Nişanlisi aldatıyormuş

Kıza seni rezil ederim benimle evleneceksin de diyebilir. Evli adamla birlikte olduğunu şantaj olarak kullanacak eminim
Bak evet o da olabilir ama kizin ailesine helal olsun kapi gibi durmuslar kizlarinin arkasinda. Zorla guzellik olmayacagini anlamislar gec de olsa

Şimdi nuranka isimli üyenin ahlak derslerine tezat bir yaşantı sürdürdüğünü görüyoruz. Konu sahibinin oğlunun eski nişanlısı için aldatma ve zinaaa var diyor. Ancak kendisi eski postlarinda evlilik öncesi sanatsal faaliyetler (ilgi alanımda değil, isteyen istediğini yapar) içerisinde olduğunu söylüyor. Kendisine bu hatırlatma yapıldığında ama aldatma yok diye cevap veriyor. Ama zina var mıydı? sorusunu es geçiyor. Sorudan kaçıyor.

Kizilcik serbeti dizisinden pembe hanim geliyor aklima

Keşke başta kız istemediğinde ısrarcı olmasaydınız, baştan belliymiş, istenilmeyen yerde durmamak lazım, nikâh düğün vs olmadan ortaya çıkması iyi olmuş, gerisini boşverin, kurtulduğunuza sevinin

2 de sevinin bu ne dram. Kurtulmuş sunuz. Kime nasıl bır ıyılık yaptıysanız

ama bu kız evli 3 çocuklu adamla her haltı gizli gizli yemiş ve yakalanmasa
Bu kanıya nerden vardınız? Ne belli adamın ben evli, 3 çocukluyum dediği kiza? Aldatan evli erkekler söylüyor mu ben evliyim diye?

Olaya tek taraftan bakıyorsunuz, üstelik ilk başta ak dediğine, tepki geldikçe sonradan kara diyen birinin tarafından.

Vah vah nasıl sokağa atmazlar ya kızı? Şok oldum gerçekten.
Olması gereken kızın hemen evden atılması ve yeşilçam filmlerindeki gibi gidip en yakın pavyona kayıt yaptırmasıydı oysa ki. Zaman değişmiş azizim.
Aldatan sizin oğlunuz olsa emmmminim yaka paça sokaklara sürerdiniz hemen.

Oğlunuz kurtulmuş işte daha ne istiyorsunuz? Kız evden atılsa, siz de 7 sülaleye oğluşunuzun nasıl aldatıldığının dedikodusunu yapsanız rahat mı edeceksiniz?
Oğlunuz bunun bilinmesini istiyor mu sordunuz mu acaba?
Kızı rezil edeyim derken oğlunuzu herkese reklam edip travmasına travma eklemek istiyorsunuz galiba.

demese bile ki doğru erkekler o konuda ş.refz ama aldatmak aldatmaktır benim gözümde. tölerans göstermem. bu arada kocasını aldatan yakınlarım arkadaşlarım oldu. araya girdik boşanmayın çocuk var diye. fakat açıkçası kendi içimde asla midemin almadığı bir durum aldatmak.

Küçükken ortamdaki genç kızları gösterip "göster hadi oğluşum, hangisini alayım sana" demiştir.
Sonra o oğluşlar büyüyüp aşık(!) olunca elalemin kızına yapışıp ilişkiye, evliliğe zorlamak normal oluyor. Kadınlar kendilerine aşık olan zavallı oğluşlarla birlikte olmalılar çünkü. Öyle bir kural var.

Ya şurada kızın yaptığını savunmuyorum ama elin kızını linçletmek için geldiğin yerde oğlunun aynı elin kızını nasıl taciz ettiğini, zorladığını da aşk adı altında normalleştirmezsin yani.
Bunu normalleştirirsen sonra o oğluşlar aşık(!) oldukları her kızla sırf kendileri istedikleri için birlikte olamayacaklarını böyle ağlaya ağlaya öğrenmek zorunda kalırlar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…