nişanlıyım ama cok mutsuzum:(

yani su anda ne yapacağımı hic bilmiyrm sonradan öğrenirse tepki verirmi ondanda hic emin deilim

Evleneceğin insandan hiç bir şeyi gizlememlisin bence. Ailen yanlış düşünüyor.
Seni olduğun gibi kabul eder seviyorsa. Ama söylemezsen güven sorunu oluşur aranızda. Takıntı yapma. Ve bunu eksiklik olarak görüp ezilmiş gibi söyleme. Sağlık sorunu sadece.
Kıl tüy olayı da önemli değil. Ya evlenince zaten herkesten daha yakın oluyorsun. En özelini paylaşıyorsun utanmadan sıkılmadan kendin oluyorsun. Çünkü adam ömür boyu senle ve seni olduğun gibi kabul ediyor.

Sonucta esınızın de kendıne has kusuru vardır Muhakkak.. Siz de kusurlarınızı sevın.. Kendinizi sevin..

Boynunuzdaki platini de gizlemenizi dogru bulmuyorum.Niye terkedilir ki bi insan bunun için ?

Bence söylenmesi gereken seyler.Psikolojini bunu icin bozma sen kendini böyle yaparak ezilirsin.Gayet acik acik söyle ve zaten hersey belli olur,sen anlattikdan sonra.Bir erkek severse tam sever sadece oraya takarsa artik hayir gelirmi böylelerden onu rabbim bilir....

aşırı derecede takıyorum bilmiyorm vicdan azabı çekiyorum resmen ölmek istiyorm cokta seviyrm ayrılamam artık söyleyememde bunu ne yapcam bilmiyrm

bak cnm benim kız kardeşimdede var amcamın kzındada var ve evlendi 3 4 ay oldu oda hep senin gibi takıyodu kafasına ama hiç bişey olmadı korktuğun gibi olmuyo sonuçta bile bile evleniyosun ayrıca platin olup olmaması hiç önemli değil ki sonuçta orda ameliyat izi var hiiiç takılacak bişey değil sakın sakında ayrılmak falan bunları düşünme saçmalama yani

Platin olduğunu bilmiyorms sanırım nişanlısına ameliyat olduğunu söylemiş plantini söylememiş bunu takıyor sanırım konu sahibi
ama diyorumki bende ailemde çok var bu ameliyat olandan skolyoz diyolar buna sırtında platin olup olmaması hiç önemli değil ameliyat izi belli yani hatta doktor bile ister platini çıkar ister çıkartma sana bi zaraı yok dedi kız kardeşimde çıkartmadı bidaha ameliyat masasına yatmamak için

Ailen ne kadar yanlış yönlendirmiş. Evlendikten sonra tepkisini düşünüp strese gireceğine şimdi söylemen en doğrusu. Abartacağın kadar büyük bir konu değil ama kartların her konuda açık olması en doğrusu..

Tabiki söylemelisin.. Buradaki herkeste hemfikir..
Yani bu çok normal bisey herkesin başına gelebilir, nisanlinda bir sorun çıkarmaz merak etme..
Benimde dirsegimde ve bacagimda yanık izim var..ilkokul yillarimdan beri hiç utanmadim etekte giydim kısa corapta, kısa kolluda.. Kaç yaşındayım şimdi bile goren sorar koluna noldu bacağına noldu, bende cevap veririm belkide milyonuncu kere..
Yani seni sen yapan şeylerden asla utanma nisanlinla paylaş

Anneniz neden soyleme dedi ne o oyle bir kusur varmista kapatmaya calisirmis gibi.

O insan esiniz olacak unutulsa herneyse a bile isteye gizlenmis yanlis cok yanlis.

valla ruh halini çok iyi anlıyorum. bende de ergenliğimden beri kalça bölgemde yoğun sivilcelenme vardı, üstüne oturmayacağım derecede şiş oluyordu bazen. bunu acayip kafama takmıştım ilerde evleneceğim kişi tiksinecek gibi geliyordu. ki çok kötüydü hakkaten. tek şansım çamaşırın kapattığı bölgede kalması, görünen bir eyrde olmamasıydı. eşim hiçbir zaman bunu sorun etmedi. her zaman beni güzel bulduğunu hissettirdi. ama tabii takıntı öyle bir şey ki, roaccutane adlı ağır bir ilaç kullanmaya başladım ve sivilcelerim azalıyor. bu sefer de bu ilacın başka yan etkileri var vücudumda :) bazen bize çok büyük gelen şeyler onlar için hiç sorun olmayabiliyıor. ki seninki ciddi bir rahatsızlık. hiçbir şeyini saklama. seni seven adam ufak tefek izmiş kusurmuş bunlara asla bakmaz.

annemle az önce yine konstm söylicem dedm kıyameti koparttı söylersen korkutursn bişey sanar gerek yok ameliyt olduğunu biliyo ayrıntıya girmene gerek yok diyo

canım iz olduğunu biliyor zaten ama platin oldğunu söyleyemedim ilerde bi sekilde öğrenirse sorun olrmu aramızda bilmiyorm

Canim benim platinim belimde sorun yapmadi hic zaten seni sewiyorsa problem olacagini sanmam.cocuk konusuna gelince hicbir sikinti yasamadim hamileligimde 14 kilo aldim dogumu sezeryan istedim.rabbim kolayligini verir sen nişanlina söyle bana kalirsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…