nişanlınız utangaçmı cinsel konularda ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar,
Benim nişanlım çok sıkılgan ve utangaç.onunla cinsel konularda konuşamıyorum çok utanıyor konuyu değiştiriyor.Evlendiğinizde açılır merak etme diyor annemde.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda fikirlerinizi beklıyorum.:a015:

Benim nişanlım çok rahat bu konularda..İlk zamanlarda konuyu kapatırdım ama şimdi alıştım..-tatlicadiarzu-

Evlenince bu konuları ne konuşcanız yahu icraat olur ozaman
delikafadulden

Benim nişanlım çok rahat bu konularda..İlk zamanlarda konuyu kapatırdım ama şimdi alıştım..-tatlicadiarzu-

Evlenince bu konuları ne konuşcanız yahu icraat olur ozaman
delikafadulden

işte icraatte de utanırsa evlendiğimizde utanırmı acaba?ondan sordumboshayallersmile

annene mi söylüosun bu durumu ben olsam anne nişanlım benle seks konuşmuyor diyemezdim açıkcası

enteresan ama evlenince hakkaten açılıyo onlar
sona da kapattıramıyosun

annene mi söylüosun bu durumu ben olsam anne nişanlım benle seks konuşmuyor diyemezdim açıkcası

walla bende konuşuyorum cnm her konuda bekarkende konuşurdum evlendim gene konuşuyorum
benim en iyi sadık dostum annem arkadaşa pek güven olmuyor
ben anneciğimle hem arkadaş hemde anne kız gibi olduğumdan süper oluyo

bide şu var utanıyo olması umarım cinsel yönden soğuk olması demek değildir.

insanın en büyük dostu annesi ama dogrusu ben diyemezdim anneme.. ama acık olmanız güzel bu konuda..
Nişanlınız konusunda dane diyecegim bilemiyorum ama açılır zamanla heralde.. kapalı bir cevrede yetişmişse bu etki etmiş olabilir..
En güzeli de açık seçik şekilde bu konuları fazla dillendirmemek.. keşke nişanlımıda ben susturmak zorunda kalmasam..

benim anlamadığım sen nişanlının bu konuları konuşmadığından şikayetçisin nişanlın senin sürekli cinsellikden bahsetmenden şikayetçi değil mi senin hemen hemen bütün konuların cinsellikle ilgili. konuşacak başka şeynin olmadığından mı yoksa sırf meraktan mı?

benim anlamadığım sen nişanlının bu konuları konuşmadığından şikayetçisin nişanlın senin sürekli cinsellikden bahsetmenden şikayetçi değil mi senin hemen hemen bütün konuların cinsellikle ilgili. konuşacak başka şeynin olmadığından mı yoksa sırf meraktan mı?

al bendende o kadar

Bende merak ettim doğrusu

hahahaa:))) harikasın aynı şeyi düşünmüştümm:)))alkisalkisalkisalkisalkisalkis

nasıl söylediklerimi yanlış tarafa çekıyorsunuz evlenınce görürüm ben sizleri konunun önemini farkında değilsiniz daha.Ben sürekli cinsellikten bahsetmiyorum nişanlıma.İlersi için konuşmak istediğim konular var onu demek istiyorum.Konuşulmazsa problemler çıkar ilerde.Mesela doğum kontrol yöntemi kaçınız konuştunuz bu konuyu.Hemen gelin üstüme soru sordum diye.:kahve:

ben her konuda konuşabılen donanımlı bırıyım arkadaşım.cinsellikle ilgili soru sormam neden bu kadar ürkütüyor sizleri hiç anlamış değilim. sizinde karşınızda utangaç bır erkek olsa düşünmezmısınız ilersini .aşkolsun hemende yargılayın bakalım.:kahve:

arkadaşım senin bütün konuların cinsellikle ilgili bunuda erkek gibi düşünüp bayan olarak yazdıgına yoruorum senin söyledigin gibi

doğum kontrol yöntemini tabi ki bi çok çift konuşmuştur garip olan bu değil ki senin aşırı merakın. eda farkındaysan bu tarz tepkileri her seferinde alıyosun istinasız bütün konuların böyle neredeyse. hatta senin erkek olduğunu bile düşünenler oldu. artık ben bunları dikkat çekmek için açtığını düşünüyorum. tabi ki konuşmak önemli ama sen öyle bi izlenim veriyosun ki sanıyorum eda yemiyo içmiyo bu işe kafa yoruyo. nacizane fikrim bu

Back
X