nişanlınız ailesine aşırı düşkünse evlenirmiydiniz? yorumlarınız çok değerli

hep kavga ediyoruz zaten sürekli ailesinin yüzünden ve saçma sapan konularla ilgili çok tartışıyoruz..ne yapacağımı bilemiyorum

ni$anlilik birbirini tanima sureci deilmi
tanimi$in sende
bo$anip gelmi$ diyceklerine ni$ani atmi$ desenler
ni$anliyken ( anala$amyip) ayrilanlara uzulmuyorum ben , birbirinize uymuyorsaniz uymuyorsunuzdur yapacak fazla bi$ey yok ...

Bende aynı Dertten muzdarip'im konu başlığını görünce direkt girdim. Ben onuu canımı verecek kadar çoook seviyorum onunda beni sevdiğine inanıyorum ama sürekli maddi konularda tartısıyoruz annesi ailesi durup durup para istiyor olmadıgınıı bildiği halde bizimde düğün yapacağımızı bildiği halde az para değil gidince 2-3 milyar gidiyor. tam toplanıyor onunlada sunu alırız diyoruz ya ablası ya annesi birileri istiyor kimseye hayır diyemiyor..

Bende soruyorummm aileye aşırı düşkünse nasıl değişir ? bu durumun gidişatı ne olur ?

askerdeykenmi para birikdiriyor ni$anLIN?

ayni olur , sen yok deyince kavga çikar
iyi kotu gonlunu eder gonderir ayada resti çeker vs
sende stresinle ba$ba$a kalirsin

yeni ayleisni gormeyip akli hep ana baba karde$inde olmasi buyuk dert . denge kurmaisni bilicek erkek, tamam atip satamazana babasini ama kariisni çocuklairni goz ardi etmeyeck ..

Evet yurt dısında oldugu için maaş alıyor buraya ailesine gönderiyor güzelce yiyolar.. herkes dügün tarihi soruyor ama kısmet diyip geçistiyoruz ortada hicbişe yok cünkü allah yardımm edermiş...

[SUB][/SUB]
Evet yurt dısında oldugu için maaş alıyor buraya ailesine gönderiyor güzelce yiyolar.. herkes dügün tarihi soruyor ama kısmet diyip geçistiyoruz ortada hicbişe yok cünkü allah yardımm edermiş...
tovbee tovbeee :)
Allah yardim eder etmeeyede dugun maddi bi$ey
arada loto falan oynayin bari belki loto araciligiyla yardimi olur
sen kuusra bakma canim da ni$anlin çok komikmi$:)

sen nap biliyirmusun , isteklerinde çitayi yukselt
dugunu e$yalari falan pahali iste, takiyi çok istedihini soyle hatta istersen ayleene at topu
belki anlar o zaman bi $eylerin ters oldugunu

Bana göre tek bir olayla bu kanıya varman zor.Evlenmeden süreci uzak.Nişan ve ya sözü uzun tut.Ve bu sıkıntıların devamı gelirse o zaman ayrılırsın.

Ah canım oynuyorummm her pazartesi çarşamba perşembe cumartesi bütün şans oyunlarını oynuyorumm.. ama bişey olacağı yok..

Çıtayıda yükselttim mobilyayı kaliteli olsun dedim.. paramıza göre alırız paketler var 3 milyarada 5 milyarada diyor.. sen benimle evlenmek istemiyormusun diyor.. ne yapacağımı şaşırdımm..

Son düzenleme:

evlenecek adam para birikdirir aylesindende umut yoksa
benim e$im 1-2 senede dugun taki e$yalarin parasini birikdirdi , aylesinden kuru$ yardim almadi evlenirken , taki fln azda deildi ha
sen yumu$ak ba$li olursan 3000 lik takimi bile bulamazsin onu soyleyim,,evlenirken ne alinirsa o kaliyor ozellikle taki vs de

bide benim babam 50 ya$inda hala 55 ya$indaki amcamin geçinmesini dert eder , vazgeçemiyor adam
bizde hep kavga olurdu bu sebepten, annem hep uzulup aglardi, amcamdan nefret ediyorum $u an ben .. insan degi$miyo 7 sinde neyse yetmi$indede o oluyor ..

aynen benide annem engellemişti nişan atmak istemiştim annem iyi insan o kaybetme diyordu gerçekten iyi bir eşim var merhametli bana yardım eder destek olur sever gözümün içine bakar ama aile mevzusunda hassas eskiden çok karşısına alırdı beni şimdi yeni yeni anlamaya çalışıyor beni bana bırakmaya başladı saygı duymaya başladı çok şükür bazısı da ters oluyor hiç düzelmiyor baskıları ısrarları artıyor annemle şöyle ol böyle yap falan diye...

eğer başka sorunlar da varsa evlenmezdim ama sırf ailesine düşkün diye vazgeçmezdim de.

nişanlınızın sinir olduğunuz huylarını düşünün, 5 le çarpın ve ömür boyu devam edeceğini kabullenin (kimse değişmez...) ona göre verin kararınızı...

