Nişanlıyım 7 haftalık hamileyim.

nişanlınız ne diyor? evliliği öne çekseniz, işyerini sonraya bıraksanız, onun masrafını eve harcasanız? sonra beraber daha iyi toparlayabilceğimizi düşünüyoruz deseniz?

Daha simdiden gozumuzden düştün dediler bile.

Valla hiç kusura bakmada bencilsin..İnsan düğün dernek için bebeğini öldürmeyi göze alabilir mi ya? Hadi sevgilim benden ayrıldı,beni bıraktı gitti hamileyim ortada kaldım desen anlıcamda nışanlısın ve nışanlın çocuğu aldırma diyor,sana sahip çıkıyor ve sen hala aldırmak için bahaneler mi üretiyorsun? Valla kardeşim madem gerektiği gibi korunamıyorsunuz o zaman yapmayacaksınız..Kimsenin cinsel yaşamını kınamam kendi hayatıdır..Ama bu en ufak birşeyde hemen kürtaja giden insanları kınıyorum..Ayıptır ya!! Gidip yağ bezesimi aldırıyorsunuz vücudunuzdan..Can bu ya can..Resmen katillik yani kusura bakmayın..Allah ıslah etsin inşallah...

valla kusura bakma ama aileni mutevazi bir dugune ikna etmek bebegini oldurmekten veya ailene hamileyim demekten daha mantikli. belki kolay olani bu degil ama yapacagin en insanca hareket bu.

sakin kacarak evlenme, aileni sanki kendin sadelikten hoslaniyormussun gibi hep ucuzuna giderek dugune ikna et.
madem sorumlulugun altindan kalkamayacaksiniz seks yapmakla isiniz ne?

konuyu kurtaj olman icin destek ciksin diye actiysan bilemem.

ailem onu kabul etmez bunu kabul etmez diyecegine nasil kabul ettirecegini dusun.

Ailenizin kurallarını düşünmeden ilişkiye girmenizin bir bedeli olmuş sıkıntılarınız.
Bu durumda yola çıkmış evladınızdan vazgeçmek yerine, ailenizin tepkilerini bedel olarak seçmelisiniz.
Sade bir törenle evlenip yuvanıza sahip çıkmanızı tavsiye ederim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Daha simdiden gozumuzden düştün dediler bile.

Iste bu!!
Sen bence o nisanlini da hayatindan cikart , cunku sana bundan sonra huzur yok..
Evlensen bile gozlerinde degerin olmayacak sana asla deger vermicekler.
Ve malesef evliliginde yurumez boyle ..

Ben sadece anneme babama bir şey olmasından onlara laf gelmesinden korkuyorum. Ailemi bilmediğiniz için böyle yorum yapabiliyorsunuz. Ben bebeğimi istemiyorum demiyorum benim kabul etmediğim bir şey yok ben her şeye razıyım ama bu psikolojiyle bebegime bakamamaktan da korkuyorum.

Iste bu!!
Sen bence o nisanlini da hayatindan cikart , cunku sana bundan sonra huzur yok..
Evlensen bile gozlerinde degerin olmayacak sana asla deger vermicekler.
Ve malesef evliliginde yurumez boyle ..

İşte benim korkum da bu. Böyle mutsuz desteksiz düzensiz bir aile de bir bebek nasıl sağlıkla büyür ki.

Hesapsız atılan adımların sonucu bunlar, yanlış anlamayın nişanlınızla birlikte olmanıza en ufak sözüm olamaz, bu sizin özeliniz ama keşke hamilelik riskini düşünüp korunsaydınız, en azından bugün ailenizi kaybetme korkusu yaşamazdınız.

Bebeğinizi aldırmanızı da doğru bulmuyorum zira nişanlınız sizi bırakıp kaçmıyor, aksine bebeğe de size de sahip çıkıyor, sizde yaşadıklarınıza sahip çıkın, ailenize direkt hamileyim diyemezsiniz belki ama bebeğiniz 12 -13 haftalık olmadan bir an önce nikahınızı yapmalısınız, 3. aydan sonra karnınız belirmeye başlar, ne yapıp edip ailenizi nikaha ikna edin.

Afedersiniz ama benim düşündüklerini bilmediğiniz için size de bunları söylemek kolay geliyor. Ayrıca ben kesin olarak kürtaj yaptıracağım demedim sadece bir çözüm bulmaya çalışıyorum.

bak arkadasim bu isin en cikar yolu hic uzatmadan evlenmek.
dugunu eger nisanlinin ailesinin maddi durumu yok diye degil de sanki sen sade seylerden hoslaniyormus gibi ayarlarsan ailen itiraz etmez.
gerekirse ileride takilmak uzere altinlari altin degil altin kaplama alin. ailene soyleme sanki gereken altin takilmis gibi olsun. fotografciyi portfolyo olusturmak isteyen yeni birini sec mesela. onun da musteriye ihtiyaci oldugundan cok uygun fiyata cekecektir.
benim dugunumde esimin ailesinin destegi yoktu, borca girmektense herseyin uygununa gittim. 4 yil once gelinlik dahil 3000 liraya hallettim herseyi. (altin haric)

