Canım o böyle değişince ben bir süre şok yaşadım..Biz huzurlu olamayız ben huzur istiyorum..sensiz yapamam diyen insan senle olmassa gider başkasıyla anlaşırım dedi bana..Allahım ben nasıl böyle birini sevdim dedim..Aynen dediğin gibi canım hatamız taviz vermek..Ben kendime diyorum hayatıma onun penceresinden bakmışım gözüm kör olmuş resmen hep onu düşünmüşüm onun hayatına ayak uydurmuşum..sevgimden o kadar emin olmuş ki kaybetmekten korkmamış beni hiç...
duyduğun o cümlelerin aynılarını bende duydum maalesefevin içine girdiğinde huzur aramamalıymış huzur olmalıymış ama ne yazıkki karaketeri ayrılığının ikinci haftasında belli etti yeni açtığı facebookuna eski sevgililerini bir bir ekledi ve en şoku bana ayıramadığı o değerli vakitlerini zaman bulup rus kızlarla fotoğraflarıyla doluydu.. işte ne kadar kötülesekte içimizdeki o insan sevgisini söküp atmak gerek. yoksa biz hiçbir yere varamayız bu darbelerle. ah canım güvenmek gerçekten çok büyük hata.. gözlerine bakmaya kıyamıyorum diyen adamlar gün gelince kuyumuzu kazıp ittiler bizi.. aslında herşey çok açık net ortada! biz görmek istemiyoruz! yada kendimize bu yaşadıklarımızı bir türlü yediremiyoruz. :2:
tabi biz kızlar olarak hiçbir suçumuz olmamasınaa karşılk birde suçlu hissederiz.. kendimize karşı,ailemize karşı... bilmiyorum sendede varmı ama bir gün sanki kapıya gelecek ve af dileyecek diye düşünüyorum..Çünkü Bir katil olay mahalline mutlaka geri döner! bende hep dualarla yaşamaya başladım.. ben o şu bu değilim 1 günde aman bee giderse gitsin diyim.. benim yapımda bu yok.. keşke biraz umursamaz biri olarak dünyaya gelseymişim....
Canım bende inanamıyorum gerçekten aynı şeyleri yaşamışız...Ben facesinin şifresini biliyordum girdim eskiden tanıştığı insanları karşıma getirdi benim gördüğümü bile bile msj yazdı önüne gelenle msjlaştı...sonra ordan benden rahatsız olunca 2.face açtı resimlerini koydu kimbilir kimlerle konuştu..Canım huzur istiyen insan önce kendini düzeltir bencillikten başka birşey yapmadı sanıyoki dünya benim etrafımda dönüyo bana hakaret ederdi sonra benle birşey olmamış gibi konuş derdi niye küsüyosun derdi kendi hiç bir fedakarlık yapmadı hiç düzeltmedi kendi hatalarını göremediği için benim onun hatalarını görmezlikten gelip susmamı istedi....öyle huzurlu olurum sen hep sus dedi bana..kendimi suçlayacak duruma geldim Allahım hakaretlerinde kötü sözlerinde de susayım mı dedim o da olsaydı melek gibi bir insan olacaktım düşünebiliyomusun...Canım neler kaybettiklerini görecekler bizde bulduklarını başkalarında bulamayınca işte o zaman görecekler sadakat sevgi bağlılık herşey tamdı bunların değerini anlayacaklar canım...
Canım yeni gördüm bu yazını..aynen bendede var kendimi suçluyorum hiç olmadık sebeplerden hatta ilk zamanlar çoktu bu duygu ve bu yüzden aramızı hep düzeltmeye çalıştım ama şimdi kendime kızıyorum bana bunları yapan herşeyi bir msjla bitiren bir insan için değermi diye..Ailemide üzdüğüm için üzülüyorum..çünkü ben üzüldükçe onlarda mahvoldu..Bende aynen sen gibi düşünüyorum pişman olsun dönsün diye yanlız hiç açık kapı bırakmadı pişman olsam bile dönmem dedi.. o yüzden bekleyiş içine girmek istemiyorum ama çok büyük sözler konuştu Allah büyük canım...Bende şuan onun gibi birilerini bulup kafa dağıtayım derdinde değilim acımı yaşıyorum önce bu acının geçmesi lazım...
