- 14 Haziran 2010
- 1.271
- 398
- 363
- Konu Sahibi * KapRiS *
-
wallaa ben straples istıorumm amaa bnmkii aslaaaa istemio oynarken yukarı yukarı çekştrcennn beni sinir etcen daha çoookk dkkat cekicen dio yalan bi kol taktr çekiştrme dıoo o sabit durucak cekştrmem diorummm hayyyııııııııırrrrrrrrrrr diooo babasıda hacı bnmkininn utanıo babasındannn offffooooooooooooofffffffffffffffff :////////
bende straples istiyorum öyle alicam, askili maskili gelinlik bana cok tuaf geliyor... igrenc buluyorum acikcasi :S, straplesle harika öyle secicegim insalllah... karisirsada napalim tartisacagiz artik sempatiksalakcinnieyvahedigeldismile:1shok:
işte öle iğrenç tuhaf bulmakla olmuo bazı şeyler şartlar ve koşullarr bazen istedn gibi olmayabılıoo inş.alabılırsın straples gelinlikkkk ve buradanda gösterırsın bizee yorum yaparısss bzdee
vallahi benim eşim kadar kıskanç görmedim ben 1 yıldır evliyim istanbulda merkezi biryerde yaşıyorum 1 kez bile kendi başıma dışarı çıkmadım hatta annem ve eşim haricinde hiçkimseyle çıkmadım giysi konusundada çok hassastır yazın ortasında sırf eve misafir geldiğinde üzerime giymek için uzun hırkalar aldı bana çok kalın değiller ama bayağı uzun kollu be uzunlar yani nişanlıyken durum daha da bir abartılıydı kısa kollu t-shrt bile giyemiyordum o yanmda yoksa
veeee yinede düğünümde straplez gelinlik aldım göğüslerimin yarısı dışarıdaydı dekoltesi bayağı fazlaydı sırtı tamamen açıktı falan ama ilk defa gelinlik giyeceğimden ve inş. son olur bu yüzden sesini bile çıkarmadı ne istiyorsan onu al dedi bence böyle olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?