Nişanlısı normalde müsade ettiği birşeye artık yapamazsın gidemezsin diyenler..

Benim böyle bir anim var. Simdi 1 yilima yandigim eski bir sevgilim vardı. Yüzme kursuna gideceğimden bahsetmiştim. Sonra kayıt oldum dedim buna kayıt oldum diye. Ayy bana nasıl söylemezsin cok mu gerekli sen kendi başına nasıl karar veriyorsun , kurs gününü saatini ona göre seçmiştim bide falan...guya bana cok asik bide...şimdi yazarken böyle bir hanzoyla nasıl zaman geçirmişim kendime yakıştıramadım. Hangi kızla olsa ona da aynısını yaptığına yapacağına eminim. Şimdi canim eşimi düşünüyorum sevgi aşk öyle birinden izin almak gideceğin yeri saatı rapor etmek değil. Sevgi karşındakinin mutluluğuyla senin de mutlu olman. O tehditlerini keşke gerceklestirseydi de sana da iyilik yapmis olurdu.

Simdiden ipleri eline verirsen kafana cok vurursun.
Sakin bu konuda boyun egme.
Sanki striptiz klube filan gidiyorsun, oyle abartili tepkiler.
Sevdigin hobilerinden sakin esin icin dahi olsa vazgecme sakin.

Burda kimsenin sizi tanıdığını ve yorumların da husumet içerdiğini düşünmüyorum,gelip anlatıyorsunuz bi gazla size kendi fikrimizi söylüyoruz tee barışınca biz kötü oluyoruz,yahu konu sahibi biz bu konuda gecen zata aşık değiliz bu bağlamda objektifiz,sizin gibi öyle sesini filan duyunca da içimiz titremiyor,velhasıl doğru olanı söyleyince sanal dünyada da pek sevilmiyorsun eleştiriliyorsunuz bunu görmüş olduk,huzurla ve mutlulukla tatlıya bağlanan bir ilişkinin daha sonuna geldik belli ki,konudan sessizce uzaklaşalım o zaman,hayde kalkıyoruz hanımlar

,,

eleştirmek başka birşey ,hakaret başka bır boyut ama.. bana hakaretsel sözlere bu eleştrim zaten dediğim gibi gayet gönülden şöyle şöyle yap dıyende oldu samımıyetını bellı edıp , izin almak ne dmek ya 'varoşluk abidesi' dıyıp konuyu baksa yere cekende.. adam degıl ıgrenc bır ınsan vs.. dedıgım gıbı zaten yaptıgını savunsaydım buraya gelıp konu acmazdım sıkıntılı bır durumun ıcınde bu sözle r dahada incitebilir gibi düşünmek yerinevurun kazmayı!! gibi olmus bıraz..
sevmedıgım kişi olsa sözlenmem evlilik niyetide olmam sanırım di mi iyi düşün dyeblırsınız ama ADAM DEGIL dıyemeyebılırsınız..konuda kimse kımseyı darp etmemıs kımse kımseye kufur etmemıs anlatısımda gayet net acık anlasılır oldugunu dusunuyorum.. adam depil serefsız karaktersız..bunlar bıraz fazla sankı he ne dersınız

burada yorumlar genelde böyledir. işinize gelmiyorsa bir daha konu açmazsınız olur biter. burası kadınlar kulübü, burada kimseden erkeklere karşı fazla yumuşak ya da şefkatli davranmasını bekleyemezsiniz. burada bir sürü kadın erkekler tarafından dayak yemiş, aldatılmış, aşağılanmış, hakarete uğramış vs vs fiziksel ya da psikolojik bir şekilde kötü bir erkek hareketine maruz kalmış kadınların ağırlıklı olduğu bir yer, burada erkeklere her şey söylenir ve fazla acıma da olmaz. erkekler kulübü diye bir yer varsa orada da emin olun kadınların ne şerefi, ne iyi niyeti, ne namusu ne de şeytanlığı kalır. tamam belki ağır yorumlar var ama şunu da unutmayın, burada hiçbirimiz sizin aşık olup deli gibi peşinden koştuğunuz adamlara aşık değiliz, sert yorum yapılmasının sebeplerinden biri de bu. kıyamıyorsanız nişanlınıza, burada konu açmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…