nişanlısından ayrılanlar..ve sonrası

Canım hakkında hayırlısı olsun ama zor iyice düşünmek lazım bu zamanda ara bozulunca toparlaması güç oluyor 2 taraf içinde normal bir zamanda olsa barışıyosun konuşuyosun bir şekilde ama nişan zamanı olunca normal olan şeylerden bile bitiyor canım..korkuların artıyor evlenincede böylemi olur diye kaybetmeden değerini anlamıyosun...başta bitmesi gerekiyormuş gibi görünüyor ama kaybedince ne kadar sevdiğini aslında bitmesine sebep olan şeyin ne kadar basit olduğunu görüyorsun ama tek taraflı yürümüyor 2 tarafında ılımlı ve sakin olması gerekiyor 1 kişi inada bindirdimi sonuç kötü oluyor...aslında bitiren sebepler değil bence insanların huyları yok ben istemiyorum asla olmaz biz mutlu olamayız sen şöyle dedin sen şöyle yaptın artık imkansız vs. bunlar bitmesine sebep şeyler..Herkesin kendi elinde işin içinde aile bile olsa kimseyi beraberliğine karıştırmayacaksın herkesin yerini konumunu ayrı tutacaksın Allah aklı başında insanlarla karşılaştırsın..

aminnn..çok doğru söylüyosun..sebep o kadar basitki sırf ailemi karıştırdığım için gururdan aramıyorum o da aramıyo tel.imi falan kapadım ulaşamıyo..o inat ben inat yürümeyecek gibi(

aminnn..çok doğru söylüyosun..sebep o kadar basitki sırf ailemi karıştırdığım için gururdan aramıyorum o da aramıyo tel.imi falan kapadım ulaşamıyo..o inat ben inat yürümeyecek gibi(

Canım inatlaşmakta kötü yani aynı sıkıntıları yaşadığım için söylüyorum benim biteceği güne kadar ayrılacağım aklıma gelmemişti birgün önce seven bir gün sonra vazgeçti..dikkat edin böyle şeylerden yıpranmayın..arada büyük bir sebep yoksa birbirinize karşılıklı konuşmanız gerektiğini söyleyin..senin yerinde olsaydım bunu kesin yapardım ..için rahat olur..bittikten sonra konuşmanında anlamı olmuyor..konuşamıyosun çünkü..en azından bu arada konuşun için rahat olsun ben elimden geleni yaptım dersin Allah hakkında hayırlısını versin genede üzülmeni ayrılmanı istemem herşey bitince hiç beklemediğin bir sürece giriyosun Allah huzurunu bozmasın canım....

bende nişanlı mağduruyum cnm 7 senelik ilişki 16 yasımdan beri askere gitti 15 ay bekledim para filan yardım ettm sigarasına kadar aldım siz düşünün..nişanlandık esyalar filan aldık sonra beni aldattı affettim daha sonra siddetde basladı daha neler neler ben üni mezunuyum o lise ama onu küçümsemedim hiç.ama o beni ezdi hep.nişanı attı suçum onu kıskanmam.sonra kapıya kadar geldi yüzüğümü almaya güya saklıycakmıs ağlaya ağlaya aldı bi gittim bozdurmus:)salak:)aramızda geçen herseyi özel olan önce ailesine sonra benim aileme anlattı amac ne bilemedim ama :)simdi basa sehire gitti.unutulmuyo ama en azından evlenip ayrılmadına şükretmek lazım..:)

Ben hala sinirliyim.. Sinirim geçince başlarım acı çekmeye herhalde.. Şuan gözümde yaşadığımız hiçbir güzel anının değeri yok. Ama bildiğim tek şey, böylesinin daha hayırlı olduğu.

kizlar yorum yazmayacakdim ama bu msj beni cok uzduah canim ya nasil canin yaniyor ama hepsi gececek zaman herseyin ilaci bak gor ustelik evleniyoruz sevcez demis inan bu sozler seni evli olsaydi zamanla daha cok uzecekdi emin ol her kavgada acaba sevmiyormu diye kendini sorgulayacak acabalar belirsizlikler maf edecekdi bos ver giden gitmis uzme artik kendini boylesi hayirliymis de gec sorunuza gelincede ben degil ama benim biricik ablam ayrildi nisanlisindan yillar once canim ablam mum gibi eridi 1 ay icerisinde kac ay tedavi gordu midesinden cok cani yandi annem bugun nasilsin evladim dediginde annemin elini tutup cok canim yaniyor anne dediginde ablam 1 annem 1000 kez yandi ama zamanla gecti ablamin aski nefrete dondu millet konustukca konusdu namusuna kadar hemde ne dedikodular yillar sonra esiyle tanisdi dedikodular bittimi hayir damat adayi olan eniste beyin onune cikip o cocukla yatip kalkmis neler neler dendi eniste bey gecmisi degil gelecegi benimle bir omur dedi o karanlikdan cekdi aldi ablamida evlendiler simdi 2 cocuklari var ablam hatirlamiyor bile o nankoru

