- Konu Sahibi * KapRiS *
-
dekoltede İstemiomm.Askılı yeter.ama. Oda Yasakk
ühühhühühhüü
off offff, benimki de bu cinsten. daha söz yok nişan yok gelinlik kavgası yapıyoruz sempatiksalakcinni öyle dekolte falan zaten olmıcak ama kendisi kollarımın omuzlarımın da açık olmasını istemiyo. bazı dantel bolerolu modeller var beğendiğim onları göseriyorum bu seferde böle dantelli mantelli olmasın teni göstermesin, erkekler görmesin diyo sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı deli ediyo beni şakkıdı ama kararlıyım, onu yenicem
Benim de amcamın kızı 96 yılında nikahında sutyen modeli-boyundan bağlamalı vücuda tam oturan elbise tarzı bir gelinlik,kasığa kadar yırtmacı var,boyundan bağlı,sırt kuyruk sokumuna kadar açık,tam göğüs dekolteli.Duvakta yok,bir çiçek saçta o kadar.Görmeniz lazımdı.Teşhiri sonuna kadar destekleyen bir modeldi.Nette baktım aynısına benzer bir model olsa buraya koyayım resmini ama yok o kadar açığı,yabancı forumlarda bile yok.Halamlar bile bu kadar olmaz,gelin masum olur deyip durdular.Geçen gün fotoğrafçının önünden geçerken seksi bir gelinlikli bir fotoğraf gördüm,sevgilime anlattım size tarif ettiğim kuzenimin geliniğini.Ben o kadarını giydirmem ama hafif bir dekolte olabilir dedi,haklı da bence.Damat herkese ben bu gördüğünüz şeylere bu gece sahip olacağım imajını çizmiş dedi.Ben de erkek olsam böyle düşünürdüm.Abartmadan,kararında açmak lazım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?