- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
dikis izini biliyor ameliyat olduğumuda biliyor fakat platinin sırtımda durduğunu bilmiyor sorun olurmu sizce
Canım seni annen dolduruşa getirmiş bence.hayır ameliyat olduğumu biliyor ama platinnin olduğunu bilmiyor
Hımmm sorun yoksa zaten ameliyat olduğunu söylemişsin çokta içine sinmiyorsa paylaş durumunu zaten seni gerçekten seviyorsa bırakmazhayır engel değil aynı durumda olan bi arkadasım yeni doğum yaptı doğum konusnda sıkıntı yok ama platin var diyemedim sadece ameliyat oldm sırtımda iz var dedim oda sorun değil sağlık sonucta dedi
aynen canım skoolyoz hastasıydım cok sükür ki su an sağlıklıyım. ne güzel doğum yapmıssın masallah :) peki eşin sırtındaki izin icin problem falan yaptımı ya ben cok kötü hissedyrm cok sorun ediyorum bilmyrmAnladigim kadariyla skolyozsun canim bende de platin var be ben saklamadim eşimden ama ailesi bilmiyor...3.5 yillik ewliyim 10 aylik bebegim var cok sükür ☺nişanlina söyle ama ailesinin bilmesine gerek yok
cünkü bu platini sorun edip benden ayırılırsa kahrolurum hic kendime gelememBence soylemelisin platin olduğunu nereye kadar saklayacaksin belki ilerde problem olacak o zaman öğrenince daha mi iyi olur hem platin için iz için ayrılmayı dusunmekte saçma adamın ne tepki vereceğini bilmiyosun hemen ayrılık dusunmek neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?