nişanlısından ayrılanlar..ve sonrası

Kıyamam canım sana ya böyle ailelerden nefret ediyorum karışmayın kardeşim sizde yaşadınız evlilik sen de gelin oldun of ya bu insanlar neden böyle bu evlilik şans cidden Allah çirkin şansı versin düzelmenin tek yolu "Allah'a sığınmak içten DUA DUA DUA etmek"

Dua dua dua herşeyin başıda sonuda dua nişanlandığım sözlendiğm günler şükür namazı kıldığımı bilirim öyle ki mutluluk dolu günlerdi gözümde.
Hayat işte naparsan yap bazen olmuyor verdiğini geri alıp aa bak kendine gel sana verdiğimide alırım insanoğlu diyor.
Şu günlerde rabbime el bile açamayacak kadar aciz durumdayım..

Canim benim insallah bu saatten sonra hersey diledigin gibi olur. Demek ki o insan senin sevgini hic hakkettmiyormus. Zaten bi insan sevdiginin kiymetini kaybettikten sonra anlarmis kesin nisanlinda belli bi zaman gectikten sonra degerini anlar. Canim Insallah bunlardan sonra hic mutlu olmadigin kadar mutlu olursun.

İnşallah allah razı olsun. Ben anlayabilceğini zannetmiyorum geçmişle uğraşması .. iftiralarla yaklaşması bunun en güzel ispatı.

İnşallah allah razı olsun. Ben anlayabilceğini zannetmiyorum geçmişle uğraşması .. iftiralarla yaklaşması bunun en güzel ispatı.

Canım hiç beli olmaz benimkide çok büyük konuşarak gitti bu duygu selinin içerisinde hep kendimiz zarar görmüşüz bundan sonrada olan hep bize olur diye düşünüyoruz yarının ne getireceği belli olmaz..bende şuan çok kötüyüm kendi kendime teselli veriyorum ve eskisinden daha çok dua ve şükretmeye başladım karşıdaki insanlar ne yapıyor kimle konuşurum kimle kafamı dağıtırım atlatırım diye uğraşıyor...inşlh burda birgün iyi şeylerimizide paylaşmak nasip olur..Şuan kabullenemiyoruz benimde geçen hafta düğünüm olacaktı o gün sabahtan akşama kadar kafamda hep nerde olacaktım ama şuan nerdeyim dedim acı çeke çeke kabulleniyorsun biz yasımızı tuttuk anlımızın akıyla. Karşıdaki insanlar herşeyi görmezden geldi bugün banaysa yarında ona Allah büyük..

Nişanlın pişman olup beni affet diyebilir..
Sen de de her şeye rağmen dönme havası sezdim onu söyledim canım..
Umarım seninde her şey gönlünce olur bakalım zaman ne gösterecek sana ..

Yok tatlım ben nişanlı değilim
Topiğe öyle dertleşme sizi dinlemek için girmiştim
Teşekkür ederim canım sen nasıl oldun bu arada biraz daha toparlayabildin mi kendini :26:

Canım benim ya kıyamam sana
Bizi gören Allah onlarıda görüyo.

Elbette ama kayınvalidemgil beni onun gözünde namussuz olarak gösterdi onun beni arıyacağını asla düşünmüyorum.
Ve haklısın bende 12 mayıs günü bugün düğünüm ama ben ne yapıyorum dedim .Hakim olamadım ve gelinlikçiye gitmek istedim ağladım bağırdım çağırdım ama herşey bitmişti eşime seni seviyorum diye mesaj attım cevap bile vermedi sosyal sitelerden engellendim ve msjlara cvp verilmedi bile. Ben birşey demiyorum rabbim beni üzdüklerini görüyor.

Canım benim...bende 2 aydır ağlıyorum ve artık gözümde yaş kalmadı kurudu sadece kuru kuruna hıçkırıyorum inan...aynen bende sen gibi çaresizim çünkü bana da pişman dahi olsam asla dönmiycem dedi ve aynı şekilde msj attıkça düzelsin dedikçe iyice çığrından çıktı o yüzden artık bıraktım senin durumunda inan çok kötü..ne kadar nasihat versem ya da duysak acıyı dindirmiyor bunuda çok iyi biliyorum bizim kaderimiz böyleymiş bende sen gibi asla aramayacağını düşünüyorum...bittikten sonra bahaneleri çoğalır onların gözünde herşey büyür şimdi hele sular durulsun o zaman görürsün onları Bende sen gibi sevdiğimi kaybetmek istemedim canım ne olursa olsun kabullenmek istedim haklı olduğum halde korkularım olduğu halde yeterki bırakmasın beni dedim ama olmadı hiç olmayacak şeylerden büyüdü...Sende ailesini sebep görüyosundur belki ama şöyle düşün insan ne olur olsun asla bırakmazdı seni tanıyan tanıyor o da çok iyi biliyor işlerine gelmiyor sakın üsteleme ve msj atma bunu kesinlikle yap canım Birde hem bitirirler hemde sanki sen bitirmişsin senin yüzünden bitmiş gibi yapmaya çalışırlar seni isteyen her şekilde elinden tutardı...Sen asla bitmesini istemedin bunu onlar çok iyi biliyorlar sen merak etme içini rahat tut..