geçmiyor kızlar geçmedi hergün edilen dualar hergün edilen ahlar hergün Allah'a havale etmeler hergün sabah onla yatıp onla kalkmalar hergün konuşömalar beynimin içinde hergün beter bir şekilde kağpıma gelip yalvarmasını istemek ama yok işte koskoca 3 yıl oldu ayrılmamıza sebep olan yakın arakadş dediğim aslındakoynumda beslediğim yılan evlendi eski nişanlım evlendi ama ben 3 yıldır hala hayatıma kimseyi alamadım hala yok kimse hala uykuya onunla dalmak kötülüğünü istemek sonra tövbe etmek ama allahım herşeyin en güzelini bende göstersin ki dilerim sürünerek kapıma gelsinnnn çok şey var ama hatırlamak yoruyo bu gece yine ağlıyorum yine ahh ediyorum elbet duyacak rabbim attıkları kadar tutamadı ailesi de kendi de kısacası düğün salonum tutulmuştu eşyalar alınmıştı 3 ay kala atıldı soğudum dedi ilk ve tek sözü iki elim 10 parmağım bu dünyadada öbür tarafta da yakalarında sebep olanların iki yakalrı bir araya gelmesin allahtan değil kör şeytanından bulsunlar rabbim insaflıdır. gittikçe gün geçtikçe ahım büyüyo içimde ebet görecem bende elbet battıklarını gösterecek rabbim 3 yıldır mutlu görünüyo olsada o camdan duvara çarpacak. bir gün ve bana haberi gelecek.

Kardesten de öte bir arkadasim kinasi dahi yakildiktan sonra dügüne 2 gün kala ayrildi.Gelinligi kalakaldi,davetiyleri,evi bile dizilmisti,balayi oteli, ama olmayinca olmyuor,ben bile hergece arkadsim bunu nasil atlatacak diye gözyaslari döktüm ama o 1 sene icinde kendini cok hizli bir sekilde toparladi,isine sarildi dört elle,terfi etti hatta,yeniden dogdu adete hala derim cok Güclü Durdu baskasi olsa terfi etmek bir yana depresyona girerdi.

Bahsettiginiz nisanliyken ayrilmak daha zor ,hayalleriniz yarim kaliyor,doyamiyorsnuz,ama evlenip ayrilinca en azindan olmadi diyorsunuz yorumunuzu da cok iyi anliyorum,cünkü bende tam da bu arkadsim iicn böyle düsünmüstüm ve genel olarakda,nisan atmak hepsindne zor diyordum,oysaki evliligin bitmesiyle kiyaslanmaz bile,bir yuvanin yikilmasi,toplumum dul kadina Bakis acisi,sizin gelinlik,dügün hatiralrininz,sevdiginiz ,ayni yastiga bas koydugunuz,asik olduugnuz adamdan ayrilmaniz..Oysaki bneim cevremde nisan atip kimi 1 yil iicnde kimi de daha uzun bir sürede evlenenen ve cok mutlu olan arkadaslarim var.günü gelicek siz de iyiki bitmis diyeceksniz.

Bende ayni seyleri yasiyorum.. hemde oyle yeni ki.. nisanlani iki ay bile dolmadi.. hersey ne kadar guzel baslamisti.. tanisali bir yil olacakti, ayni okula atanmistik.. yeni bi iliskiden husranla ayrilmistim kimseyi istemiyordum ama pesimi birakmadi.. kimseyi sevemem derken oyle bi sevdirdi ki kendini aramizdaki yas farki gozume gorunmedi kimse yakistrmadi onu bana ama bana dunyanin en yakisiklisi geldi.. oyle sevdi ki beni ya oyle sevmis gibi yapti ki aklim gitti basimdam herseyim o oldu.. okulda bi tenefus gormese ozlerdi.. disarda cok bulusamadigimiz icin telefonu acik birakip ayni anda film seyrederdik.. bensiz uyuyamazdi tel hep acik kalirdi.. bi uil olmadan neler oldu.. hepsi nisan olana kadarmis ailesinin yaptiklarini daha dogrusu yapmadiklarini kamufile edeyim derken bozuldu.. tartismalar kavgalar ve tatil yuzunden ayri sehirde oldugumuz icin iyice koptuk annesinin yaninda otuzbeslik adam minik kus gibi oldu.. butun ramazan hem bizimkilerin soylenmeleri hem onun annesinin tavri ve bizim kavgalarimizla gecti.. annemi ara annemi sor o seni seviyor eskisi gibi ol surekli ustume geldi benim ailemle dunya kadar sorunum varken bi de o geldi.. on gundur konusmuyorduk gecen gun yolda gordum ist. A gelmis ve tesadufen gordum o da gorduhic bisey yapmadi yabanci gibi gecti gitti.. ertesi gun yuz yuze konusalim ne olacaksa olsun dedim konusacak bisey yok bitti dedi.. bitirdi..

