O kadar saçma sapan duygular icerisindeyim ki

bu sabah uyandım kahvaltı yapmadım annem iki de birde k ahvaltiya çağırdı yapmıyorum dedim sonra telefonu alıp içeri geçtim nisanlimla telefon da konuşuyordum odaya girdi çocuklara bak dedi telefonun elinden düşmüyor dedi daha yeni elime aldım telefonu kaç gündür hiç konuşamadık konuşacam dedim kalk iş tut çocuklara bak diyor (biri yeğenim diğeri annemin baktığı cocuk) X' le konuşacam hep ben bakıyorum her işi bana yaptırıyorsun birazda diğer kızların yapsın dedim ablam ayağını burkmuş annem yemek yapıyormuş yeğenimin anneside kpss ye çalışmak için evlerinde duruyor yeğenim daha 1,5 yaşında ve sizde kalsın size akllisirsa geceleri ağlamaz diyor halbuki çocuk her gece uyanıp ağlıyor yani annelik görevini yapmıyor neyse odaya geldi böyle dedi bende nisanlimla konuşacam dedim o sirada başıma vurdu sen bana nasıl vurursun dedim seni ezerim dedi bir daha vurmaya yeltendi elinden ayrıldım ve X'i arayayım da gör sen ne hakla bana vurursun evden kaçalım yeter artık dedim nişanlımı aradım. X her neredeysen gel kaçalım biran önce evlenelim bu kadın bana el kaldırdı şimdide ısırdı kafama da vurdu gel kaçalım evlenelim dedim oda şimdi niğdedeyim ama akşamgelicem üzülme canım sakin ol geleyim herşey hallolacak dedi kendimi odaya kilitledim öylece ağlıyorum bu şiddete meyilli kadından nefret ediyorum küçükken de bizi döverdi büyüyünce vurmuyordu ama bugün yine el kaldırdı ne yapacagimi bilmiyorum nisanlimla kaçsam ki yoksa düğünü mu bekleyeyim ama bu kadınla aynı evde olmakta istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum düğünümüz 22 ocakta hayırlısıyla inşallah salonu tuttuk o zamana kadar bu kadınla durmakta istemiyorum kaçsam mi emin de değilim lütfen fikir verin bana