. Sen adam beni sahipleniy
bu noktada verdiğiniz tavizlerin, evlendikten sonra nasıl olağan kural haline evrildiğini görünce,
enerjinizi kaybedip mutsuzluğa sürüklendiğinizde,
iyi ihtimalle bir psikologtan daha kötü ihtimalle fiziksel bir başka rahatsızlıktan (migreni var, tiroidi var, romatizması var.. var da var) dolayı bir uzman doktordan yardım alma gereksinimi duyacak ve BDV'de açtığınız bu konuya rağmen, tüm işaretlere rağmen niye evlendiğinizi sorgulayacaksınız..
kızlar evlenmeyi,nişanlanmayı köle olmakla karıştırıyor galiba vah ki ne vah!
gerçekten spora gittin mi merak ettim ?
Güzel kardeşim klasik cümledir ama beni seven ben olduğum için sever. Ben başkası için kendim olmaktan vazgeçersem kendime saygım kalmaz. Kendisine saygı duymayan insana da kimse saygı duymaz. Ayrıca erkek milleti tuhaftir. Şimdi bunu diyen evlenince nasıl olsa nikahı kıydım diye düşünüp iyice sana büyükbaş hayvan muamelesi yapacak emin ol. Tehdit nedir ya. Sanki bana bulunmaz hint kumaşı. Adam resmen kendini değerli ve vazgeçilmez seni de ona muhtaç görüyor. Ben olsam aynen yukarıdaki cümleyi kurar onu tehdit ederim. Gidiyorsa da yolu açık olsun.Umarım bu hale gelmez bu noktalara gelmez diye tahmin ediyorum. Ya Ben yA da kendi isteklerin gibi bir seçim yapmak zorunda bırakılırsanız siz ne derdiniz karsı tarafa ılıskı boyutunuz gayet evlılıge gıden bır süreçte olsaydınız eğer..
Umarım bu hale gelmez bu noktalara gelmez diye tahmin ediyorum. Ya Ben yA da kendi isteklerin gibi bir seçim yapmak zorunda bırakılırsanız siz ne derdiniz karsı tarafa ılıskı boyutunuz gayet evlılıge gıden bır süreçte olsaydınız eğer..
Umarım bu hale gelmez bu noktalara gelmez diye tahmin ediyorum. Ya Ben yA da kendi isteklerin gibi bir seçim yapmak zorunda bırakılırsanız siz ne derdiniz karsı tarafa ılıskı boyutunuz gayet evlılıge gıden bır süreçte olsaydınız eğer..
hayatımda aılemden boyle bır tepkı gormedım aılem herseyde arkamdadır destekler ama malesf ne dddıysem asla alttan almadı
evlenmeyi nişanlanmayı köle olarak algılayan kişi burada ben değlim karsı taraf tavrı bana cok net ters gedıgı ıcın bunu sorguladım ve buraya yazdım fıkır almak ıcın
Bu nasil bir iliski tarzidir. Neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz. Su saatte evde olurum nedir. Markete ugrarsin gezersin gidemezsin o saatte sanki evde oturmus seni bekliyor. Kacta gittiginden ona ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?