O kadar canm aciyo ki esyalari almaya gelirim bi ara dedi sadece arabasi bile bizim garajda duruyor daha.. hersey boyle biter mi birden ve ayni okuldayiz o beni gormeden iki saat duramayan adama ne oldu.. ben aileme karsi geldim ya ustune ayni okuldayiz bir hafta sonra hep karsilasacagim onunla sevgisi bu muymus eger butsa o kadar seye niye katlandi niye kostu pesimden niye aileme kendini sevdirmek icin o kadar caba harcadi.. hatsymis dedi sadece hata yapmisim sen gencsin dedi.. okulda herkes arkamdan konusacak simdi lisesli cocuklarin bile agizina malzeme olacagim.. herseyde ona kosardim eskiden herseyimle o ilgilenirdi simdi gitti nefret ediyor mu benden acaba aklina geliyor muyum oturdugumuz bankta.. aileme de soyledim hala aramadi esyalari almak icin.. yuzu mu uok blmiyorum tek bildigim cok canim acidigi..

O kadar uzdum yiprattim ama tek yanimda olan ailem dort elle sarildilar hep hayrlisi diye dua ettik dediler babamin kalbinde sorun var rahatsiz onunla konusmak istiyor korkuyorum.. sen bana boyle mi soz verdin diyecekmis her dedigime tamam dedinmutlu edecegim dedin bu mu diyecekmis.. korkuyorum babam uzulurde bisry olur diye.. konusmadan etmeden bitirdi.. hemde benim ayrilmam gerekirken o lafi benim demem gerekirken o dedi.. o kadar seye ragmen birakmadim onu o kucucuk seylere ddayanamadi.. daha oncede cok bitti dedik ama geri donusu olmaz diye aileme hic soylemedim hep baristik buyuk hataymis ne olursa olsun pur_melal ailesine demez mi sandi acaba istedigini yaptirmaya calisti.. kabul ediorum benm de yanlislarim oldu elbet ama onunkilerini yaninda ufak bile sayilir ozur de diledim hatami anlayina ama o hic kendine toz kondurmadi ne de annesine.. herseyde benden alttan almami bekledi en sonunda almadim belki birazda abarttim ama buraya gelsin istedim konusalim diye gelmedi bitti lafi gecmemisti son kavgada sadece kavga etmistik on gun dusundu biturdi bana haber bile vermeden.. uyku uyuyamiyorum ruyamda baskasyla evleniyordu bu gun yine.. cok ozledim onu aptal gibi ozluyorum hala.. unutmak istiyorum ama zyni yerde nasil unutacagim bilmiyorum.. hayatima nerden girdi nerden izin verdim buna..

yaşadıklarınızı okuyunca boğazım düğümlendi ne kadarda zor şeyler yaşamışsınız. Rabbim inşallah sizin değerinizi bilecek mutlu edecek insanları karşınıza çıkarır bundan sonra. Çok zor ama inşallah bu dönemi en kısa sürede atlatırsınız

canım benim üzülme, bende buna benzer şeyler yaşadım, bi süre eve kapandım ama sonra kurslara gittim, hep kendini dışarı at, yeni bi çevre edin kendine, arkadaş ortamın olsun. herkes evlenip çoluklu çocuklu boşanıyor, hayırlısı olsun, bende üzüldüm ama sonra hayırlısı olsun dedim, ama tamamen ayrılmadım nişanlımla, bu sene düğün olucak inşallah bekliyoruz bakalım. oda aileisne uydu nişan bozmaya kalktı, tabi herşey eskisi gibi olmadı, ama ben sabrettim, şimdi pişman kendisi, beni bu yıl götürecek yaşadığı yere, allah hepimizin yardımcısı olsun. allah snada daha hayırlı bi kapı açsın, değmez üzülmeye, allah bizleri sevip kurumak istediği için böyle şeyler yaşıyoruz biz. bunu unutma canım.

