- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.956
- 78
- Konu Sahibi Kisirdongu
-
Zina var mı?Feminist ne demek ?Ben burada feministlere karşı birsuru yazı yazdım.
Bak evet o da olabilir ama kizin ailesine helal olsun kapi gibi durmuslar kizlarinin arkasinda. Zorla guzellik olmayacagini anlamislar gec de olsaKıza seni rezil ederim benimle evleneceksin de diyebilir. Evli adamla birlikte olduğunu şantaj olarak kullanacak eminim
Evet alt komşumÇok yakından mi taniyorsunuz.
Kk de birsuru sevmeyen var beni sıkıntı değilNuran ben olsam womana bulaşmam. Bu uyarımı dikkate al bence
Sen bulaşma yine de. Sonra bir de dava mava çok uğraşırsın. Seni sürüm sürüm süründürürKk de birsuru sevmeyen var beni sıkıntı değil
Sen bulaşma yine de. Sonra bir de dava mava çok uğraşırsın. Seni sürüm sürüm süründürür
Sen bulaşma yine de. Sonra bir de dava mava çok uğraşırsın. Seni sürüm sürüm süründürür
Sıkıntı değilSen bulaşma yine de. Sonra bir de dava mava çok uğraşırsın. Seni sürüm sürüm süründürür
Ya sen nuran? Sen niye hiç korkmuyorsun bundan?Birgün elestirip kınadığınız bu duruma düşmez siniz İnşallah
Ay olay nedir?Kendisi benim sorularımdan kaçıyor. Zina varmiymis?
Ne zinası ?Kendisi benim sorularımdan kaçıyor. Zina varmiymis?
Şimdi nuranka isimli üyenin ahlak derslerine tezat bir yaşantı sürdürdüğünü görüyoruz. Konu sahibinin oğlunun eski nişanlısı için aldatma ve zinaaa var diyor. Ancak kendisi eski postlarinda evlilik öncesi sanatsal faaliyetler (ilgi alanımda değil, isteyen istediğini yapar) içerisinde olduğunu söylüyor. Kendisine bu hatırlatma yapıldığında ama aldatma yok diye cevap veriyor. Ama zina var mıydı? sorusunu es geçiyor. Sorudan kaçıyor.Ay olay nedir?
Kizilcik serbeti dizisinden pembe hanim geliyor aklimaMerhaba,
Konu açmıştım KV adayıyım diye .
Aralık ayında oğlum ve nişanlısının arasına bir soğukluk giriyor .Sonra kız eftennpüften mazeret bularak ayrılmaya çalişiyor .
Oğluma(Ali) ben yapamiyacagim ayrılalım diyerek yüksuğü çıkartıyor .
Ali öyle aşiktiki bırakmıyor çabalıyor ,bir dediğini iki ettirmeden herşeyi yapıyor .
Ailecek evlerine gittiğimizde kız evde yok bizi karşilamiyor oysaki haberleri vardı gelmemiz den .
Neyse biz daha öfkelidir cahildir diyerek alttan alıyoruz ,her davranişi sözü alttan alıyoruz.
Sonra kızın(Ayşe) anneside baya baskı yapıyor evlenmesi için .
Hergün telkin ediyormuş,kendisi telefonda söyledi..
Düğün salonumuz tutuldu kaporasi ödendi ,şimdide ev tutuldu.
Bayramın ilk günü Ali gece nişanlısını telefondan arıyor ,sürekli meşgul ve kapatıyor .
Açtığında şimdi seninle konuşamam yarın ararım diyor , Ali nerdesin diye sorduğunda evdeyim yatakta .
bir kaç kez yalanını yakaladığı için evlerinin önüne gidiyor ve kızın arabası yok .
Beraber takıldıkları yerleri aramaya başliyor ve tesadüf Ayşe bir adamla arabanın içinde yakalıyor .
Ayşe ,iş arkadaşim sorunu varmış konuşalim diye ısrar etti diye atıyor.
Ali kolundan tutup evlerine annesinin yanına götürüyor.
Ayşe'nin babası telefonunu elinden alıyor ,Alide şifresini bildiği için açıyor ve bütün mesajları ortaya çıkıyor .
Ayşe'nin annesine mail olarak gönderiyor .
Ama öyle böyle sadece gönül mesajlamasi değil.
