- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
canım çok uzun süredir giremedim siteye. ağustos sonunda aradı beni. pişmnım falan filan dedi. tabi bu vicdan rahatlaması için aramış beni. kaç ay oldu ben daha halen acımı hiç ama hiç hafifletemedim. asıl sende durumlar nasıl ? hiç geri dönüş filan yaptı mı?
Umarım hayatındaki herşey yoluna girer yaşadıklarını çok ii anlıyorum onca acı çektikten sonra üzüldükten sonra bazı şeyleri kabullenmek çok zor ama inşllh hayırlarla dönmüştür sana..Bende birşey yok cnm ama ben moral olarak artık kendimi daha iyi hissediyorum buda zamanın verdiği birşey sanırım..benim içinde böylesi hayırlıymış demek ki..kalbini temiz tutup Allah dedikten sonra herşey yoluna girer cnm ..Allaha havale ettim..değişen bişe olursa haberdar ederim cnm :)
Bu durumu yaşayan arkadaşlarıma umut vermek için ben de başımdan geçenleri anlatmak isterim. Ben de nişanlımdan ayrıldım ve çok acı çektim. Hem açtığım konumda hem de diğer arkadaşların konularında ne kadar mutsuz ve umutsuz olduğumu yazdım. Hatta en son 7. ayda bu konuyla ilgili başka bir arkadaşın topiğinde arkadaşa yazımda aynen şu ifadeleri kullandım:
"Herkes unutursun dese de bir an bir sn bile aklımdan söküp atamıyorum. Umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsın. Umarım hakkında hayırlısı neyse o olsun. Ne kadar üzülme desem de fayda etmez ama bak ne güzel tekrar mutluluğu bulan arkadaşlar da var. "
Ve o kadar acı çektiğim, umutsuz olduğum günlerden yaklaşık bir ay sonra karşıma biri çıktı hem de hiç ummadığım şekilde ummadığım bir ülkeden. Bu olayın güzel ayrıntıları da var ancak tanıdık biri okur ve anlar diye yazamıyorum :) Ve bu insanla tanıştıktan sonra aslında eski nişanlımla ilişkimde fedakarlık edenin, ezilenin, aşağılanın hep ben olduğunu anladım. Ve şimdi diyorum ki herkesin bana dediği gibi eğer ben o insanla evlenmiş olsaydım yine biterdi, iyiki olmamış, benim şer zannettiğim aslında benim için belki daha iyi şeylere, daha hayırlı günlere vesile olacak bir olaymış. Şu anda acı çeken arkadaşlara üzülmeyin, amaaan boşverin diyemem çünkü gerçekten acı ve üzüntü verici bir durum, sadece yaşayan bilir. Ancak şunu unutmayın ALLAH yukarıda yaşadıklarınızı görüyor ve inanın sizi daha güzel günlere hazırlıyor. Gökkuşağından önce yağmur yağar, her gecenin sonu aydınlıktır. Ne isterseniz O'ndan isteyin ve asla isyan etmeyin. Ben o kadar dua ettim ve şu an karşıma çıkan insan dualarımda kişilik özellikleriyle olmasını istediğim insan. İşte ALLAH bu kadar büyük. Alır ama daha iyisini vereceği içindir. Sadece sabredin ve bol bol dua edin. Ben asla başkasını bulamam, ondan başkasını sevemem demeyin. Hiç ummadığınız bir yerden öyle biri karşınıza çıkar ki siz bile hayret edersiniz. Öyle işte. Umarım bir parça umut olabilmişimdir yaşadıklarımla. Hepinize mutluluklar dilerim. Hayırlısı olsun hepiniz için :)
sizin adınıza çokk sevindimmmmallah mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah...
