Nişanlısı normalde müsade ettiği birşeye artık yapamazsın gidemezsin diyenler..

talena

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
1.640
1.187
333
İstanbul
merhaba arkadaşlar canım cok skkın biraz düşüncelerinize ihtiyacım var yorum yaparsanız sevınırım.
Gayet birbirne baglı bırbırni seven ara ara tartısan ama hep tatlıya baglanan bı ilişkimiz var evet nişanlımın ara ara huysuzlukları tartısma cıkardıgı olmustur ama genelde kötü de kavga etsek sonucta ayrılmadık hiç..
Normalde sevgılıylen ben spora basladım başlarken daha bıdı bıdı ettıgı bıkac konu oldu ondada tartıstık ama bardagı tasıran son damla su oldu düzenli spora gıden aynı zamanda çalısan bır bayanım hayatımda hep spora yaptım kucuklugumden berı alıskanlıgım oldu diyebılırım.
Gecen gun konustugumuz saatın dıısnda bı 15 dk lık 20 dklık bı vakıt eve geecikmem oldu bundan dolayı bı tartısma cıkardı ve artık aktıf spor hayatın bıtmıstır dıye bı dayatma..
Onumuzdekı ay nişan kutlamamız var haftasonu yeterınce o konularla bogustuk alısverıs vs bu konuyu bılerek acmadım kendısıde acmadı ve ben sandımkı heralde oylesıne sınırle aoyledı
Bgun pazartesı ıs ckısı spora gıdecegımı en gec su saate kdr evde olurum merak etme dedıgım halde asla bitti o iş bu konuyu bence uzatma sonuclarına katlanırsın gibi bir konusma yasadık dedımkı ben severek ve ısteyerek gıdıyorum hftaıcı gun asırı yda 2 gun 1.5 saaten bnu bemden bekleme asla hayatımda aılemden boyle bır tepkı gormedım aılem herseyde arkamdadır destekler ama malesf ne dddıysem asla alttan almadı hatta üzücü kelimeler bılr kullandı git eger ki gidersen olacaklara katlanırsın vs..ben resmen oturdum arabanın ıcınde agladım ve benm mutlu oldugumı keyıf aldıgımı bldıgı bısey sizce bu durumu nasıl aşarım ne demelıyım? Nasıl davranmalıyım haksızlık ettıgını dusunuyorum fazlasıyla.. bu arada kendısı sıkı bı Gs taraftadırı her hfta ya maç ızler yada maçlara ızlemeye mutlaka gıder ona gore program yapılır bgune kdar bu konuda hıc karısmadım ona..bende oturup onla maç ızler duruma geldım GS li olmama ragmen.. anlayıs karşılıgı yasadıgım bu anlayıssızlıgı ben nasıl cozerım?

Sporuna devam ederek bu sorunu aşarsin. Nisanlin da kendini bi mok sanmis biraz. Emir vererek konusuyor, tehdit ediyor. O kim oluyor ki? Senin parali sahibin mi? Bosversene. Birak ne hali varsa gorsun. Sen sporuna git. Bu adama da pabuc birakma. Zaten bi halt yapamaz.

Neyin tehtidini ediyor? Spora gidersen sonuc ne olacakmis?

Anneniz babaniz haric kimse boyle bir tepki veremez size. Bugün spora gitmeyeceksin diyen yarin isi birakicaksin der, o perdeyi neden actin cama cikmayacaksin der.

Boyle bir konuyu hararetli bir tartismaya cevirebiliyorsa tekrar tekrar dusun derim. Hic bisey icin gec degil, kinasindan dugun gununden dönen insanlar var. Seni uzecekse 1 dk dusunme.

Üzgünüm ana nişanlınız şimdiden kendini belli ediyor ,ikna ile uğraşmayın direkt uzaklaşın derim ben .

Açıklama yapmadan sevdiğin şeye devam ederek.
Eski üye olmasan dalga geçtiğini tepki çekmek istediğini iddia eder altına da imza atardım.
Bu kadar annemin bile benim hayatımda söz hakkkı yoktur, ne münasebet sonuçlar falan, katlanmak bilmem ne. Mafya mı bu , siz neden bu kadar pıstınız, neden korkuyorsunuz?
Başınıza gelmeyince büyük konuşmak kolay minvalinden düşünme ama evli olmadığım birisinin böyle konuşmaya bile hakkı yok, evli olduğum da sadece konuşur ama yapmam .
Siz gece tek başınıza bara gitmiyorsunuz, spor bu spor, ayrıca eve 15 dk geç kalınmış, bu ne cüret.
O lafları söylemeye bile hakkı yok,
@GangstaWalk Dionee QUEENofTURKEY kızlar buyrun.

Nasıl egoları var ki böyle dayatmalarla emirlerle tatmin ediyorlar anlamıyorum. Konunun üzerinde durmasa neyse diyebilirdim. Ama şuan ki dayatma gelecek günlerin habercisi. Dinleme ve sporuna git. Ne olacaksa olsun

Nişanlın gibi tipler Ekşi sözlükte Türk kızları spor yapmıyor, bak Rus kızlarına ne kadar sportmenler vs. diyen cinsler değil mi? Şaşırıyorum bu coğrafyanın insanı bir öyle, bir böyle... Sporunuzu yapmaya devam edin bence. Mutlu olduğunuz bir şeyden özveri yapmayınız. Bir kez ödün verdin mi, ardı arkası kesilmez. Sağlam durun.