5 aydan berli ilişki yaşiyorlarmiş ,otel odaları tutulmuş ,korona testini yalanlayarak Ali ile görüşmemek için ve işe gidiyorum diye adamla buluşmuş.
Mesajlar cinsel içerikli coğu,iş seyatine gidiyorum diye adamlaymiş .
Ali ile eve bakarken aynı zamanda adamlada ev tutmuş .
Öyle bir kurnazlikla oyun oynamış ki kimse akıl edemez .
Ailesi evimizde bir cenaze çıktı diye feryatlar ağitlar yakiyorlardi .
Ayşe bizim için öldü onu evlatlıktan ret ettik dediler .
Ailenin adına çok üzülmüştum ,çok acimiştim .
Ama ne oldu biliyormusunuz, söylediklerinin ardından 3 saat sonra Ayşeyi geri evlerine aldılar birde oğluma biz kızımıza elimizi uzatmaliyiz kimseye yedirtmeyiz diye mesaj göndermiş.
Adam kızdan 18 yaş büyük ve evli üc çocuk babası .
Onlara göre kız kandirildi ..
Adama yem.olmayacakmiş ,tamam anlıyorum Allah kimsenin başına vermesin,evlat işte birde kız evladı .
Daha büyük hatalar olmasın diye kapılarını açtılar ama bu kadar cabukmu .
3 saat sonramı ,keşke biraz ortada kalıp hatasını düşünseydi .
İçimde tuhaf bir duygusuzluk var bir nevi de rahatlama .
Yine şükür evlenmeden nikah kiyilmadan ortaya çıktı .
Oğlumu nasıl teselli edeceğiz,ne yapsa ne söylesi haklı .
Öyle böyle değil ........
Eşimde kimseye duyurmalayim diyor oğlumuz kurban olarak görunmesin anlaşamadilar ayrıldılar diyecekmişiz .
Birde dün berli bu konu için eşimle tartişiyorum
2 de sevinin bu ne dram. Kurtulmuş sunuz. Kime nasıl bır ıyılık yaptıysanızMerhaba,
Konu açmıştım KV adayıyım diye .
Aralık ayında oğlum ve nişanlısının arasına bir soğukluk giriyor .Sonra kız eftennpüften mazeret bularak ayrılmaya çalişiyor .
Oğluma(Ali) ben yapamiyacagim ayrılalım diyerek yüksuğü çıkartıyor .
Ali öyle aşiktiki bırakmıyor çabalıyor ,bir dediğini iki ettirmeden herşeyi yapıyor .
Ailecek evlerine gittiğimizde kız evde yok bizi karşilamiyor oysaki haberleri vardı gelmemiz den .
Neyse biz daha öfkelidir cahildir diyerek alttan alıyoruz ,her davranişi sözü alttan alıyoruz.
Sonra kızın(Ayşe) anneside baya baskı yapıyor evlenmesi için .
Hergün telkin ediyormuş,kendisi telefonda söyledi..
Düğün salonumuz tutuldu kaporasi ödendi ,şimdide ev tutuldu.
Bayramın ilk günü Ali gece nişanlısını telefondan arıyor ,sürekli meşgul ve kapatıyor .
Açtığında şimdi seninle konuşamam yarın ararım diyor , Ali nerdesin diye sorduğunda evdeyim yatakta .
bir kaç kez yalanını yakaladığı için evlerinin önüne gidiyor ve kızın arabası yok .
Beraber takıldıkları yerleri aramaya başliyor ve tesadüf Ayşe bir adamla arabanın içinde yakalıyor .
Ayşe ,iş arkadaşim sorunu varmış konuşalim diye ısrar etti diye atıyor.
Ali kolundan tutup evlerine annesinin yanına götürüyor.
Ayşe'nin babası telefonunu elinden alıyor ,Alide şifresini bildiği için açıyor ve bütün mesajları ortaya çıkıyor .
Ayşe'nin annesine mail olarak gönderiyor .
Ama öyle böyle sadece gönül mesajlamasi değil.
5 aydan berli ilişki yaşiyorlarmiş ,otel odaları tutulmuş ,korona testini yalanlayarak Ali ile görüşmemek için ve işe gidiyorum diye adamla buluşmuş.
