nişanlısından ayrılanlar..ve sonrası

Canım seni çok iyi anlıyorum bende öyle birgün iyiyim birgün kötü. . Bu durumu atlatmak istiyorum... Rabbim yar ve yardımcımız olsun...

ne kadarda tarihlerimiz birbirine benziyor.. 3 sene brliktelik 7 ay nişan... hatta bir hiç uğruna gözünde değişmelerimiz.. umarım herşey çok güzel olur. çektiğimiz acıları yaradan bilir canım... ve o en iyi şekilde ilgilenir sonuçlarıyla...

Hepimiz aynı şeyleri yaşadık ve yaşıyoruz çok zor dışardan davulun sesi hoş geliyor başkaları için ama biz kendi acımızı kendimiz biliyoruz.Bundan sonra çok daha dikkatli olmayı öğrendik belkide hakkımızda hayırlı olanı çıkarsın rabbim karşımıza ve hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin rabbim.

ve acımız diner inşallah inşallah sizlerinde yüzleri güler benimde inşallah

canım dilimden hiç dua düşmüyor...her sabah nasıl uyandığımı bilemem gözümü açmamla gerçekler yüzüme vurulmaya başlıyor sanki....beni üzen kaybettiklerim değil...insanların bu kadar değişebileceğini aklım almıyor..

İnşallah canım başıma böyle birşey geldi ya aynısını yaşıyan insanları öyle anlıyorum ki senin yaşadıklarını okudum inan bana seni tanımama ya da görmeme hiç gerek yok yazdığın her satırda neler yaşadığını anlamaktanda öte ağlıyorum resmen Herkesin hikayesinden acısını anlıyabiliyorum...Çünkü benimde içim yandı...ama geçecek canım Allahın sevdiği kullarıymışız bizi iki gün sonra kapıya koysalar dahamı iyidi olmaz olsun böyle sevgi...

benim pek samimi olmadığım 2 arkadaşım nişanlısından ayrılıp başka biriyle evlendi ikisi de, gayet mutlu görünüyorlar. nişanlısından ayrılan çok duyuyorum şu sıra ama hepsi geçiyor,hatta bir arkadaşım eski nişanlısının soyadını hatırlayamadığını söylemişti,düşünün artık.

Bende seni ve burda bizim gibi olan insanları daha iyi anlayabiliyorum önceden olsa aman geçer derdim belkide ama şuan öyle hemencik geçmediğini biliyorum farkındayım.

tabi biz kızlar olarak hiçbir suçumuz olmamasınaa karşılk birde suçlu hissederiz.. kendimize karşı,ailemize karşı... bilmiyorum sendede varmı ama bir gün sanki kapıya gelecek ve af dileyecek diye düşünüyorum..Çünkü Bir katil olay mahalline mutlaka geri döner! bende hep dualarla yaşamaya başladım.. ben o şu bu değilim 1 günde aman bee giderse gitsin diyim.. benim yapımda bu yok.. keşke biraz umursamaz biri olarak dünyaya gelseymişim....

bende senin gibiyim..cumaya boşanıyorum ama tek farkım resmi nikahımız var of of.

herşeye okey de anıları,o insanı nasıl silip atabiliyor insanlar inanın hiç anlayamıyorum.. yani bunun formülü nedir ?! duyan bilen olursa valla söylesin buralarda dertten kederden tükendik

Canım seni çok iyi anlıyorum bende öyle birgün iyiyim birgün kötü. . Bu durumu atlatmak istiyorum... Rabbim yar ve yardımcımız olsun...

Amin canım..zamandan başka hiçbirşeye ihtiyacımız yok ilk zamanlar gibi değilim bugüne bakınca..Alah sabır veriyor bende atlatmak istiyorum çünkü üzülmeye düşünmeye değmiyor..

Canım inşallah şu yazı atlatsaydık en azından :) Allahım herşey her yer onu hatırlatıyor geçende biraz topluma karışayım dedim çarşıya gittim koca dünyada boşlukta yürüyom bir ben varım sanki ruh gibi...

herşeye okey de anıları,o insanı nasıl silip atabiliyor insanlar inanın hiç anlayamıyorum.. yani bunun formülü nedir ?! duyan bilen olursa valla söylesin buralarda dertten kederden tükendik

Canım aynen öyle benimki ayrılmadan bir ay önce ben sensiz yapamam biz ayrılamayız sende bende diyordu ne diller döktü bana nasıl inandım..tam bir ay sonra bir değişti bir gurur bir inat anlatamam biz yapamayız asla mutlu olamayız bu nasıl birşey ya..ayrılırken insan yerine koyup karşısına bile almadı beni oysa ben onu her sorunda karşıma alıp dinlemiştim..Nasıl bitirdi anlatamam en çokta ona içim yanıyor bana böyle bitirmeyi nasıl reva gördü diye aynı sofrayı paylaştık onunla nasıl böyle vicdansız oldu Allahım ben bu insanımı sevdim dedim vicdan aradım nerde diye ama yok yokmuş merhamet yokmuş....

ya ben gerçekten inanamıyorum resmen aynı şeyleri yaşarmı bir insan!kader arkadaşım diyorum sana gerçekten canım... yok gelecek göremiyorum,yok bu ilişki olmazlar. bir daha arama beni. adam gayet umursamaz. canım ama bizdede suç var sanırım bu kadar tavizi vermek bizim suçumuzdu.

Canım o böyle değişince ben bir süre şok yaşadım..Biz huzurlu olamayız ben huzur istiyorum..sensiz yapamam diyen insan senle olmassa gider başkasıyla anlaşırım dedi bana..Allahım ben nasıl böyle birini sevdim dedim..Aynen dediğin gibi canım hatamız taviz vermek..Ben kendime diyorum hayatıma onun penceresinden bakmışım gözüm kör olmuş resmen hep onu düşünmüşüm onun hayatına ayak uydurmuşum..sevgimden o kadar emin olmuş ki kaybetmekten korkmamış beni hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…