hayatı sorunlu çok çift var. Ortamımız ve yetişme tarzımız muhafazakar yani cinsellik yaşamak çok zor, zaten bunu istemem de ama bir ön görü oluşturabilir miyim? Önceden anlaşılabilinir mi, tedbir alınabilir mi, ne konuşulur, nasıl konuşulur, derdindeyim. Yardımcı olacaklara, yorum yapanlara şimdiden teşekkürlerimle.
Elimden geldiğince anlamaya çalığacağım. Gerisi kısmet. Erkeklere bi şeyler oluyor. Ben de bilmiyorum.Canım inan ki bazı erkekler nişanlıyken başka evlendikten sonra başka oluyorlar. Nişanlıyken sürekli öper dokunur tenha yerlere götüreyim seni derdilibidosu tavandı,şimdi evlendik buraya konu açıyorum eşim beni arzulamıyor diye 3 günde bir anca oluyor ilişki. Yani diyeceğim şu ki tamamen şans işi
Damla falanmış galiba boynuna ve koltuk altına sürmüş. Gerçi çoğu erkek azgın olduğu için afrodizyak ürün kullanmasak da sorun yok. Afrodizyak da cinselliğe renk katıyordur.Öyle de olsa insan arkadaşını kırmaz dsdhs. Ben de istiyorum ondan, acaba içilebilir bişey mi bu? Hayır içip adamın yanında pırtlatmanın daha etkili olacağını düşünüyorum, tüm ortama yayılması açısından, oda parfümü gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?