nişanlınız ailesine aşırı düşkünse evlenirmiydiniz? yorumlarınız çok değerli

huylu huyundan vazgeçmez gerçi işin zor problem yokken böyle evlenince problemlerde olcak o zaman ne olcak? hep eleştiren konuşan taraf olma isteersen bi süre sessiz kal dene onun kafasında sürekli eleştiren cazgır kadın olma:)bakalım ne yapcak

ne kadar dengesizler yaa valla anlam veremiyorum ortada bi saygısızlık olur dengesizlik olurda ok dersin bende hakettim sesimi bile çıkarmam..ama konuyu bile hatırlamıyosun adam kaç ay önceki şeyi anlatıyo sana..o bişey degil insanlara karsı soguyorum

o hep tmm cnm sen nasıl istersen ok senin dedgin gibi yapalım dememi istiyo ama ben kabul edemiyorum..o zaman daha cok üste çıkmazmı sence..

önceden bu olaylar oldu bikaç kez ama ben bıktım artık onun için konusmaya bile gerek oldugunu sanmıyorum..sinir hastası oldum bu yasta benim en mutlu olmam gereken zamanlarda hergünü nerdeyse aglayarak geciriyorum

bu cümleyi kuracak duruma gelmen ortada çok ciddi bir sorun olduğunun göstergesi.
normalde takıntılı veya çok hassas biri değilsen, durumu abartmıyorsan evlilik bu sorunları tamamen yok etmeyecek, bunun bilincinde ol.
anlık bir sinirle yazmıyorsan, bu düşünceler sık sık seni üzüyorsa, evliliği düşünme.
yine de emin olmak istiyorsan nikahı ertelemeye çalış. eğer umut görmüyorsan ayrıl.

Direk net cevabım, evlenmezdim.Şuanda nişanlıyım, aynı durumda nişanlım olsa oda evlenmezdi benimle. Başta anlaştık, eskiyi birbirimizin başına kakmayacağız, geçmiş geçmişte kalacak diye... Geçmişi başınıza kakıyor resmen, hemde ortada bir sorun yokken. Defalarca aynı hatayı yapsanız, sürekli aynı şeyi yapıyorsun diye sorun çıkarsa haklı derim. Ayrıca, sen benim abime diye başlayan bir cümle çok çirkin. O onun abisiyse, sizde eşi olacaksınız. Bir erkek eğer, önce karım diyemiyorsa (yanlış anlamayın kadın her hatayı yapsın ama adam yine onu savunsun demiyorum), ben onunla olmam. Bunu kendi nişanlıma da söyledim.

seni iyi anlıyorum ikinizin bir problemi yok ama konu anne baba veya kardeş olunca hemen savunmaya geçiliyor seni karşına alıyor objektif bakmayı bilmiyor bu erkekler senden vazgeçmez ama seni karşısına alır yıpranan sen olursun beni de çok yıprattı bu mevzular artık tamamen yorumsuzum ailesi ile ilgili yorum morum yapmıyorum birşey mi dediler bana hemen cevabı yapıştırıyorum eşimin ailesi çekinir benden ben de saygısızlık yapmam ama bi resmiyetim vardır onlara karşı sıkı fıkı olmalar bana göre değil.eğer yorumsuz kalmayı başarabilirsen ve kendini güzel ifade edebilirsen bunu aşarsınız bana ailen için sarma onlar için karşına alma diye söyle seni bu durumun yıprattığını söyle üzüldüğünü söyle ilerde sorun olacak ben bunla yaşayamam de aslında biraz burnu sürtse üstüne gelmese avukatlığı bıraksa güzel olacak belkide düzelir belli olmaz sen biraz daha sessiz kal yorumsuzluk en iyisi...

Bugün ikidir bu tarz konu görüyorum.
Sizin nezdinizde böyle sorunlari olan herkese yazmis olayim.

Sunu asla aklinizdan cikarmayin;
Bir erkek annesinin, ailesinin kiymetini bilmiyorsa, ondan olabildigince hizli kacin.
Anasinin kiymetini bilmeyen adamdan adam olmaz, koca olmaz hele baba hic olmaz.

