Sende herseyi gizlemissin be kardesim...merhaba kızlar kac gündür öyle kötüyüm ki derdimi sizlerle paylasmak istiyorum ben nisanlıyım 1 yıl sonra evlenmeyi düsünüyrz fakat ben kücükken bi ameliyat olmstum sırtımdan boydan boya bi iz var rengi acılmış ama koyu yerleride var sonucta dikiş izi ayrıca sırtımda platinde var ameliyat olduğumu sırtımda iz olduğunu biliyor fakat platinin olduğunu bilmiyor bunu söylemedim ona annemler gerek yok platin olsa ne olur herşeyi söylemene gerek yok dediler .nişanlım ben sorun etmem öyle şeyleri demişti ameliyat olduğmu söylediğimde sonucta sağlık dedi ama sonucta izimi görmedi platini bilmiyor evlenince görecek izimibu psikolojimi cok bozuyor ya görünce iğrenirse ne yaparım ayrıca sırtımdaki platinide bilmiyor söylemedim annemler söyleme dedi .bunlarda değil sadece göğüs bölgemde kıllar var ve ben iğneli epilasyona basladm yarısı gitti gibi ama hala cıkmaya devam ediyor bitmezsse diye cok korkuyorm yani resmen ayrılmayı düsünüyorrm bu sebeplerden kac gündür kendimi yiyip bitirdm bunları nisanlıma belli etmiyorum evlenince problem olmasından cok korkuyorum ne olur bi akıl verin
Seni en çok anlayacak kişilerden biri de benim ama saçmalama ne ayrılığı,evet insanda bir güvensizlik oluşturuyor bu durumlar.cidden kötü,sana hak veriyorum tamamen boş ver demiyorum.Benim de bacağımda egzama olmuştu küçükken hala izi duruyor,bir sürü kilo aldım her yerim çatlak içinde,göğüslerim sarktı falan falan.ama asla ayrılmayı düşünmezdim böyle bir durum için.bunun tek bir yolu var açık açık söylemek.ben öyle bir durumla karşılaşırsam asla gizlemem.yalan söylersen saklamak için daha çok yalan söylemek zorunda kalırsın.Ben düşünüyorum da sevdiğim bu adamda böyle bir iz olsaydı takar mıydım?asla.hatta ona özel bir şeymiş gibi görüp o izlerini de severdim onun.aşk böyle bir şey,o yüzden seviyorsa eminim takmayacaktır,hatta sizi rahatlatacaktır.unutma kimse kusursuz değil:)merhaba kızlar kac gündür öyle kötüyüm ki derdimi sizlerle paylasmak istiyorum ben nisanlıyım 1 yıl sonra evlenmeyi düsünüyrz fakat ben kücükken bi ameliyat olmstum sırtımdan boydan boya bi iz var rengi acılmış ama koyu yerleride var sonucta dikiş izi ayrıca sırtımda platinde var ameliyat olduğumu sırtımda iz olduğunu biliyor fakat platinin olduğunu bilmiyor bunu söylemedim ona annemler gerek yok platin olsa ne olur herşeyi söylemene gerek yok dediler .nişanlım ben sorun etmem öyle şeyleri demişti ameliyat olduğmu söylediğimde sonucta sağlık dedi ama sonucta izimi görmedi platini bilmiyor evlenince görecek izimibu psikolojimi cok bozuyor ya görünce iğrenirse ne yaparım ayrıca sırtımdaki platinide bilmiyor söylemedim annemler söyleme dedi .bunlarda değil sadece göğüs bölgemde kıllar var ve ben iğneli epilasyona basladm yarısı gitti gibi ama hala cıkmaya devam ediyor bitmezsse diye cok korkuyorm yani resmen ayrılmayı düsünüyorrm bu sebeplerden kac gündür kendimi yiyip bitirdm bunları nisanlıma belli etmiyorum evlenince problem olmasından cok korkuyorum ne olur bi akıl verin
olur,mutlaka söyle.dikis izini biliyor ameliyat olduğumuda biliyor fakat platinin sırtımda durduğunu bilmiyor sorun olurmu sizce
