- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
huylu huyundan vazgeçmez gerçi işin zor problem yokken böyle evlenince problemlerde olcak o zaman ne olcak? hep eleştiren konuşan taraf olma isteersen bi süre sessiz kal dene onun kafasında sürekli eleştiren cazgır kadın olma:)bakalım ne yapcakkaç kez konustum ailelrimiz bizim için degerli ama biz önce birbirimiz için degerli olalım üzmeyelim ..eger ben bi saygısızlık yaparsam uyar beni ama ben daha ailenle karsı karsıya bile dogru düzgün gelmedim bir problem yokken sorun cıkartıyosun dedim..tmm dikkat etcem dedi ama aynı
benim eşimde öyle işte sevgililik dönemlerimizde de problem oluyordu birşeyler ben kaç kere ayrıldım hatta nişanlandığımızda yüzük bile atmak istedim koştu peşimden yalvardı ağladı sızladı seziyordum evlenince de 3.şahıslardan kavga olacağını...Nitekim yanılmadım da kaç kez problem oldu yok kardeşim o yok annem öyle demek istemez sen niye kuruyorsun kafanda falan da filan benimde kafam atıyor alttan alamıyorum avukatmısın sen diyorum kızıyorum çok sonra küsüyorum geliyor sarılıyor küs de duramıyor ama avukatlığı da seviyor ooffffffff bu erkekler çok anneci yahu
huylu huyundan vazgeçmez gerçi işin zor problem yokken böyle evlenince problemlerde olcak o zaman ne olcak? hep eleştiren konuşan taraf olma isteersen bi süre sessiz kal dene onun kafasında sürekli eleştiren cazgır kadın olma:)bakalım ne yapcak
önceden bu olaylar oldu bikaç kez ama ben bıktım artık onun için konusmaya bile gerek oldugunu sanmıyorum..sinir hastası oldum bu yasta benim en mutlu olmam gereken zamanlarda hergünü nerdeyse aglayarak geciriyorum
erkek arkadaşınız sözlünüz yada nişanlınız ailesine aşırı düşkün bağımlı.SİZ ONU SEVİYORSUNUZ O DA SİZİ...ama bir problem var.. durup dururken ortada bir problem yokken (sen benim abime 5 ay önce şunu neden söylemiştin sana çok kırılmıştı) problem çıkarıyosa..ve siz abisiyle çokta iyi anlasıyorken 5 ay önceki konuyu çıkarıp tartısıyosa o insanla EVLENİRMİYDİNİZ ÇOK MERAK EDİYORUM YORUMLARINIZ ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN..ÇOK AZ ZAMANIM KALDI..
şimdiden çok teşekkür ederim...
o hep tmm cnm sen nasıl istersen ok senin dedgin gibi yapalım dememi istiyo ama ben kabul edemiyorum..o zaman daha cok üste çıkmazmı sence..
evlilikte denge önemlidir.
hep benim dediğim olsun, diyen bir kişiyle evlilik mutluluk vermez.
aklın yolu bir, konuşup ortak noktada buluşabileceğin biri olması çok önemli.
hep onun dediğini yaparsan, hem tepene biner hem de sana saygısı olmaz, emin ol. erkekler bir de egolarını tatmin ediyor böyle kadınlarla.
sen yerinde ve gerektiği şekilde her zaman düşünceni savun. iktidar yarışı değil evlilik. orta yolu bulmanız önemli. konuşarak halledemiyorsan, seni üzmeye devam ediyorsa, gerekirse ayrıl. şimdi birkaç ay üzülürsün, evlenirsen ömür boyu veya boşanana kadar üzülürsün...
işte tamda bu yüzden kaybediyo bayanlar bence... çok haklısınız bu o kadar önemli ki... gereken zamanda gereken duruşu göstermeyip es geçince beklentiler daha da büyüyor ve siz hep duruşunuzdan ödün vermek zorunda kalıyosunuz bi yerde sabrınız taşınca da sorun tabii ki sizde görünüyo çünkü karşısında farklı birini görüyo o yüzden en baştan sizi rahatsız eden konuları açık açık konuşup uzlaşmanız diye düşünüyorum...o hep tmm cnm sen nasıl istersen ok senin dedgin gibi yapalım dememi istiyo ama ben kabul edemiyorum..o zaman daha cok üste çıkmazmı sence..
evlenmezdim.ama sen evleneceksin.nişan atmak zor mesele.
çelişkilerle belkı düzelir diye diye bakmışsın imzayı atıvermışsın birde kaynana kıskançlıkları başlayınca göreceksin değişmediğini.
annesi yalandan ağlayıverecek senınkı senı boşamaya kalkacak
durum budur hayalperest olmaya gerek yok.
şuan ne düşündüğümü kendim bile bilemiyorum çıkmazdayım sanki ..içim karardı bittgimi düşünüyorum
erkek arkadaşınız sözlünüz yada nişanlınız ailesine aşırı düşkün bağımlı.SİZ ONU SEVİYORSUNUZ O DA SİZİ...ama bir problem var.. durup dururken ortada bir problem yokken (sen benim abime 5 ay önce şunu neden söylemiştin sana çok kırılmıştı) problem çıkarıyosa..ve siz abisiyle çokta iyi anlasıyorken 5 ay önceki konuyu çıkarıp tartısıyosa o insanla EVLENİRMİYDİNİZ ÇOK MERAK EDİYORUM YORUMLARINIZ ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN..ÇOK AZ ZAMANIM KALDI..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?