cocukluktan beri tanisiyoruz ben cok seviyordum onu sonra birlikte olmaya basladik bu ikinci yilimizdiNe kadar zamandır berabersiniz?
Nişanlılık sorunları diye bir şey olmaz bence, eşi daha nişanlıyken tanımak diye bir şey var ama.
o kadar kirildimki artik bi sorunumu bile anlatmiyorum o kadar gucum tukendiki kavga bile edemiyorum artikzaten maddi seyler araya girdimi insan soguyor sen ondan cok birsey beklemiyorsun o bunu kullanıyor maddiyatcı adamlar cok itici oluyor..sen fazla ustune dusme bence daha sert ol hep yumusak tarafını gosterdiginden iyice tepene cıkmıs..yani aslında ayrılmak lazım boyle birinden ama aile faktorunu soyleyince ayrıl diyemiyorda insan
dedigim gibi nisanliyim onumuzdeki yaz dugunumuz olucak cok seviyordum onu ustelik cocukluktan ilk askim diyebilirim ama cok kiriyor beni ozellikle nisanimizin oldugu gun ve hazirlik asamasinda sanki gercek yuzunu gosterdi ben onun icin her turlu masraf olacak seylerden kacarken o da bunu firsat bilip iyice bedavaya getirmeye calisiyor parasi var ustelik insan sevdigi icin parasina kiymazmi arkadaslar uc bes kurus sizin icin dahami onemlidir ustelik ben ona bu kadar kiyamazkennisanda takilan takilari paralari hep o aldi mesela halbuki nisanda takilan parada altinda kizindir derler bizde ve o annesinin akrabalarinin bana yaptiklarida tuzu biberi oldu. eskisi gibi telefonlasmiyoruz arasada konusacak birsey bulamiyoruz eskisi gibi hissedemiyorum cok kirdilar beni halbuki cok seviyordum onu iktisat mezunuyum calismak istiyorum bunun icin kpssye hazirlanmam gerek calistirmam diyo hic destek olmuyo ne yapicagimi bilemiyorum ayrilmak istesem ailem beni reddeder cunku bu yasima kadar yaptigim hicbirseyde destek olmadilar herkes beni suclar biliyorum elim kolum baglandi bu durum duzelirmi sizce her nisanlilikta olan sorunlarmi bunlar lutfen yardim edin kendimi cok yalniz hissediyorum verdigim emeklere aciyorum ben onu gozumden sakinirken onun bana bunu yapmasini yediremiyorum halbuki o uzulse ben daha cok uzulurdum simdiye kadar elimden geldigince kirmamaya calistim ama cok yoruldum
ben 26 nisanlim 27 yasinda tesekkur ederimAllah yardimcin olsun canim. Yaslariniz kac?
ailen neden reddeder? anlatsan anlamazlar mı?
reddeder demekten kastim kapi disari etmek degil dusunki ailenle yasiyorsun ama hayati sana zehir ediyorlar surekli seni sucluyorlar o kisinin psikolojisini dusundugunde buda reddetmek degilmidir senceailenin reddedeceği inandırıcı gelmedi ya. olur mu öyle şey. mantığım almadı. gerçek yüzünü gösteren nişanlından ayrılacaksın diye mi reddedecekler? ayrıca ''çalıştırmam'' ne ya? bu çağda bu zihniyete diyecek bişey bulamıyorum.
taki meselesini biliyorlar ama bu yuzden yuzuk atilmaz diyorlar diger sorunlardan bihaberler zaten anlatsamda anlamazlar
reddeder demekten kastim kapi disari etmek degil dusunki ailenle yasiyorsun ama hayati sana zehir ediyorlar surekli seni sucluyorlar o kisinin psikolojisini dusundugunde buda reddetmek degilmidir sence
"çalıştırmam" dediğini söyle babana. "siz onca masraf yapıp beni okuttunuz. emeğimiz çöpe mi gitsin" de.
babam sorunlu bi insan bu yasima kadar oturup bi derdimi anlatmisligim yoktur o da bigun olsun guler yuzle kizim bi sikintin varmi dememistir hep itip kakar horlar bizi beni ilk istemeye gelceklerini duydugunda hayati zindan etti evden kovdu amcalarim araya girdide tatliya baglandi ustelik nisanlimin babasiyla arkadaslar ailesini eskiden beri tanirlar bu evlilik benim icin bi kurtulus olur sanirdim ama burdada yuzum gulmedi
benim normal bi aile yasantim yoktu zaten hepmutsuz bi cocukluk gecirdim bi kiz kardesim var oda okuyor okul bittimi babam yuzunden eve gelmek istemiyor reddetmekten kastim evden atmalari degil zaten surekli dislanmak hor gorulmek istemiyorum kafayi yerim diye korkuyorumAilen niye Red ediyor yahu ?
Kizarlar bagirirlae belki ama red etmezler , ilerde evlensen bosansan ozaman ne yapacaklar peki?
Nisanlisin ve nisanlilik donemi cok onemli bir surec , eger simdiden sogudum diyorsan , daha ciddi adimlar atmadan durdur kendini ..
Kim ne derse desin .
Takma umursama, hayat senin hayatin birkere yasiyosun 10 kere degil.
ne yapabilirimki ayrilsam yine mutsuz olucam anlayacagin asagi tukursem sakal yukari tukursem biyik suan zamana birakayim diyorum belki kisisel sorunlarimizi cozeriz diye bekliyorum oyleceailenle bunu yaşamamak için evlenecek misin? bir esaretten başka bir esarete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?