nişanlınız utangaçmı cinsel konularda ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hem sen sırf erkek sanıldığın için siteye girmeme kararı bile almıştın öyle bi konun bile var. ama geri dönüşün muhteşem oldu. yine cinsellik yine eda:)

başka kızlar gibi cinselliği yaşamadığımdan olabılırmı arkadaşım?şimdiki kızlar maşallah yaşıyorlar istedikleri gibi saklıyorlar ailelerinden . Bizde böyle açık fikirli olup düşüncelerimizi yazınca tepki çekiyoruz.Açık sözlü olup dürüstce yazın ne var bunda.

canım ben sana daha önce de demiştim. konuşulanlar havada kalır, duyarak öğrenebileceğin bişey değil cinsellik tecrübe şart diye.bana göre böyledir başkasına başka. kişiye özel duygular hislerdir herkeste farklılık gösterir diye. ben de yaşamadım evlenmeden önce cinsellik bi fikrim vardı az çok ama tecrübem yoktu. sorup soruşturmakla olmuyo pratik lazım diye.

hic degil valla.ben daha önceki iliskilerimde sözünü bile ettirmezdim ama sevgilim cok rahat bu konularda ve benide alistirdi.en güzeli buymus gercekten,en azindan birbirimizden beklentilerimizi, düsüncelerimizi simdiden biliyoruz

konunuz içeriği nedeniyle cinselliğe taşınmıştır​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…