Allah mutlulugunu daim etsin bende nisanlimi oyle sanmistim yanilmisim.. iki kere ayni sey geldi basima ve ben ikincisinde butun herkese aptalligimi ilan ettim resmen aileme karsi geldim kimse yakistirmadi sana yasli sen dahs guzrlsin dediler ama ben asik oldum ona.. beni oyle sevmesine korumasina adsmligina simdi inanamiyorum sanki iki farkli insan gibi simdi.. allah enhayirlisini versin donsun diye dua etmiyorum hayrlisi diye eciyorum bi omur mutsuz olmaktansa simdi cekeyim bitsin istiyorum.. o kadar seye ragmen ben onu niye ozluyorum bilmiyorum.. aileme hic belli etmemistim bi kac kere dshs boyle oldu barstik artik dayanmadim soyledim.. onlari da uzdum kendimi de.. keske bi sene oncesine gidebilsem.. insallah benim de karsima bir gun allah iyi ki diyebilecegim birini cikartir..
Bunun en büyük ilacı senin yaralarının saracak anlayış sahibi birisi.Benim eşimde sözlenecekken ayrılmış.Yani biz birbirimizin yaralarını sardık.Dilerimki en yakın zamanda unutup yeni bir hayata yelken açarsın.İmkansız gibi görünür biliyorum.anlayışlı birisi bütün çektiğin dertleri unutturuyor emin ol.Rabbim sanada hediye verecek inş.Biraz zaman..
Yaran yeniyse kanaması gayet normal.Zamanla kabuk tutacak merak etme.Bi genç kız olarak tabiki doğal olarak evlilik hayalleri kurman doğal.Üzülme gerçekten.Bu kadar çektiysen hediyeni alman yakındır.İmtihan oluyoruz..İmtihan zamanını ben geçirdim inşallah sende sabır et ve geçir.Merak etme herşey bitiyor.gülüyorum şimdi.
ben geldim kızlar..gene gözlerim doldu benimle aynı duyguları paylaşan siz arkadaşlarım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz yazdıklarımızda birbirimizi görüyoruz..evlenseydim şuan bu sayfadan çokk uzaklarda olucaktım ayrılığın terkedilmişliğin nasıl bir acı nasıl bir yanmak olduğunu bilmeyecektim.. Allah böyle istedi biz yandık hayata bakış açımız değişti..Ben hayatımı devam ettiriyorum işe gidip geliyorum içimdeki ateşle ve acıyla kardeş oldum onunla yaşamayı öğrendim ben nerdeysem o acı orda bazen uzaklara dalıp gidiyorum yüzümde hep hüzünlü bir ifade..insanlar soruyor neden dalıyorsun..neden gözlerin hep hüzünlü bakıyor gözler kalbin aynası demişler o acı hep yansıyor..Ve ben bu acıyı bu ayrılığı kabullendim..Her sabah uyanmak değil benim ki uykusunu alıp gülücüklerle uyanmak değil..dirilmek benim ki bu acıyı tekrar tekrar hatırlamak ve o acıyı alıp gideceğin her yere götürmek...hep yüzümde hep içimde..yapabileceğim hiçbirşey yok..ancak Allah alır..mutsuzluk bıraktı hayatımda insanlara karşı hayata karşı güvensizlik..ve ben Allahtan diliyorum bütün işlerim ona kaldı..karşıma düzgün birini çıkarır inşlh bu imtihan çok zor ve çetin bunun ardında güzel bir kapı olsun kalbim yeniden atsın..Bizi bırakanlar çoktan etrafa gözünü açtı bakıyor nasıl unuturum nasıl bulurum nasıl severim çabasındalar..biz