nişanlısından ayrılanlar..ve sonrası

Bunun en büyük ilacı senin yaralarının saracak anlayış sahibi birisi.Benim eşimde sözlenecekken ayrılmış.Yani biz birbirimizin yaralarını sardık.Dilerimki en yakın zamanda unutup yeni bir hayata yelken açarsın.İmkansız gibi görünür biliyorum.anlayışlı birisi bütün çektiğin dertleri unutturuyor emin ol.Rabbim sanada hediye verecek inş.Biraz zaman..

Tesekkur edrim guzel temennilerin icin.. ayni sey iki kere oldu bana ben nisanlimi beni mutlu eden iyi ki dedirten sanmistim o daha cok yaraladi eski sevgilimden.. sana tum mutsuzlugunu unutturacagim herkes seni ne kadar sevdigimi gorecek derdi.. ne kadar sevdigini gordu gercekten.. oyle kiziyorum ki guvendim diye aileme karsi ciktim diye ayni okuldayiz birde hep gorecegimhep pismanligim yuzume carpilacak.. artik guvenmek istemiyorum kkimseye.. yeni atanmistim ilj defa kendi parami kazanmaya basladim gez toz yeni kiyafetler al yasa dimi uok aptal kafam beni etkilemesine izin verdim onun.. benim icin cok sey yapti bende onun icin ama bosmus demek ki salak gibi ceyiz almaya basladim nisan yaptim paramin tadina bile bakmadim bunun icin miymis..

Yaran yeniyse kanaması gayet normal.Zamanla kabuk tutacak merak etme.Bi genç kız olarak tabiki doğal olarak evlilik hayalleri kurman doğal.Üzülme gerçekten.Bu kadar çektiysen hediyeni alman yakındır.İmtihan oluyoruz..İmtihan zamanını ben geçirdim inşallah sende sabır et ve geçir.Merak etme herşey bitiyor.gülüyorum şimdi.

Sagol canim insallah gecer daha esyalarini gelip almadi arabasi bile duruyor hala babam aranizda kpnusup halledin demisti tamam konusacagiz demis ayrildigini bile dememis aklo sora benim burnumu surtuyor alsin esyalarini gitsin kac gundur aramadi bile hem suclu hem guclu cok icim aciyor, modem cok kotu sadecd bitsin istiyorum gecmise donmek bu hatalari yapmamak kimseyi sevmemek guvenmemek istiyorum..

