merhaba kızlar kac gündür öyle kötüyüm ki derdimi sizlerle paylasmak istiyorum ben nisanlıyım 1 yıl sonra evlenmeyi düsünüyrz fakat ben kücükken bi ameliyat olmstum sırtımdan boydan boya bi iz var rengi acılmış ama koyu yerleride var sonucta dikiş izi ayrıca sırtımda platinde var bunu söylemedim ona annemler gerek yok platin olsa ne olur herşeyi söylemene gerek yok dediler .nişanlım ben sorun etmem öyle şeyleri sonucta sağlık dedi ama sonucta izimi görmedi evlenince görecek bu psikolojimi cok bozuyor ya görünce iğrenirse ne yaparım ayrıca sırtımdaki platinide bilmiyor söylemedim annemler söyleme dedi .bunlarda değil sadece göğüs bölgemde kıllar var ve ben iğneli epilasyona basladm yarısı gitti gibi ama hala cıkmaya devam ediyor bitmezsse diye cok korkuyorm yani resmen ayrılmayı düsünüyorrm bu sebeplerden kac gündür kendimi yiyip bitirdm bunları nisanlıma belli etmiyorum evlenince problem olmasından cok korkuyorum ne olur bi akıl verin
dikis izini biliyor ameliyat olduğumuda biliyor fakat platinin sırtımda durduğunu bilmiyor sorun olurmu sizcetüyü boşver o herkeste var. epilasyona gidiyomuşsun zaten.
ama ben olsam dikiş izini ve platini söylerdim. yani bu özellikle söylenmesi gereken bi durum veya devam eden bi hastalık değil. ama yine de söylenmesi lazım. gerdek gecesine kadar birbirinizi çıplak görmeyeceksiniz belli ki. adam şok olmasın. ha bunun için terkedilecek halin yok tabi ki ama yine de söyle bence.
burda anneniz biraz aklınıza girmiş. sizi kusurlu gören o bence. sırtınızda iz var diye sizi kimse almaz filan sanıyor galiba.
hayır engel değil aynı durumda olan bi arkadasım yeni doğum yaptı doğum konusnda sıkıntı yok ama platin var diyemedim sadece ameliyat oldm sırtımda iz var dedim oda sorun değil sağlık sonucta dediCanım sırtındaki platin doğum yapmaya engelmi?benim tanodığım birinin sırt8nda baştan aşsağı plstin takılıydı doğumu doktor yasaklamıştı bence herşeyi açık açık söyle hiç birşeyini gizleme
hayır ameliyat olduğumu biliyor ama platinnin olduğunu bilmiyorAdam Yunan heykelleri gibi mi? Onu göğsü, sırtı, omuzları kıllara doluysa ne olacak? Bacakları çarpıksa?
Sırtında ki izin göze kötü görüneceğini sanmam, amma ciddi bir ameliyat olduğunu insan sevdiğinden niye gizler ki?
dikis izini biliyor ameliyat olduğumuda biliyor fakat platinin sırtımda durduğunu bilmiyor sorun olurmu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?