nişanlıyım ama cok mutsuzum:(

dikis izini biliyor ameliyat olduğumuda biliyor fakat platinin sırtımda durduğunu bilmiyor sorun olurmu sizce

ay niye sorun olsun? ne gibi bi sorun olabilir?

'sırtında platin mi var? neeeee? bitti bu iş' gibi bi tepki mi bekliyosun. sırtındaki platinin sizin evliliğinize nasıl bi etkisi olabilir ki? kusura bakma ama annen sana yapacağını yapmış bence. ondan çok etkilenmişsin belli ki.

hayır engel değil aynı durumda olan bi arkadasım yeni doğum yaptı doğum konusnda sıkıntı yok ama platin var diyemedim sadece ameliyat oldm sırtımda iz var dedim oda sorun değil sağlık sonucta dedi
Hımmm sorun yoksa zaten ameliyat olduğunu söylemişsin çokta içine sinmiyorsa paylaş durumunu zaten seni gerçekten seviyorsa bırakmaz

İzmiş kılmış bunları takacağını sanmıyorum. Seven insan için bunlar dert değil.
Ama annenize katılmıyorum. İleride benden sakladın yalan söyledin diyebilir. Neden saklamanızı istiyor anneniz platini? Bence açıkça platını evlenmeden söylemelisiniz. Ben bu tip bir şeyi söylemese eşim bozulurdum bu sorun olabilirdi.

Takıntı yapmayın, kıllar için zaten iğneli epilasyon yaptırıyosunuz büyük oranda evlenene kadar biter, bitmese bile cımbız ağda vb. diye birşey var, alırsınız biter gider. Platinin sorun edilcek bir yanı yok, ama yine de söyleyin, ameliyat izi demişsiniz sırtınızda boydan boya, zaten sırt tarafında kalıyor yani arkada bunu da sorun etmeyin, erkekler kliplerdeki kızlara imrenseler de kendi sevgililerinde bunlara dikkat etmiyorlar sadece malum faaliyete kafaları çalışıyor. O yüzden rahat olun, ama illa rahatsız olurum diyorsanız ameliyat izi için, lazerle iz tedavileri oluyor bunu bir araştırın belki birkaç seanslık işi vardır.

neden söylemedinki..kıl olayı değil tabide diğer ameliyat olayını söyleyebilirdin..va hatta git söyle..

sanırım skolyozunuz falan vardı platın falan takıldıgına gore, kıl tuyude dert etmeyın epılasyon denen bırsey var sonucta lazerle olmazsa agdayla cımbızla alırsınız olur bıter, benımde gogsumde ınce tuyler var bazıları sıyah cıkıyor ergenlıkten berı var ve epılasyonla alırım hep, hem platın kotu bırsey degıl kı ızı dert etmeyen onu mu dert edecek ıcerdekı bırsey sonucta....
bence kendınıze guvenın, sonrada en ınce ayrıntısına kadar es aayınızla durumunuzu paylasın.

Varsa var platin ne olmuş ki. Sonuçta sağlık olayı. Diyelim ki duydu ve sorun etti. Yol ver gitsin.

Hastalıkta sağlıkta evleneceksin bu adamla. Bunu sorun eden adam, Allah göstermesin de ileride bi kötü bi sağlık durumu yaşarsan yanında mı olacak sanki.

Takma kafana. Takıntı yapacak birşe değil.

Göğsünde ki kılları da ara ara aldırır kurtulursun. Sorun değil ki.

kıllarını sorun etme daha 1 senen var ve genel olarak herkes de tüy mevzusu var
sırtın değil yüzün dönük olacak nadiren sırtını görecek bu yüzden görürse iğrenir gibi düşünme
ama platinle ilgili birşey diyemem konu açılmadanda ortalığa laf atıp insanların aklını karıştırma taraftarı değilim

platini söyleyin bunda saklanacak bişi yok kocam sırtımı kaç kez gördü die düşündüm...

Anladigim kadariyla skolyozsun canim bende de platin var be ben saklamadim eşimden ama ailesi bilmiyor...3.5 yillik ewliyim 10 aylik bebegim var cok sükür ☺nişanlina söyle ama ailesinin bilmesine gerek yok

Anladigim kadariyla skolyozsun canim bende de platin var be ben saklamadim eşimden ama ailesi bilmiyor...3.5 yillik ewliyim 10 aylik bebegim var cok sükür ☺nişanlina söyle ama ailesinin bilmesine gerek yok
aynen canım skoolyoz hastasıydım cok sükür ki su an sağlıklıyım. ne güzel doğum yapmıssın masallah :) peki eşin sırtındaki izin icin problem falan yaptımı ya ben cok kötü hissedyrm cok sorun ediyorum bilmyrm

Bence soylemelisin platin olduğunu nereye kadar saklayacaksin belki ilerde problem olacak o zaman öğrenince daha mi iyi olur hem platin için iz için ayrılmayı dusunmekte saçma adamın ne tepki vereceğini bilmiyosun hemen ayrılık dusunmek neden

oda dört dörtlük deil ama ben ondaki kusurları görmiyorm ki hiç kendime takmış durumdayım kurup duruyorum evlendiğimiz zaman görünce iğrenirse benden diye platinide söyleyemedm of ne yapacağmı hic blmiyorm

cünkü bu platini sorun edip benden ayırılırsa kahrolurum hic kendime gelemem ameliyat olduğmu biliyr zatn demstm ben eğik duramıyorm hic diye oda ne güzel işte falan demsti ama ağzım varmadı bi türlü platin var demeye

Tatlim gizlicek saklicak korkcak biseyin yok cok sukur. Gelinligimi sirti acik giyerdim yerinde olsam, bu konuyu hic takmiyorum kafama der gibi. Sakladikca daha cok dikkat ceker bazi seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…