nişanlıyım ama cok mutsuzum:(

Bence karşında ömrünü geçirmek istediğin Ada'm var onu seviyorsan ona herşeyini anlat git bence doğruları söyle çünkü bu şekilde hem kendini hemde onu zor durumda bırakırsın bence !

Sende herseyi gizlemissin be kardesim...

ya sacmalama platinide söyle ne olacak sanki adam sorun değil demiş işte. hem evlenince doğum olacak bilmemne beraber takıbını yapacaksınız doktora soyleyeceksın mecbur sırtımda platın var dıye adam demıcek mı buzamana kadar neden solemedın sadece dogum deıl ınsanın basına herturlu ıs gelır bı kaza olur bıse evlendıkten sonra hıc doktorluk amelıyatlık ısın olmayacak mı sanıyorsun

Seni en çok anlayacak kişilerden biri de benim ama saçmalama ne ayrılığı,evet insanda bir güvensizlik oluşturuyor bu durumlar.cidden kötü,sana hak veriyorum tamamen boş ver demiyorum.Benim de bacağımda egzama olmuştu küçükken hala izi duruyor,bir sürü kilo aldım her yerim çatlak içinde,göğüslerim sarktı falan falan.ama asla ayrılmayı düşünmezdim böyle bir durum için.bunun tek bir yolu var açık açık söylemek.ben öyle bir durumla karşılaşırsam asla gizlemem.yalan söylersen saklamak için daha çok yalan söylemek zorunda kalırsın.Ben düşünüyorum da sevdiğim bu adamda böyle bir iz olsaydı takar mıydım?asla.hatta ona özel bir şeymiş gibi görüp o izlerini de severdim onun.aşk böyle bir şey,o yüzden seviyorsa eminim takmayacaktır,hatta sizi rahatlatacaktır.unutma kimse kusursuz değil:)

Ne varki platinde izde.en yakın arkadaşımın boydan boya vardı platini ve izi,kız bikinisini de giyerdi,sırtı açık kıyafetini de.hiç kötü durmazdı.bronz bir teni vardı ve hiççç itici değildi.hatta öyle dik ve hoş duruyorduki,hep onun o duruşunu kıskanırdım.ayrıca yengemde de yarı platin var.bence çok dert etme.ama bronzlaşmak işine yarayabilir.kıllara gelince bir yıl içinde biter zaten kalanlar da

Ne var sırtınızda iz varsa bunun için sizi terk edicekse defolsun!
Şuan onun olmayabilir ama evlendikten sonra bir kaza geçirip onunda platını olmayacağı ne malum..
Sen herseyı söyle gerisini kendı bilr...

Platin olduğunu bilse nolur bilmese nolur ameliyat demişsin zaten doktor raporu gibi işlemleri tek tek anlatmana ne gerek var ki benim hiç bir bilgim yok ilerde sorun mu olur bu platin tekrar ameliyat gerekir mi yani o yüzden mi illa bilmesi gerekiyo

hayır ömür bboyu kalıyor platin hic bi sorun olmuyor evet ameliyat olduğumu biliyor platin sadece ayrıntı bisey ama doğum zamanı kontrole gidicz mesela doktora söylicem o zaman duyarsa bi sorun olurmu

depresyona girdim resmenn en güzel zamanlarımı neler düsünerek harcıyrm
Benim anlamadığım bunu neden devlet sırrı haline getirdiniz. Ne olacak Allah aşkına platinin olmasından, söyle işte, o ise hee tamam deyip geçiştircektir eminim, neden bunu kafaya taksın ve evlenmekten vazgeçsin böyle birşey için. İzi de dert etme, konuya dün de yazdım, zaten iz dediğin şey arkanda kalıyor, çok rahatsız oluyorsan iz tedavisini araştır. Kıl tüy olayını düşünmen bile gereksiz zaten. Burdaki çoğumuzda da aynı sorun var, epilasyon diye birşey. Kalan kılları uzatıp dolaşmican heralde, rahat ol.

Bence soyle hem bilsin, sonradan duydugunda sok olmasin hem de sen rahatlamis olursun.
Ama once sen kendini sev. Ister istemez kendi rahatsizligini ona da yansitirsin enerjiler birbirini ceker. Sen kendini sev kendinden emin dur bu cok onemli.

Canım kendini yiyip bitirme yazık sana. Nişanlına söyle platini de izi de seni seviyorsa bunları önemsemez kesinlikle seni de rahatlatır bu durum daha fazla kafaya takmazsın. Sağlık bu insanın başına ne geleceği belli değil.

hayır ömür bboyu kalıyor platin hic bi sorun olmuyor evet ameliyat olduğumu biliyor platin sadece ayrıntı bisey ama doğum zamanı kontrole gidicz mesela doktora söylicem o zaman duyarsa bi sorun olurmu

hala söylemeyi düşünmüyosunuz sanırım ki doktora söylerken duyarsa ne olacak diyosunuz.

burada herkesin size söylemelisin diyeceğini az çok biliyodunuz. 8 sayfa insanlar sizin için yazıyor hala aynı kafadasınız. boşa yoruyosunuz insanları. söylemeyecekseniz söylemeyin napalım yani nişanlınzla biz mi konuşalım.

sakın bu yüzden ayrılaym deme bak benimde karnımda bir sürü dikiş var senınkı en azından bir tane benım karnımda farklı bilgelerde farklı uzunluklarda ama eşimi hic rahatsız etmedi nişanlıyken söyledm aynen oda sorun yok benm icin dedi ve olmadıda senı seven insan seni gerçekten herşeyınle kabull eder ve hic birşeyınden tiksinmez cnm sıkma canını sen ayrılma sakın bu yüzden. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…