ah görülcek şeylerimiz varmış .. ben düğüne 1 gün kala ve düğün günü attım mesaj dahada atmadım .. ve benim ailem bitirdi ama ben sonuna kdar mücadele ettim . o ailesinin demesiyle gitti .. inan artık dönsün istemiyorum sadece köpekler gibi pişman olsun..
Ve cidden çok yorgunum tıpkı senin gibi allah yardım etsin sanada banada

En çokta üzen bu ya sen elinden geleni yap o da hiçbirşey yapmasın..Bende şuan sen gibi diyorum canım inşllah çok pişman olur kaybettiğinin değerini anlar..Ve bu duruma geldiyse sesini çıkarmadıysa artık yapacak birşey yok canım Ben yanına kadar gittim ve benimle yüzyüze gelmek dahi istemedi bittiğinemi yanayım yoksa bana reva gördüğü bitirmesinemi Düne kadar beni seven bana düşman oldu neden çünkü ağzından bitti kelimesi çıktıya şuan hayatını ona göre şekillendirecek görmezlikten gelecek...canım senin yaşadığın sıkıntıların aynısını ben yaşıyorum şuan...inşlh kurtuluruz bu durumdan..

İnşallah ah rabbim yardım etsin seni o kadar iyi anlıorum ki.. rabbm yanlarına koymasın ne diyeym

İnşallah ah rabbim yardım etsin seni o kadar iyi anlıorum ki.. rabbm yanlarına koymasın ne diyeym

kesinlikle koymaz canım sen ben elimizden geleni yaptık şuan neler yaşadığını çok iyi anlıyorum başıma gelmese inan anlamam mümkün değildi ateş düştüğü yeri yakar... diyosunki vazgeçmesi bu kadar kolaymı şuan kolay ama emin ol senden daha iyisinide bulamaz...Yani böyle gözü yaşlı insan bırakıpta arkasında daha mutlu olacağını sanmıyorum..

O beni sevmedi.. bilmiyorum seviyorum çok az derdi ... evleniyoruz mecbur sevcez derdi.. bilmiyorum ..Ben onu seviyorum gizli gizli takip ediyorum netten. Kavga edişlerimizi gülüşünü sesini özledim..
Onu çok özledim ..Kim bilir kime aşkım diyor şimdi ..Kime sarılıyor.. İşte şu özlem beni mafediyor.

Canım bir an önce bu durumdan kurtuluruz inşllh...Gönül işi çok zor bunca şeye rağmen gelse seviyorum dese geri çevirmessin tüm yaşattığı acılara rağmen ama olmadı mı olmuyor işte belkide sana büyük bir iyilik yapıyordur tüm şer gibi görününen bu olayların arkasında hayırlı şeyler vardır çünkü çok sıkıntılı süreç hakketmediğini düşünüyosun nikahın yapılmış boşanıyosun Allahım ne kötü durum yaa gerçekten içim acıyo ama canım belki Allah yüzüne baktı böylesi hayırlıydı olacağı varsa Allah yazdıysa zaten olurdu herşey yapılmış bir düğün kalmış canım düşün karşındaki insanın sanki dili bağlanmış tamam dese istese biliyoki herşey yoluna girecek niye böyle yapıyor..

ve canım düzelmesi karşıdaki insanın elinde göz göre göre elindekini atıyorsa ben daha mutlu olacağına inanmıyorum...

ve canım düzelmesi karşıdaki insanın elinde göz göre göre elindekini atıyorsa ben daha mutlu olacağına inanmıyorum...

O insanın evet demesiyle düzelmiyecek şeyler artık herşey oldu sadece düğün olmadı..Benim ailem onu istemiyor katiyen onunkilerde beni oda ailesinin eline bakıyor ve annesi ne dese inanıyor.. artık herşey bitti sadece nasıl atlatabilirim diye düşünüorum

Çok üzüldüm.
Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz.
Eden bulur ben buna yürekten inanırım.

kızlar moral verecek başından böyle durum geçmiş arkadaşlar yokmu...Birgün iyiyim birgün kötü geçecekmi bu durum sevemem bundan sonra diye korkuyorum duygularım ölmüş resmen birşeyi de çok iyi anladım seviyorum seviliyorum sanmıştım ama sadece bu yetmiyormuş kızlar nerde beni seven o insan Güven ne kadar önemliymiş sevgi var aşk var diye kürek çekip durmuşum nerde güven nerde iyi ve kötü günde beraberlik.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…