- 31 Ekim 2022
- 1.639
- 5.984
- 88
- 25
- Konu Sahibi Kisirdongu
-
Yüzde bir milyon katılıyorum bu kısma ama yine tek taraftan bakıyorsunuz. Konudaki kız Aralık ayından beri ayrılmaya çalışıyor. Yüzük atıyor olmuyor, eve ziyarete geldiklerinde dışarı çıkıyor, görüşmüyor olmuyor. İlgisiz davranıyor, milyon yalan söylüyor olmuyor, olmuyor da olmuyor. Neden iki aile bir olup zorla evlendirmeye çalışıyor. Konu sahibinin paşa oğluşu çok sevmiş, bırakmıyormuş o yüzden.fakat açıkçası kendi içimde asla midemin almadığı bir durum aldatmak.
Kızın annesi olsaydım aynı konudaki gibi sahip çıkardım evlat sonuçta. Oğlanın annesi olsaydım aynı şekilde öfkelenirdim kıza hırslanırdım. Aslında her şey olması gerektiği gibi. Sadece konu sahibinin kızın ailesine kızması yanlış çünkü kendi de anne kendisi de olsa oğluna sahip çıkardı. Kızın ise aklanacak hiç Bi tarafı yok. Hadi konu sahibinin oğlunu sevmedi ayrılsaydı. (ben zorla evlilik yoluna girdiğine inanmıyorum, kimse başına silah dayamamış, nişanlısını aldattığında kol kanat geren aile sevmiyorum istemiyorum deseydi net şekilde vazgeçerlerdi) hadi ayrılamadı aldatmasaydı hadi aldattı bari evli barklı adamla aldatmasaydı. Burda bu kız konu açsa lincin kralını yerdi. Şimdi yok kız kandırılmış bilmiyormuş evli olduğunu yok baskılardan dolayı yapmış belki de nişanlısı tehdit etmiş falan yok devenin nalı. Tehdit edildiyse zorla evlendiriliyorsa evli adamla sevgili olmak yerine polise gitseymiş. Konu sahibine kızıp kızın yediği haltı da yüceltemeyiz.birkaç cevap okudum herkes konu sahibine saydırmış. kadın öfkeli ve karşı tarafın zarar görmesini istemesi gayet insani. burda kocasını evli bir kadınla yakalayan olduğunda ikisini de rezil et diyen de kadınlarımız değil mi. ben gayet insani buldum açıkçası öfkesini. ben olsam ben de herkese rezil olsun isterdim. anlatırdım da sanıyorum. kadının evladının canını yakmış kız. üstelik 3 çocuk babası adamla yatıp kalkarak başka bir kadının da yuvasına göz dikmiş. hiç de masum değil kusura bakmayın yani. ailesi napar ne eder bilemem ama yanına kalsın da istemezdim açıkçası
Kız aylar önce yüzüğü çıkarmış bitti istemiyorum demiş. Ailece kızın evine gitmişler barışmak için, kız gelmeyin istemiyorum demiş evden gitmiş bunlarla karşılaşmamak için. Niye kabul etmiyorlar, hayır benim oğlum istemiyor ayrılamazsın diye kıza baskı yapıyorlar? Belki de oğlu tehdit etti kızı, elimde görüntülerin var yayarım herkese dedi. Ailece huylarıymış afişe etmek, konu sahibi yerinde duramıyor minareye çıkıp anons yapacak neredeyse. Gurursuz insanlar istenmediği halde gider kapıda yatar. Karabasan gibi çökmüşler kızın tepesine.keske adamla arabada yakaladığınız anda yüzüğü atıp birdaha muhattap olmasaydınız suç ortaya çıkınca ceza verilecek sanıyoruz ama hiç birşey olmuyor pislik kızın içine girmiş artık aldatmaya alışan birdaha yapar
söylemek istediğim tam da bu! garip insanlar var nabza göre şerbet. kız konu açsa yerin dibine sokulur ama burda yüceltiliyor. ben de bu mantığı anlamıyorum. yanlış yanlıştır ya hu! bizim ülkenin genel problemi bu. kişiye göre tepki nabza göre şerbet. o yüzden burnumuz b.tan çıkmıyorKızın annesi olsaydım aynı konudaki gibi sahip çıkardım evlat sonuçta. Oğlanın annesi olsaydım aynı şekilde öfkelenirdim kıza hırslanırdım. Aslında her şey olması gerektiği gibi. Sadece konu sahibinin kızın ailesine kızması yanlış çünkü kendi de anne kendisi de olsa oğluna sahip çıkardı. Kızın ise aklanacak hiç Bi tarafı yok. Hadi konu sahibinin oğlunu sevmedi ayrılsaydı. (ben zorla evlilik yoluna girdiğine inanmıyorum, kimse başına silah dayamamış, nişanlısını aldattığında kol kanat geren aile sevmiyorum istemiyorum deseydi net şekilde vazgeçerlerdi) hadi ayrılamadı aldatmasaydı hadi aldattı bari evli barklı adamla aldatmasaydı. Burda bu kız konu açsa lincin kralını yerdi. Şimdi yok kız kandırılmış bilmiyormuş evli olduğunu yok baskılardan dolayı yapmış belki de nişanlısı tehdit etmiş falan yok devenin nalı. Tehdit edildiyse zorla evlendiriliyorsa evli adamla sevgili olmak yerine polise gitseymiş. Konu sahibine kızıp kızın yediği haltı da yüceltemeyiz.