tatlım allahın adaletine çok inanaırım ben.. çünkü onun adaleti öyle bir şeydirki oya,dantel gb işler herşeyi en ince ayrıntısıyla ilgilenir... belki biz çok kötü günlerden geçicez ama biliyorum ki gün gelicek o kapı çalıcak ve işte o zaman onlar yıkılmaya başlıcak... bu bizim imtihanımız belkide... bi söz var ALLAH verir Dener,Alır yine Dener! o yüzden durumumuz çok kötü olsada yıkılmadan ayakta olmalıyız. allaha çok şükür benim ailesiyle hiçbir sorunum olmadı biterkende annesi aradı çok ağladı kızım ne oldu bu çocuğa bilmiyoruz diye.. o bile bir gün çok pişman olucak kızım sen hiç üzme canını dedi. kendi ailesinden uzakta yaşadığı için onlar aradığında bile açmamış hiç telefonlarını.. sormayın bana bitti demiş.. nasıl bizi ailelerimize karşı boynumuzu bi yerde eğdirdiyse onlar daha beterini yaşasınlar.. Kız evladı günahlıktır diye boşuna dememişler. herkes aman aylin beddua etme ters döner eder diyolar..bir kere bizim geçtiğimiz yollardan, kadınlık gururumuzun kırıldığı yerden baksalar neler yaparlardı acaba... eğer bu forumda kaybolmazsak o gün geldiğinde yazalım birbirimize! nasıl bugünlerde ağlayarak yazıyorsak bu günlerimizi, o günde zaferimizi yazarız.. tek taraflı bitmeseydi bunları diyemezdim belkide ama yakılan can var ortada.. giderken söylenen asla aramam senden daha iyisi karşıma çıkar lafları var cebimizde.. biliyorumki bizden sonra allah onlara çok iyilerini çıkartır karşılarınahayat kendi etraflarında döndüğünü sananlarla dolu işte... onlar buna çok iyi örnek! ben bir avuç ilaç içmeye başladıysam gün gelsin o iki avuç dolusu içsin.. vallaa canım biliyorum beddua etme diyenlerde oluyodur değmez filan diye ama maalesef yaşayan biliyor.. Karşımda deli gibi ağlayıp ne olur nişanı takalım diye ağlayan adam 7 ay sonra bana s*ktir çekebiliyorsa bu dünyadada öbür dünyadada iki elim yakasında olur.. ben başkasının üstüne hayal kuramam daha fazla.. hiçbirimiz günahsız değiliz ama yok bunla olmadı diğerinlede deneyeyyim gözüyle bakamadım hiç... bir kere mide meselesi.. eski kafamıyım bilemiyorum ama olursa 1 kişiyle olmazsa uzun yıllar beklerim.. taşları yerine koyabilmek için.. kimseye güvenemem.. bir daha ailemin karşısına dimdik ben nişan istiyorum diye çıkamam birileriyle.. ne kadar yazsak konuşsak yazsak azdır.. biz her saniye vicdanımızla gururumuzun incinmesiyle yaşıyoruz çünkü...
ayrılık acısı çok zor. Allah kimseye doğru aşkla yanlış kişiyi sevdirmesin.. dün gece başım ağrıyana kadar ağladım.. bu süreç çook zor..
ama ben Allaha havale ettim.. Rabbim böyle yazdıysa elbet benim iyiliğim içindir. tabi böyle kolayca yazdığıma bakmayın, bunu insanın kendine söyleyebilmesi, ikna edebilmesi öyle zor ki.. içim yanıyor, kalbim acıyor. lafta değil gerçekten acıyor..
bi yandan öyle çok istiyorum ki onun bana gelmesini affet demesini, çünkü affederim biliyorum. onca yaşattıklarını unuturum bana sarılsa.. oooffff ne diyim yaşarken öldürdü beni yaa
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı duyguları yaşıyoruz resmen Ben yemin ediyorum bu duruma düşmesem nasıl birşey olduğunu anlamam mümkün değildi ateş düştüğü yeri yakar..Bende ailesi ile kötü değilim ama yanıma çok gelip gittiler buna rağmen bir kere doğru dürüst aramadılar...Helallik istemediler Allah bunları çok iyi biliyorki kendilerininde kız evlatları var...Ben kapısına kadar gittim benimle yüzyüze gelmek istemedi duygularını yere indirmek istemedi ben gurursuz değilim onursuz değilim bundan dolayı gitmedim nişanlım olan beni 3 buçuk sene evleneceğiz diye bekleten sevdiğim insanın yanına gittim o ne yaptı gurursuz dedi bana...Bu kadar kolaymıydı herşey yapıcı olmak ne kadar zor, yıkıcı olmak ne kadar kolay yüze bakmak ne kadar zor, sırtını dönmek ne kadar kolay...Canım bittikten sonra ben çok uğraştım yapma etme diye olmaz dedi evlenince sevgi bitecek ben huzur istiyorum dedi Ben evlenince sevgi biter diyen insanlara şunu söylüyorum demek ki eşlerini hiç sevmemişler..o sevgisizlikten ne yuvalar yıkılıyo gözler dışarı kayıyo evlenince sevgi bitmez sevginin olmadığı yerde hiçbir huzur, mutluluk olmaz..İnanmadı buna huzur benim her dediğimi yapacak en konuşunca susacak biri ile olur dedi..bencilliği için bıraktı beni yarına çıkarmıyım demedi..
