nişanlısından ayrılanlar..ve sonrası

ben basimdan gecenle ornek vereyim.ben gorucu usulu evlendim.esim icin bikac kisiye sordurttuk sordugumuz kisilerin hepsi cok iyi bir insan dediler.
sozlendik nisanlandik yavas yavas ic yuzunu gosterdi beni cok kiskaniyordu buyuzden sorun cikiyordu.birgun icmis yuzugu atti.ertesi gun aradi pisman olmus yaptigimi hatirlamiyorum.dedi.
yalvarmalar aglamalar bende sevmistim silemedim.ailem akrabalar ayril gitsin dediler simdi boyleyse evlendikten.sonra neler olur dediler.
dinlemedim evlendim.
ailemin akrabalarimin dedikleri tek tek cikti.evliligimin ilk gunu dayak kufur asagilama.
ardi arkasi kesilmedi.
simdi bosaniyorum.keske nisanliyken ayrilsaydim diyorum hic affetmeseydim diyorum.oyle pismanimki.ama son pismanlik fayda etmiyor.
hakkinda hayirlisi olsun.ama tecrube yasadigim icin soyluyorum evlenecegin insana asla ama asla taviz verme.

Umarım hayatındaki herşey yoluna girer yaşadıklarını çok ii anlıyorum onca acı çektikten sonra üzüldükten sonra bazı şeyleri kabullenmek çok zor ama inşllh hayırlarla dönmüştür sana..Bende birşey yok cnm ama ben moral olarak artık kendimi daha iyi hissediyorum buda zamanın verdiği birşey sanırım..benim içinde böylesi hayırlıymış demek ki..kalbini temiz tutup Allah dedikten sonra herşey yoluna girer cnm ..Allaha havale ettim..değişen bişe olursa haberdar ederim cnm :)

Bu durumu yaşayan arkadaşlarıma umut vermek için ben de başımdan geçenleri anlatmak isterim. Ben de nişanlımdan ayrıldım ve çok acı çektim. Hem açtığım konumda hem de diğer arkadaşların konularında ne kadar mutsuz ve umutsuz olduğumu yazdım. Hatta en son 7. ayda bu konuyla ilgili başka bir arkadaşın topiğinde arkadaşa yazımda aynen şu ifadeleri kullandım:

"Herkes unutursun dese de bir an bir sn bile aklımdan söküp atamıyorum. Umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsın. Umarım hakkında hayırlısı neyse o olsun. Ne kadar üzülme desem de fayda etmez ama bak ne güzel tekrar mutluluğu bulan arkadaşlar da var. "

Ve o kadar acı çektiğim, umutsuz olduğum günlerden yaklaşık bir ay sonra karşıma biri çıktı hem de hiç ummadığım şekilde ummadığım bir ülkeden. Bu olayın güzel ayrıntıları da var ancak tanıdık biri okur ve anlar diye yazamıyorum :) Ve bu insanla tanıştıktan sonra aslında eski nişanlımla ilişkimde fedakarlık edenin, ezilenin, aşağılanın hep ben olduğunu anladım. Ve şimdi diyorum ki herkesin bana dediği gibi eğer ben o insanla evlenmiş olsaydım yine biterdi, iyiki olmamış, benim şer zannettiğim aslında benim için belki daha iyi şeylere, daha hayırlı günlere vesile olacak bir olaymış. Şu anda acı çeken arkadaşlara üzülmeyin, amaaan boşverin diyemem çünkü gerçekten acı ve üzüntü verici bir durum, sadece yaşayan bilir. Ancak şunu unutmayın ALLAH yukarıda yaşadıklarınızı görüyor ve inanın sizi daha güzel günlere hazırlıyor. Gökkuşağından önce yağmur yağar, her gecenin sonu aydınlıktır. Ne isterseniz O'ndan isteyin ve asla isyan etmeyin. Ben o kadar dua ettim ve şu an karşıma çıkan insan dualarımda kişilik özellikleriyle olmasını istediğim insan. İşte ALLAH bu kadar büyük. Alır ama daha iyisini vereceği içindir. Sadece sabredin ve bol bol dua edin. Ben asla başkasını bulamam, ondan başkasını sevemem demeyin. Hiç ummadığınız bir yerden öyle biri karşınıza çıkar ki siz bile hayret edersiniz. Öyle işte. Umarım bir parça umut olabilmişimdir yaşadıklarımla. Hepinize mutluluklar dilerim. Hayırlısı olsun hepiniz için :)

morelinin iyi olmasına tüm kalbimle sevindimm cnm :) sanırım bu benim imtihanım. atlatamamak öylece kalmak. allahım herşeyin en hayırlısını nasip etsin. kendine çok iyi bak cnm

sizin adınıza çokk sevindimmmm allah mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah...