Mesajlar cinsel içerikli coğu,iş seyatine gidiyorum diye adamlaymiş .
Ali ile eve bakarken aynı zamanda adamlada ev tutmuş .
Öyle bir kurnazlikla oyun oynamış ki kimse akıl edemez .
Ailesi evimizde bir cenaze çıktı diye feryatlar ağitlar yakiyorlardi .
Ayşe bizim için öldü onu evlatlıktan ret ettik dediler .
Ailenin adına çok üzülmüştum ,çok acimiştim .
Ama ne oldu biliyormusunuz, söylediklerinin ardından 3 saat sonra Ayşeyi geri evlerine aldılar birde oğluma biz kızımıza elimizi uzatmaliyiz kimseye yedirtmeyiz diye mesaj göndermiş.
Adam kızdan 18 yaş büyük ve evli üc çocuk babası .
Onlara göre kız kandirildi ..
Adama yem.olmayacakmiş ,tamam anlıyorum Allah kimsenin başına vermesin,evlat işte birde kız evladı .
Daha büyük hatalar olmasın diye kapılarını açtılar ama bu kadar cabukmu .
3 saat sonramı ,keşke biraz ortada kalıp hatasını düşünseydi .
İçimde tuhaf bir duygusuzluk var bir nevi de rahatlama .
Yine şükür evlenmeden nikah kiyilmadan ortaya çıktı .
Oğlumu nasıl teselli edeceğiz,ne yapsa ne söylesi haklı .
Öyle böyle değil ........
Eşimde kimseye duyurmalayim diyor oğlumuz kurban olarak görunmesin anlaşamadilar ayrıldılar diyecekmişiz .
Birde dün berli bu konu için eşimle tartişiyorum
Bu kanıya nerden vardınız? Ne belli adamın ben evli, 3 çocukluyum dediği kiza? Aldatan evli erkekler söylüyor mu ben evliyim diye?ama bu kız evli 3 çocuklu adamla her haltı gizli gizli yemiş ve yakalanmasa
Çoktan salya sümük ağlamaya başlamıştır bile sensiz yaşayamam, kendimi öldürürüm demelere...Aynen oyle, kiza saplantili duygular besliyor cunku. Yakinda bak sen beni aldattigin halde ben seni affediyorum, gel bi daha deneyelim der
demese bile ki doğru erkekler o konuda ş.refz ama aldatmak aldatmaktır benim gözümde. tölerans göstermem. bu arada kocasını aldatan yakınlarım arkadaşlarım oldu. araya girdik boşanmayın çocuk var diye. fakat açıkçası kendi içimde asla midemin almadığı bir durum aldatmak.Bu kanıya nerden vardınız? Ne belli adamın ben evli, 3 çocukluyum dediği kiza? Aldatan evli erkekler söylüyor mu ben evliyim diye?
Olaya tek taraftan bakıyorsunuz, üstelik ilk başta ak dediğine, tepki geldikçe sonradan kara diyen birinin tarafından.
Ne demek öyle aşık ki bırakmıyor? Kız ayrılmak istemiş niye oğlunuz saygı duymamış? Ya benimsin ya toprağın mı? Nişanı atmış yüzüğü çıkarmış kız, oğlunuz niye peşini bırakmıyor? Sütte leke var benim oğlumda yok iyiymiş. Hem kendi ailesi hem siz ne hakla baskı yapıyorsunuz, para mı saydınız kıza da mal artık bizim muamelesi yapıyorsunuz? Bir anne olarak nasıl içinize siniyor oğlunuzun kendisini sevmeyen istemeyen bir kızla evlenicem diye tutturması?
Nesi haklı? Hala nasıl teselli edeceğiz diyorsunuz kaç yaşında 15-16 mı? Kendisini sevmeyen istemeyen bir kızla ailesinin zoruyla baskısıyla evlenicem diye tutturan biri nasıl haklı olabilir? Ailesi kucak açmışmış, evladınız büyük bir hata yapsa siz kucak açmaz mısınız? Hiç oğlunuza "bak bu kız artık seni istemiyor, belki gönlü başkasına kaydı bırak herkes kendi yolunda mutlu olsun" demediniz mi? Sen üzülme oğlum yeter ki iste, öyle de olsa böyle de olsa bu kızı sana alacağız mı dediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?