Açıklama yapmadan sevdiğin şeye devam ederek.
Eski üye olmasan dalga geçtiğini tepki çekmek istediğini iddia eder altına da imza atardım.
Bu kadar annemin bile benim hayatımda söz hakkkı yoktur, ne münasebet sonuçlar falan, katlanmak bilmem ne. Mafya mı bu , siz neden bu kadar pıstınız, neden korkuyorsunuz?
Başınıza gelmeyince büyük konuşmak kolay minvalinden düşünme ama evli olmadığım birisinin böyle konuşmaya bile hakkı yok, evli olduğum da sadece konuşur ama yapmam .
Siz gece tek başınıza bara gitmiyorsunuz, spor bu spor, ayrıca eve 15 dk geç kalınmış, bu ne cüret.
O lafları söylemeye bile hakkı yok,
Yokuspokus @Dionee @QUEENofTURKEY kızlar buyrun.
Bağlı mı-bağımlı mı olduğunuz ayırımındasınız şu anGayet birbirne baglı
Köle-efendi ilişkisinde de sevgi vardır (Korkunun getirdiği bi hayranlık diyelim, umarım o tarafa doğru savrulmazsınız çünkü buradaki, şiddet görüp ama seviyorum diyen çoğu kadın bu halde.)bırbırni seven
Tartışma değil, kimin sözü daha çok geçecek yarışı imiş demek ki.ara ara tartısan
O anlık ikna edilmiş diyelim.ama hep tatlıya baglanan
Huysuzluk değil, maçoluk(!) aksine bir huydur.evet nişanlımın ara ara huysuzlukları
Gecen gun konustugumuz saatın dıısnda bı 15 dk lık 20 dklık bı vakıt eve geecikmem oldu bundan dolayı bı tartısma cıkardı ve artık aktıf spor hayatın bıtmıstır dıye bı dayatma..
asla bitti o iş bu konuyu bence uzatma sonuclarına katlanırsın gibi bir konusma yasadık
Nasıl davranmalıyım haksızlık ettıgını dusunuyorum fazlasıyla..
İzin almak olarak ifade etmiş olmam yaşadığım ilişkinin ve eş adayı olarak seçtiğim kişiye karsı tasıgım sorumluluk saygı gibi kelimeleri içeriyor oysaki oda benden habersiz birşey yapmamıstır bugüne kadar bırbırmızıden ızın almak bu manada evlenınce hıc esınıze haber vermeden yada onun sıze haber bıle vermeden yaptıgı bırseye cogunluk zaten tepki gösterir burada kullanııgınız ^varoşluk^ kelimesi hos olmamis .. kotu kelimeler kisinin kendisine aittir benim bildigim .. yaziya cevaben..!Bu sevgiliden nişanlıdan ya da eşten “izin almak” kadar varoşluk emaresi bi durum olamaz. Koskoca kadının 15-20 dk geç kaldı diye hesap vermesi son derece mantıksız ve aşağılayıcı bi durum. Bunu “sahiplenilme” olarak görüp içten içe bu durumdan hoşlanıyor olmasaydın hakaret gibi gelir, bu cahil tuhaf duruma katlanmayı bir an bile düşünmezdin.
İzin almak olarak ifade etmiş olmam yaşadığım ilişkinin ve eş adayı olarak seçtiğim kişiye karsı tasıgım sorumluluk saygı gibi kelimeleri içeriyor oysaki oda benden habersiz birşey yapmamıstır bugüne kadar bırbırmızıden ızın almak bu manada evlenınce hıc esınıze haber vermeden yada onun sıze haber bıle vermeden yaptıgı bırseye cogunluk zaten tepki gösterir burada kullanııgınız ^varoşluk^ kelimesi hos olmamis .. kotu kelimeler kisinin kendisine aittir benim bildigim .. yaziya cevaben..!
Sorumluluk ve saygı mı, saygınlıktan çok uzak bi durumun içindesin. Evlenince eşe haber vermeden bişey yapmaktan bahseden kim? Senin yaşadığın durumla ne ilgisi var? Sen eve 15 dk geç geldin diye nişanlın spor hayatın bitmiştir diyor.İzin almak olarak ifade etmiş olmam yaşadığım ilişkinin ve eş adayı olarak seçtiğim kişiye karsı tasıgım sorumluluk saygı gibi kelimeleri içeriyor oysaki oda benden habersiz birşey yapmamıstır bugüne kadar bırbırmızıden ızın almak bu manada evlenınce hıc esınıze haber vermeden yada onun sıze haber bıle vermeden yaptıgı bırseye cogunluk zaten tepki gösterir burada kullanııgınız ^varoşluk^ kelimesi hos olmamis .. kotu kelimeler kisinin kendisine aittir benim bildigim .. yaziya cevaben..!
Tabiki üzüldüm ve cok sasirdim acikcasi cunku bekledigim bir tepki degildi bu konuya cok uzulmesem zaten buraya emin ol yazip sizlerin fikirlerinide almak istemem bende iliskide sizin gibi düsünen bir insanim ayrica karsit dusuncede degilim zatenAdAm_OLaCaK_KIZ
Spora devam etmeyi bu konuyu onunla yüzyüze konusmayi boyle dayatmalarla hayati birbirmize zehir etmenin sacma oldugunu birdaha ve tekrar tekrar anlatacagim anlamiyorsa boyle birseyden dolayi evlilik gibi ciddi bir konu tehlikeye giriyorsa iliski sonlandirilmakla tehdit ediliyorsam sonuclarina ben degil o katlanir bir insanin severek ve isteyerek kimse zorla vazgeciremez ben bu karardayim seven insan zaten bunu bekleyemez karsindakine saygi duymali diye dusunuyorumAdAm_OLaCaK_KIZ
İzin almak olarak ifade etmiş olmam yaşadığım ilişkinin ve eş adayı olarak seçtiğim kişiye karsı tasıgım sorumluluk saygı gibi kelimeleri içeriyor oysaki oda benden habersiz birşey yapmamıstır bugüne kadar bırbırmızıden ızın almak bu manada evlenınce hıc esınıze haber vermeden yada onun sıze haber bıle vermeden yaptıgı bırseye cogunluk zaten tepki gösterir burada kullanııgınız ^varoşluk^ kelimesi hos olmamis .. kotu kelimeler kisinin kendisine aittir benim bildigim .. yaziya cevaben..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?