nişanlım değil ama sözlüm beni terketti ve sonrasında çok daha beter seyler yaşadım ve terketti suçsuz yere anlayıp dinlemeden terketi hemde

Canlarım,Allah belki sizi beterinden korumuştur,hiç üzülmeyin.Bundan birkaç sene önce,ben de erkek ark. ayrıldım.Nişan filan düşünüyorduk ama bir anda bitti.Ben bitirdim.Sebebine gelince,değişmemi istedi benden,kapan dedi.Biraz da pintiydi filan :)Neyse...Ama ilk ilişkimdi ve inanılmaz derecede yıpranmıştım.Psikiyatrik tedavi gördüm.İlaçlar filan...Bir haftada altı kilo verdim.Eğitim fak. mezunuydumn,atanamamıştım filan derken iyice bunalıma girdim :)
Sonra ne oldu?Bir şey oldu...Ben atandım,Allah yardım etti işte.Atandığım yerde (İki ay olmuştu buraya geleli) biri bana aşık oldu.Sonra bir de baktım ki kör kütük ben de aşığım.Evlend,k ve hala aşığız.Rabbim kötüyü göndermiş iyiyi bulmam için :) Aşık olmam için...İşte böyle belki size de hayırlar var,kim bilir?

ben pişman olanlardanım nişanlıyken 1 2 kere yüzüğü tam çıkartıyodum ama olmadı sonra evlendik şimdide çok mutsuzum allah düşmanımın başına mutsuz evlilik vermesin artık dayanıcak gücümde kalmadı sonumuz boşanmaya gidiyo

7 yıl evvel nişanlım bana deli gibi aşıkken onu sevmediğimi anladım ve ayrıdım. 2 yıl nişanlı kalmıştık ve ilk 6 ay içinde yapamayacağımı anlamıştım. Benden soğuması bırakması içinde elimden geleni yaptım. Çocukluk işte.. Bir gece çok dua ettim..allahım ben bu adamı mutlu edemeyeceğim bir şeyi sebep göster ve bitsin dedim..
En sonunda eşyalar alınmışken dayanamadım ve saçma bir sebep yüzünden attım nişanı..Çok ah etti bana .. Haklıydıda.. Ayrıldığıma hiç pişman olmadım ama keşke diyorum en başında 2 yıl uzatmadan yapsaydım.. Severim sandım olmadı.. Şimdi o evli ve çocuklu.. Mutlu..
Bense onun bana ettiği ağı bir bir çekiyorum. Ne ektiysem aynen biçtim.
Daha kötüsü aynı ortamda çalışıyoruz ve arada sırada karşılaşıyoruz. Halen bana haklı olarak düşman gibi bakıyor.

yani kimsenin ahı kimsede kalmıyor.. Ben pişman olmadım ayrıldığıma ama bilseydim uzatmadan bitirirdim bu işi..

Bende ayrıldım 2 ay önce 3yil konuştuk 9 ay nişanlı durduk sverek ayrılmak gerçekten çok zor ben devlet memuruyum o antalyada özel sektörde çalıştı ve benim devlet memuru olmak için çok ugrastigimi biliyordu bizim memleket aynı .aynı koydeniz . Ben onun antalyada durmasını hiç bi zaman istemedim cunku benim oraya gitmem için işi biramam lazımdı ve onun maaşıyla bizim gecinmemiz çok zordu oda bana hep ordan iş bulcm diyordu neyse sonraları ben gelmym sen gel demeye başladı hep tartışmalar çıktı ben artık aileme söyledim onun ailesini çağırdık onlarda ayrilmaya çok merakliymis zaten babasi ben gelinimi asla çalıştırmam dedi ben tabi şok oldum niye beni istemeye geldiniz dedim benim çalıştığımı biliyordunuz dedim bide kendi kızlarını bu sene üniversiteye gönderdiler nasil mantık anlamadım

Sonra bana ben karının arkasından oğlumu göndermem dedi ben ikinci şoka girdim sende antalyaya gitme köye gelin ben size bakarım diyo zaten durumları çok iyi değil ben antalyaya gidersem veya köye gelirsem dugunumuz olcakmis ama benim yanıma nisanlim gelirse durumları yokmuş bende tamam o zmn ben bu şartları kabul edemem dedim