Ay konuşmayayım diyorum tutamıyorum kendimi..Birlikte olurken oluyorsunuz ama o zaman sorun olmuyor ya!! Madem aile yapınız buna müsait değil girmeyin kardeşm ilişkiye o zaman..Babanı düşünüyormusun ilişki yaşarken acaba duysa ne derdi diye? Hadi giriyorsun madem düzgün korun..O işe gelince ana baba korkusu yok..O minicik yavruya gelince mi başlıyor korkular ya..Bırak babanı Allahtan kork,vicdanından kork..Gir bir kürtaj videosu izlede biraz şuurun yerine gelsin ya..Lütfen acele kararlar vermeyin böyle nolur nışanlında kabul ediyor bak ne güzel..Daha ne olsun ya...

İşte benim korkum da bu. Böyle mutsuz desteksiz düzensiz bir aile de bir bebek nasıl sağlıkla büyür ki.

Valla sana nasil bir akil versem anlamadim ..
Asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik misali..

Bebegi aldirsan o yavrunun gunahina gireceksin onun hic bir sucu yok oda bir can , aldirmasan dogursan ailen seni silicek ..
Nisanlinla evlensen ilerde zaten bosanacaksin bunu gormek cok zor degil simdiden.
Aile simdiden sana karsi tavir almis ve asla degismicek fikirleri senin hakkinda.
Hatta ailene soyleme ihtimalleri cok yuksek .
Yani canim ailen aslinda her sekilde duyacak .
Ya sen cikip adam gibi anlatacaksin ve yoluna bakacaksin .
Yada omur boyu bu adamin ve ailesinin kolesi olacaksin.
Ve bunlar sana dugun felanda yapmaz yapsalar bile hic bir istedigin olmaz .

hemen hemen 2 aylık hamilesin... eşinin ailesi bu durumu koz olarak kullanıp tabiki sana hiçbir şey yapmazlar... bence annenle konuş... ve annene istesen aldırabileceğini... ama sırf yaza evlenicem diye neden aldırayım ki ne çocuğumdan olayım nede evliliğim yaza kalsın istemiyorum de... zaten annenin de bu saatten sonra yapacağı hiçbir şey yok... çocuğunu aldırsan nişanlınla ayrılabilme ihtimalini düşünecektir... ortada çocuk kalmadığı için nişanlısı da bunu bırakırsa ne yaparız diye.... muhtemelen bakireliğe de önem veriyordur... bakire olmadığın için bir daha evlilik ihtimalinin zor olacağını da düşünecek.... mecbur sana yardım edecek....

Aldırma gibi bir düşüncem kesin olarak yok nişanlıma aldiracagim diyorum bir şeyler yapsın istiyorum ama o aldirmayalim demekten başka bir şey yapmıyor kendi ailesine bile soyleyemedi ben söyledim. Ben de kendi canım kendi parçam olan bebegime kıymak istemiyorum ama şu an onların bir şey yapma gibi niyetleri de yok. Ben söyleyeli bir hafta oldu nikah düğün falan değil is düşünüyorlar sadece.

Anneme söylemeyi çok düşündüm ama daha iki gün önce nişanlımla abim arasında bir sorun çıktı morallar berbat. Bir de söylediğimde kalp krizi geçirir falan diye de korkuyorum benden bekleyecekleri bir şey değil çünkü ben de nasıl böyle bir şey yaptım hala bilmiyorum. Annem öğrense babamı ikna eder her türlü amaa.

o yuvanin nasil olcagini Allah bilir. ama cana kiymak.. hangi dine inaniraaniz inanin gunahtir.. bunun disinda vebaldir.. haktir.. okadar cok bebek isteyen varki Allah sana vermisken gunahtan donmeli ve towbe etmelisiniz.. ayrica bu dunya en fazla 70 80 yil bunun icin sonsuzlugunuzu yakmayin derim.. Allah gonlunuze bebeginizin sewgisini wersin katil olmaya bahane yoktur..

Kişisel olarak hiçbir beklentim yok aslında. Nişanlım benim aksime kendi ailesini pek umursamıyor onların dediğine bakma ben her şeyi yoluna koyacağım diyor ama icraat yok bebegim bir hafta sonra iki aylık olacak onun için her dert çekilir gibi geliyor bazen. Ama bir de doğduktan sonrası var.

Keşke nişanlınızın ailesine söylemeseydiniz, nişanlınızla çözmeye çalışsaydınız. Söylemeseydiniz diyorum çünkü kendi anne babanızın duymasından korktuğunuzu, sülalenizin dedikoducu olduğunu yazmışsınız, ya biryerden sonra işler çığrından çıkar ve aile sizin hamile olduğunuzu anne babanıza söylerse.

Aile öğrenirse evlilik süreci hızlanır diye düşünmüşsünüz ama gördüğünüz gibi hızlanmamış aksine zaman yalnızca sizin aleyhinize işliyor, bugün herşey ters gitse ayrılmaya kalksanız nişanlınıza o erkek istediğini yapar diyecekler, tüm suç sizin üzerinize kalacak farkındasınız değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…