İzin? Daha nişanlıyken.. lütfedip haber vermişsiniz kendini birşey sanmış. Kendi kararlarını verebilen birisiniz karıştırmayın kendinize. Yaptığınız çok uç birşey değil. Daha önceden takmış demekki bahanesi olmuş. 15-20 dk lık gecikmeleri ailenize haber verin nişanlınıza değil. Bu adamları bu hale getiren biz kadınlarız galiba.

Ayrılmakla tehdit edıyor heralde dediğinin dışında onun artık hayır dediği birşeyi yapmış olucam onu takmamış olucam sevgi nedir? Sevgi karsılıklı anlayış gerektiren emek gerektiren yeri gelince özveri gerektiren bir bağ dır ben onun ne maç izlemesine ne maç a gitmesine spora gıtmesine karısacak bu düşüncede olan biri asla değilim bu sadece dediğini yaptırtma dediğimi dinliyor mu dinlemiyor mu kavgası?? Bundan dolayı kalkıpta sonuçlara katlanırsın falan o iş bitti boşuna beni ikna etmeye calısma bız bu konuyu yüzyüze konusmadan nasıl sen kafana gore gıidiyorum ben dıyebılen bi ego tatmini suan konusmuyoruz ama bu ilişkiye bu dayatmalar baskı kurmaya calısmalar dogru mu ozellıkle sevgılıylen tamam dedıgı bırseye tamam gıtmenı desteklıyorum dedıgı bırşeye sözlendik nişanlandık diye her dedıgıne tamam askım bu mu anlayış bu mu sevgi bırde ustune ustluk suan konusmayan taraf o hıc mı duusnulmuyor ben boyle davranıyorum ama onu gerckten bunu bekleyerek üzerim bu sefer sorguluyorum gercekten beni boyle mi sevıyor bu ınsan?? Sevgisinden asla şüphe etmedim bugüne kdr sorun fazla üstüme duşmesi karısması hatta.. ama bi yer kadar bı ınsanın spor yapmasına neden izin alması gerekır mı spor yapmak ıhtıyactır ınsanın kendı karar vermesi gereken bir durum degılmıdır

1- Spora beraber gitmeyi teklif edersiniz. Ikiniz icinde saglikli yasam bicimi.
2- GS maclarini iptal edersiniz. O da izleyemez.
3- Ayrilirsiniz cunku mantikli bir aciklama yapacak gibi durmuyor. Ben erkegim höt höt kafasinda.

sorunu çözmek istiyorsan spora devam edersin. sonuçlarına sen değil o katlanır.
sporu bırakman üstünü kapatmak olur ki evlendikten sonra sana farklı baskılarla geri döner.
ayrıca kendim için yıllarca yaptığım bir aktiviteyi engelleyip beni tehdit edecek adamla evlenmeyi bir kere daha düşünürüm ben olsam..
hayatı zindan etme potansiyeli var maşallah.

Ya ben bazi iliskilere gercekten hayretler icinde baka kaliyorum. Esimle simdi 4 sene evliyiz. Bana simdiye kadar hicbir zaman emri vaki komusmamisdir ve kararlarima da saygi göstermistir.ne görüstügüm insanlara karisir,nede yaptigim bir ise. Her insanin iliskisi yaninda bir özel alani varfi. Bu hobbi olabilir sizde spor mesela. Veya isiniz olabilir. Yani erkeklerin kadinina böyle "is hayatin/sporun suyun buyun bitti" gibi konusabildikleri bana göre karsidakini zayif gördükleri icin. Yani sevginizden emin ve nisan yakinda, onun icin tehdit edebiliyor. Esimde bilir: Ben kimseye boyun eymem. Verdigim kararlara saygi duyulmasini beklerim. Kimseye zararim olmaz,ama bana zarar vermek isteyeni de affetmem,taviz vermem. Sizde vermeyin. Verseniz bunun arkasi kesilmez. Daha esiniz bile degil ve sizi yönetmeye calisiyor. Izin vermeyin!

Sen bu adamla mutlu olamazsin. Senin istediğin ama onun istemedigi her şeyde, bu dayatmayi göreceksin.

Aslinda karakteri kendini ele veriyor. Baskin bir tip olup seni emir komuta zincirine almak istiyor.

Şuan belki büyük birşey olarak gormeyeceksin ama evlilik hayatında bu seni bezdirecek.

Bu fragman, evlen bı filmi gorursun. İyi düşün abla tavsiyesi benden.

Aşkından ölecek gibi değilsen bence evlenme bile ha evlenirsin bana konu olur zaman geçer sen bilirsin

Uzun uzun yazıyosun ya inan o bile zaman kaybı bu adam için

Reactions: KV_
Şu saatte evde olurum demek ne demek yahu? . Böyle yapıp yapıp ondan sonra da her gün bdv konusu açıyorsunuz...

Ben kocama böyle açıklama yapmıyorum. 15-20 dk değil 2 gün de geç kalsam, döndüğümde bana kızan değil beni merak eden bi adam bulurum...

Hic takma sen sporunu yap. Ya alisir ya alisir. bilac kere ik mik eder sonrasinda normale döner..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…