Nişanlısıyla Aynı Masada Oturduk

okuyunca bende gerçekten üzüldüm sanki sizin hissettiklerini hissettim... zaman erşeyin ilacıdır uzaklaştıkca hayattki olaylar değiştkçe unutucaksınız

Bu erkekler ne zaman karakter sahibi olmaya başlayacaklar,şu siteden duyduğum olayları geçtim bu aralar etrafımdaki tüm erkek arkadaşlarım pıtır pıtır sevgililerini aldatıyorlar ve ben bildiğim halde söyleyemiyorum çünkü sevgilim yasakladı ve sinirden çatlıyorum zaten, bide üstüne buradaki salak erkekleri okuyorum.

sen hiç sallama, boşver, ucuz kurtarmışsın az karaktersiz değilmiş. güzelde cevabını vermişsin bu yeter ona.

Zamanında gelsin konuşsun istemissiniz onu anlıyorum açık acik seni seviyorum demesini beklediniz ama o bunu yapmak yerine davranışları ile göstermiş ama sizden en ufak olumlu tepki alamamış, bakin açılmak bir kadın icin ne kadar zorsa bir erkek için de o kadar zordur hele de bir yeşil isik yakmazsa.
Bizim toplumumuzda bu görevde nedense hep erkeğe veriliyor, peşinden kossun, açılsın, sevgili olunsun.
Ben öyle yapmadım mesela esimim hic aklında bile yoktu. Ufaktan başladım isindirdim kendime, sonra da baktim yeşil ışık var açıldım. Ha o Işığı görmesem ben de kaçıp giderdim konuşma evresine girmeden
Erkeklere olan güvensizliğin izden dolayı uzaklastirmanizi da anlıyorum, hak veriyorum, bu durumda size suçlu diyemem ama adama da suçlu diyemem. Burda bir kismetsizlik var.
Adam sizden hiç ışık görmeyince vazgeçip nişanlanmış gayet doğal. Bazıları sevseydi seni ikna ederdi demiş evet yine ederdi ama bu sizden ufak bir ışıltı gormesiyle olurdu. K.bakmasinlar kimse de platonik aşkını sonsuza kadar beklemez günümüz şartlarında. Adama kizmayin, size dalginsin derken bile sizden bir umut arıyor ha nisanli yanlis ama ariyor işte.

heee ben hiç anlamamışım olayı :)

Kesinlikle size katiliyorum adam suan pesinden kosmadigi için boylesiniz sizin zorunuza giden bu ilgi hep sizin üzerinizde olsun istiyosunuz ayrica hicbirsey yapmayada hakkiniz yok bu sizin tercihiniz suan uzulmeniz yersiz sadece adamin baskasiyla olmasini hazmedemediniz belli ki

Buyuk bir talihsizlik yasamissiniz.
Ama keske arkadaslariniz onlari davet ederken bir bahane bulup, ortami terketseydiniz.
Bir daha bir yerde tekrar karsilasirsaniz selam dahi vermeden uzaklasin.
Cunku nisanlisinin icinde bulundugu durum da hic hos olmuyor.
Umarim kisa zamanda mutluluk cikar karsiniza...

Kiyamam ya çok uzuldum. O öküze de ayrıca sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…