+1Açıklama yapmadan sevdiğin şeye devam ederek.
Eski üye olmasan dalga geçtiğini tepki çekmek istediğini iddia eder altına da imza atardım.
Bu kadar annemin bile benim hayatımda söz hakkkı yoktur, ne münasebet sonuçlar falan, katlanmak bilmem ne. Mafya mı bu , siz neden bu kadar pıstınız, neden korkuyorsunuz?
Başınıza gelmeyince büyük konuşmak kolay minvalinden düşünme ama evli olmadığım birisinin böyle konuşmaya bile hakkı yok, evli olduğum da sadece konuşur ama yapmam .
Siz gece tek başınıza bara gitmiyorsunuz, spor bu spor, ayrıca eve 15 dk geç kalınmış, bu ne cüret.
O lafları söylemeye bile hakkı yok,
@GangstaWalkDionee @QUEENofTURKEY kızlar buyrun.
Şımartmışsınmerhaba arkadaşlar canım cok skkın biraz düşüncelerinize ihtiyacım var yorum yaparsanız sevınırım.
Gayet birbirne baglı bırbırni seven ara ara tartısan ama hep tatlıya baglanan bı ilişkimiz var evet nişanlımın ara ara huysuzlukları tartısma cıkardıgı olmustur ama genelde kötü de kavga etsek sonucta ayrılmadık hiç..
Normalde sevgılıylen ben spora basladım başlarken daha bıdı bıdı ettıgı bıkac konu oldu ondada tartıstık ama bardagı tasıran son damla su oldu düzenli spora gıden aynı zamanda çalısan bır bayanım hayatımda hep spora yaptım kucuklugumden berı alıskanlıgım oldu diyebılırım.
Gecen gun konustugumuz saatın dıısnda bı 15 dk lık 20 dklık bı vakıt eve geecikmem oldu bundan dolayı bı tartısma cıkardı ve artık aktıf spor hayatın bıtmıstır dıye bı dayatma..
Onumuzdekı ay nişan kutlamamız var haftasonu yeterınce o konularla bogustuk alısverıs vs bu konuyu bılerek acmadım kendısıde acmadı ve ben sandımkı heralde oylesıne sınırle aoyledı
Bgun pazartesı ıs ckısı spora gıdecegımı en gec su saate kdr evde olurum merak etme dedıgım halde asla bitti o iş bu konuyu bence uzatma sonuclarına katlanırsın gibi bir konusma yasadık dedımkı ben severek ve ısteyerek gıdıyorum hftaıcı gun asırı yda 2 gun 1.5 saaten bnu bemden bekleme asla hayatımda aılemden boyle bır tepkı gormedım aılem herseyde arkamdadır destekler ama malesf ne dddıysem asla alttan almadı hatta üzücü kelimeler bılr kullandı git eger ki gidersen olacaklara katlanırsın vs..ben resmen oturdum arabanın ıcınde agladım ve benm mutlu oldugumı keyıf aldıgımı bldıgı bısey sizce bu durumu nasıl aşarım ne demelıyım? Nasıl davranmalıyım haksızlık ettıgını dusunuyorum fazlasıyla.. bu arada kendısı sıkı bı Gs taraftadırı her hfta ya maç ızler yada maçlara ızlemeye mutlaka gıder ona gore program yapılır bgune kdar bu konuda hıc karısmadım ona..bende oturup onla maç ızler duruma geldım GS li olmama ragmen.. anlayıs karşılıgı yasadıgım bu anlayıssızlıgı ben nasıl cozerım?
Spora gidersen olacaklara katlanırsın ne demek,aleni tehdit ediyor bu adam..
Kendini bir bok zannediyor herhalde,neyine güveniyorda bu lafı ediyor..
Taviz vermeyin bu kadar bu zihniyetdeki adamlara..
Gideceğim sen karışamazsın demek bu kadar zormu..
zaten aynını dedim ve kapattım telefonu..!bu senın karar verebılecegın bırsey degıl ızın almıyorum senden haber vermek ıcın aramıstım dedım kendısıne oda boyle davranma lutfen saçmalama dememe ragmen,duzgun bı sekılde bahanesını soyleyecegıne dedı kı sen bılırsın gıdersen sonuclarına katlanırsın secım senın gbı bır laf ettı tam anladıgım bu aslında..
+1Şımartmışsın
O kim oluyor sporuna karıştırıyor
Otobüsü kaçırdın belki 15 dakikanın sorunu ne allah aşkına
siz nerden buluyorsunuz böyle herifleri ya? böyle saçma sapan dayatmalara boyun eğen kadınlar yüzünden boyun eğmeyecek kadınlara da bu saçmalıkları yapma cesaretini gösteriyorlar. saçma sapan kadınların büyütüp şişirdiği erkekler ne yazık ki normal kadınların da başını ağrıtmaya kalkıyor. bu erkeklere bu kadar yüz veren, bunları bu kadar öküz yapan, şımartan da kadınlardır, bu net. siz şimdi tamam canım senin dediğin gibi olsun, gitmem ben spora derseniz o kazanmış olacak. erkekleri bize karşı güçlendirmiş olacaksanız yani çünkü onu gören başka bir arkadaşı da kendi sevgilisine aynı şeyi yapacak. böylelerini şımartacağınıza bunlarla evlenmeyin, nesilleri tükensin çok ciddiyim. siz kabul ettikçe normalleştirmiş oluyorsunuz.
yani sizin oturup ağlamanız da ayrı bir ironi. bu kadar ezik olmayın.
hanımefendi sizin attığınız başlık bile ezildiğinizi gösteriyor, "ağlamak duygusunun ezilmekle alakası yok malesef,sinirleri bozulmuş yasadıgı şok ve gergınlıkten kaynaklıda aglayabılır ınsan! ben bu yasadıgım haksızca tavrı haketmıyorum o kım ki gıbı dıye dusunebılen bır ınsanda sınırınden ağlayabılır ne ezıklığı pardonda ınsanlar bıraz duzgun ıfadeler degıldı burda benım aglamamı degıl tavrın yanlıslıgını sorguluyoruz zaten hanımefendı!
eee ne yaptınız pekiağlamak duygusunun ezilmekle alakası yok malesef,sinirleri bozulmuş yasadıgı şok ve gergınlıkten kaynaklıda aglayabılır ınsan! ben bu yasadıgım haksızca tavrı haketmıyorum o kım ki gıbı dıye dusunebılen bır ınsanda sınırınden ağlayabılır ne ezıklığı pardonda ınsanlar bıraz duzgun ıfadeler degıldı burda benım aglamamı degıl tavrın yanlıslıgını sorguluyoruz zaten hanımefendı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?