Nişanlısıyla Aynı Masada Oturduk

arkadaşlarının haberi yok muydu yoktur heralde çünkü bile bile çağırcak akdar salak olamazlar yani kusura bakmada boşver sen o x kişisine iyi demişsin numaramı değiştircem falan diye zaten ağlama sebebinde sadece yaptığı yüzsüzlüğe sinir olmanmış anladığım kadarıyla neyse Allah kurtarmış sakın o mal içinde bida üzülme arkadaşlarında yok arayam bilmem ne dersede ne gerek var meşguldur onlar boşverin falan de

Aaa öyle miymiş. Ben okumamıştım eskileri. Telefon numarası değiştirmeyle ilgili ettiği lafı beğenmiştim ama o bile tripmiş demek. Ama yine de üzülmüş kız, belki pişman oldu, belki kendine dürüst olamıyor bilemeyiz ki. Ama sizin anlattığınız versiyonda adam kıza selam vermese yeri gerçekten

Eski konularını bilmiyorum durum pek sandığım, bana geçen ilk izlenim gibi değil herhalde ama hayatta bu tarz şeyler oluyor yani karşılaşmak istemediğimiz insanlarla karşılaşabiliyoruz, her ne olursa olsun önemli olan medenice davranabilmek. Hayat bu yani ve o ikisinin hayatı, mutluluğu, Allah herkesin mutluluğunu daim etsin deyip geçebilecek olgunluğa sahip olmak gerekli bence, içimiz kan ağlasa da ağlamasa da.

çok üzüldüm sana ki kızıda salak yerine koymuş hadsiz.

Ahh canm inan cok uzuldum durumuna.guzel laf sokmussun ayrica tebrik ederim seni .kendini uzme hyatta hicbi insan tek degildir kesin sende diger yarini bulacaksin.kafani boyle seylere takip uzmw kendini .be de bi ara senin gibi agla agla agla asagiladim kendimi ama bu olaydan tam bir yil snra esimle tanistm ve snrasinda evlendinm cokta mutluyum ayrica.sende bunu dusun bende mutlu olacam diye yoksa kendini harap edersin boyle sknti yaptikca psikolojinde bozulur.

Yazik o gozyaslati

Herşey zamanla geçiyor unutman zor olacak ama unuttuğunda pişman olmayacaksın.

Yorumlarınıza teşekkür ederim.Ama birkaç yorumu yanıtlamak isterim...
  • Her türlü eleştiriye açığım...Siz beni bu şekilde eleştirdiniz diye kimseyle tartışmam.Fakat şu eleştiriyi asla kabul etmem:"Onları rahat bırak,arasını bozma".Ben insanların ilişkisini bozmaya çalışan biri hiç değilim ve olmam da...Benim burada "Amann...O benim tekrar peşimden koşsun" diye bir yaklaşımda da değilim.
  • Evet...Zamanında bana bu insan yaklaşmaya çalışmış olabilir ve ben nasıl davranacağımı bilemeyip kendisini kendimden uzaklaştırmış da olabilirim.Başta duygularımın büyüklüğünün yeterince bilincinde değildim.Bununla da övünmüyorum,aksine pişmanlığını yaşıyorum.Erkeklere hele de bu durumlarda nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum fakat bazen yaptığı hareketlere isim koymaktan çok konuşulması gereken zamanlar vardır ve o bunu nişanlı bir adam olarak sarhoşken arayıp bana "Neden?" diye soruyor.Başkasıyla evlenme aşamasına gelmiş birine ben nasıl davranmalıyım,seni seviyorum falan mı demeliydim?
  • Ayrıca hiçbir neden açıklamaz nispet yapması dışında nişanlısıyla tanıştırdıktan sonra "Niye durgunsun" diye sorması.
  • Ve ben bugünden bugüne asla üzülsünler,mahvolsunlar,ayrılsınlar diye bir beklenti içine de girmedim,nişanlısıyla tanıştıktan sonra hiç girmem.Nişan fotoğraflarını gördüğüm anda vazgeçmiştim ben zaten umutlanmaktan.Aksine onlar için dilediğim tek şey mutlu olsunlar oldu.

bılemedım olayın gecmısını bılmıyorum
ama eger cocuk bır yandan bana yazıyor obur yandan nısanlıysa beter ederdım onu orada
sanırım ben yapardım bunu

İnşallah sen de mutlu olursun arkadaşım. Gençsin belli, geleceğe bak geçmişe değil. Bu güzel yıllarını acabalarla harcama, yeni ilişkilerine de annen ile babanın durumundan dolayı güvensizlikle yaklaşma.

