Nişanlisi aldatıyormuş

fakat açıkçası kendi içimde asla midemin almadığı bir durum aldatmak.
Yüzde bir milyon katılıyorum bu kısma ama yine tek taraftan bakıyorsunuz. Konudaki kız Aralık ayından beri ayrılmaya çalışıyor. Yüzük atıyor olmuyor, eve ziyarete geldiklerinde dışarı çıkıyor, görüşmüyor olmuyor. İlgisiz davranıyor, milyon yalan söylüyor olmuyor, olmuyor da olmuyor. Neden iki aile bir olup zorla evlendirmeye çalışıyor. Konu sahibinin paşa oğluşu çok sevmiş, bırakmıyormuş o yüzden.

Kızım var ve ne olursa olsun arkasında dururum. Bu demek değil ki kötü bir şey yaparsa uyarmam, kızmam, doğruyu göstermem, gerekirse cezalandırmam.
Siz kızın doğru yolu bulması için bir kaç gün eve alınmamasını istiyor değilsiniz. Kızın sürünmesini, herkese rezil olmasını istiyorsunuz ondan bu hırsınız. Hala kızın yaptıklarını tüm dünyaya nasıl duyururum peşinde olup eşinizle tartışıyormuşsunuz.
Ben kıza daha çok acıdım. Madur kız burda.
İstemediği nişanı bir türlü atamadığı için.

Oğlunuzun kötü bir tecrübe edinmesi,emekleriniz v.s sizin açınızdan çok kötü olmuş.
Kızın yaptıklarından tutulacak tek tarafı yok.
Sevmiyorum,başkasını seviyorum diyip bitirebilirdi.
Dediğim gibi asla tutulur tarafı yok.

Ama şöyle ki,geçen annem birinin kızından bahsedince ufak bir yorumda bulunmuştu ama gözlerim döndü anlatamam.
Sanırım anne olduktan sonra çoğalan empatim.
Benim hala bir hata yapmayacağım belli değil veya benim kızım var neler göreceğiz belli değil.
Anne dedim kızıma bakıyorum da ne olursa olsun ama ne olursa olsun kızım annesinin her şekilde ona açacağı kucağımın olduğunu bilecek. Dedim.

Asla kimse yaşamasın bi anne için nasıl zordur kızının yada oğlunun bir hata,yanlış yapması.
Yine de ne olursa olsun evlatlarımıza sarılacağız.
Yaptıklarını hataların ne denli yanlış olduğunu,karşı tarafa verdiği zararları ve tabiki kendi içinde verebilecek zararları anlatacağız.

Karma’yı anlatacağız. Birini üzmenin,kandırmanın karşılığında birgün onunda canının yanabileceğini v.s bilemiyorum çocuklarım çok küçük ama hepimiz hata yapabiliriz. Her insanın hatası farklıdır.

Kızın annesi iyi yapmış. Eminim düşünmüştür.
Kızını eve almasın da o evli yamyam mı alsın götürsün. Sizin 1 gece dediğiniz sokaklarda neler oluyor..
umarım kız yaptığı hatanın büyüklüğünün farkına varır. Helallik ister. Ve umarım oğlunuz bu kötü tecrübeyi çok çabuk atlatır.
Geçmiş olsun.

Kızın ailesi kızlarının iş seyahatlerine gitmesine bir şey demiyor, altında arabası istediği yere gidip gelmesine karışmıyor ama bu çocukla evleneceksin diye sıkıştırıyor kız istemiyorum dediği halde zorluyor. Mantıksız geldi bana.

keske adamla arabada yakaladığınız anda yüzüğü atıp birdaha muhattap olmasaydınız suç ortaya çıkınca ceza verilecek sanıyoruz ama hiç birşey olmuyor pislik kızın içine girmiş artık aldatmaya alışan birdaha yapar

Kızın annesi olsaydım aynı konudaki gibi sahip çıkardım evlat sonuçta. Oğlanın annesi olsaydım aynı şekilde öfkelenirdim kıza hırslanırdım. Aslında her şey olması gerektiği gibi. Sadece konu sahibinin kızın ailesine kızması yanlış çünkü kendi de anne kendisi de olsa oğluna sahip çıkardı. Kızın ise aklanacak hiç Bi tarafı yok. Hadi konu sahibinin oğlunu sevmedi ayrılsaydı. (ben zorla evlilik yoluna girdiğine inanmıyorum, kimse başına silah dayamamış, nişanlısını aldattığında kol kanat geren aile sevmiyorum istemiyorum deseydi net şekilde vazgeçerlerdi) hadi ayrılamadı aldatmasaydı hadi aldattı bari evli barklı adamla aldatmasaydı. Burda bu kız konu açsa lincin kralını yerdi. Şimdi yok kız kandırılmış bilmiyormuş evli olduğunu yok baskılardan dolayı yapmış belki de nişanlısı tehdit etmiş falan yok devenin nalı. Tehdit edildiyse zorla evlendiriliyorsa evli adamla sevgili olmak yerine polise gitseymiş. Konu sahibine kızıp kızın yediği haltı da yüceltemeyiz.