ben geldim kızlar..gene gözlerim doldu benimle aynı duyguları paylaşan siz arkadaşlarım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz yazdıklarımızda birbirimizi görüyoruz..evlenseydim şuan bu sayfadan çokk uzaklarda olucaktım ayrılığın terkedilmişliğin nasıl bir acı nasıl bir yanmak olduğunu bilmeyecektim.. Allah böyle istedi biz yandık hayata bakış açımız değişti..Ben hayatımı devam ettiriyorum işe gidip geliyorum içimdeki ateşle ve acıyla kardeş oldum onunla yaşamayı öğrendim ben nerdeysem o acı orda bazen uzaklara dalıp gidiyorum yüzümde hep hüzünlü bir ifade..insanlar soruyor neden dalıyorsun..neden gözlerin hep hüzünlü bakıyor gözler kalbin aynası demişler o acı hep yansıyor..Ve ben bu acıyı bu ayrılığı kabullendim..Her sabah uyanmak değil benim ki uykusunu alıp gülücüklerle uyanmak değil..dirilmek benim ki bu acıyı tekrar tekrar hatırlamak ve o acıyı alıp gideceğin her yere götürmek...hep yüzümde hep içimde..yapabileceğim hiçbirşey yok..ancak Allah alır..mutsuzluk bıraktı hayatımda insanlara karşı hayata karşı güvensizlik..ve ben Allahtan diliyorum bütün işlerim ona kaldı..karşıma düzgün birini çıkarır inşlh bu imtihan çok zor ve çetin bunun ardında güzel bir kapı olsun kalbim yeniden atsın..Bizi bırakanlar çoktan etrafa gözünü açtı bakıyor nasıl unuturum nasıl bulurum nasıl severim çabasındalar..biz yasımızı tuttuk..acımızı en derinde yaşadık gerçeklerden kaçmadık..ağır bir yükün ve imtihanı sırtımıza yükledik..Yeri geldi canımızdan yaşamaktan hayattan vazgeçtik mücadelesini verdik sendeledikçe kalktık ayağa..Bize acı yaşatan hiçbirşeyi görmezlikten gelmedik kaçmadık yasımızı tuttuk..onlar bunu nasıl ödeyecekler nasıl mutlu olacaklar helal edilmemiş kul hakkını gönül hakkının hesabını nasıl verecekler..ben hiç bir zaman daha mutlu olurum biriyle demedim daha daha iyisi olacak demedim çünkü yarına çıkacağım belli değil..ama o yani eski nişanlım daha huzurlu daha mutlu olucam dedi elimden yüzükleri alıp gözü yaşlı sokak ortasında bıraktığında ..peki hesap ettimi dilediğini veren Allah dilediğini alır yarın düğüne gideceğine hesaba çekilebileceğini Allaha havale ettim kızlar..Allaha havale edin.. Nişanlanmadan çok çok önce..daha beni ailesi ile tanıştırmadan önce olmayacağını anlamıştım ayrılmak istedim ama beni ısrarla ailesiyle tanıştırmıştı umut vermişti..ben emek vermiştim bunlar boşunamı benim 3 buçuk senem emeklerim gözü yaşlı gurbette beklemelerim Allah katında sorulmayacakmı..ömrümün 3 buçuk senesi gözü yollarda umutla bekleyen ve en sonunda bıçakla yara bere içinde parçalanarak bırakılan kalbimin hesabı sorulmayacakmı! insan bir kere ölür..bu gönül yarası ve kırıklığı bir ömür boyu içimde taşıyacağım sorulmayacak mı bu kalbin dikiş tutmayan kanayan yarası..

Allah bunlari nasil biliorsa oyle yapsin.. ben alkaha havale ettim.. sadece kin var ona karsi.. axlinda kin bile olmamali.. kac gundur babam ariyor donmedi yine aradi adam konusup esyalari alsin diye.. en sonunda beni aramis beyfendi bu gun musaitse arabayi almaya gelecegim.. ben cvp vermedim babama dedim o aramis gel'esyalarini al aksam diye..aksam gelince 1 cevapsiz bir mesaj anahtari ver geldim.. babam tum esyalarini arabasina doldurdu.. sadece demis ki babam.. senin annen babani kendine cekmis damadini cek is aynisi olacak diye korku var.. bu kafayla devam et sen adam olursun demis.. bisey diyememis zaten konusacak yuzu mu var onun.. gittikten sonra biraz agladim hersey icin pisman olmustum.. aileme karsi geldim o salak icin ailemi uzdum diye.. yarim saat sonra mesaj atmis bana ANNEMİ ARAMADİN BİTTİ BUNDANSONRA DA ARAMA ANNEMİ.. cevsp vermedim direk sildim mesaji.. annesi kadar tas dussun insallahbasina... uzulme kiz ozleme hic valla degmez bunlara.. allah ahimizi mutlaka bi gun cikarir.. kendi hayatina bak.. cok kotu bi durum cok zor aama kendimizi hirpaladigimizla kalioruz

canım herşeyin güzel yanlarını düşünüyorum ve iyiki olmamışta diyorum...Ama sende biliyorsunki yaşananlar insanı çok yıpratıyor ..kesinlikle değmez asla ve asla ama yaşattıkları konuştukları üzdükleri canım..ayrılıktan sonra zaman zaman çok duyguların değişiyor benim ki şuan hüzüne mutsuzluğa bıraktı gözümde büyüttüğüm karşıdaki insanın aslında benim için ne kadar yanlış biri olduğunu görüyorum...senin şuan yeni olayların tam içerisindesin..bende senin geçtiğin aşamalardan geçtim güçlü olman lazım eğer severek ayrılıyorsan üzülmemek elde değil...şuan karşıdaki insanın yaptıklarından dolayı sende kızgınlık duygusu var ama yarın birgün daha farklı düşüncelere ve duygusal bunalımlara girebilirsin bunu kendim yaşamasam bu kadar açık yazmam bu seni üzmek için değil herşeye hazırlıklı olman için...Yarın birgün göz yaşını akıtacağın birşey bir kırgınlık konuşma olacak güçlü ol çünküü aylar sonra hiçbirşeye değmediğini göreceksin ilerisini düşün herşeyin geçeceğini düşün ve atlat üzülme sakın canım...inatları ve öfkeleri yüzünden kaybediyolar..