yasımızı tuttuk..acımızı en derinde yaşadık gerçeklerden kaçmadık..ağır bir yükün ve imtihanı sırtımıza yükledik..Yeri geldi canımızdan yaşamaktan hayattan vazgeçtik mücadelesini verdik sendeledikçe kalktık ayağa..Bize acı yaşatan hiçbirşeyi görmezlikten gelmedik kaçmadık yasımızı tuttuk..onlar bunu nasıl ödeyecekler nasıl mutlu olacaklar helal edilmemiş kul hakkını gönül hakkının hesabını nasıl verecekler..ben hiç bir zaman daha mutlu olurum biriyle demedim daha daha iyisi olacak demedim çünkü yarına çıkacağım belli değil..ama o yani eski nişanlım daha huzurlu daha mutlu olucam dedi elimden yüzükleri alıp gözü yaşlı sokak ortasında bıraktığında ..peki hesap ettimi dilediğini veren Allah dilediğini alır yarın düğüne gideceğine hesaba çekilebileceğini Allaha havale ettim kızlar..Allaha havale edin.. Nişanlanmadan çok çok önce..daha beni ailesi ile tanıştırmadan önce olmayacağını anlamıştım ayrılmak istedim ama beni ısrarla ailesiyle tanıştırmıştı umut vermişti..ben emek vermiştim bunlar boşunamı benim 3 buçuk senem emeklerim gözü yaşlı gurbette beklemelerim Allah katında sorulmayacakmı..ömrümün 3 buçuk senesi gözü yollarda umutla bekleyen ve en sonunda bıçakla yara bere içinde parçalanarak bırakılan kalbimin hesabı sorulmayacakmı! insan bir kere ölür..bu gönül yarası ve kırıklığı bir ömür boyu içimde taşıyacağım sorulmayacak mı bu kalbin dikiş tutmayan kanayan yarası..
Allah bunlari nasil biliorsa oyle yapsin.. ben alkaha havale ettim.. sadece kin var ona karsi.. axlinda kin bile olmamali.. kac gundur babam ariyor donmedi yine aradi adam konusup esyalari alsin diye.. en sonunda beni aramis beyfendi bu gun musaitse arabayi almaya gelecegim.. ben cvp vermedim babama dedim o aramis gel'esyalarini al aksam diye..aksam gelince 1 cevapsiz bir mesaj anahtari ver geldim.. babam tum esyalarini arabasina doldurdu.. sadece demis ki babam.. senin annen babani kendine cekmis damadini cek is aynisi olacak diye korku var.. bu kafayla devam et sen adam olursun demis.. bisey diyememis zaten konusacak yuzu mu var onun.. gittikten sonra biraz agladim hersey icin pisman olmustum.. aileme karsi geldim o salak icin ailemi uzdum diye.. yarim saat sonra mesaj atmis bana ANNEMİ ARAMADİN BİTTİ BUNDANSONRA DA ARAMA ANNEMİ.. cevsp vermedim direk sildim mesaji.. annesi kadar tas dussun insallahbasina... uzulme kiz ozleme hic valla degmez bunlara.. allah ahimizi mutlaka bi gun cikarir.. kendi hayatina bak.. cok kotu bi durum cok zor aama kendimizi hirpaladigimizla kalioruz
Dua dua dua herşeyin başıda sonuda dua nişanlandığım sözlendiğm günler şükür namazı kıldığımı bilirim öyle ki mutluluk dolu günlerdi gözümde.
Hayat işte naparsan yap bazen olmuyor verdiğini geri alıp aa bak kendine gel sana verdiğimide alırım insanoğlu diyor.
Şu günlerde rabbime el bile açamayacak kadar aciz durumdayım..