Valla kız metres. Hiç bi sebep, burada yazılan hiç Bi senaryo onun metres olduğunu, çocuklu adamla birlikte olmayı tercih ettiğini değiştiremez. Normalde burda onun yaptığını kimse onaylamaz ama konu sahibine inat, onu haksız çıkarmak için bi madalya takmadıkları kaldısöylemek istediğim tam da bu! garip insanlar var nabza göre şerbet. kız konu açsa yerin dibine sokulur ama burda yüceltiliyor. ben de bu mantığı anlamıyorum. yanlış yanlıştır ya hu! bizim ülkenin genel problemi bu. kişiye göre tepki nabza göre şerbet. o yüzden burnumuz b.tan çıkmıyor
onu ben de anlamadımValla kız metres. Hiç bi sebep, burada yazılan hiç Bi senaryo onun metres olduğunu, çocuklu adamla birlikte olmayı tercih ettiğini değiştiremez. Normalde burda onun yaptığını kimse onaylamaz ama konu sahibine inat, onu haksız çıkarmak için bi madalya takmadıkları kaldı
Ben anlıyorum. Kimi bulursak onu linçliyoruz.onu ben de anlamadım
olabilir. dünün kısmeti kısır teyzeymişBen anlıyorum. Kimi bulursak onu linçliyoruz.
Sen de düşmezsin inşallah Nuroş.Birgün elestirip kınadığınız bu duruma düşmez siniz İnşallah
evden kovmayla insan terbiye edileceğini nerden öğrendiniz siz? Wow. Aman iyi ki eğitimci falan değilsiniz. Ayrıca size ne artık o elalemin kızı sizin için. Ailesi ister kovar, ister eve alır, sizi bağlıyan bir tarafı yok. Sizin çocuğunuz aldatırsa ilerde siz kovup bu müthiş davranış eğitimlerinizi pratiğe dökersiniz.Hayır ben anlatamadım .
Kız nasıl anlayacak hatasını hemen
Biraz ailesinden ayrı kalıp düşünmeliydi .
Çünkü ailesi daha çok psikolojik olarak yıprandı ama böyle biraz zaman gectimi aynı hataya düşer
e koca adam evli cocuklu ne işi var nişanlı genç kızla? Kızdan önce karısını aldatmaması gerektiği erkeğin sorumluluğuZina yi hafife alıyorsunuz.Birde yattığı adamın eşi var.Cocuklari var.Onlara ayıp değil mi bu ? Kim babasının eşinin bu rezilliği yapmasına tahammül eder ? Cocukmus ya Allah aşkına bırakın 18 yaş reşit bir yaş.
wow müthiş davranış teorileri devam ediyor. oyun alanından 3 dk ayrı tutunla 3 gün evden kovun arasındaki müthiş bağlantıyı hangi üniversitede öğrendiniz acaba? Ayrıca size ne? Yani yoluna baksın artık oğlunuz, kıza takacağına.Kötü değilim ,böylece bu kız böyle bir hatayı tekrarlıya bilir.
Bir çocuk için bile hatası varsa yaşina göre cezalandirmali deniliyor.
Oyundan bir iki dakika alınıyor .
Nerde hatası olduğunu öğrensin diye .
Hayır kızı haklı bulmuyoruz. Ailesinin kabul etmesi, arkasında durması kimseyi ilgilendirmez diyoruz. Konu sahibesi, hemen eve almalarını hazmedemiyorum en azından bir kaç gün bekleselerdi diyor, biz de size ne diyoruz. Nikahlı eş değil resmiyet bir şey yok yorgan gitmiş kavga bitmiş. Hala kanıt peşindeler, cep telefonu şifreleri bulunmuş yüzleşilmiş beraber olduğu erkeğe kadar sorguya çekilmiş. Evli değiller ortak çocukları yok, nişan yüzüğünü çıkardın mı sokaktaki herhangi birisin.Valla kız metres. Hiç bi sebep, burada yazılan hiç Bi senaryo onun metres olduğunu, çocuklu adamla birlikte olmayı tercih ettiğini değiştiremez. Normalde burda onun yaptığını kimse onaylamaz ama konu sahibine inat, onu haksız çıkarmak için bi madalya takmadıkları kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?