Nişanlisi aldatıyormuş

Bütün yorumlar için genellemedim. Bazı yorumlarda bariz kızı kayırma var. Yoksa kızın ailesini takdir ettim diye en başta ben yazdım zaten. Tabi ki evlatlarını atamazlar.

Bu ilk mesajım Ben de aynı şekilde kızın ailesinin ona destek çıkmasına hak verdim.
Ama bazı yorumlarda kız kandırılmıştır, evli olduğunu bilmiyordur, nişanlısı elimde vidyo var diye tehdit etmiştir ondan ayrılmamıştır, ayrılamadı için aldatmıştır gibi baya ilginç yorumlar okudum. Sanki herhangi Bi sebep evli 3 çocuklu adamla birlikte olmayı geçerli kılıyor gibi. Sapla saman karışmış yani.

oğlunuz kızı bırakmamış,kız ne yapsaydı sevmediği bir insanlamı geçirseydi ömrünü,aynı hatayı bende yaptım çünki oradan biliyorum,bende eşimle birlikteyken ayrılmak istedim ailem inanılmaz baskı yaptı,nişan bozulmaz dedi,eşim ev tutmuştu eşya alınmıştı,hatta düğün günü bile taksiye binip eve dònecektim annem evlatlıktan redederim sakın gelme dedi,ama isteksiz olunca insanın gözüne hiç görünmüyor inanın,evlendik zamanla bir eksiklik oluştu aramızda cocuğumuz oldu ama biz uzaklaştık artık o da beni sevmiyor bende onu sevmiyorum 8 senedir aynı evin içinde farklı odalarda hayatımız bitap,o hala ayrılmıyor resmi olarak ben hala ayrılmaya çalışıyorum aileler engel oluyor o engel oluyor o da mutsuz bende öyle,sizin oglunuzada olacağı buydu,olmasımı daha iyi sizce,yoksa bir kaç aylık hayal kırıklığı sonrası mutlu olacağı biriyle evlenmesimi,siz karar verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…