bende nişanı attım herşeyiini topladım gel al diye gelmedi.onu çok seviyorum o da beni ama bitti mahvoldumm..Allah herkesin hakkında hayırlısını versin
duyduğun o cümlelerin aynılarını bende duydum maalesefevin içine girdiğinde huzur aramamalıymış huzur olmalıymış ama ne yazıkki karaketeri ayrılığının ikinci haftasında belli etti yeni açtığı facebookuna eski sevgililerini bir bir ekledi ve en şoku bana ayıramadığı o değerli vakitlerini zaman bulup rus kızlarla fotoğraflarıyla doluydu.. işte ne kadar kötülesekte içimizdeki o insan sevgisini söküp atmak gerek. yoksa biz hiçbir yere varamayız bu darbelerle. ah canım güvenmek gerçekten çok büyük hata.. gözlerine bakmaya kıyamıyorum diyen adamlar gün gelince kuyumuzu kazıp ittiler bizi.. aslında herşey çok açık net ortada! biz görmek istemiyoruz! yada kendimize bu yaşadıklarımızı bir türlü yediremiyoruz. :2:
ben geldim kızlar..gene gözlerim doldu benimle aynı duyguları paylaşan siz arkadaşlarım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz yazdıklarımızda birbirimizi görüyoruz..evlenseydim şuan bu sayfadan çokk uzaklarda olucaktım ayrılığın terkedilmişliğin nasıl bir acı nasıl bir yanmak olduğunu bilmeyecektim.. Allah böyle istedi biz yandık hayata bakış açımız değişti..Ben hayatımı devam ettiriyorum işe gidip geliyorum içimdeki ateşle ve acıyla kardeş oldum onunla yaşamayı öğrendim ben nerdeysem o acı orda bazen uzaklara dalıp gidiyorum yüzümde hep hüzünlü bir ifade..insanlar soruyor neden dalıyorsun..neden gözlerin hep hüzünlü bakıyor gözler kalbin aynası demişler o acı hep yansıyor..Ve ben bu acıyı bu ayrılığı kabullendim..Her sabah uyanmak değil benim ki uykusunu alıp gülücüklerle uyanmak değil..dirilmek benim ki bu acıyı tekrar tekrar hatırlamak ve o acıyı alıp gideceğin her yere götürmek...hep yüzümde hep içimde..yapabileceğim hiçbirşey yok..ancak Allah alır..mutsuzluk bıraktı hayatımda insanlara karşı hayata karşı güvensizlik..ve ben Allahtan diliyorum bütün işlerim ona kaldı..karşıma düzgün birini çıkarır inşlh bu imtihan çok zor ve çetin bunun ardında güzel bir kapı olsun kalbim yeniden atsın..Bizi bırakanlar çoktan etrafa gözünü açtı bakıyor nasıl unuturum nasıl bulurum nasıl severim çabasındalar..biz yasımızı tuttuk..acımızı en derinde yaşadık gerçeklerden kaçmadık..ağır bir yükün ve imtihanı sırtımıza yükledik..Yeri geldi canımızdan yaşamaktan hayattan vazgeçtik mücadelesini verdik sendeledikçe kalktık ayağa..Bize acı yaşatan hiçbirşeyi görmezlikten gelmedik kaçmadık yasımızı tuttuk..onlar bunu nasıl ödeyecekler nasıl mutlu olacaklar helal edilmemiş kul hakkını gönül hakkının hesabını nasıl verecekler..ben hiç bir zaman daha mutlu olurum biriyle demedim daha daha iyisi olacak demedim çünkü yarına çıkacağım belli değil..ama o yani eski nişanlım daha huzurlu daha mutlu olucam dedi elimden yüzükleri alıp gözü yaşlı sokak ortasında bıraktığında ..peki hesap ettimi dilediğini veren Allah dilediğini alır yarın düğüne gideceğine hesaba çekilebileceğini Allaha havale ettim kızlar..Allaha havale edin.. Nişanlanmadan çok çok önce..daha beni ailesi ile tanıştırmadan önce olmayacağını anlamıştım ayrılmak istedim ama beni ısrarla ailesiyle tanıştırmıştı umut vermişti..ben emek vermiştim bunlar boşunamı benim 3 buçuk senem emeklerim gözü yaşlı gurbette beklemelerim Allah katında sorulmayacakmı..ömrümün 3 buçuk senesi gözü yollarda umutla bekleyen ve en sonunda bıçakla yara bere içinde parçalanarak bırakılan kalbimin hesabı sorulmayacakmı! insan bir kere ölür..bu gönül yarası ve kırıklığı bir ömür boyu içimde taşıyacağım sorulmayacak mı bu kalbin dikiş tutmayan kanayan yarası..
