Nişanlıyım ama nişanlımı sevemedim.

İçine sinmeyen en ufacık bir şey bile varsa lütfen hiç vakit kaybetmeden at nişanı. İstedikleri kadar konuşsunlar.
Bir iki sesler yükselir, biraz öte beri konuşur sonra susarlar.
Koca bir ömrü ziyan etmektense iki gürültüyle atlatırsın biter.
Çok çok üstüne gelirlerse yalandan bir cinnet anı çözüverir her şeyi :KK66:

Ya başkları söylediklerimi hep küçük şeyler olarak görüyor ama yemek yemesini bile beğenmedim. Ben dikkat ediyorum ağız şapırdatmamaya falan 🤦🏼‍♀️ su içerken bile şappırdatıyor ağzını. Kendine hiç bakmamış mesela. Çok zayıf biri ama kendi bedenine kat kat bol gelen şeyleri giyiyor bazen gezmeye çıkınca gezemiyorum istemiyorum öyle bie giyimi var ki. Birde sessizliği olgunluğu severim olgunluk var ama hiç susmuyor
Şapırdatana bnm de tahammülüm yok

Insanlar nisanliligi ne saniyorlar hic anlamiyorum. N8sanlanmak da ciddi bir adim. Ama kizlari sık bogaz edip nisanlanarak görüsmeye zorlarsan o zaman nisan atmaya da ses edemezsin. Cebinde biraz para var ve penisi var yeterli kriterler degil evlenmek icin. Evlenmek istemiyorsaniz evlenmeyin. Burda konular dopdolu esin ne oldugunu nisanlilikta görüp yinede evlenip sonra bosanan. Nisan atmak, bosanmaktan daha az yorucudur
Ek not: bundan sonra onlarin lafini dinelyip nisanlanmayin

NNisanin birbirini tanima süreci oldugunu babaniza hatirlatin ve ömür boyu pisman olmaktansa nisani atin.
Simdi nisan atmaya itiraz eden baba boşandığınızda da sizi kabul etmeyecektir.

Sarkisi bile var “Bekar gezelim” diye. Madem maksadiniz tanimak idi, neden ille de isi ailelerin de mudahil olabilecegi bir resmi boyuta tasidiniz?

Profil bilgileriniz dogruysa 25 yasinda ve lisans mezuniyetiniz var. Nelerle karsilasabileceginize dair yeterli tecrube ve bilgiye sahip olmaniz gereken bir yas.

Hakkinizda hayirlisi.
Zaten görücü usulü oluyor. Ben ailemi se üzmek istemedim farklo şekilde tanışarak. Bizim buraların adeti böyle ama ailem arkamda olur herhangi terslikte sanmıştım ne bileyim böyle olacağını

NNisanin birbirini tanima süreci oldugunu babaniza hatirlatin ve ömür boyu pisman olmaktansa nisani atin.
Simdi nisan atmaya itiraz eden baba boşandığınızda da sizi kabul etmeyecektir.
Emin olun aynılarını söyledim. Görücü usulü benim olay ama kaldı ki kendim tanımış olsam bile insanlar iş resmiyete bindi diye rahat davranıyor.

Nelerini gördün adamın yazar mısın?
Çocukla kavga edip onun ayrılmasını sağlayabilirsin
Gerçi o zaman da çocuk kızımı bıraktı diye daha da laf yapar baban 😒
Bilemedim altın vs istediyseniz onları yapmcaz deseler baban o zaman kabul etmez gibi geldi
Yok babam altın gibi konularda takıntılı değildir. Karşı tarafa yük olmak istemez İnanın maddi durumları göremiyorum sevemediğim için.

"Başta ısırırım sandım ama olmuyor ben bu kişi ile evlenmek istemiyorum ve bu konuda çok netim " diye ailenizle ve bu adamla konuşacaksınız.Diğer türlü "yemek yemesini beğenmedim galiba..sanki..bilmem ki" edası ile konuşursanız sizin evlenmek istemediğinizi değil ,nazlandığınızı sanacaklardır..Kız evi naz evidir diye bir söz bile var.

Nişan zaten bir kişiyi tanıyıp karar vermek için koyulmuş bir mühlettir dinimizde de.. korkmayın ailenizden sonra dönüşünüz kucağınızda günahsız bir çocuk İLE olacak

Insanlar nisanliligi ne saniyorlar hic anlamiyorum. N8sanlanmak da ciddi bir adim. Ama kizlari sık bogaz edip nisanlanarak görüsmeye zorlarsan o zaman nisan atmaya da ses edemezsin. Cebinde biraz para var ve penisi var yeterli kriterler degil evlenmek icin. Evlenmek istemiyorsaniz evlenmeyin. Burda konular dopdolu esin ne oldugunu nisanlilikta görüp yinede evlenip sonra bosanan. Nisan atmak, bosanmaktan daha az yorucudur
Ek not: bundan sonra onlarin lafini dinelyip nisanlanmayin
Ben
"Başta ısırırım sandım ama olmuyor ben bu kişi ile evlenmek istemiyorum ve bu konuda çok netim " diye ailenizle ve bu adamla konuşacaksınız.Diğer türlü "yemek yemesini beğenmedim galiba..sanki..bilmem ki" edası ile konuşursanız sizin evlenmek istemediğinizi değil ,nazlandığınızı sanacaklardır..Kız evi naz evidir diye bir söz bile var.
Niye sevemedin gibi soru sordu babam. Açıklama yapmak zorundaydım. bunlar çok küçük şeyler dedi. Ömür boyu aynı sofrada tiksinerek yemek yiyeceğimi düşünmek naz mıdır bilemedim

