- 9 Şubat 2017
- 9
- 6
- 16
- Konu Sahibi BLACK ANGELL
-
Başka biri olabilir flört dönemi olmadan yani görücü usulü ise ısınmamış olabilir
Ailesi istedimihayır 1,5 yıldır birlikteydik görücü usulü değil
Ben varim :)) 2 sene gorustukten snra nisan yapmistik aramizda mesafe wardi farkli sehirlerdeydik. haliyle kiskanclik baski tartismalar buyudu bi gun geldi ben artik yapamicm deyip nisani attim. 2bucuk sene hic haber almadik birbirimizden sonra birlestik bir sekilde. Bir ay icinde dugun yaptik 1 seneyi geckin evliyim hersey yolunda cok sukur :)
Ailesi istedimi
Birden bire oluyorsa hep başkası vardır
kimde görsem sonu böyle oldu, yoksa seven insan uzakta da olsa sever, yapamıyorum demez
Biri aniden karar değiştirip sizi istemediğinde bunun adı büyülenmek mi oluyor? Ben olsam aklıma kesin bir başkası olduğu gelir.
Seni üzmek istemem ama "artık yapamıyorum" denilen ayrılıklarda yeniden bir araya gelmek pek mümkün değil.
olmuyor yapamıyorum bitsin istiyorum dedi ve bitirdi öylemi sende kabullenip sorgulamadınmadem seviyorsun adam akıllı sebebini sor öğren eger sebep başkası ise tak sepeti koluna herkes kendi yoluna
Hayirlisini iste Allah tan nasipse zaten bir sekilde doner dolasir seni bulur. Umarim hakkinda hayirlisi olur sebep belirtmeden bitirmesi ilginc olan. Bizim mesela bariz meseleler vardibizde birbirimizi çok seviyorduk ne oldu anlamadım umarım herşey düzelir onu çok seviyorum
Hayirlisini iste Allah tan nasipse zaten bir sekilde doner dolasir seni bulur. Umarim hakkinda hayirlisi olur sebep belirtmeden bitirmesi ilginc olan. Bizim mesela bariz meseleler vardi
Sebep bu olamaz bence baskasi ihtimali çok yüksek bırakın su kıskanan biri bişey yapmıştır lafını yani sizde hiç sormadinizmi neden ne var diye bi ihtimal daha var bence birileriyle biseyler yaşamış ve ona mecbur hissedebilir kendini valla aklıma her ihtimal geliyo benimmaddi sıkıntıları vardı hemde baya bunu biliyorum
Canim maddi durumlar olsa bile bunu sana guzelce anlatmaliydi. Sonucta maddi sıkıntilar bir anda ortaya cikmadi altindan kalkamasada sadece erteleyebilirdi bitirmesi icin bi sebep degil bence. Rica ederim :)maddi sıkıntılar vardı düğünü ertelemeyi düşünüyordu sanırım altından kalkamadı aynen ne kadar hesap yaparsak yapalım nasipteki neyse o oluyo yorumun içim teşekkür ederim
peki sizi kıskanan biri varsa ve ayrılmanız için birşey yaptıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?