Tabi bu arada nisanlim yine yanımda durmadı hep ailesinin yanında durdu gel iş bul ikimiz düğününümuzu yapalım onlardan hiç bişey istemem dedim ama onlar benimde annem babam saygısızlık etmem dedim ama olmaz onlar benim annem babam onlara karşı geleme dedi bana bu yaptığını ömrüm boyunca unutamam çok ağladım oda çok ağladı seni seve seve ayrilyorum dedi ayrilmayalim dur cok ugrdtim ama olmadı beni böylece bıraktı 3.5 yılını verdiğim aşık olduğum sevdiğim insan sensiz asla yapamam diyen insan bana bunları yaptı ama çok pişman olcak iş işten geçecek o zaman. Çok zor günler geçirdim dizinde dediğiniz gibi 1 gün iyiysem 3 gün kotuyum hep aklıma gelyo yaşadığımız mutlu günler hala aklım almiyo ama inada ailesinede hakkımı helal etmiyorum çok ah ettim Allahım herkesin kalbine göre versin insallah rabbim çok büyük eden bulur deyip kendimi teselli ediyorum ama çok zor nasıl unutup yeni biriyle hayat kurcam bilmiyorum

Nişanlıdan ayrılmak nasıl bir şey bilmiyorum ama çocuklu ve de boşanma aşamasında biri olarak yasını çok iyi anladığımı söylemeliyim. Üzülme hepsi geçecek. Maalesef en dibe inmeden yukarı çıkılmıyor. Yasını yaşamalısın ama hayattan da ümidini kesmeden. Bu acıların olacak elbet ama her yağmurdan sonra elbet güneş açar. Şanslısın ki evlenmeden bitmiş diyebilirim. Evli ve çocuk olunca inan daha da zor. Şükret. Evni, düzenini geride bırakmak daha da zor oluyor. Her şeyde bir hayır vardır. Bol bol dua et, çok işe yaradığını göreceksin.
Sevgilerimle...

arkadaşlar bende nişanlımdan ayrılalı tam tamına 14 gün oldu içime oturdu herşey eşyaları falan alınmıştı agustosun 16 da düğünüm olucaktı ama maalesef nasip diyilmiş o kadar çok üzülüyorum ki anlatamam herşeym yarıda kaldı kızlar ben napıcam ya nasıl unutulur sabahları bir şekilde geçiyor işte olduğum için ama gece başımı yastıga koydugumda aklıma geliyor sürekli facebook kapalı ama whatasptan sürekli takip ediyorum ister istemez.ya benim ailem tanınmış bir aile nişanlımda buranın gece kondu taraflarında yaşayan kişi diyiiym ben size yanlıs anlamayn küçümsemiyorum küçümsesem nişanlanmazdım zaten. bizim tek sorunumuz kıskançlık sürekli tartışmadan başka bir şey diyildi ocak 18 nişanlandım kasım 25 ayrıldım nişanlım eşya almak için bulundugu yerden geldi herşey aldık falan neyse akşam ablasına gittik ikimizde kamuda memuruz durduk yere diyoki ya dedi ilerde burdan ev alırsınız komşu oluruz falan dedi bende dedimki yumusak bir tonla burdan niye alalım ki ölü memlket gider güzel bir yerden alırız dedim dediğim sadec bu ablasının yanınada bana bir atar yapıyor anlatamam size bende ablası mutfaga gitti dedim ki nişanlıma ya sen dedim başkalarının yanında cok değişiyosun dedim bana başka ailene baska konsuuyosun dedim aile diyorum ama sorumsuz bir ailesi var düşünün bana bir tane bile kolye almadılar degerimi burdan anlayın o kadar aydır nişanlıyım 1 sene olucak neredeyse ama 3 kereden fazla aramamıştır bizi babamları hiç aramadılar zaten çünki kendileri düşük hissediyolarmıs annemle babam o kadar iyi davranıyorlarki hani böle düşünmesinler ellerinden gelenleri yapıyolar yemege cagırdık kac kere geldiler herseyi yapytık ya sanki oğlan evi bizdik resmen öle diyebilirim ama işte bazen annem nişanlımı o kadar cok severdiki anlatamam size ben neysem oda öleydi nişanlım gelince bile bizde kalırdi ailesi başka bi şehirde calısmaya gitmiş tarla için memelekte gelince bizde kalırdı evleri sobalı diye annem kıyazmadı göndermeye ama işte sen kıymıyosun ama gelip elin oğlı kıyıyo neyse işte ablasından geldik dediki bana iyi düşün dedi bana bıktım senin kendini üstün görmelerinden dedi seni uyarmasktan bıktım baskalarının yanına bana laf yapıyosun söle böle ya kıskanclıgından düşünün burger king sıra beklerken adam bana yanlıskla koluma carptı diye bana kızardı yani warya o kadar kötüyüm ki en agırı ne biliyomusun evde otururken cekti gitti düşün diye bende dedim ki bu yaptıgın bana da ailemde saygısızlık dedim seni 10 ay çektim 1 kere daha yapmıycam bunu dedimm evden cekip gittigi için ailesi bi kere aramadı niye noldu bizim yapabilicergimiz bişey varmı diye kızlar ya siz anlayın artık insan bi arar dimi kızım ne oldu ne gitti diye çünki biz onlara fazla geliyoduk biz diyil onlar hissediodu sanıırım kendilerini düşük görüşüyodu sürekli (((((( benimkise böle oldu işte