Ben

Niye sevemedin gibi soru sordu babam. Açıklama yapmak zorundaydım. bunlar çok küçük şeyler dedi. Ömür boyu aynı sofrada tiksinerek yemek yiyeceğimi düşünmek naz mıdır bilemedim
Babanız için naz.Vereceğiniz yanıt;"hiçbirşeyini beğenmiyorum ..kusura bakmayın yarın bir gün boşanırsam sizin yüzünüzden olur " olsun.

Ayrılacaksan hemen ayrıl , karşı tarafı oyalama. Seninle ilgili hayallerini yıkarsın.

Nişanlıdan ayrılmak iki çocukla kocadan boşanmaktan kat kat iyidir merak etme baban iki küser sonra barışır başka adaylar aramaya başlar.

Tekrar görücü usülü ile tanışma, sen yapmazsın.

Bulduğun adamın seni kaşının üstünde gözün var gibi bahanelerle dış görünüşünle yargılamayarak sevmeyen çalışan sadık ve ailenin beğendiği bir aileden olacağına ve onu seveceğine garanti verebiliyorsan evlen 😂
Ki öyle bir dünya yok . Ayrıca kimsenin ahını alma , mazlumun ahı sıkıntılı bir olaydır.

Ayrılacaksan hemen ayrıl , karşı tarafı oyalama. Seninle ilgili hayallerini yıkarsın.

Nişanlıdan ayrılmak iki çocukla kocadan boşanmaktan kat kat iyidir merak etme baban iki küser sonra barışır başka adaylar aramaya başlar.

Bulduğun adamın seni kaşının üstünde gözün var gibi bahanelerle dış görünüşünle yargılamayarak sevmeyen çalışan sadık ve ailenin beğendiği bir aileden olacağına ve onu seveceğine garanti verebiliyorsan evlen 😂
Ki öyle bir dünya yok . Ayrıca kimsenin ahını alma , mazlumun ahı sıkıntılı bir olaydır.
Kusura bakmayın ama burada konu açan arkadaşların 3/4 ü görücü usulüyle tanıştırılmış.. kısa sürede evlenmiş ve gayet eşi ve ailesi tarafından hor görülen kadınlar.Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok zaten.. insan bari sevdiği kişi ile evlensin.

Hala böyle konular okuduğum için üzülüyorum.
Nisanlilik zaten birbirini tanıma süreci evliliğe karar verme süreci.
Ailenizle açık ve net bir dille konuşun.
Bence akıl sağlığı yerinde insanlar vebal almak istemezler bu konuda.
İlerde boşanmak daha mı iyi tarzında şeyler söyleyin.

ailenin tepkisinden bu kadar neden korkuyosun? aile insanı ne kadar sindirdiğini gördükçe daha beterini yapıyor, pirana gibi olcaksın istediğini yapacak istemediğini yapmayacaksın koskoca insansın sen hakkını isteğini çekip almazsan kimse sana buyur diye vermez. İstemiyorsan nişanlı kalmak zorunda değilsin. Evlilik bu yaaa bütün hayatını etkileyen çok önemli bi şey nasıl baba korkusuna boyun eğeceksin sevmediğin bir ilişki içinde kalmaya?

ha aman ben sümsük sümsük takılcam diyosan ama istemediğinde de ısrarcıysan nişanlınla konuş durum bu bu ben ısınamadım istemiyorum evlenmek ama ailemden de korkuyorsun nişanı sen bozar mısın şeklinde ikna etmeye çalış, senin üstüne kalmayacağından sana da bulaşmazlar herhalde... gerçi böyle tipler kalkıp "ne yaptın da nişanı attı çocuk?" diye yine tebelleş olabiliyor genelde ama...

her şey senin elinde, cesur ol korkak değil.

Babanız için naz.Vereceğiniz yalnız;"hiçbirşeyini beğenmiyorum ..kusura bakmayın yarın bir gün boşanırsam sizin yüzünüzden olur " diyeceksin.

Şu anki nişanlım manevi yönden çok iyi ama evlenince sıkıntı yaşayacağımı biliyorum. Kendisiyle bu konu geçtiğinde nilanı tanışma olarak gördüğünü söyledi. Zaten soğuk davranmamdan anlaşılyormuş. Ah alacaksam da en azından nişanlıyken alayım evlilik daha büyük olur belki

Hala böyle konular okuduğum için üzülüyorum.
Nisanlilik zaten birbirini tanıma süreci evliliğe karar verme süreci.
Ailenizle açık ve net bir dille konuşun.
Bence akıl sağlığı yerinde insanlar vebal almak istemezler bu konuda.
İlerde boşanmak daha mı iyi tarzında şeyler söyleyin.
Vebalden çok çevrenin lafı önemli bu tarz insanlar için

Back
X