Çok teşekkür ederim. Eğer siz de böyle bir süreçten geçiyorsanız inşallah sizin de tüm dualarınız kabul olur :)
Arkadaşlar aranızda nişanlısından ayrılan varmı ben 2013 senesinin maduruyum...mayısta düğünüm olacaktı..ayrıldıktan sonra çok kötü bir süreç yaşadım hani başıma gelmese nasıl birşey olduğunu anlamak ve bilmek mümkün değil ateş düştüğü yeri yakar tabiki iyiki olmamışta diyoruz hayırlısı kısmet böyleymiş diyoruz ama üzülmemek bir anda herşey yoluna girer demekle olmuyor çünkü insan sarsılıyor..Boşanmakta kötü birşey tabi ki beterin beteri insan boşanma aşamasına gelince artık büyük bir karar vermiş ve bundan sonrası daha huzurlu olurum diye en azından hayatının diğer kalan tarafını kurtarıyor Ama nişanlıyken sevdiğin insan daha doyamamışsın el bebek gül bebek sevmişsin sana hep sevdiğini söylemiş hissettirmiş mutlu bir aile doğacak çocuklarının ismi gelinlik eşya ev hayalleri büyük büyük hayeller ve sonunda seni yüzüstü bırakıp giden ve ben bu insanımı sevmişim hayır olamaz dedirten bir insan..İçinizde nişan atan ya da nişanlısı terkkeden varmı bu süreç nasıl geçti tekrar barışma oldumu başkası ile evlendiniz ve iyiki olmamış dedinizmi neler yaşadınız ve nasıl atlattınız...ya da aylar sonra barışmak istedimi....Şunu çok iyi anladım okuduklarımdan ve çevremden sorun ne olur olsun maddi manevi ailevi uzaklık iş vs..sonuçta her insanda aynı acı...değerli fikirlerinizi bekliyorum..
Arkadaşlar aranızda nişanlısından ayrılan varmı ben 2013 senesinin maduruyum...mayısta düğünüm olacaktı..ayrıldıktan sonra çok kötü bir süreç yaşadım hani başıma gelmese nasıl birşey olduğunu anlamak ve bilmek mümkün değil ateş düştüğü yeri yakar tabiki iyiki olmamışta diyoruz hayırlısı kısmet böyleymiş diyoruz ama üzülmemek bir anda herşey yoluna girer demekle olmuyor çünkü insan sarsılıyor..Boşanmakta kötü birşey tabi ki beterin beteri insan boşanma aşamasına gelince artık büyük bir karar vermiş ve bundan sonrası daha huzurlu olurum diye en azından hayatının diğer kalan tarafını kurtarıyor Ama nişanlıyken sevdiğin insan daha doyamamışsın el bebek gül bebek sevmişsin sana hep sevdiğini söylemiş hissettirmiş mutlu bir aile doğacak çocuklarının ismi gelinlik eşya ev hayalleri büyük büyük hayeller ve sonunda seni yüzüstü bırakıp giden ve ben bu insanımı sevmişim hayır olamaz dedirten bir insan..İçinizde nişan atan ya da nişanlısı terkkeden varmı bu süreç nasıl geçti tekrar barışma oldumu başkası ile evlendiniz ve iyiki olmamış dedinizmi neler yaşadınız ve nasıl atlattınız...ya da aylar sonra barışmak istedimi....Şunu çok iyi anladım okuduklarımdan ve çevremden sorun ne olur olsun maddi manevi ailevi uzaklık iş vs..sonuçta her insanda aynı acı...değerli fikirlerinizi bekliyorum..
bende suan seninle aynı durumdayım.yaşayamıyorum dayanamıyorum ölmek istiyorum.şuan nasılsın özelden yazarmısın bana
insan nişanlıyken o süreç çok büyüyo gözünde ,gerçekten çok zordur emınım sonucta hayallerını bir kenara bırakıp atıyosun o yüzüğü..
Ama emın ol nişanlıyken bi şekılde devam etmiş EVLENMİŞ VE HALA SORUNLAR YAŞAYAN HERKESIN dediği tek şey kafamı duvarlara vuruyorum keşkee nişanlıyken ayrılsaydım...
bu böyle,her adım biraz daha zorlaştırır ayrılığı..
sevgiliyken de doyamazsın sevdıgıne ama ayrılırsın sorumlugugn yok kımseye..
nişanlıyken yıkılan hayallerıne yanarsın tabi bide eş dost çevreye olan sorumluluk açıklama vs..ama oda geçer gider...
ama evlıyken hem resmı sürecin zorlugu hem alışkanlıklarını,bınbın hevesle dizdigin evini,hem yanında uyumaya alıştıgın adamı(nekadar kötü şey yaşarsan yaşa) bırakmak çok çok çok daha zor..
he ben bunu yaptımmı hayır...
nişanlıyken defalarca vazgeçtim ama olmadı ayrılamadım,evlendıkten sonra ise her boşanmaya kalkışmamda kafamı ordan oraya vurdum ne salagım nıye zamanında ayrılmadım dıye..
gulum6 sen ne durumdasın ne zaman ayrıldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?