Nişanlıyım 7 haftalık hamileyim.

zaten her türlü öğrenecekler... senin evlenmen 1 ayı bulacak bebek 3 aylık olacak... sen evlendikten 6 ay sonra doğum yapacaksın... biran önce annene bari söyle de süreç hızlansın...

zaten her türlü öğrenecekler... senin evlenmen 1 ayı bulacak bebek 3 aylık olacak... sen evlendikten 6 ay sonra doğum yapacaksın... biran önce annene bari söyle de süreç hızlansın...
O da var, babası konduramasa da annesi mutlaka anlar.

Farkındayım biliyorum nisanlimi seviyorum bana ve bebegimize değer verdiğini de hissediyorum. Onun ailesinin benim aileme söylemesi daha mantıklı geldiği için söyledim aslında annesi de annene ben geldiğimde yalnızken söylerim siz söylemeyin dedi. Ayın beşinde kalp atislarini duymaya gideceğim bunun için de sabirsizlaniyorum açıkçası. Sanırım ailemin bir aan önce öğrenmesi daha iyi olacak gibi geliyor. Belki bebeğim dogunca onu görünce affederler beni diye düşünüyorum. O zamana kadar ben ve bebeğim hayata tutunabilirsek tabii. Uzuntuden stresten her gün aşırı kanamam oluyor.

Allah yardımcın olsun zor bir durum.En kısa sürede çözüme ulaştırmak lazım bu durumu.arkadaşlarında dediği gibi zaman senin aleyhine ilerliyor.bir an önce düğün yapılmazsa zaten ailen doğum süresinden anlayacak evlenmeden önce hamile kaldığını .

Öyle ama ailesi baska sehirde oldugu icin ve maddi durumdan dolayi nikahı bile en gec bir ay sonra yapabiliriz diyorlar.

Nisanlinda madem kabul etmis , kredi ceksin biseyler yapsin.

yaaa.. babalar pek anlamazlar... erken oldu... sorun oldu hemen doğurmak zorunda kaldı falan denirde... çevre ?????
O çevre başımın en büyük belası zaten. Bana ne derlerse desinler umrumda olmaz bebeğim için katlanirim ama ailem Kahrolacak benim yüzümden. Tek suçlu benim eğer yeterli korunsaydık bunlar başıma gelmeyecekti. Ailelerimizin arası da açık zaten. Rabbim kimseyi çıkmaza sokmasın çok zor. Bir günaha girdim tekrar bir günaha daha girmek istemiyorum.

ne kadar süredir birliktesiniz... yani nişanlının hiçbir şey yapmaması ama sadece bebeği aldırma demesi de garip.... ne yapmayı planlıyor seni ailesinin yanına getirip... orda doğum yaptırıp... böyle yaşar gideriz mi diyor...

Nisanlinda madem kabul etmis , kredi ceksin biseyler yapsin.
Kredi çekme gibi bir durumu yok. Kötü bir durumda değiliz aslında babasının başka birinde ikiyüz milyar kadar parası var ama onu da haftalık beş bin olarak alıyor adamdan. Onu da ise harcıyorlar. Ben de istiyorum ki işten önce kendi yuvamızı kuralım ama onun için bir şey yapan yok. Tamam is kuralim diye cok harcama yaptilar ama haftalık beş bin alana bir düğün yapmak çok mu zor.

Bir yıldır.
Hayır kendi hayatımızı kurarız ben her şeyi yapacağım diyor ama o da uzun zaman sonra yapabileceğini söylüyor.

Ne olursa olsun aileniz sizi affeder, babanız belkide bilmeyecek bile, anneniz söylemeyebilir lakin siz ya da kayınvalideniz söylemesenizde anneniz içte içe hamile olduğunuzu zaten anlayacaktır ve emin olun bebek doğunca ne kadar kızsa da sizi sarıp sarmalayacaktır.

Birkaç sene evvel sizinki gibi bir olaya şahit oldum, görüştüğüm bir ablanın kızı nişanlısından hamile kaldı, düğün olduğunda kız 5 aylık hamileydi, ben bile dış kapının dış mandalı olmama rağmen kızın hamile olduğunu anladım ama bilmezlikten geldim zira kızın özeline karışmak benim haddim değildi, anne farkındaydı ama ne yapsın çevreye karşı belli etmemeye çalıştı, kilo aldı düğün üstü deyip geçiştirdi, kız evlendikten bir hafta sonra yalnızca bana söyledi hamile olduğunu, anadır kızmıştı çünkü baba hacıydı ve muhafazakar bir adamdı, duysa kıyamet kopardı, ablaya canını sıkmamasını söyledim, millete ne boşver, sonuçta bu gençler evlendi, kimseyi alakadar etmez dedim, sonuç kız ailesiyle gayet mutlu mesut geçinip gidiyor, 2. çocuğu bile oldu, her iki çocuğuna da kendi anne babası bakıyor.
Düzelir herşey siz bebeğinize odaklanın ve nikah veya düğün artık imkanlar neye elveriyorsa bir an önce nişanlınızla evlenmeye bakın.

Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirsin.

Zor degil elbette , ama gonul istemiyor demekki ..
Haftalik 5 bin aliyorlar yani ayda 20 bin isteseler hemen dugunude yaparlar evide kurarlar ..
Allah sana yardim etsin , deminde dedigim gibi konuya nerden baslasam elimde kaliyor be canim .
Allah kimsenin basina vermesin ..
Allahim kimseyi zorda birakmasin , is nisanlinda bitiyor ozaman , ya kendisi masaya vuracak ve ailesini ikna edecek dugune yada bilemiyorum.
Ustelik nisanlinin ailesiyle senin ailenin arasida iyi degilmis .
Keske aileye soylemeseydiniz cunku zaten hayirlari yokmus baksana .
Keske once kendi aranizda halletseydiniz , onlar simdi bu durumu kullanir ve hic yaklasmazlar dugune .

Bu soyledikleriniz benim çok büyük bir umut anlattığınız için teşekkür ederim. Umarım benim de böyle olur.

Bu soyledikleriniz benim çok büyük bir umut anlattığınız için teşekkür ederim. Umarım benim de böyle olur.
İnşaallah, anneler babalara göre daha affedicidir, kızsalarda bağırsalarda sonuçta evlatsınız, insan evladını yok sayamaz.
Benimde kız evladım var, kız annesi olarak bir annenin kızına ne kadar toleranslı olabileceğini az çok bilirim.
Baba kıyameti kopartsa anne gizliden gizliye çocuğuna sahip çıkar yine de vazgeçmez.

Eger sırf bu yüzden düğüne yaklasmazlarsa ben de tavrı mi koyarım bu zamana kadar bir saygısızlık yapmadım. İki yaşında bir torunları daha var ve geliniyle büyük oğluyla arası açık torunlarını goremiyorlar su an toruna hasretler belki cahilce olacak ama böyle yaparlarsa ben de göstermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…