nişanlısını hiç öpmemiş ama beni istiyormuş siz ne düşünürsünüz??

kızlar tanıştığım biri var daha önce 3 aylık ilişkisi olmuş ve nişanlanmışlar 3 ayda nişanlı kalmışlar ve hiç öpmemiş.biz yeni tanıştık ve güzel olduğumu öpmek istediğini söylüyor siz ne düşünürdünüz[/QUOTE
de hadi git derdimm git kendini öp derdim

Öpmemiştir kızlar ya ne fesatsınız siz de adamcağız demiş işte 4 yıldır tık yok diye :27:

Ayrıca bazı erkeklerin fikrinde evleneceği kadına el sürmemek vardır(Nişanlısı vs) ama diğer kızlara hücum mubahtır...Hiç bunu düşündünüz mü? :ssz:
evleneceğine el sürmek fikri yoksa eline mi el sürüyor peki : )))
her erkek ellerini sever : ))

önemli olan ne peki? her kadın ilk olmak ister tabi ama daha önce başkasını sevmişse ve artık onu sevmeyip seni seviyorsa bu azımsanacak bi durum mu? yani şu an seni öpmek istiyorsa ne olacak... bunları geçen artık. öncesi kimseyi ilgilendirmez. şu an için sana güven veriyorsa eyvallah ama güvenmiyorsan boşver.

kızlar tanıştığım biri var daha önce 3 aylık ilişkisi olmuş ve nişanlanmışlar 3 ayda nişanlı kalmışlar ve hiç öpmemiş.biz yeni tanıştık ve güzel olduğumu öpmek istediğini söylüyor siz ne düşünürdünüz

Severek nisanlanmadiysa,sevmediyse o kızı öpmek istememiş olabilir. Bence doğru söylüyor olabilir yani.Zaten üç ay nişanlı kalmış baksana.

daha yeni tanıştığı bir kıza seni öpmek istiyorum diyen bir erkeğe ben pek güvenmezdim
sen de güvenme derim:31:

Back
X