geçen sene sorunlu bir şekilde ocağın ilk haftasında nişanlandık...sonrasında olumlu düşünmeye çalıştım öyle de oldu..iyi günümüz de oldu kötü günümüz de ama son bir hafta 10 gündür içimde isteksizlik ona karşı soğukluk..bu nişanı nasıl atarım havasındayım...aramızda çok farklar ayrılıklar var belki de sevdim ama kendime yakıştıramadım...ben lisans mezunu smmm stajı yapıyorum ve ayrıca kpss hazırlanıyorum...kendisi ilkokul mezunu.benim boyum 1,63 kendisi bende biraz uzun,topuklu giyemiyorum...sonrasında üzülecek miyim bilmiyorum bunları sorun yaptığım için...bunları yüzüne karşı hiç bir zaman söylemedim üzülüp kırılmasın diye...ayrıca bir konu beni istediğinden eminim fakat güzel olan bayanlara gözü kayıyor bunun üstüne çok tartıştık hep inkar etti yanlış gördüğümü iddaa etti....yaklaşık bir senedir nişanlıyız ailem nişanı atmamı istemez ailesini seviyor,tanıyor fakat kendisi için yorumsuz...bütün abilerimin ve ablamın evliliklerinde sorunlar oldu aile olarak çok yıprandık bu sebepten dolayı benim de nişanı atmamı istemezler....nişanı atsam nişan atan kız konumunda olacağım bir daha evlenme gibi şansım olur mu küçük de değilim 26 yaşındayım....nişnalımın şirketinde staj yapıyorum babasına ayrıca bir hürmetim saygım var bunu onlara yapmak da istemiyorum...ben aslında ne hissettiğimi ne istediğimi de tam olarak bilmiyorum...akşam oluyor boş olanlar yalnız hissediyor da ben de kendimi yapayalnız hissediyorum..mutsuz,umutsuz,bazen düşünmekten sabahı yapıyorum...kimi zaman düşünmeyi bırakıyorum bomboş yaşıyorum..

ben kendim kendi içimden çıkamıyorum...buradakileri okuyorum okudukça korkuyorum evlilikten ya ben de böyle olursam..kimilerini kendime benzetiyorum..ben belki de yaşamaktan korkuyorum cesaretim mi yok bilmiyorum...çok uzaklara gitmek istiyorum...

bende suan seninle aynı durumdayım.yaşayamıyorum dayanamıyorum ölmek istiyorum.şuan nasılsın özelden yazarmısın bana

4 ay oldu ayrılalı baştan çok iyi gibiydim ama gün geçtikçe acım artıyo

Benimkine benzer zamanlar yasamissiniz. Ben de nisanli iken nisan atamadim, evlendim, simdi cekiyorum ceremesini.

Nisanli iken cilginlar gibi kavga ettik esimle, hayatimdaki en igrenc hakaretleri, kufurleri duydum, agza alinmayacak laflar isittim. Buna ragmen kopekler gibi yalvara yakara evlendim esimle. Cunku bir kere nisanlanmistik, nisan atmak olmazdi, esim demistim ona, sevmistim de onceleri, ve baskasi ile artik bir daha asla olmazdi. Buyuk bir gecimsizlige ragmen, yuzsuz yuzsuz, gurursuzca, butun hakaretleri, kufurleri, igrenclikleri icime ata ata evlendim ya isler daha da sarpa sardi. Simdi cok pismanim. Keske nisandan donse imisim. Vallahi omur boyu bekar kalmaya da raziydim. Ama dul kalmaktan korkuyorum iste, baba evine donmekten korkuyorum. Aynen nisan atmaktan korktugum gibi :2:

gulum6 sen ne durumdasın ne zaman ayrıldın?

daha yeni olduğum için özelden cevap yazamadım canım ayrıntılı dinlemek isterdim seni..bende senin gibiyim gün gectikçe kötü oluyorum cünkü o hayatını yasıyo nasıl dayanıcam bilmiyorum ne zaman hayata tutunmaya karar versem bi haber alıyorum bişey aklıma geliyo beni bu kadar çabuk unutması 1,5 seneyi çöpe atmasına dayanamıyorum ne zaman gecicek bu :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…