Bence nişanlın,bunları kafasında kurup büyütmüyor.
Ama evde senden konu açılınca,bunlar önüne getiriliyor.
Atıyorum mesela,kız da az değil,X'e neler söylemişti zamanında vs...

O da gelip sana,"neden öyle dedin ki" diyor.
Yani ne vardı öyle diyecek,demeseydin,böyle olmayacaktı manasında:)
Hakikaten sürekli senin bazı sözlerin ve davranışların eleştiri konusu oluyorsa,sıkılıp niye öyle dedin ki demesi anlaşılabilir.

Ha burada önemli olan,bu durum,aile seni tanıyıp benimseyene kadar mıdır,yoksa böyle mi devam eder ?
Devam etse bile,nişanlın seni korumak yerine,gelip sana hesap mı sorar...
(Sorun edilen sözler,hakikaten sorun mudur,o da var tabii.)

Bir de şu son söylediği : ....tmm cnm abine öyle demem bidaha diyeceğin yerde çok uzatıyosun ....
Tahminimce,gerçekten senin böyle söylemeni bekledi.
Böylece,bir daha konu açılırsa,"tamam uzatmayın ben nişanlımla konuştum,bir daha yapmayacak" diyecekti.
Onu da anlamak lazım.Zor işler bunlar:)

Bende bu durumu yaşayanlardanım evlenmeden önce düşkündü evlendim şimdi x5 daha düşkün... Ayrıl bitir demek bize 2 kelime ama senin için bütün bi ömür o yüzden bazı şeyler önce konuşarak ve düşünerek sonrasıda kader... Benim eşim düşkün bağımlı aile koliği bu yüzden çok yıprandım hala da yıpranıyorum 2 buçuk sene oldu sonrasını bilmem ama önceden böyle olacağını bilseydim asla ve asla evlenmezdm...

Arkadasim kesinlikle EVLENME !!! Cunku ben evlenince hep degisir diye bekledim ama oyle olmuyor iste.Ailesi icin sen yipranirsin,eşin olursa sayet bence olmasin boyleyse surekli sana sus demekle yetinir ve basin cok agirir.

Böyle gereksiz risklere girmem, canımı seviyorum. Hani belkilerin varsa bile düğün olayını emin olana kadar ertelemelisiniz.

sevgi aşk hepsi bitiyo evlenince o cicim ayları çabuk geçer arkadaşım sakın sakın ailesine düşkün bir erkekten seninle bir aile kurmasını bekleme çok zor.hı ben sabrederim dayanırım katlanırım ne olursa olsun diyosan da sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun.bu arada nişanı atmak kolay ama evlendikten sonra ayrılmak çok zor kendinimi düşünüyosun hayır etraf ne diyecek ailem ne diyecek diye düşünüp duruyosun oda seni yiyip bitiriyo zaten.bunları yaşamadan bilemezsin ama umarımda Allah yaşatmasın...

bence onemli olan hakkaniyetli olup olmaması.Benim eşim nişanlıyken ailesiyle doğru dürüst muhabbet bile etmiyordu.Evlendik kıymete bindiler. Şimdi ağızlarından ne çıkarsa yapıo.Devamlı benimle kavga ediyor.Gitmiyosun gelmiyosun diye.Ki haftanın 6 günü mutlaka ugrar en az yarım saat otururum.Zaten alt katımızda oturuyor ama hala yaranamıyorum.(Pazar günü evden çıkmazsam aşağı inmem onda da kıyameti koparır)

Herkesin dedigi gibi canim evlendikten sonra aile kiymete biniyor...
Kv ' m hakkimda neler dedi hepsini kulagimla duydum ama yine de suclu ben oldum sakin evlenme ,evlendikten sonra donusun daha zor olurr.cunku ailende sen kendin istedin der,uzme canini bir baskasi icin !!

kv nin senin hakkında söylediği kötü şeyleri sen de eşine söyleynce sen suçlu oldun de mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…