Ben eski konuları bilmediğim için olayı çok yanlış anlamışım. Teşekkürler açıklama için

Bana o soruyu sorması nispet gibi gelmedi.
O kadar bariz ki adamın aklı hala sende. Bu yüzden sarhoşken arıyor, seni kötü görünce de soru sormuş sana.
Kafeye önceden gelmişler zaten. Seni görünce dönüp gitseydi nişanlısı şüphelenirdi. Bu yüzden de yapamamış. Ama kötü olduğunu görünce de sormuş sana. Dediğim gibi bu nişanlısıyla onun arasındaki mesele seni beni alakadar etmez.
Ama adamı burada şerefsizmiş gibi lanse etmende hoş değil.
Konuyu "biri benden hoşlanıyordu ama yüz vermedim sonra da kariılaştık bir kafede nişanlısıyla oturdum kötü oldum" diye açsaydın bak o zaman sana nasıl yorumlar geliyordu... İnsanlar yalan yanlış yere tanımadıkları bir adama senin yüzünden laf sayıyorlar burada... Senin başına gelenler ne kadar nahoşsa bu durum da o kadar nahoş...

Daha gençsin
Boşver küçük bir şehirde tıkalı mı kalacaksın ?
Üniversite de ne kısmetlerin çıkar.
Herkes aynı hayatı yaşamak zorunda değil.
Bu yüzden annen baban etkilemesin seni.
Bundan sonraki ilişkilerinde daha dürüst ol. Açık açık "istiyorum" yada "istemiyorum" de.
Kendinden soğutmak için türlü oyunlara girme. Bak sonunda üzülen yıpranan sen oluyorsun.
Adamı da engelle telefonundan. Gerekirse arkadaş çevreni değiştir. Hiç bir şey olmaz merak etme.
Çeşitli kulüplere gir sosyal aktivitelere katıl kendini geliştir üniversitede.
Emin ol bu yaşadığın aşk acısı değil çünlü ortada aşk yokmuş ki
Hiç el ele tutuştunuz mu ? Sarıldınız mı ? Başbaşa kaldınız mı ? Sırlarınızı paylaştınız mı ?
Bunlar olmadan aşk acısı olmaz bence

çok üzüldüm canım neden seni bıraktı dahası çıktınız mı bir ilişkiniz var mıydı öncesi nasıldı?

Senin hislerini belli etmeyip durup dururken adama soguk davranman cok kotu olmus. Heralde seni rahatsiz ettigini ve senle olamiycagini dusunmus en azindan kendisini seven bi kizi uzmeyip onunla nisanlaniyim demis muhtemelen. Sen ufak bi adim atsan adam sana acilirdi. Demekki gercekten adama kendini sapik gibi hissettirmissin(yani seni acayip rahatsiz ettigini dusunmus cesaret edip adim atamamis sana). Ama akli hala sende seni seviyo. Sen tamam desen nisani atar. Ama deme. Yuva yikanin yuvasi olmaz o kizin ahini alir mutlu olamazsin. Belli ki kizin biseyden haberi yok baksana nasil masumca sana veda etmis. Yapman gereken tek sey numarani degistirmek. Baska sehirdeyken acin azalir. Eger kiz onu birakmazsa, sizin artik bi olurunuz yok. Ki muhtemelen kiz cok seviyo ve birakmiycak. En azindan bundan sonra karsina cikicak kisiye soguk davranmazsin akisina birkirsin

bılemedım olayın gecmısını bılmıyorum
ama eger cocuk bır yandan bana yazıyor obur yandan nısanlıysa beter ederdım onu orada
sanırım ben yapardım bunu

cuteye kesınlıkle katılıyorum....adam sana nıye durgunsun demıs " nıyemı durgunum karsımdakı aşağılık herıf daha ıkı gun once kapımda dıl dokuyordu ama şu an nışanlısıyla..boylesıne ıkı yuzlu pıslıklerle dolu bu hayat"der ve kalkar gdıerdım ordan....nıye sustunuz kı?????

Eski konularınızı bilmiyordum ama bilgi edindim arkadaşlar özetlemişler.
Ama ortada bir yanlışlık var adam nişanlıyken sarhoş halde sizi aramış.
Yani sizin bu aramaya öfkeli olduğunuzu düşünüyorum.
Ben olsam geçen gece beni aramıştın ya birşeyler mırıldandın anlayamadım sarhoştun galiba ne dicektin? derdim.
Bunu nişanlısıyla arası bozulsun diye değil kız gerçeği bilsin diye söylerdim.
Seni aramak ne haddine sonuçta, en azından ben böyle yapardım içimde kalmazdı.

çok üzüldüm canım neden seni bıraktı dahası çıktınız mı bir ilişkiniz var mıydı öncesi nasıldı?

Adam bırakmamış
Sevli olmamışlarıkmamışlar
Adam sadece yakınlık göstermiş kız ise terslemiş yüzüne bile bakmamış. Adam da napayım beni istemeyeni diyip başkasıyla nişanlanmış. Kız da bunu hazmedememiş. Bir nevi kız adamı bırakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…