Ne var sırtınızda iz varsa bunun için sizi terk edicekse defolsun!merhaba kızlar kac gündür öyle kötüyüm ki derdimi sizlerle paylasmak istiyorum ben nisanlıyım 1 yıl sonra evlenmeyi düsünüyrz fakat ben kücükken bi ameliyat olmstum sırtımdan boydan boya bi iz var rengi acılmış ama koyu yerleride var sonucta dikiş izi ayrıca sırtımda platinde var ameliyat olduğumu sırtımda iz olduğunu biliyor fakat platinin olduğunu bilmiyor bunu söylemedim ona annemler gerek yok platin olsa ne olur herşeyi söylemene gerek yok dediler .nişanlım ben sorun etmem öyle şeyleri demişti ameliyat olduğmu söylediğimde sonucta sağlık dedi ama sonucta izimi görmedi platini bilmiyor evlenince görecek izimibu psikolojimi cok bozuyor ya görünce iğrenirse ne yaparım ayrıca sırtımdaki platinide bilmiyor söylemedim annemler söyleme dedi .bunlarda değil sadece göğüs bölgemde kıllar var ve ben iğneli epilasyona basladm yarısı gitti gibi ama hala cıkmaya devam ediyor bitmezsse diye cok korkuyorm yani resmen ayrılmayı düsünüyorrm bu sebeplerden kac gündür kendimi yiyip bitirdm bunları nisanlıma belli etmiyorum evlenince problem olmasından cok korkuyorum ne olur bi akıl verin
hayır ömür bboyu kalıyor platin hic bi sorun olmuyor evet ameliyat olduğumu biliyor platin sadece ayrıntı bisey ama doğum zamanı kontrole gidicz mesela doktora söylicem o zaman duyarsa bi sorun olurmuPlatin olduğunu bilse nolur bilmese nolur ameliyat demişsin zaten doktor raporu gibi işlemleri tek tek anlatmana ne gerek var ki benim hiç bir bilgim yok ilerde sorun mu olur bu platin tekrar ameliyat gerekir mi yani o yüzden mi illa bilmesi gerekiyo
Benim anlamadığım bunu neden devlet sırrı haline getirdiniz. Ne olacak Allah aşkına platinin olmasından, söyle işte, o ise hee tamam deyip geçiştircektir eminim, neden bunu kafaya taksın ve evlenmekten vazgeçsin böyle birşey için. İzi de dert etme, konuya dün de yazdım, zaten iz dediğin şey arkanda kalıyor, çok rahatsız oluyorsan iz tedavisini araştır. Kıl tüy olayını düşünmen bile gereksiz zaten. Burdaki çoğumuzda da aynı sorun var, epilasyon diye birşey. Kalan kılları uzatıp dolaşmican heralde, rahat ol.depresyona girdim resmenn en güzel zamanlarımı neler düsünerek harcıyrm
hayır ömür bboyu kalıyor platin hic bi sorun olmuyor evet ameliyat olduğumu biliyor platin sadece ayrıntı bisey ama doğum zamanı kontrole gidicz mesela doktora söylicem o zaman duyarsa bi sorun olurmu
merhaba kızlar kac gündür öyle kötüyüm ki derdimi sizlerle paylasmak istiyorum ben nisanlıyım 1 yıl sonra evlenmeyi düsünüyrz fakat ben kücükken bi ameliyat olmstum sırtımdan boydan boya bi iz var rengi acılmış ama koyu yerleride var sonucta dikiş izi ayrıca sırtımda platinde var ameliyat olduğumu sırtımda iz olduğunu biliyor fakat platinin olduğunu bilmiyor bunu söylemedim ona annemler gerek yok platin olsa ne olur herşeyi söylemene gerek yok dediler .nişanlım ben sorun etmem öyle şeyleri demişti ameliyat olduğmu söylediğimde sonucta sağlık dedi ama sonucta izimi görmedi platini bilmiyor evlenince görecek izimibu psikolojimi cok bozuyor ya görünce iğrenirse ne yaparım ayrıca sırtımdaki platinide bilmiyor söylemedim annemler söyleme dedi .bunlarda değil sadece göğüs bölgemde kıllar var ve ben iğneli epilasyona basladm yarısı gitti gibi ama hala cıkmaya devam ediyor bitmezsse diye cok korkuyorm yani resmen ayrılmayı düsünüyorrm bu sebeplerden kac gündür kendimi yiyip bitirdm bunları nisanlıma belli etmiyorum evlenince problem olmasından cok korkuyorum ne olur bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?