Ama bu demek degil ki annesini bas taci etsin karisini ayak alti paspasi.
Dengeyi kurmali.
Daha sözlülük döneminde bu tarz konusmalar yapmasi garip.
Tabi sizin ailesine (annesine, abisine) nasil bir söz söylediginizde önemli.
Ama evleneceginiz adamin ailesi ile yaris icinde olmayin.
Olursaniz siz kaybedersiniz.
Olurya siz degilde ailesi kaybederse, elinizde kalan adam adamligi gitmis, gölgesi kalmis biri olur.
Nasil ki siz ailenizden kopamazsaniz, onlarinda ailesi sonucta.
Tekrar söylüyorum, tüm genc kizlarimiz icin gecerli bu, ANA, AILE KIYMETI BILMEYEN ADAMDAN HICBIRSEY OLMAZ!

o hep tmm cnm sen nasıl istersen ok senin dedgin gibi yapalım dememi istiyo ama ben kabul edemiyorum..o zaman daha cok üste çıkmazmı sence..

evlilikte denge önemlidir.
hep benim dediğim olsun, diyen bir kişiyle evlilik mutluluk vermez.
aklın yolu bir, konuşup ortak noktada buluşabileceğin biri olması çok önemli.

hep onun dediğini yaparsan, hem tepene biner hem de sana saygısı olmaz, emin ol. erkekler bir de egolarını tatmin ediyor böyle kadınlarla.

sen yerinde ve gerektiği şekilde her zaman düşünceni savun. iktidar yarışı değil evlilik. orta yolu bulmanız önemli. konuşarak halledemiyorsan, seni üzmeye devam ediyorsa, gerekirse ayrıl. şimdi birkaç ay üzülürsün, evlenirsen ömür boyu veya boşanana kadar üzülürsün...

evlenmezdim.ama sen evleneceksin.nişan atmak zor mesele.

çelişkilerle belkı düzelir diye diye bakmışsın imzayı atıvermışsın birde kaynana kıskançlıkları başlayınca göreceksin değişmediğini.

annesi yalandan ağlayıverecek senınkı senı boşamaya kalkacak

durum budur hayalperest olmaya gerek yok.

şuan ne düşündüğümü kendim bile bilemiyorum çıkmazdayım sanki ..içim karardı bittgimi düşünüyorum

işte tamda bu yüzden kaybediyo bayanlar bence... çok haklısınız bu o kadar önemli ki... gereken zamanda gereken duruşu göstermeyip es geçince beklentiler daha da büyüyor ve siz hep duruşunuzdan ödün vermek zorunda kalıyosunuz bi yerde sabrınız taşınca da sorun tabii ki sizde görünüyo çünkü karşısında farklı birini görüyo o yüzden en baştan sizi rahatsız eden konuları açık açık konuşup uzlaşmanız diye düşünüyorum...

nişan atmak boşanmaktan iyidir ben böyle düşünüyorumm..

Bu düşkünlük değil ki arkadaşım, bunun adı başka bişey. :/

Soruya gelince de, evet evlenirim..

şuan ne düşündüğümü kendim bile bilemiyorum çıkmazdayım sanki ..içim karardı bittgimi düşünüyorum

düğün tarihiniz yakın mı?
ne kadar süredir birliktesiniz?
görücü usulü mü flört sonrası bir nişan mı bu?
nişanlınızın tüm artılarını ve eksilerini zihninizde bir tartın.

bence bir psikoloğa gidin, şunları yap demeden; size en doğru sorularla, ihtiyacınız olan cevapları kendinizin bulmasını sağlayacaktır.
şu anki ruh halinizle evliliği düşünmeyin. bu konuda gerekirse nişanlınızla açık açık konuşun, soru işaretleriniz fazla. sağlıklı bir evlilik kararı olmaz...

Kesinlikle evlenmezdim. Sonradan problem cikacagi acik.

hemen hemen her eş evlenınce ailesıne duskun duruma gelıyor ama genel olarak soylenınlenlere katılıyorum denge kurmak onemlı
ama yerı gelecek senı savunanacak çunku sen onun eşi olacaksın...ben eşi için ailesını silen erkeklerı bıle gordum
sımdıden sen neden bunu abıme dedın nıye sunu anneme dedın dıye bırı evlılık ıcın pek ışık vermedı açıkcası...
iyi düşün derim

Sinyalleri şimdiden veriyorsa iyi düşün derim..

Sevgi ayrıdır, geçmişteki sıkıntıyı dile getirmek apayrıdır..

Ben aileye düşkün olmasından ziyade bu kadar herşeyi aklında tutup durduk yere önüme çıkarmaya çalışan birinden korkardım..
Bi problem çözülmüşse o bi daha açılmamalı..

uyarmanıza rağmen devam ediyorsa düşünün derim..
düşkün değilde takıntılı gibi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…