nisanliyim daha evlenmeden nisanlimdan sogudum

Allah yardımcın olsun..
nişanlın şimdiden baslıyor emirlere gac gac gaç bence..
bir konısurlar iki konusurlar sonra susarlar..

ne yapabilirimki ayrilsam yine mutsuz olucam anlayacagin asagi tukursem sakal yukari tukursem biyik suan zamana birakayim diyorum belki kisisel sorunlarimizi cozeriz diye bekliyorum oylece
Nisani atinca zehir edecekler bana diyorsunda evlenince esin zehir ederse nereye kacacaksin bosanmak kolay bisey degil

ne yapabilirimki ayrilsam yine mutsuz olucam anlayacagin asagi tukursem sakal yukari tukursem biyik suan zamana birakayim diyorum belki kisisel sorunlarimizi cozeriz diye bekliyorum oylece

nasıl ne yapabilirim? biz kadınlar ya ailemizle ya da kocamızın dizinin dibinde yaşamak zorunda mıyız mutsuz olmak pahasına? bir iş bul kendi ayaklarının üzerinde dur kendi evini kirala ve kendi hayatını kur. başka bir şehirde de iş bulabilirsin ailenden ayrılmak için bahane gerekirse. ha bunlar beni aşar ben illa evlenerek ailemden kurtulmalıyım diyorsan ailenle bi süre kötü olmayı göze alıp nişanı at, başka kısmet bekle. bir ömür mutsuz olmaya değer mi?

Kıyamassan kıyarlar canım. Niye kıymıyorsunki bırak ya yüz buluyorlar.canına oku kıynetın artar belki.
Dugun arefesi hazırlıklarda genelde oluyor bunlar

Ailenle bir sure sorun yasamaktansa esinle bir omur mutsuz olmayi tercih ediyorsun yani?
Senden hem malini sakinip hem sana calisma diyen biriyle nasil bir hayatin olur biliyor musun? Bakkaldan alisverisini bile cekinerek yaparsin, ve bunun butun hayatin boyunca surecegini dusun bi bakalim...
bu arada bence seni calistirmam, okutmam sunu yaptirmam, bunu ettirmem diyen adamla zaten evlenilmez, ne ariyorsunuz kendinize, hayat arkadasi mi, hayati kararları bile sizin yerinize verecek bir sahip mi???

Senin tek hatan onu fazlaca düşünüp iyiliğini istemek. Masraf olmasın diye diye iyilik yaptığımızı düşünüyoruz ama hata yapıyoruz. Bende nişan olacakken gerek yok tektaş almana dedim pırlanta olmayıversin bir sürü eşya borcu ödiycez dedim aldırmadım o da tmm sonra alırız dedi. Şimdi bir yıllık evliyim laf arasında şalayla karışık tektaştan konuştum ama öyle istemedim yani sadece şu karat şu kesim tarzı dergi incelerken benimki parladı birden ne tektaşı almam tektaş falan ALDIRAYDIN ZAMAMNINDA dedi. Bu küçük bişey inan ki pırlantasında değilim ama eşinin sana olan tavrı ileride daha farklı olacak. Değerin bilinmiyor yoksa bizim gibi düşünmüyorlar.

Bu arada nişan mevzuna gelince biraz kendi kabuğuna çekil bıtak o sana ulaşsın arada böyle soğukluklar okur elbet. Yüz yüze daha kolay çözülüyor buluşuncaya kadar biraz çekingen kal yüzyüze bahset sorunlarınızdan ama yumuşak bi dille. Üste çıkmaya çalışırsa da herşeyi açık konuşursun birbirimizde uzaklaştığımızı dşünüyorum vs. Allah yardımcın olsun..

Balık baştan kokar, eğer böyle düşünmeye devam edersen hiç bu kadar ciddi bir yola girme derim. Çok iyi düşün elbetteki tecrübelerin vardır 26 yaşındaymışsın ama, evlilik kolay değil..

en iyisi nişanlınla konuşman...ona göre geleğinle ilgili karar verirsin..

çok yanlış yoldasın kardeş o kim oluyo da çalıştırmam diyo bi de diyosunki masraf ettirmemeye çalştığım halde masraftan kaçıyo diyosun bi de üstüne çalıştırmam diyomuş yol yakınken dön öyle iş olmaz çalıştırmam demek nedir yahu ? 26 yaşındasın o senin yerine nasıl böyle bi karar verebilir ?

nişandan öncede böylemiydi nişanlın?
bazı erkekler işler ciddiye binince değişiyor malesef artık o gerçek yüzlerimi yoksa evlilik korkusu mu bilemiyorsun.

arkana bakmadfan kac.. onla evlenırsen omur boyu mutsuz olursun.. hıc degılse ailende bı sure mutsuz olursun sonra unutulur gıder

Durumu iyi diyorsun ,ozaman hayalindeki herşeyi gerçekleştir yoksa sonra çok pişman olursun..

Bunu da diyim sana senin ailen 3 5 gün kızar küser ama asla senin ömür boyu mutsuZ olmanı istemez .. bunu da bi düşün..

Hakkında hayırlısı.

hem cimri hem çalıştırmıcak canım evlenip çocuk sahibi olunca mı ayrılacan?
zararın neresinden dönersen kardır diye düşün ailen üzülür kızar ama anne baba et tırnak önemli olan senin mutluluğun sen mutsuz olursan annen babanda mutsuz olacak hep sorunlar yaşayacaksın ailende seni düşünmekten üzülecek at nişanı iki gün üzülürler sonra hayırlısı derler ne kadar kötü olabilir ki çok şükür okumuşsunda kendi ayaklarının üzerinde durursun korkma...

Çalıştırmam ne demek,o kadar oku et bir erkek çıkıp buna itiraz etsin,bu aileler kızlarını evde otursun koca pışpışlasın diye büyütmüyorlar..

aynen öyle birde o cimrilikle neyine senin ömür boyu kuruş mu saydırcak bak snir oluyorum böylelerine

Sakın ama sakın evlilik kurtuluş olur deme. Çok yanlış düşünürsün. Babanı al karşına konuş. De ki böyle olmasını istemezdim ama nişanlım bana karşı çok değişti. Evlilik için acele etmişim, sen haklıymışsın (hani gelip istemesinler falan demiş ya), ben bir işe girip çalışıp para kazanmak istiyorum. Siz bu güne kadar beni okuttunuz büyüttünüz bende sizin yüzünüzü güldürmek istiyorum falan dersen belki yumuşar. Yani yarın birgün nişanlın gibi bir adamın suya gideceğine, kendi öz babanın suyuna gitmen daha mantıklı bence.

Ayrılıp bir müddet mutsuz olup ilerde kendine daha uygun biriyle de evlilik yapabilirsin.Hem işe girmiş olursun o sırada.

bende oyle yapmayi dusunuyorum cunku telefonda istedigim gibi anlatamiyorum derdimi dugune daha cok var acele edip kotu kararlar vermekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…