- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
hep kavga ediyoruz zatensürekli ailesinin yüzünden ve saçma sapan konularla ilgili çok tartışıyoruz..ne yapacağımı bilemiyorum
Bende aynı Dertten muzdarip'im konu başlığını görünce direkt girdim. Ben onuu canımı verecek kadar çoook seviyorum onunda beni sevdiğine inanıyorum ama sürekli maddi konularda tartısıyoruz annesi ailesi durup durup para istiyor olmadıgınıı bildiği halde bizimde düğün yapacağımızı bildiği halde az para değil gidince 2-3 milyar gidiyor. tam toplanıyor onunlada sunu alırız diyoruz ya ablası ya annesi birileri istiyor kimseye hayır diyemiyor..
Bende soruyorummm aileye aşırı düşkünse nasıl değişir ? bu durumun gidişatı ne olur ?
askerdeykenmi para birikdiriyor ni$anLIN?
ayni olur , sen yok deyince kavga çikar
iyi kotu gonlunu eder gonderir ayada resti çeker vs
sende stresinle ba$ba$a kalirsin
yeni ayleisni gormeyip akli hep ana baba karde$inde olmasi buyuk dert . denge kurmaisni bilicek erkek, tamam atip satamazana babasini ama kariisni çocuklairni goz ardi etmeyeck ..
tovbee tovbeee :)Evet yurt dısında oldugu için maaş alıyor buraya ailesine gönderiyor güzelce yiyolar.. herkes dügün tarihi soruyor ama kısmet diyip geçistiyoruz ortada hicbişe yok cünkü allah yardımm edermiş...
[SUB][/SUB]tovbee tovbeee :)
Allah yardim eder etmeeyede dugun maddi bi$ey
arada loto falan oynayin bari belki loto araciligiyla yardimi olur
sen kuusra bakma canim da ni$anlin çok komikmi$:)
sen nap biliyirmusun , isteklerinde çitayi yukselt
dugunu e$yalari falan pahali iste, takiyi çok istedihini soyle hatta istersen ayleene at topu
belki anlar o zaman bi $eylerin ters oldugunu
Ah canım oynuyorummm her pazartesi çarşamba perşembe cumartesi bütün şans oyunlarını oynuyorumm.. ama bişey olacağı yok..
Çıtayıda yükselttim mobilyayı kaliteli olsun dedim.. paramıza göre alırız paketler var 3 milyarada 5 milyarada diyor.. sen benimle evlenmek istemiyormusun diyor.. ne yapacağımı şaşırdımm..
Bizler olayın içinde olmadığımız için ayrıl veya devam et dememiz saçma olur ama kendimden örnek vereyim, eşimle yaklaşık 7 yıldır evliyiz nişanlılık döneminde ailesinden kaynaklı çook sorun yaşadık hatta bu kadar anası kuzusu olduğunu nasıl anlayamadım dediğim çok olmuştur bu yüzden nişan atmayı ilk yıllar boşanmayı çok düşündüm ama hep annem engel oldu merak etme seni anlayacak düzelecek dedi. Çok şükür eşim bana çok düşkün oldu şimdi kimseye tek laf ettirmez. Arkadaşların dediği gibi şimdi senin sorunum yok dediğin abisi annesi akşam evlerinde oturup konuşup nişanlını kendi taraflarına çekmeye baştan ipleri ellerine almaya çalışıyorlardır. Ama evlenince en çok zamanı seninle geçirecek ve o evden çıktığı için ailesine dışarıdan bakmaya başlayacak ama bunlar biraz zaman alıyor sabır gerektiriyor. Nabza göre şerbet verip sabırlı olursan sonunda kazanan sen olabilirsin ama evlilik kumar gibidir. Evlendikten sonra ailesine daha çok bağlananda oluyor tam terside. Sana en iyi akılı annen verir çünkü annelerin sezgileri çok güçlüdür.
erkek arkadaşınız sözlünüz yada nişanlınız ailesine aşırı düşkün bağımlı.SİZ ONU SEVİYORSUNUZ O DA SİZİ...ama bir problem var.. durup dururken ortada bir problem yokken (sen benim abime 5 ay önce şunu neden söylemiştin sana çok kırılmıştı) problem çıkarıyosa..ve siz abisiyle çokta iyi anlasıyorken 5 ay önceki konuyu çıkarıp tartısıyosa o insanla EVLENİRMİYDİNİZ ÇOK MERAK EDİYORUM.
ve ortada bir problem yokken çıkıyo bunlar..ve ailesinin sözüne çok gidiyor..ama benide bırakmıyor ..bende son noktayı koydum istemiyorum dedim yeter artık dedim.ama suçlu ben oldum..
ben ne dedim şimdi dedi..tmm cnm abine öyle demem bidaha diyeceğin yerde çok uzatıyosun dedi bana bi tartışmadA ordan cıktı
Herkesin dedigi gibi canim evlendikten sonra aile kiymete biniyor...
Kv ' m hakkimda neler dedi hepsini kulagimla duydum ama yine de suclu ben oldum sakin evlenme ,evlendikten sonra donusun daha zor olurr.cunku ailende sen kendin istedin der,uzme canini bir baskasi icin !!
kv nin senin hakkında söylediği kötü şeyleri sen de eşine söyleynce sen suçlu oldun de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?