canım herşeyin güzel yanlarını düşünüyorum ve iyiki olmamışta diyorum...Ama sende biliyorsunki yaşananlar insanı çok yıpratıyor ..kesinlikle değmez asla ve asla ama yaşattıkları konuştukları üzdükleri canım..ayrılıktan sonra zaman zaman çok duyguların değişiyor benim ki şuan hüzüne mutsuzluğa bıraktı gözümde büyüttüğüm karşıdaki insanın aslında benim için ne kadar yanlış biri olduğunu görüyorum...senin şuan yeni olayların tam içerisindesin..bende senin geçtiğin aşamalardan geçtim güçlü olman lazım eğer severek ayrılıyorsan üzülmemek elde değil...şuan karşıdaki insanın yaptıklarından dolayı sende kızgınlık duygusu var ama yarın birgün daha farklı düşüncelere ve duygusal bunalımlara girebilirsin bunu kendim yaşamasam bu kadar açık yazmam bu seni üzmek için değil herşeye hazırlıklı olman için...Yarın birgün göz yaşını akıtacağın birşey bir kırgınlık konuşma olacak güçlü ol çünküü aylar sonra hiçbirşeye değmediğini göreceksin ilerisini düşün herşeyin geçeceğini düşün ve atlat üzülme sakın canım...inatları ve öfkeleri yüzünden kaybediyolar..
Hepinize geçmiş olsun gerçektn üzücü ve hiçbir hemcinsimin başına gelmesini istemediğim bir hayal travmasıArkadaşlar aranızda nişanlısından ayrılan varmı ben 2013 senesinin maduruyum...mayısta düğünüm olacaktı..ayrıldıktan sonra çok kötü bir süreç yaşadım hani başıma gelmese nasıl birşey olduğunu anlamak ve bilmek mümkün değil ateş düştüğü yeri yakar tabiki iyiki olmamışta diyoruz hayırlısı kısmet böyleymiş diyoruz ama üzülmemek bir anda herşey yoluna girer demekle olmuyor çünkü insan sarsılıyor..Boşanmakta kötü birşey tabi ki beterin beteri insan boşanma aşamasına gelince artık büyük bir karar vermiş ve bundan sonrası daha huzurlu olurum diye en azından hayatının diğer kalan tarafını kurtarıyor Ama nişanlıyken sevdiğin insan daha doyamamışsın el bebek gül bebek sevmişsin sana hep sevdiğini söylemiş hissettirmiş mutlu bir aile doğacak çocuklarının ismi gelinlik eşya ev hayalleri büyük büyük hayeller ve sonunda seni yüzüstü bırakıp giden ve ben bu insanımı sevmişim hayır olamaz dedirten bir insan..İçinizde nişan atan ya da nişanlısı terkkeden varmı bu süreç nasıl geçti tekrar barışma oldumu başkası ile evlendiniz ve iyiki olmamış dedinizmi neler yaşadınız ve nasıl atlattınız...ya da aylar sonra barışmak istedimi....Şunu çok iyi anladım okuduklarımdan ve çevremden sorun ne olur olsun maddi manevi ailevi uzaklık iş vs..sonuçta her insanda aynı acı...değerli fikirlerinizi bekliyorum..
Bugün düğün günümdü benimdeayrılalı on gün olmadı msj atmş eşyaları iptal ettm diye nie gittn diyorum bilmiyorum diyo o da seviyor ağlıyor Allah yazdıysa olur diyor bu kadar ayrlmamızın nedenide çok kavga ediyorz evlenrsek ayrılırız kesn die gitti hak veriyorum ona ama nerden biliyoduki belki mutlu olcktk evlennce
Bugün düğün günümdü benimdeayrılalı on gün olmadı msj atmş eşyaları iptal ettm diye nie gittn diyorum bilmiyorum diyo o da seviyor ağlıyor Allah yazdıysa olur diyor bu kadar ayrlmamızın nedenide çok kavga ediyorz evlenrsek ayrılırız kesn die gitti hak veriyorum ona ama nerden biliyoduki belki mutlu olcktk evlennce
Hepinize geçmiş olsun gerçektn üzücü ve hiçbir hemcinsimin başına gelmesini istemediğim bir hayal travması
Bnim durum farklı biraz eşim benimle evlenmeden 1 sene önce nişanlısından ayrılmış fakat bu kız hakkında ser verip sır verilmiyor eşime de sorduğumda olmayacağını anladık bitirdik diyor ailesi de birşey demiyor delircem acaba burda bulabilir iyim kızı 3 sene falan olmuş ayrılalı bunlar eşim herşeyi almış ev eşyası olarak antalyadaymış falan filan
Merakım ayrılık nedenleri
canım sen ne yaptınn bende bayadır girmiyordum ama ii haberlerinizi duymak istedim inşllh toparlamışsınızdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?