canım nerlerdesin nasılsın..

canım sen ne yaptınn bende bayadır girmiyordum ama ii haberlerinizi duymak istedim inşllh toparlamışsınızdır...

Bugün düğün günümdü benimde ayrılalı on gün olmadı msj atmş eşyaları iptal ettm diye nie gittn diyorum bilmiyorum diyo o da seviyor ağlıyor Allah yazdıysa olur diyor bu kadar ayrlmamızın nedenide çok kavga ediyorz evlenrsek ayrılırız kesn die gitti hak veriyorum ona ama nerden biliyoduki belki mutlu olcktk evlennce

Canim haklisin daha bu gun resmiyette bitti.. umursamamaya calisiorum dusunmek istemiyoru dedigin gibi kizginlik var simdi.. cok sevdim onu hak etmedigi kadar cok.. annesini agizyla bitirdi bizi.- hele son taptiklari kuculttukce kuculttu kendini.. sen dua et her gun karsilasmiorsun.. biz ikimiz ayni okulda ogretmeniz pazartesi gorev baslio atandigim gunden beri o okulda yanimdaydi bi gun bile o olmadan dayanamiordum okul bom bos gibi geliordu.. tatile girerken okul biz yeni nisanlanmistik herkes tabrik ediyordu.. el ele ciktik o kapidan simdi iki yabanci gibi girecegiz.. o kadar yakindik simdi el olduk birbirimize.. bensiz bogazindan yemek gecmezdi hani.. ne yese dersi bile bolup getiridi bazen kizardim git diye.. kahve yapip mi getirmezdi.. suyum bile ayagima gelirdi oyle duserdi ustume.. hepsi gelecek bir bir aklima biliorum hepsini sadece bunlar her geldiginde aklima beni terk ettigi gun gelecek aklima.. o zaman kusanacagim zirhimi hic bir oku yaralamasin diye beni.. o zaman her zamankinden daha dik duracagim.. hic unutmayacagim beni aglattigi gunleri.. ottan boktan bi sebeple terk ettigi gunleri.. aileme bile mahcup etti beni biterken bile adam gibi bitirmedi.. tek istedigi. Onume bakmak.. ben yikilmadikca pes etmedikce hayattan zevk almaya devam ettikce ici gidecek biliorum.. o yikilmis ona muhtac yalvaran birini gormek ustiyor cunku..

Hepinize geçmiş olsun gerçektn üzücü ve hiçbir hemcinsimin başına gelmesini istemediğim bir hayal travması
Bnim durum farklı biraz eşim benimle evlenmeden 1 sene önce nişanlısından ayrılmış fakat bu kız hakkında ser verip sır verilmiyor eşime de sorduğumda olmayacağını anladık bitirdik diyor ailesi de birşey demiyor delircem acaba burda bulabilir iyim kızı 3 sene falan olmuş ayrılalı bunlar eşim herşeyi almış ev eşyası olarak antalyadaymış falan filan
Merakım ayrılık nedenleri

Canim benim seninki daha bi kotu tam son asamada bitmesi daha aci.. ohayaller ben onunla sozden sonra aldigim ceyizleri bile gormek istemiorim.. ne hayaller kurarsk almistim hepsi bosmus.. bu gun nisanimizin ikinci ay donumu iki ay once bu gun nisanlandik.. ve tam da bu gun esyalarini aldi ve bitti... kismet evlenseydik bi omur mutsuz olacaktik sinirdan donduk tabii insanin aklina hep mutlu oldugu gunler gelio ama hayrlisi diye duat ettim.. biz bilmioruz alkah bilio hayrli olani.. bundan sonra guler insallah yuzumuz allah oyle insanlar cikarsin ki karsimiza hep sukredelim onlarla olmadi bitti diye..