Kız aylar önce yüzüğü çıkarmış bitti istemiyorum demiş. Ailece kızın evine gitmişler barışmak için, kız gelmeyin istemiyorum demiş evden gitmiş bunlarla karşılaşmamak için. Niye kabul etmiyorlar, hayır benim oğlum istemiyor ayrılamazsın diye kıza baskı yapıyorlar? Belki de oğlu tehdit etti kızı, elimde görüntülerin var yayarım herkese dedi. Ailece huylarıymış afişe etmek, konu sahibi yerinde duramıyor minareye çıkıp anons yapacak neredeyse. Gurursuz insanlar istenmediği halde gider kapıda yatar. Karabasan gibi çökmüşler kızın tepesine.

Konu sahibi eften püften sebepler diyor, kime göre neye göre? Belki oğlu hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulayan biri? Karakteri kişiliğiyle ilgili tek satır yazmamış, yoğurdum ekşi dememiş. Kadın programlarında adamlar ben karımı istiyorum en ufak bir sorun yoktu aramızda bıraktı gitti diyor. Kadınla konuşuyorlar kırılmadık kemiği kalmamış oluyor.

Her iki aile de kızı öyle baskılamış ki yapabileceği en büyük hatayı yapmış. Şimdiye kadar hiç duymadım ben evliyim çocuğum var seninle karımı aldatmak istiyorum diyen erkek. Şuna da eminim böyle sümsük erkekler kız bitirdiği için ağlar zırlar, geri dönse hemen kabul eder.

söylemek istediğim tam da bu! garip insanlar var nabza göre şerbet. kız konu açsa yerin dibine sokulur ama burda yüceltiliyor. ben de bu mantığı anlamıyorum. yanlış yanlıştır ya hu! bizim ülkenin genel problemi bu. kişiye göre tepki nabza göre şerbet. o yüzden burnumuz b.tan çıkmıyor

Valla kız metres. Hiç bi sebep, burada yazılan hiç Bi senaryo onun metres olduğunu, çocuklu adamla birlikte olmayı tercih ettiğini değiştiremez. Normalde burda onun yaptığını kimse onaylamaz ama konu sahibine inat, onu haksız çıkarmak için bi madalya takmadıkları kaldı

onu ben de anlamadım

evden kovmayla insan terbiye edileceğini nerden öğrendiniz siz? Wow. Aman iyi ki eğitimci falan değilsiniz. Ayrıca size ne artık o elalemin kızı sizin için. Ailesi ister kovar, ister eve alır, sizi bağlıyan bir tarafı yok. Sizin çocuğunuz aldatırsa ilerde siz kovup bu müthiş davranış eğitimlerinizi pratiğe dökersiniz.

e koca adam evli cocuklu ne işi var nişanlı genç kızla? Kızdan önce karısını aldatmaması gerektiği erkeğin sorumluluğu

wow müthiş davranış teorileri devam ediyor. oyun alanından 3 dk ayrı tutunla 3 gün evden kovun arasındaki müthiş bağlantıyı hangi üniversitede öğrendiniz acaba? Ayrıca size ne? Yani yoluna baksın artık oğlunuz, kıza takacağına.

Kız sürekli ayrılmak istediğinde oğlunuz neden bu kadar ısrarcı oldu?
Ailesi ona gereken tavrı koyuyordur evde diye düşünüyorum, sokağa atacak halleri yok, sizin önünüze atıp yem edecek halleri yok, verdikleri cezayı duyurmak zorunda da değiller.
Oğlunuza destek olun, eşiniz haklı bence, herkese anlatıp dillere düşürmeyin her şeyi.

Hayır kızı haklı bulmuyoruz. Ailesinin kabul etmesi, arkasında durması kimseyi ilgilendirmez diyoruz. Konu sahibesi, hemen eve almalarını hazmedemiyorum en azından bir kaç gün bekleselerdi diyor, biz de size ne diyoruz. Nikahlı eş değil resmiyet bir şey yok yorgan gitmiş kavga bitmiş. Hala kanıt peşindeler, cep telefonu şifreleri bulunmuş yüzleşilmiş beraber olduğu erkeğe kadar sorguya çekilmiş. Evli değiller ortak çocukları yok, nişan yüzüğünü çıkardın mı sokaktaki herhangi birisin.

Yapılması gereken oğlanın ayrılması bitirmesi. İstediği kadar kızsın hakaret etsin kıza ona takılmıyoruz. Ama istenen; kızın sokağa atılması, anasının babasının reddetmesi. Annnesi arkasında durmuş kızının. Buna kim itiraz edebilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…