bide aileme sormam lazım demiş, boşver ana kuzularından hayır gelmez, allah seninde yardımcın olsun güzelim ya, kadınlar hep çile çekiyolar üzülüyorum bende.

bende 2008 senesinde nişan attım.O kadar nefretle ayrıldım ki.Onun yüzünden ayrıldıktan sonra panik atak oldum sinir tedavisi gördüm.Düğünüme 2 gün vardı ayrıldığımda.Allahtan ailem yanımdaydı bu konuda.Gelinlik davetiyeler işlemler çeyizler hepsi hazırdı.Sonra birden tepetaklak oldu.Çok zor bi süreçti ama atlattım.Sonra tam erkeklere güvenmiyorum derken eşim bitanem çıktı karşıma..Benim yaralarımı sardı.Elhamdülillah dedim.İyiki btmiş nişanlıyken.Düşünsene 2 gün sonra dönüşü daha zor bi yola girecekken cesaretimi toplayıp bitirdim.Sonra düşündüm ki ona karşı içimde sevgi kırınıtısı bile kalmamış yaptıklarından ötürü.Şimdi eşimle o kadar mutluyuz ki.İlk defa aşkın bana var olduğunu kanıtladı.bunda da varmış bir hayır. Elhamdülillah.

Son düzenleme:
Elimi neye atsam birseyine dek geliyor uc gun oldu daha biliyorum gececek ama elimde degil uzuluyorum.. gecen sene bu zamanlar erkek arkadasimdan ayrilmistim uc yillik bir iliski unutamam diyordum.. dedi unutursun o zamanda ona demistim heryerde biseyi cikiyor aklima geliyor.. uzulmustu at onlari demisti o hep yanimdsydi zor gunumde demistim bende olurum demisti.. guvenimi kaybetmistim erkeklere basta deli gibi asik oluyorlar sonra geciyor diye.. ikna etti beni sanki yillardir onu bekliyormusum gibi nissettim.. ama aynisini hemde daha kotusunu o yapti bana.. keske sadece sevgili olsaydik nisan yapmasaydik.. niye hep boyle oluyor cok mu kotu biriyim ben.. hayatima iki ksi girdi ikiside kor kutuk asikti ikisi de aynini yapti erkek arkadasim bi kac ay sonra tam onu unuttugum da dondu yalvardi ama is isten gecmisti.. bu da aynisi mi olacak yoksa hic donmeyecek mi.. konusmadik bile telefonda bitirdi.. hataymis dedi.. gencsin sen senin icin sorun olmaz dedi.. konusalim dedim yuz yuze hayatta gelmem dedi.. sansimi kaybetmisim hangi sansi acaba.. kac gundur ne cekiyorum dedim ne cektigin artik beni hic ilgilendirmiyor dedi.. oysa ongundur babam hastaydi doktor doktor gezdik, isi bozuldu herseyimiz gitti, ben bile hastalandim.. dedim bunlari ama seni ilgilendirmez haklisin dedim kapattim teli.. donmedi bile donmedi.. bitsin dedigimde kirk kere arayan adam.. o sen miydin? Beni kaybetmekten korkan seni oyle mutlu edecegim ki herkes gorecek diyen sen miydin? Yoksa ben mi kandirdim bunca zaman kendimi..butun okul askini konusuyordu herkes bi aylik nisan hepsini aldi goturdu mu.. verdigin onca soz yemin ilk zorlukta arkani donup kacmak miydi.. o kadar sey yasadim vaz gecmedim bi olayda birakti elimi..

Allah mutlulugunu daim etsin bende nisanlimi oyle sanmistim yanilmisim.. iki kere ayni sey geldi basima ve ben ikincisinde butun herkese aptalligimi ilan ettim resmen aileme karsi geldim kimse yakistirmadi sana yasli sen dahs guzrlsin dediler ama ben asik oldum ona.. beni oyle sevmesine korumasina adsmligina simdi inanamiyorum sanki iki farkli insan gibi simdi.. allah enhayirlisini versin donsun diye dua etmiyorum hayrlisi diye eciyorum bi omur mutsuz olmaktansa simdi cekeyim bitsin istiyorum.. o kadar seye ragmen ben onu niye ozluyorum bilmiyorum.. aileme hic belli etmemistim bi kac kere dshs boyle oldu barstik artik dayanmadim soyledim.. onlari da uzdum kendimi de.. keske bi sene oncesine gidebilsem.. insallah benim de karsima bir gun allah iyi ki diyebilecegim birini cikartir..

kaç yaşında evlendiniz, ve ne kadar zamanda toparlanıp eşinizle tanıştınız acaba?
umutsuz vakalar için anlatmanız iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…