Canım ben artık aramıyorum başkasını bulup kafamı dağıtmak gibi niyetim yok..Allahtan sabır istiyorum doğru olup doğruyu yaşamak istiyorum Allaha sığınıyorum..Banada asla aramam pişman dahi olsam dönmem adını sesini duymak istemiyorum dedi oysa ayrılacağımız noktada sensiz olmaz diyip duruyordu..Hala daha seviyor ama o sevgiyi ve beni inkar ediyor nasıl ödeyecek bunun hesabını..Ayrılması hakaretlerle dolu...yarı yolda diyemiyorum yolun sonunda bırakıp gitti beni Allaha başbaşa kaldım ellerimi açarak tam bıraktığı yerde yüzümü Allaha döndürdüm bu yaşadıklarım gerçekmi Allahım diye..Nasıl huzurlu olacak ya en azından kalbimi kırmasaydı kul hakkına girdi o parçaladığı kalbi toparlamaya Allahın gücü yetiyor birtek o iyileştiriyor nasıl ödeyecek bunun hesabını..Benimde güvenim sarsıldı canım o zaten şuan kayıp bende..Canım rahatsızlığın için çok üzüldüm Allahım şifa versin bunlar hep imtihan sabrımız deneniyor resmen isyan mı edicez boyun mu eğicez sabırlı ol canım..
bende ayrıldım baya oluyor 2013 başlarında bitti.şuan mutluyum huzurluyum açıkçası o çok sorunluydu ve bana sorundan başka hiçbir şey veremedi..geri dönse yüzüne dahi bakmam..yaşımda küçük değil herkez aaa ayrıldın mı yaşında kaç oldu vs zamanı gelmişti yok şu bu..meraklıdan bol ne var ki..
İnşallah bizde bu durumdan kurtuluruz..Bu kederde Allahtan çünkü ne yapsan geçmiyor elimde değil..
Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın öncelikle !
ne kadar çok kişi varmış
bende 1 ay oldu sözlüydük sözü attık hala toparlanamadım
sizlerinde dediği gibi evinden tutunda çoçugunuzun adına kadar hayal edilmiş şeyler..
onca süslü hayalin içindeki iki yabancı objeyiz şuan
Allah sabır versin sizlerede banada çok zor inanın[/Q
aynen öyle canım bir an önce tamamen toparlanmak istiyorum.......geçsin bu günler....nerde hata yaptık bilmiyorum ki çok sevdik değer verdik ondanmı böyle oldu ben nişanlanınca ayrılacağım aklıma gelmedi hiç...Nişanlanınca birbirini tanıyomuşsun tanıma zamanıymış öyle şey olurmu ben 3 senedir zaten tanımışım beni tanımış düğüne 2 ay kalamı tanıdı nasıl insan bunlar ya madem sözünde durmayacaktın tamamı için çabalamayacaktın ne diye umut verdin o yüzükler takıldı...Nerdeydi aklı sensiz olamam başkasıyla yapamam herşeyden vazgeçerim senin için diye benim senelerimi boşa ziyan eden insan Allahım bana reva gördüğüne bak...Sadece şunu dedim ona beni ne için terkettiysen onu hiç bulama..
bende nişanı attım herşeyiini topladım gel al diye gelmedi.onu çok seviyorum o da beni ama bitti mahvoldumm..Allah herkesin hakkında hayırlısını versin
herşeye okey de anıları,o insanı nasıl silip atabiliyor insanlar inanın hiç anlayamıyorum.. yani bunun formülü nedir ?! duyan bilen olursa valla söylesin buralarda dertten kederden tükendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?