ya neyin vicdanı bu anlamıyorum ki adam seni bile isteye alıyoaşırı derecede takıyorum bilmiyorm vicdan azabı çekiyorum resmen ölmek istiyorm cokta seviyrm ayrılamam artık söyleyememde bunu ne yapcam bilmiyrm
Platin olduğunu bilmiyorms sanırım nişanlısına ameliyat olduğunu söylemiş plantini söylememiş bunu takıyor sanırım konu sahibiya neyin vicdanı bu anlamıyorum ki adam seni bile isteye alıyo
ama diyorumki bende ailemde çok var bu ameliyat olandan skolyoz diyolar buna sırtında platin olup olmaması hiç önemli değil ameliyat izi belli yani hatta doktor bile ister platini çıkar ister çıkartma sana bi zaraı yok dedi kız kardeşimde çıkartmadı bidaha ameliyat masasına yatmamak içinPlatin olduğunu bilmiyorms sanırım nişanlısına ameliyat olduğunu söylemiş plantini söylememiş bunu takıyor sanırım konu sahibi
canım iz olduğunu biliyor zaten ama platin oldğunu söyleyemedim ilerde bi sekilde öğrenirse sorun olrmu aramızda bilmiyormvalla ruh halini çok iyi anlıyorum. bende de ergenliğimden beri kalça bölgemde yoğun sivilcelenme vardı, üstüne oturmayacağım derecede şiş oluyordu bazen. bunu acayip kafama takmıştım ilerde evleneceğim kişi tiksinecek gibi geliyordu. ki çok kötüydü hakkaten. tek şansım çamaşırın kapattığı bölgede kalması, görünen bir eyrde olmamasıydı. eşim hiçbir zaman bunu sorun etmedi. her zaman beni güzel bulduğunu hissettirdi. ama tabii takıntı öyle bir şey ki, roaccutane adlı ağır bir ilaç kullanmaya başladım ve sivilcelerim azalıyor. bu sefer de bu ilacın başka yan etkileri var vücudumda :) bazen bize çok büyük gelen şeyler onlar için hiç sorun olmayabiliyıor. ki seninki ciddi bir rahatsızlık. hiçbir şeyini saklama. seni seven adam ufak tefek izmiş kusurmuş bunlara asla bakmaz.
Canim benim platinim belimde sorun yapmadi hic zaten seni sewiyorsa problem olacagini sanmam.cocuk konusuna gelince hicbir sikinti yasamadim hamileligimde 14 kilo aldim dogumu sezeryan istedim.rabbim kolayligini verir sen nişanlina söyle bana kalirsaaynen canım skoolyoz hastasıydım cok sükür ki su an sağlıklıyım. ne güzel doğum yapmıssın masallah :) peki eşin sırtındaki izin icin problem falan yaptımı ya ben cok kötü hissedyrm cok sorun ediyorum bilmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?