Nişanlıyım annem bana el kaldırdı

Annenize zerre suç bulmadım. Profil yazınızdan bile belli buldumcuk olusunuz. İs güç varken nişanlı ile konuşmak yerine isleri bitirip konuşabilirsiniz annenize diklenince kadında sarteller atmış neyse annenizi uzmenin bedelini çok kıymetli nişanlınız ödetecektir nasılsa o zaman da ah annecim vah annecim dersiniz de gelmez ayaklarının altı öpülesi anneniz

Yok ben son mesajından sonra emin oldum Bergutay nişanlısını anlatmak için yer arıyor bence
"Aşkım küpem düştü dur çabuk geri gel dedim sonuç olarak annemle konuşuyoruz" :confused:

bir tanidigim vardi anne sine deli kadin deli kadin diye bagiran ki oysa fedekar bir kadin bir anne kardeslerini hizmetci olarak gören yemegi önüne gelecek begenmeyip mutfagi dagitan yatagini dahi toplayamayan bi bardagi yerine koyamayan vs evlendi boyle buldumcuklar var yaa öylelerinden ama simdi adama bir tek kelime dahi diyemez hersey ondan sorumlu kaynanasi tam bir cazgir :)) bir kelime dahi diyemeden kendini yiyee yiye poposunun ustune oturuyorrr ehh dinsizin hakkindan imansiz gelir diye bosa dememisler ...eger ki bir evde yasiyorsan herkezin bir görevi vardir hersey anneden sorumlu degildir kaldiki annenizin hareketi yanlis sizinki ama tam bir fiasko ...

her ne yasanilirsa yasansin anne babayi es e kötülemek olmaz zamani gelince o sözler yüzünüze vurulur.. birde bana mi oyle geliyor bilmiyorum ama bizim bazi türk kizlari bir erkek bulunca aile yi hemen gözden cikariyorlar ama erkeklerde bu davranisi gormuyorum cok nadir ve isin garipi de bunlarin cogu hepsi o begenmedikleri ailelerine geri dönüyorlar

Annenin sana vurması yanlış. Ama siz anne evlatsınız. Bugün öyle yarın öper koklaşırsınız. En büyük tehlike ve hata hemen nişanlını arayıp durumu anlatman ve ondan medet umman. Ahhh ahhh yapma. Erkek milletidir evlenince yüzüne vurur belki o da sana vurur annen de vuruyordu ya sana bişey olmaz der!

Ben seni hatalı buldum. Annenle konuşup izah edersin o Annedir. Güzel bir dille orta yolu bulursunuz ama lütfen birdaha hemen anlatma nişanlına. Kimseye körü körüne güvenme hemen dur bakalım.

3 gunluk nisanlina amma guvenmissin be. Yapilacak is mi ona bunu anlatmak? Ayrica nisanli olmanin siddet yanlisi bir annen varsa, buna ne gibi bi faydasi olabilir anlamadim. Nisanli olmak degisik bir statu mu? Sanki padisah ogluyla nisanlisin da herkes ustune titreyecek :))

Te allam :D

Annen seni mi dövdü ! Gören görmeyende dayaktan perişan etmiş sanır.Altı üstü kafana bir tane vurmuş ne var bunda ! Annem Yaşasaydıda Keşke önünde hiç oturmadan dört dönseydim , Yüzüne,gözlerine,saçlarına kurban olsaydım.Haketmiyorsunuz Annenizi hanımefendi ! Ne diyeyim yinede Eşinizden çekmessiniz inşallah

nişanlısınız zaten, evlilik tarihiniz bile belli, erkene alabilirsiniz nikahı.her ne sebeple olursa olsun çocuklarına vuran annelere(ve babalara) antipatim var, o yüzden hiçbir konuda haklı göremiyorum onları.

Çok pardon,belki yanlış görmüş de olabilirim ama geçmişte yaşadığım bazı şeylerden dolayı korkuyorum,nişanlım duysa beni vurur tarzı cümleleriniz varmıydı ?Eğer varsa kesinlikle böyle bir şey yapmayın.Hoş,yoksa da zaten yapmayında. İki gün sonra kapının önüne koyar mazallah

Her konun nişanlıyım diye başlıyor. Aman ne güzel meziyet. Evlende gör o 'bu kadın' dediğin anneni mumla ararsın. En azından nişanlına anlatma ki 'aman bu ailesiyle de anlaşamıyor, bırakıp gidemez beni' diyip sana her davranışı reva görmesin.

O kadar saçma sapan duygular icerisindeyim ki :KK61: bu sabah uyandım kahvaltı yapmadım annem iki de birde k ahvaltiya çağırdı yapmıyorum dedim sonra telefonu alıp içeri geçtim nisanlimla telefon da konuşuyordum odaya girdi çocuklara bak dedi telefonun elinden düşmüyor dedi daha yeni elime aldım telefonu kaç gündür hiç konuşamadık konuşacam dedim kalk iş tut çocuklara bak diyor (biri yeğenim diğeri annemin baktığı cocuk) X' le konuşacam hep ben bakıyorum her işi bana yaptırıyorsun birazda diğer kızların yapsın dedim ablam ayağını burkmuş annem yemek yapıyormuş yeğenimin anneside kpss ye çalışmak için evlerinde duruyor yeğenim daha 1,5 yaşında ve sizde kalsın size akllisirsa geceleri ağlamaz diyor halbuki çocuk her gece uyanıp ağlıyor yani annelik görevini yapmıyor neyse odaya geldi böyle dedi bende nisanlimla konuşacam dedim o sirada başıma vurdu sen bana nasıl vurursun dedim seni ezerim dedi bir daha vurmaya yeltendi elinden ayrıldım ve X'i arayayım da gör sen ne hakla bana vurursun evden kaçalım yeter artık dedim nişanlımı aradım. X her neredeysen gel kaçalım biran önce evlenelim bu kadın bana el kaldırdı şimdide ısırdı kafama da vurdu gel kaçalım evlenelim dedim oda şimdi niğdedeyim ama akşamgelicem üzülme canım sakin ol geleyim herşey hallolacak dedi kendimi odaya kilitledim öylece ağlıyorum bu şiddete meyilli kadından nefret ediyorum küçükken de bizi döverdi büyüyünce vurmuyordu ama bugün yine el kaldırdı ne yapacagimi bilmiyorum nisanlimla kaçsam ki yoksa düğünü mu bekleyeyim ama bu kadınla aynı evde olmakta istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum düğünümüz 22 ocakta hayırlısıyla inşallah salonu tuttuk o zamana kadar bu kadınla durmakta istemiyorum kaçsam mi emin de değilim lütfen fikir verin bana:KK61:
Tamam annenin şiddet uygulaması normal değil ama seninde o kadın dediğin kişi 9 ay seni karnında taşıyan bir anne , herkes anne olamaz doğurmakla annede olunmaz o da doğru ama sende normal değilsin sanki güzelim?

Back
X