offf cnm yaa çok üzüldüm gerçekten...benimde aynı şekilde oldu ama bunlar bahane daha önce akılları neredeymiş nerden biliyor daha ii olacak..elindekinin değerini bildimi sadakatinin ve sevginin değerini bildimi anlamıyorum bu erkeklerin kafası hep aynı şeye çalışıyor evlenince ayrılırız mutlu olamayız huzurlu olamayız sanki kendileri gökten melek gibi indirilmiş...ben huzur veririm mutluluk saçarım sen yapamassın gibi Allahım huzur ve mutluluk diye birşeymi sanıyo bu insanlar evliliği..iyisiyle kötüsüyle dikeniyle kabulenmedennn..offf offf

Düşünemedi giderken normal küsmelerimiz gibi sandı ertesi gün babamı aradı pişmanm dedi sonra babasını ikna edememiş gelemedi onlarsız farklı şehirlerdeyiz onlarda siz mutsz olursunuz madem bırakıp geldn nasl hngi yüzle gidelm die gelmiyolar zaten oğullarıda pek umurlarnda değil düğüne gittiler ertesi gün onu evde ağlarken bırakıp anneside yok ölmüş kesn yine pişmn olck dönmk isticek of valla blmiom dönenler hiç mutlu olmamış keşke yaşamasaydık bunları hiçbirimiz

cnm eşin ne güzel evliliğine bunu yansıtmamış aileside kendiside...sebeplere gelince bak burda paylaşıyoruz hep aynı sebepler konuşmalar..Meraketme bence..Hadi diyelim eşin anlatsaydı ya da eşinin ailesi anlatsaydı eski nişanlısını açsaydı bu seferde sürekli konusunu açıyorsun derdin huzurun olmazdı giden gitmiş biten bitmiş..Eşinide az çok tanımşsındır sebeplerini sende gözlemleyebilirsin herşeyin hayırlısı de geçç..

canım sen ne yaptınn bende bayadır girmiyordum ama ii haberlerinizi duymak istedim inşllh toparlamışsınızdır...

canım çok uzun süredir giremedim siteye. ağustos sonunda aradı beni. pişmnım falan filan dedi. tabi bu vicdan rahatlaması için aramış beni. kaç ay oldu ben daha halen acımı hiç ama hiç hafifletemedim. asıl sende durumlar nasıl ? hiç geri dönüş filan yaptı mı?

Bende ayrildim yuzugu atan en oldum dugunum 28.9. Tarihinde olacakti! Annesi ayirdi bizi! Aramizi acti hep hizursuzluk yaratti ailesini bana karsi dusman etti bastan beri istemiyodu sevmiyodu beni sevdigim halde yuzuk attm cunku eski nisanlik arkamds durmadi bana baska ailesine baska konustu! Cok korkak ve ezik o evde o yuzden beni hep ezdirdi babasi dalga gecti espirilerle esek inek vs yapti beni! Kardesi erkek herseye karisti temizligime kadar! Annesi emrettti durdu adetlere uymaya calisti ama abuk subuk! Konu acmistim ah erkekler bolumunde dugune 4 gun kala ayrildik diye okuyabilirsin neler cektigimi! Simdi 1,5 ay gecti uzerinden iyim cok sukur pislik bana 4 sene gizli sevgili olalim evlenelim dedi ama o 4 sene icinde baskasina asik olursak evleniriz dedi buna evet dememi bekledi salak! Sonrada arkadas kalalim dedi hayir dedm cok korkak ya !!!! Ailesinin korkusundan hicbsiey yapamiyo oda aci cekiyo oda uzuluyo ama ana bana kokusu daha buyuk acisindan!!!! Allah nasip etmedi ben hep dua ederdm goruyodm hep sorum hic guler yuz yok ilerde mutlu olmicaksam hayrlisi deglse olmasn dugun nasip etme diyodm nasip olmadi duam kabul oldu diye goruyorum ben bu olayi uzucu zor ama insallah unuturuz (( benide sorum var nisanlisindan ayrilip unutanlar varmi? Ne kadar surdu unutmaniz!???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…